42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+11
Motzişor
andreea90
alimar
andradamaria
michiper68
lica54
Admin_dea05
teodora_roman
simi
victorelalove
DENISA
15 participanți
Pagina 11 din 44
Pagina 11 din 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:
greu de înţeles " dragostea turcească "
Cata dreptate ai !!
Exista "dragostea omenesca " si "dragostea turceasca " .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
după privirea lui nici el nu pare a o înţelege
Lica am trimis un email în care mă interesez de soarta doamnei , o să-i crească inima când o vedea că mă interesez şi de soarta ei .
Lica am trimis un email în care mă interesez de soarta doamnei , o să-i crească inima când o vedea că mă interesez şi de soarta ei .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 02 Noi 2011, 8:32 pm, editata de 1 ori
Sunt cu moralul la pamant . Nici nu mai vreau sa ma uit la seriale turcesti .
victorelalove- moderator
foarte greu, ma mir ca femeile nu poarte burqa cand crezi ca uite, s-au umanizat si ei, apare-hocus pocus- un obstacol si o iau de la capat..dar biata Berenica ..a plans un serial intreg, sau ma rog jumate de serial ..am vazut si eu pana pe la ep 40..asa mai ..repede, nu m-a dat pe spate serialul cu toata audienta lui cu totDENISA a scris:uite Andrada cum dă dragostea pe afară şi la Fatmaguli
greu de înţeles " dragostea turcească "
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
DENISA a scris:
Lica am trimis un email în care mă interesez de soarta doamnei , o să-i crească inima când o vedea că mă interesez şi de soarta ei .[/color]
Denisa..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
PS ANDRADA : Iulia e bine , " se târăşte deocamdată" , este full la cabinet , îţi mulţumeşte că te-ai intersat de ea.
Fetelor Iulia 80 vă salută pe toate
Dragalaselor o seara frumoasa cu de noapte buna..
lica54- vip
Multumim , Lica !!
Noapte buna .
Noapte buna .
victorelalove- moderator
Noapte bună Lica !!!
trag şi eu cortina
trag şi eu cortina
Noapte buna , Denisa !!
Sa te faci bine .
Sa te faci bine .
victorelalove- moderator
denisa bravo! fate prieten cu dracu ca sa treci puntea
denisa! esti o persoana care stie sa intre sub pilea doamnei si asa vei afla mai multe alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Pentru Denisa ....Sanatate multa!
Noapte buna fetelor!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Noapte buna fetelor.
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
denisa succes si sanatate!
!denisa ! sanatate multa hai sa spunem sincer avem nevoie de tine cine ne mai aduce vesti? daca si scri scrisori si primesti raspuns o sa fim fericite iar tu bombardata cu intrebari succes la scris Simi pregatestete bine ai concurente tat pline de elan declarat pe port ro pe eva nu mai spun de cele care stau in umbra succesul o sa fie la denisa si eu sunt perseverenta dar mai in liniste neavand resurse alimar mult succes sa fie cucerit de romance 03 11 2011
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Dragalaselor buna dimineata!!!Si o zi frumoasa de toamna...Cafeaua e servita..
lica54- vip
Neaţa fetelor !! de unde atâta sănătate ?? tuşesc precum un măgar , dau concerte în fiecare noapte şi am o usturime groaznică de gât.
Buna dimineata !!
O zi frumoasa va doresc .
O zi frumoasa va doresc .
victorelalove- moderator
Nurgül'ün keyfi yerinde
Yeni bir ilişkiye yelken açan Nurgül Yeşilçay aradığı mutluluğu Tolga Karaçelik'te buldu
03 Kasım 2011 - 10:18
Yazı Boyutu: Cem Özer'den boşandıktan sonra Mithat Can Özer'le kısa süre aşk yasaya Nurgül Yeşilçay aradığı mutluluğu yönetmen Tolga Karaçelik'te buldu.
Önceki gün Bebek'te yürüyüş yapan ve sakalaşıp gülen ikili daha sonra Yeşilçay'ın evine gitti
Buna, Denisa !!
Cum te mai simti ?
Cum te mai simti ?
victorelalove- moderator
Nasol , mă doare gâtul iar tusea mă disperă, mi-am disperat colegele cu behăitul meu continuu
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 03 Noi 2011, 12:09 pm, editata de 2 ori
Foarte bun este Tantum Verde spray ... Nu stiu daca ai incercat , dar eu de fiecare data cand am durere in gat asta folosesc si este nemaipomenit .
victorelalove- moderator
am supt Vic tablete de Tantum verde dar degeaba
DENISA a scris:am supt Vic tablete de Tantum verde dar degeaba
Mie imi face mult mai bine sparay-ul ... tabletele nu au acelasi efect . Ce putin in cazul meu . Dar trebuie sa-si faca raceala efectul ... acum ca s-a instalat .
Fii puternica ?!!?!?
victorelalove- moderator
fetelor!
Denisa fa bine si mergi la medic, e cel mai sigur!
si eu sunt adepta sprayurilor, eu folosesc hexoral, dar la tine problema este si tusea si pe asta n-o trata cu indiferenta!
http://www.televizyondizisi.com/index.php/sensiz-olmaz-dizisi-yayindan-kaldirildi/57353/28/, sa mai zica cineva ceva de banii castigati de NURGULA in ASK, n-au fost pe spinarea ei! de la croate
Denisa fa bine si mergi la medic, e cel mai sigur!
si eu sunt adepta sprayurilor, eu folosesc hexoral, dar la tine problema este si tusea si pe asta n-o trata cu indiferenta!
http://www.televizyondizisi.com/index.php/sensiz-olmaz-dizisi-yayindan-kaldirildi/57353/28/, sa mai zica cineva ceva de banii castigati de NURGULA in ASK, n-au fost pe spinarea ei! de la croate
andradamaria- vip
sa nu cumva sa uitam
andradamaria- vip
Pagina 11 din 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 11 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum