43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+13
myky
rodica
Admin_dea05
vania_e
alimar
carmen_
teodora_roman
Lucica10
andradamaria
victorelalove
lica54
simi
DENISA
17 participanți
Pagina 21 din 43
Pagina 21 din 43 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43
Re: 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
mare patima, isi strangea buzele la greu!simi a scris:Ia uitati-va aici cu ce "patima" isi saruta Muri nevasta.
Jucau in Furtuna unde se presupune ca erau indragostiti nebuneste....
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi a scris:Si uitati-va aici ce foc are in privire....
Da si ea ii zambeste pe masura
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Saracutul de el.....cum o fi rezistat el sa stea doi ani cu drapelul ridicat??
Parca atat au durat filmarile la Asi?
Parca atat au durat filmarile la Asi?
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Fetelor ...am impresia ca saruta un stalp de telegraf !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Va pupic fetele
simi- vip
andradamaria a scris: mare patima, isi strangea buzele la greu!
hahaha el o pupă mai mult pe barbă. Buzele lui sunt sub buza ei de jos
.....şi mai mult ea se îndeasă în el
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
vorba lui Simi, cum or fi stat astia doi atat amar de vreme impreuna si inca mai stau! ca numai de n-ar fi vorbateodora_roman a scris:
hahaha el o pupă mai mult pe barbă. Buzele lui sunt sub buza ei de jos
.....şi mai mult ea se îndeasă în el
andradamaria- vip
andradamaria a scris: vorba lui Simi, cum or fi stat astia doi atat amar de vreme impreuna si inca mai stau! ca numai de n-ar fi vorba
Dacă sunt într-adevăr, ascund tare bine acest lucru.
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
ascund, ascund, si inca la vedere!!!!!!!!!!!!teodora_roman a scris:
Dacă sunt într-adevăr, ascund tare bine acest lucru.
andradamaria- vip
Buna seara !!
Fetelor ...Muratelu' si din dotare s-au casatorit asa ...de dragul de a se casatori ...dar nu au stat prea mult impreuna dupa aceea . Se vedeau asa mai rarut . Dar de cand se odihesc in locuinta conjugala cred ca si-au dat seama ca nu au nimic in comun , se supara reciproc , poate ca sunt momente in care nici nu-si vorbesc . Nu mai au nici macar vointa si interesul de a arata lumii ( de a scoate ochii) cat de mare este amore in casa lor ... ATAT DE MARE INCAT II DA AFARA !!
Fetelor ...Muratelu' si din dotare s-au casatorit asa ...de dragul de a se casatori ...dar nu au stat prea mult impreuna dupa aceea . Se vedeau asa mai rarut . Dar de cand se odihesc in locuinta conjugala cred ca si-au dat seama ca nu au nimic in comun , se supara reciproc , poate ca sunt momente in care nici nu-si vorbesc . Nu mai au nici macar vointa si interesul de a arata lumii ( de a scoate ochii) cat de mare este amore in casa lor ... ATAT DE MARE INCAT II DA AFARA !!
victorelalove- moderator
afara cu ei, pe rand si cate unulvictorelalove a scris:Buna seara !!
andradamaria- vip
Andrada , nu ai vazut ca se duc pe la diverse nunti si parangelii singuri ???? Iar atunci cand sunt unul langa altul ... fac tot posibilul sa stea cat mai departati ... de zici ca unul dintre ei si-a inversat polii magnetici .andradamaria a scris: afara cu ei, pe rand si cate unul
Cica opusii se atrag ... dar acum unul sigur s-a schimbat . Sau asa o fi fost mereu?... dar "chiorat" de dragostea ( sau de ideea de dragoste) s-a aruncat intr-o casnicie ce i se parea NEMAIPOMENITUL MOMENTULUI .
victorelalove- moderator
nu stiu Vic, de cand s-a insurat , ne tot intrebam de ce a facut-o,si daca tot a facut-o, de ce nu se mai termina poate a sosit momentulvictorelalove a scris:
Andrada , nu ai vazut ca se duc pe la diverse nunti si parangelii singuri ???? Iar atunci cand sunt unul langa altul ... fac tot posibilul sa stea cat mai departati ... de zici ca unul dintre ei si-a inversat polii magnetici .
Cica opusii se atrag ... dar acum unul sigur s-a schimbat . Sau asa o fi fost mereu?... dar "chiorat" de dragostea ( sau de ideea de dragoste) s-a aruncat intr-o casnicie ce i se parea NEMAIPOMENITUL MOMENTULUI .
nu stiu pe cineva care sa fi sustinut,cu argumente credibile, ca acolo in ASI, a fost doar prestatie actoriceasca, poate deaia am vrut atat de mult ca filmul sa se fi transpus in viata reala, n-am crezut in casnicia"din dragoste" a lui dupa cum nu cred nici in cea a
Sper ca undeva, candva, cat mai devreme, sa se regaseasca in viata reala, nu-mi place sotul Tubei, parca vesnic ar vrea sa o ia la palme, si nici cu euforia ei gretoasa,dar este alegerea lor
P.S. m-am enervat si am o ciocolata de 300 g, cu alune, vai de caloriile mele https://www.youtube.com/user/andradamaria1982?feature=mhee#p/a/f/0/pUG8FDas_48
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 22 Noi 2011, 7:42 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Da . Este . Dar ei sunt frumosi si zici ca si-au ales jumatatile legati la ochi ...si cu casti pe urechi .andradamaria a scris:...dar este alegerea lor
victorelalove- moderator
daca ne uitam la alte cupluri, aproape c-au nimerit binisorvictorelalove a scris:
Da . Este . Dar ei sunt frumosi si zici ca si-au ales jumatatile legati la ochi ...si cu casti pe urechi .
andradamaria- vip
andradamaria a scris:daca ne uitam la alte cupluri, aproape c-au nimerit binisor
Dar nici nu putem spune ca au castigat la 6 / 49 . Poate un concurs de curse cu caini ( in cazul de fata cloncanitori .)
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Dar nici nu putem spune ca au castigat la 6 / 49 . Poate un concurs de curse cu caini ( in cazul de fata cloncanitori .)
andradamaria- vip
O seara frumoasa va doresc in continuare !!
Pe maine .
Pe maine .
victorelalove- moderator
Noapte buna fetelor.
simi- vip
Dragalaselor va de noapte buna somn usor si linistit pe maine...
lica54- vip
fetelor sunteri o echipa vesela asa se mentine forumul
draga denisa1 iarta-ma ca insist dar nu am liniste pana am cateva cuvinte din partea ta .cu schimbul de mesaje cu muri si chiar burcina numai sa fie dela ei vad ca nu este niciun proect de filmare daca nu poti da public da-mi putin pe messengerul meu asa o mica amagire ai spus ca se pot citi pe undeva dar nu am stiut unde si cum orice poza din asi o da-ti cu demir el straluceste si emana sageti de cupidon o zi buna si noapte buna tuturor alimar 23 11 2011
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Dragalaselor buna dimineata!!Ozi buna incepe cu o cafea buna....poftiti va rog!!
lica54- vip
Buna dimineata !!
O zi buna tuturor .
Multumim Lica !
O zi buna tuturor .
Multumim Lica !
victorelalove- moderator
O zi buna tuturor
rodica- vip
Varsta : 68
Multumim Rodica !!
O zi buna si tie .
O zi buna si tie .
victorelalove- moderator
Pagina 21 din 43 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum