42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+11
Motzişor
andreea90
alimar
andradamaria
michiper68
lica54
Admin_dea05
teodora_roman
simi
victorelalove
DENISA
15 participanți
Pagina 28 din 44
Pagina 28 din 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
[/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Servus Teo, nu ia decât o singură dată votul, eu m-am jucat şi am verificat. merge şi cu Expl Chr.. Moz..
Si filmul lui Ciceaka a ieşit şi ăla cu eclipsa a lui Kenan Ece,
şi a lui Asli Tandogan-Lamia cu Yeşim Büber-Aylin etc.-..
poate vi le amintiţi dacă aţi văzut Anii pierduţi şi De pe buze la inimă Vă pun pozele lor.
pe ăsta nu ştiu în ce a mai jucat.
[img][/img]
Să ştiţi că te poţi uita la 3 filme odată Exclus ASI
Prea iubitul soţ a lui Tuba are probleme la ochii_ parcă e cam noapte afară, sau am eu?
poate vi le amintiţi dacă aţi văzut Anii pierduţi şi De pe buze la inimă Vă pun pozele lor.
[img][/img]
Prea iubitul soţ a lui Tuba are probleme la ochii_ parcă e cam noapte afară, sau am eu?
Cunoaştem Lexia pe KenaN Ece doar e membru al " haremului meu " l-aş fi cuplat cu Tuba
cu ochii nu cred că are probleme , a ştiut în vară pe ce să pună ochii
cu ochii nu cred că are probleme , a ştiut în vară pe ce să pună ochii
lexia a scris:Servus Teo, nu ia decât o singură dată votul, eu m-am jucat şi am verificat. merge şi cu Expl Chr.. Moz..
[img][/img]
Aici: http://www.gecce.com/anket/yeniden-birlikte-rol-alsin-dediginiz-unlu-partnerler-kim-713.html poţi vota la nesfârşit deschizând fereastră incognito de sub crom
Le celălalt vot, unde ei sunt penultimii în listă, link-ul pus de Denisa azi, acolo poţi vota până ţi se apleacă, dar cu cât votezi mai mult cu atât le scade procentajul
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Salut,
Lexia, esti foarte generoasa!!!!!!!!! Teo,
eu n-am incercat sa votez pana ma doare tasta, dar mi se pare o aiureala totala sa scada %cu cat votezi mai mult te pomenesti ca este o masura impotriva concursurilor de clicuit ne taxeaza, ei vor sondaj de adevaratelea bine ca ai observat, altfel in loc sa-i ridicam ,le dadeam
Lexia, esti foarte generoasa!!!!!!!!! Teo,
eu n-am incercat sa votez pana ma doare tasta, dar mi se pare o aiureala totala sa scada %cu cat votezi mai mult te pomenesti ca este o masura impotriva concursurilor de clicuit ne taxeaza, ei vor sondaj de adevaratelea bine ca ai observat, altfel in loc sa-i ridicam ,le dadeam
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
andradamaria a scris:.... ei vor sondaj de adevaratelea bine ca ai observat, altfel in loc sa-i ridicam ,le dadeam
Poate ajungeau la ... - 30 % .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
STII CEVA, EU NU MA MAI POT CONECTA DE LOC LA ADRESA RESPECTIVA, DE PE NICI UN browser ori nu e in regula cu ei, ori cu minevictorelalove a scris:
Poate ajungeau la ... - 30 % .
eu eram in neregula, TEO ai dreptate! asa se intampla!, un vot si gata..probabil pana maine
andradamaria- vip
andradamaria a scris:... STII CEVA, EU NU MA MAI POT CONECTA DE LOC LA ADRESA RESPECTIVA, DE PE NICI UN browser ori nu e in regula cu ei, ori cu mine
Cu ei , Andrada ...cu ei nu este ceva in regula . Pentru ca aceeasi stare mi-o dau si mie .
Pe langa faptul ca toti actorii sunt in cardasie cu toti actorii . I-a combinat de i-a luat naiba .
Mai apar si procentajele alea bizare ( bizare -ca punere in pagina ...nu ca realitate . )... Cel putin asa mi se pare mie . Poate ca ma insel ...
victorelalove- moderator
cred ca a inceput campania anti scad vertiginos of, nu puteau si ei sa faca un lucru ca lumeavictorelalove a scris:
Cu ei , Andrada ...cu ei nu este ceva in regula . Pentru ca aceeasi stare mi-o dau si mie .
Pe langa faptul ca toti actorii sunt in cardasie cu toti actorii . I-a combinat de i-a luat naiba .
Mai apar si procentajele alea bizare ( bizare -ca punere in pagina ...nu ca realitate . )... Cel putin asa mi se pare mie . Poate ca ma insel ...
andradamaria- vip
Unde ? La vot ?andradamaria a scris: cred ca a inceput campania anti scad vertiginos of, nu puteau si ei sa faca un lucru ca lumea
victorelalove- moderator
da, in 10 minute au scazut destul, pe masura ce creste nr voturilor scad %, nu-mi dau seama cum calculeaza , probabil iau in considerare nr total de voturi, in momentul respectiv ca fiind 100%, si apoi calculeaza %functie de nr de voturi ce revine fiecarui cupluvictorelalove a scris:
Unde ? La vot ?
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 09 Noi 2011, 3:11 pm, editata de 3 ori
andradamaria- vip
andradamaria a scris:da, in 10 minute au scazut destul
Eu nu mai reusesc sa intru .
Probabil ca a fost un "val" de ALTI ADMIRATORI . Dar isi revin ei .
victorelalove- moderator
isi revin, dar ca sa nu le scazi %, voteaza alt cuplu si atunci o sa vezi probabil iau in considerare nr total de voturi, in momentul respectiv ca fiind 100%, si apoi calculeaza %functie de nr de voturi ce revine fiecarui cuplu gata m-am prins, ne-am alarmat degeaba, intradevar nu ia in considerare decat un vot, daca sunteti atente si votati de mai multe ori consecutiv, veti vedea ca nr de voturi nu se modifica, doar %, dar astea sunt in functie de ce v-am zis mai inaintevictorelalove a scris:
Eu nu mai reusesc sa intru .
Probabil ca a fost un "val" de ALTI ADMIRATORI . Dar isi revin ei .
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 09 Noi 2011, 3:23 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Dragalaselor ma pregatesc de plecare..lipsesc cateva zile....sper sa va gasesc bine cand ma intorc si cu noutati mai multe....va si va imbratisez cu multa multa dragoste bunicuta... ne auzim sanbata mai pe seara
si un ceai cu dumnealor..
si un ceai cu dumnealor..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Am vazut , Andrada !!
Iti da doar impresia ca te lasa sa votezi de mai multe ori ...cand de fapt daca te uiti dupa ce incerci sa votezi din nou , numarul de voturi ramane acelasi ( urmatoarele tale voturi nu se iau in consideratie ) .
Lica te pupam . Ai grija de tine !!
Iti da doar impresia ca te lasa sa votezi de mai multe ori ...cand de fapt daca te uiti dupa ce incerci sa votezi din nou , numarul de voturi ramane acelasi ( urmatoarele tale voturi nu se iau in consideratie ) .
Lica te pupam . Ai grija de tine !!
victorelalove- moderator
drum bun Lica, oriunde te-ai duce, te asteptam cu drag sa revii la noi!
andradamaria- vip
23:20 BEŞİKTAŞ BAYAN BASKETBOL TAKIMI OYUNCULARI ARNAVUTKÖY'DE BİR ÇORBACIDA YEMEK YİYOR... AYNI MEKANDA ÜNLÜ OYUNCU MURAT YILDIRIM EŞİ BURÇİN TERZİOĞLU İLE BAŞ BAŞA YEMEKTE...
http://www.ucankus.com/detay/78234/dikkat-ucankus-dun-gece-nerelerde-uctu-kim-kiminle-neredeydi-unlu-isimleri-yakindan-takip-eden
au mancat ciorba la 11 noaptea? parca erau plecati la parintii lui.
http://www.ucankus.com/detay/78234/dikkat-ucankus-dun-gece-nerelerde-uctu-kim-kiminle-neredeydi-unlu-isimleri-yakindan-takip-eden
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
michiper68 a scris:
Buna , Michi !!
Frate ... de unde au stiu ca vor manca ciorba ... si la ora 23:20 ?????
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Buna , Michi !!
Frate ... de unde au stiu ca vor manca ciorba ... si la ora 23:20 ?????
pai era baschetbolistul acolo si manca. o fi traditional sa manance ciorba noaptea.
michiper68- vip
buna MICHI, pai si-n ASI mancau ciorba la cina ca eu chiar am intrebat la un moment dat daca asta este traditional, asa tare ma intriga, se pare ca ei mananca ciorba..de dimineata pana searamichiper68 a scris:
pai era baschetbolistul acolo si manca. o fi traditional sa manance ciorba noaptea.
si nu le-or fi dat parintii merinde
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 09 Noi 2011, 5:24 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
O fi ...michiper68 a scris:
Dar la ora aia nu ar cam trebui sa mananci nimic . Poate doar fripura ... daca esti la nunta .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
O fi ...
Dar la ora aia nu ar cam trebui sa mananci nimic . Poate doar fripura ... daca esti la nunta .
eu cred ca aia e la ei masa principala. seara cand se strange toata familia. si mananca ciorba. si la unii aia e singura masa.
michiper68- vip
Da mamiţica lui nu găteşte? Că i-a venit odorul acasă singura dată-n an, şi i-a mai adus şi frum'seţea de noră...
Sau se presupune că nora găteşte, că-i mai tânără şi decât să-i facă femeii ravagii prin bucătărie , mai bine i-a trimis la cârciuma din sat. Sau o fi ieşit o ciorbă bună ....de spart dinţii. I s-o fi ars bunătate de ciorbă iar friptura era :>O(: vie
Sau se presupune că nora găteşte, că-i mai tânără şi decât să-i facă femeii ravagii prin bucătărie , mai bine i-a trimis la cârciuma din sat. Sau o fi ieşit o ciorbă bună ....de spart dinţii. I s-o fi ars bunătate de ciorbă iar friptura era :>O(: vie
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
teodora_roman a scris:... mai bine i-a trimis la cârciuma din sat.
este invatata cu luxul . Nu se poate sa manace nici macar pentru o seara in casa . Intelege Muratel ca se poate si asa . El saracutul nici nu o avea bucatarie in casa conjucala ... in incinta locuintei unde habiteaza .
victorelalove- moderator
Pagina 28 din 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum