Serialesitelenovelet
42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+11
Motzişor
andreea90
alimar
andradamaria
michiper68
lica54
Admin_dea05
teodora_roman
simi
victorelalove
DENISA
15 participanți

Pagina 28 din 44 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44  Urmatorul

In jos

42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Empty Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de lica54 Mier 09 Noi 2011, 12:52 pm

42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Truffles_270w122065954142. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 AAAAAm171L4AAAAAAPg1bA42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 AAAADHUtov8AAAAAAAWlRg42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 AAAACxS1cNgAAAAAAK_kcA[/quote]
42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 AAAAAiYRWYwAAAAAAIN5cQ42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 AAAADCzKomYAAAAAADIiAA42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 AAAAAgI--asAAAAAAMtDCg
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Empty Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Mier 09 Noi 2011, 1:01 pm

42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Cateringsandwichplatter42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Deliplatter
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mier 09 Noi 2011, 1:07 pm

Servus Teo, nu ia decât o singură dată votul, eu m-am jucat şi am verificat.sad merge şi cu Expl Chr.. Moz..
Si filmul lui Ciceaka a ieşit şi ăla cu eclipsa a lui Kenan Ece,
şi a lui Asli Tandogan-Lamia cu Yeşim Büber-Aylin etc.-..
poate vi le amintiţi dacă aţi văzut Anii pierduţi şi De pe buze la inimă Vă pun pozele lor.
42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Images?q=tbn:ANd9GcTki167kIOCpZn_3veKjZtn0J7yv8UaKYLd_OMT9XQJp3aR91E60wpe ăsta nu ştiu în ce a mai jucat.
42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Images?q=tbn:ANd9GcSl8I0Pt53XsxVBYu1tVrlpy4EJmUyJFRbKOG6zxQpmHMRbK9pM[img][/img]
42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Images?q=tbn:ANd9GcS7p_yZQJDNHNt_7V330E_a0bs6u0Lct2q9piPjIxaH3ouj9zhE-Q
Să ştiţi că te poţi uita la 3 filme odată Smile Smile Smile Exclus ASI
Prea iubitul soţ a lui Tuba are probleme la ochii_ parcă e cam noapte afară, sau am eu?
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 09 Noi 2011, 1:16 pm

Cunoaştem Lexia pe KenaN Ece doar e membru al " haremului meu " l-aş fi cuplat cu Tuba

cu ochii nu cred că are probleme , a ştiut în vară pe ce să pună ochii
Smile Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Mier 09 Noi 2011, 1:38 pm

lexia a scris:Servus Teo, nu ia decât o singură dată votul, eu m-am jucat şi am verificat.sad merge şi cu Expl Chr.. Moz..
Si filmul lui Ciceaka a ieşit şi ăla cu eclipsa a lui Kenan Ece,
şi a lui Asli Tandogan-Lamia cu Yeşim Büber-Aylin etc.-..
poate vi le amintiţi dacă aţi văzut Anii pierduţi şi De pe buze la inimă Vă pun pozele lor.
42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Images?q=tbn:ANd9GcTki167kIOCpZn_3veKjZtn0J7yv8UaKYLd_OMT9XQJp3aR91E60wpe ăsta nu ştiu în ce a mai jucat.
42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Images?q=tbn:ANd9GcSl8I0Pt53XsxVBYu1tVrlpy4EJmUyJFRbKOG6zxQpmHMRbK9pM[img][/img]
42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Images?q=tbn:ANd9GcS7p_yZQJDNHNt_7V330E_a0bs6u0Lct2q9piPjIxaH3ouj9zhE-Q
Să ştiţi că te poţi uita la 3 filme odată Smile Smile Smile Exclus ASI
Prea iubitul soţ a lui Tuba are probleme la ochii_ parcă e cam noapte afară, sau am eu?

Aici: http://www.gecce.com/anket/yeniden-birlikte-rol-alsin-dediginiz-unlu-partnerler-kim-713.html poţi vota la nesfârşit deschizând fereastră incognito de sub crom

Le celălalt vot, unde ei sunt penultimii în listă, link-ul pus de Denisa azi, acolo poţi vota până ţi se apleacă, dar cu cât votezi mai mult cu atât le scade procentajul Smile Smile Smile
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 09 Noi 2011, 2:05 pm

Salut,
Lexia, esti foarte generoasa!!!!!!!!! Smile Smile kiss Teo,
eu n-am incercat sa votez pana ma doare tasta, Smile Smile dar mi se pare o aiureala totala sa scada %cu cat votezi mai mult Smile te pomenesti ca este o masura impotriva concursurilor de clicuit Smile Smile ne taxeaza, ei vor sondaj de adevaratelea Smile bine ca ai observat, altfel in loc sa-i ridicam ,le dadeam Evil or Very Mad
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 09 Noi 2011, 2:08 pm

andradamaria a scris:.... ei vor sondaj de adevaratelea Smile bine ca ai observat, altfel in loc sa-i ridicam ,le dadeam Evil or Very Mad
Smile Smile Smile
Poate ajungeau la ... - 30 % .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 09 Noi 2011, 2:14 pm

victorelalove a scris:
Smile Smile Smile
Poate ajungeau la ... - 30 % .
Smile Smile Smile STII CEVA, EU NU MA MAI POT CONECTA DE LOC LA ADRESA RESPECTIVA, DE PE NICI UN browser Smile Smile ori nu e in regula cu ei, ori cu mine stupid
eu eram in neregula, TEO ai dreptate! asa se intampla!, un vot si gata..probabil pana maine kiss kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 09 Noi 2011, 2:22 pm

andradamaria a scris:... STII CEVA, EU NU MA MAI POT CONECTA DE LOC LA ADRESA RESPECTIVA, DE PE NICI UN browser Smile Smile ori nu e in regula cu ei, ori cu mine stupid
Smile Smile Smile Smile
Cu ei , Andrada ...cu ei nu este ceva in regula . Pentru ca aceeasi stare mi-o dau si mie .
Pe langa faptul ca toti actorii sunt in cardasie cu toti actorii . I-a combinat de i-a luat naiba . Smile Smile Smile
Mai apar si procentajele alea bizare ( bizare -ca punere in pagina ...nu ca realitate . kiss )... Cel putin asa mi se pare mie . Poate ca ma insel ... stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 09 Noi 2011, 2:39 pm

victorelalove a scris:
Smile Smile Smile Smile
Cu ei , Andrada ...cu ei nu este ceva in regula . Pentru ca aceeasi stare mi-o dau si mie .
Pe langa faptul ca toti actorii sunt in cardasie cu toti actorii . I-a combinat de i-a luat naiba . Smile Smile Smile
Mai apar si procentajele alea bizare ( bizare -ca punere in pagina ...nu ca realitate . kiss )... Cel putin asa mi se pare mie . Poate ca ma insel ... stupid stupid stupid
sad sad cred ca a inceput campania anti 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 66512 scad vertiginos sad of, nu puteau si ei sa faca un lucru ca lumea sad sad
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 09 Noi 2011, 2:41 pm

andradamaria a scris: sad sad cred ca a inceput campania anti 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 66512 scad vertiginos sad of, nu puteau si ei sa faca un lucru ca lumea sad sad
Unde ? La vot ? kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 09 Noi 2011, 3:01 pm

victorelalove a scris:
Unde ? La vot ? kiss
da, in 10 minute au scazut destul, pe masura ce creste nr voturilor scad %, nu-mi dau seama cum calculeaza sad Smile , probabil iau in considerare nr total de voturi, in momentul respectiv ca fiind 100%, si apoi calculeaza %functie de nr de voturi ce revine fiecarui cuplu Smile

Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 09 Noi 2011, 3:11 pm, editata de 3 ori
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 09 Noi 2011, 3:03 pm

andradamaria a scris:da, in 10 minute au scazut destul

Eu nu mai reusesc sa intru . sad sad sad
Probabil ca a fost un "val" de ALTI ADMIRATORI . Dar isi revin ei . kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 09 Noi 2011, 3:07 pm

victorelalove a scris:

Eu nu mai reusesc sa intru . sad sad sad
Probabil ca a fost un "val" de ALTI ADMIRATORI . Dar isi revin ei . kiss kiss kiss
isi revin, dar ca sa nu le scazi %, voteaza alt cuplu si atunci o sa vezi ok probabil iau in considerare nr total de voturi, in momentul respectiv ca fiind 100%, si apoi calculeaza %functie de nr de voturi ce revine fiecarui cuplu Smile gata m-am prins, ne-am alarmat degeaba, intradevar nu ia in considerare decat un vot, daca sunteti atente si votati de mai multe ori consecutiv, veti vedea ca nr de voturi nu se modifica, doar %, dar astea sunt in functie de ce v-am zis mai inainte kiss

Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 09 Noi 2011, 3:23 pm, editata de 1 ori
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 09 Noi 2011, 3:18 pm

Dragalaselor ma pregatesc de plecare..lipsesc cateva zile....sper sa va gasesc bine cand ma intorc si cu noutati mai multe....va kiss kiss kiss kiss si va imbratisez cu multa multa dragoste bunicuta... 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155656 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155656 ne auzim sanbata mai pe seara
42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 31cestideceai42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 0664e778abe68axxl
42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 2ujtg5y42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Fructe

si un ceai cu dumnealor..
42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Jys0n
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 09 Noi 2011, 3:40 pm

Am vazut , Andrada !! kiss kiss
Iti da doar impresia ca te lasa sa votezi de mai multe ori ...cand de fapt daca te uiti dupa ce incerci sa votezi din nou , numarul de voturi ramane acelasi ( urmatoarele tale voturi nu se iau in consideratie ) .

Lica te pupam . Ai grija de tine !! kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 09 Noi 2011, 3:43 pm

drum bun Lica, oriunde te-ai duce, te asteptam cu drag sa revii la noi! 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 242329 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 363452 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Jb13185310601
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 09 Noi 2011, 4:52 pm

23:20 BEŞİKTAŞ BAYAN BASKETBOL TAKIMI OYUNCULARI ARNAVUTKÖY'DE BİR ÇORBACIDA YEMEK YİYOR... AYNI MEKANDA ÜNLÜ OYUNCU MURAT YILDIRIM EŞİ BURÇİN TERZİOĞLU İLE BAŞ BAŞA YEMEKTE...

http://www.ucankus.com/detay/78234/dikkat-ucankus-dun-gece-nerelerde-uctu-kim-kiminle-neredeydi-unlu-isimleri-yakindan-takip-eden

au mancat ciorba la 11 noaptea? parca erau plecati la parintii lui.
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 55

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 09 Noi 2011, 5:03 pm

michiper68 a scris:

au mancat ciorba la 11 noaptea? parca erau plecati la parintii lui.

Buna , Michi !!
Frate ... de unde au stiu ca vor manca ciorba ... confused si la ora 23:20 ?????
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 09 Noi 2011, 5:05 pm

victorelalove a scris:

Buna , Michi !!
Frate ... de unde au stiu ca vor manca ciorba ... confused si la ora 23:20 ?????

pai era baschetbolistul acolo si manca. o fi traditional sa manance ciorba noaptea.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 09 Noi 2011, 5:20 pm

michiper68 a scris:

pai era baschetbolistul acolo si manca. o fi traditional sa manance ciorba noaptea.
buna MICHI, pai si-n ASI mancau ciorba la cina Smile Smile ca eu chiar am intrebat la un moment dat daca asta este traditional, asa tare ma intriga, se pare ca ei mananca ciorba..de dimineata pana seara Smile Smile
si nu le-or fi dat parintii merinde Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 09 Noi 2011, 5:24 pm, editata de 1 ori
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 09 Noi 2011, 5:21 pm

michiper68 a scris:

O fi ... Smile Smile Smile Smile
Dar la ora aia nu ar cam trebui sa mananci nimic . Poate doar fripura ... daca esti la nunta . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 09 Noi 2011, 5:28 pm

victorelalove a scris:
O fi ... Smile Smile Smile Smile
Dar la ora aia nu ar cam trebui sa mananci nimic . Poate doar fripura ... daca esti la nunta . Smile

eu cred ca aia e la ei masa principala. seara cand se strange toata familia. si mananca ciorba. si la unii aia e singura masa.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Mier 09 Noi 2011, 5:38 pm

Da mamiţica lui nu găteşte? Că i-a venit odorul acasă singura dată-n an, şi i-a mai adus şi frum'seţea de noră...

Sau se presupune că nora găteşte, că-i mai tânără şi decât să-i facă femeii ravagii prin bucătărie Exclamation Exclamation Exclamation , mai bine i-a trimis la cârciuma din sat. Sau o fi ieşit o ciorbă bună ....de spart dinţii. I s-o fi ars bunătate de ciorbă alien iar friptura era :>O(: vie
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 09 Noi 2011, 5:44 pm

teodora_roman a scris:... mai bine i-a trimis la cârciuma din sat.
Smile Smile Smile Smile Smile

42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 756436 este invatata cu luxul . Nu se poate sa manace nici macar pentru o seara in casa . Intelege Muratel ca se poate si asa . El saracutul nici nu o avea bucatarie in casa conjucala ... in incinta locuintei unde habiteaza . stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 44 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum