Serialesitelenovelet
9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

9. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+7
michiper68
Nicky
lica54
dubaisport
victorelalove
pufy2010
DENISA
11 participanți

Pagina 9 din 41 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Urmatorul

In jos

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Empty Re: 9. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Mier 26 Oct 2011, 12:27 pm

dubaisport a scris:Denisa ,nu se mai poate cu tine...ma duc sa fac niste clatite sad sad sad
9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Clatite_finetti9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 200330clatite
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Empty Re: 9. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 12:37 pm

Denisa ...ce putere de convingere ai . Smile Smile Smile Renunta Dubai la cura de slabire !!

FG and Kerim will speak some time maybe after the cake scene and then return home. The next morning I think somebody will give Kerim a call and tell him who murdered Vural and FG and Kerim will have the argument. He will then return home the same day because she has the same clothes and offer to take her to the lodge. They wil drive out towards the evening. The rest of the dizi will be filled with the other crap.In other words it will be a boring episode and I have no idea how many touches we will see. All I see is FG is standing or even touching Kerim when the door opens in the fragman. Sorry I am not so optimisitc about the episode. If we are lucky it will end with something besides this scene and I think it won´t be the last scene!

I think kerim looks so handsome this week ...she should not lose this chance

yes, probably it will be in this way. The main parts will be the start, and the end, when Kerim decides not to divorce.... I hope something good then, not too much, but there must be sth, not only that they eat the cake, what about a hug, at least?, then, the yasarans, mustafa.... the boring filling, the argument, again because of Kerim jealous of Mustafa, agaaaain...., and the end with the room, the rain, and the floor or not the floor, that's the question..
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Empty ce vina are fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Mier 26 Oct 2011, 12:39 pm

victorelalove a scris:Denisa ...ce putere de convingere ai . Smile Smile Smile Renunta Dubai la cura de slabire !!

nu renunt Vic ,ca am ajutoare la clatite...eu mananc una de pofat ,poate chiar 1/2..
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 12:41 pm

dubaisport a scris:

nu renunt Vic ,ca am ajutoare la clatite...eu mananc una de pofat ,poate chiar 1/2..
Foarte bine , Dubai !! kiss
Si multa miscare . Cel mai bun exercitiu dansul ... Mai ales cel oriental . Slabesti si te tonifici . kiss

Ai aflat ca in seara asta vedem Enginul la televizor ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 26 Oct 2011, 12:46 pm

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 200319meniu%20pericos9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 200310shaorma%20la%20farfurie9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 200326salata%20pericos
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Empty ce vina are fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Mier 26 Oct 2011, 12:48 pm

victorelalove a scris:
Foarte bine , Dubai !! kiss
Si multa miscare . Cel mai bun exercitiu dansul ... Mai ales cel oriental . Slabesti si te tonifici . kiss

Ai aflat ca in seara asta vedem Enginul la televizor ?

miscare fac tot timpul ...
am aflat Vic , pe KD tr , da ?

Denisa , nu m-ai nimerit cu cartofii prajiti ..nu-s pasiunea mea
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 26 Oct 2011, 12:50 pm

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Xraspcheesecake9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 68973659
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 12:51 pm

dubaisport a scris:
am aflat Vic , pe KD tr , da ?

Da . De la 22:30 . Nu cred ca ii vom vedea prea mult . Ei vor sta acolo si vor vorbi la telefon . In rest probabil ca vor fi programe artistice . Nu stiu ...asa ma gandesc eu .
Sunt curioasa daca Berenica va sta langa el . Desi nu cred ...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 26 Oct 2011, 12:53 pm

cu dansul oriental e mai greu , de duminica s-au schimbat frecventele la satelitul arab ,nu ami pot vedea nici ASK-ul, sper ca azi sa se rezolve probl.

Denisa esti o rea.....numai in ciuda imi faci sad sad sad sad
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 12:55 pm

Smile Smile Smile
Deci ...fanii sunt geniali . Am ras cu lacrimi .
Spera ca au inchiriat cea mai ieftina camera de la cabana ... Pentru ca este cea mai mica ?!!?! Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 26 Oct 2011, 12:57 pm

Vic au arăboaicele o imaginaţie de pici jos, sunt fantastice
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 26 Oct 2011, 12:58 pm

Denisa , VIC ma duc sa bucataresc ceva, va kiss kiss kiss ne citim mai incolo
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 12:59 pm

DENISA a scris:Vic au arăboaicele o imaginaţie de pici jos, sunt fantastice
Acum despre ce vorbesc ?
Despre cum si ce va fi in camaruta aia ? Smile Smile Smile Smile

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155656 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155656 kiss kiss kiss Dubai !! Spor la bucatarit .

Hope from kerim to not waste a lot of on the room :D:D:D. Kerimmmmm be economic and save money u don't know what will happened later. for example flu... u should have money for the doctor

Kerim is like a kid with money. He earns it and spends it the same day. lol Either on FG or on alcohol. I think he is anything but greedy and it seems like he does not care yani money has no meaning nor worth for him. KERO. :D
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 26 Oct 2011, 1:59 pm

new tips for episode 47and 48 :(source EAUFC): FG whispering Kerim while he is sleeping "I love you" Kerim will hear this and get up....:D
Yasaranlar found out Mustafa killed Vural . They tape his conversation and trapped him, ask him to do what they want .... knowing Mustafa he will sell himself one more time..

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 29744_b

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/fatmagul_ve_kerim_bas_basa_bir_gece_geciriyor_.htm
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 2:21 pm

Ii spune TE IUBESC !! Ii spune TE IUBESC !! Ii spune TE IUBESC !! 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 165638 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 165638 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 165638 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 165638 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 165638 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 165638

Si el sa creada ca a visat ?!!?!? Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 26 Oct 2011, 3:17 pm

Vic îşi muşcă limba când îi spune te iubesc Smile

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 305387_147899465307189_100002614089390_221537_88988621_n
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 3:51 pm

DENISA a scris:Vic îşi muşcă limba când îi spune te iubesc Smile

Mama ... Ce ochi are !! 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 283516

De ce sa-si muste limba ? 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 359517
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 26 Oct 2011, 4:20 pm

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 648483 din nou

asadar yasaranii afla ca Mustafa e criminalul lui vural si-l obliga sa depuna vreo declaratie la proces impotriva lui Gull, in schimbul nedenuntarii lui al politie.......cand se vor oprii yasaranii si cine-i va infrange ? stupid stupid stupid ca eu m-am saturat de ei, imi vine sa-i iau pe toti la slap slap slap
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 4:24 pm

dubaisport a scris: 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 9 648483 din nou
Buna , Dubai ! Din nou . kiss kiss

Eram sigura ca Yasaranii il vor santaja pe Mustafa . Si mare minune daca nu se va ajunge la rapirea Fatmagulei . Plus ca ornitorincul va depune marturie impotriva ei la proces .
Dar lasa ca este bine si asa ... in sfarsit Fatmagul ii va vedea adevarata fata ... ca de cand cu eliberarea lui Kerim ...il vede pe pescar ca salvatorul salvatorilor .

Lasa ...ca timpul le va rezolva pe toate . Deja femeile din clan cam trec de partea Fatmei . Asta va fi pieirea lor !! Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 26 Oct 2011, 4:41 pm

victorelalove a scris:
Buna , Dubai ! Din nou . kiss kiss

Eram sigura ca Yasaranii il vor santaja pe Mustafa . Si mare minune daca nu se va ajunge la rapirea Fatmagulei . Plus ca ornitorincul va depune marturie impotriva ei la proces .
Dar lasa ca este bine si asa ... in sfarsit Fatmagul ii va vedea adevarata fata ... ca de cand cu eliberarea lui Kerim ...il vede pe pescar ca salvatorul salvatorilor .

Lasa ...ca timpul le va rezolva pe toate . Deja femeile din clan cam trec de partea Fatmei . Asta va fi pieirea lor !! Smile Smile Smile

era bine sa avem traducerae dialogului dintre pescari si omul yasaranilor , din epis trecut , astfel intelegeam si noi cum ajung sa-l santajeze yasar pe Musti.

ai dreptate VIC , poate asa va realiza si fatma ce fel de caracter are mascariciul asta......imi pare rau de ASu, cade ca musca in lapte
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 4:47 pm

dubaisport a scris:imi pare rau de ASu, cade ca musca in lapte

Mie nu imi mai este mila de ea . Imi era pana a aflat ca este criminalul ...si tot s-a casatorit cu el . De ce sa-mi mai fie mila de ea ?
Eu abia astept insa sa afle Fatma ... hahaha .... cat voi mai rade . Ea care se dadea cu capul de pereti pentru ornintorinc . stupid stupid stupid Si cat l-a dojenit pe Kerim . Offffffffffff ... bine ca a avut baiatul rabdare ... ca ar fi trebuit sa plece de cel putin 10 ori . Exclamation
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 26 Oct 2011, 5:28 pm

victorelalove a scris:

Mie nu imi mai este mila de ea . Imi era pana a aflat ca este criminalul ...si tot s-a casatorit cu el . De ce sa-mi mai fie mila de ea ?
:

ea stia ca nu putea avea un viitor bun alaturi de un altfel de barbat decat Mustafa, cine sa se casatoreasca cu o fosta prostituata ? probabil ca a mers pe zicala " cui pe cui se scoate " iar intre timp s-a mai si indragostit de el; stai sa vezi ce-i va face musta cand va auzi ca-i gravida ....
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 5:33 pm

dubaisport a scris: stai sa vezi ce-i va face musta cand va auzi ca-i gravida ....

Nu cred ca-i va spune . Poate ca-l va parasi sau va fugi el ...dar cred ca va afla in ultimul episod de copil . Daca este sa se nasca .
Oricum ...chiar si daca este o fosta prostituata ...de ce sa se marite cu un criminal ? Aici mi se pare de-a dreptul proasta . De fapt s-a casatorit cu el pentru ca-l iubeste . In ciuda a tot ...il iubeste mult .
Mie mi se pare aiurea ca s-a incurcat si cu Melten ...care este o frumusica ( nu merita fata ca scenaristii sa o incurce cu pescarul . Este prea de tot ) Mai bine o lasau singura ...sau eu voiam intr-un timp sa fie cu Kerim . Smile Smile Smile

Va fi interesant sa vedem cum se va descalci incurcatutra asta cu Mustafa -LATIN LOVER !! stupid stupid stupid Il si gasira - cuceritorul duduilor din serial . stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 26 Oct 2011, 5:45 pm

victorelalove a scris:

Mie mi se pare aiurea ca s-a incurcat si cu Melten ...care este o frumusica ( nu merita fata ca scenaristii sa o incurce cu pescarul . Este prea de tot ) Mai bine o lasau singura ...sau eu voiam intr-un timp sa fie cu Kerim . Smile Smile Smile

Meltem a crezut ca si el doreste sa se razbune pe yasarani , nestiind ca el e slab de ingeri si ca cedeaza santajului...dar vorba ta, n-au gasit cu cine stupid stupid stupid s-o cupleze decat cu un pescar ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 26 Oct 2011, 5:54 pm

dubaisport a scris:
dar vorba ta, n-au gasit cu cine stupid stupid stupid s-o cupleze decat cu un pescar ?

Mustafa ... ce sa-i cerem ????/ Bine ca nu s-a casatorit Fatma cu el . Ca ar fi fost vai si amar de capul ei . Ma uitam la secventele din primul episod ... Cand s-au intalnit pe scari ...si apoi cand el vroia sa vorbeaca cu ea la petrecere . Cat de timida era saracuta .... nici nu se putea uita la el . Dar cred ca i-a placut si ei de el ... chiar si asa cum se credea ea indragostita de Mustafa . Nu ai vazut ce suparata era cand a strigat-o pescarul ???? Daca era fericita ca a venit sa o salveze logodnicul ... de ce era trista ca a luat-o de langa Kerim ? Smile Smile Smile
Dar nu cred ca s-ar mai fi vazut vreodata cu Ker ...daca nu se intampla tragedia . Crying or Very sad

Si ma mai gandeam :

Ei s-au cunoscut pe scari . La finalul sezonului 2 ... erau pe scari si se priveau frumos. Deci logic ca FATMAGUL VA NASTE PE SCARI !!! Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 41 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum