43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+13
myky
rodica
Admin_dea05
vania_e
alimar
carmen_
teodora_roman
Lucica10
andradamaria
victorelalove
lica54
simi
DENISA
17 participanți
Pagina 37 din 43
Pagina 37 din 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
Re: 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
s-a băgat şi Onurel la interviu în speranţa că va fi şi el întrebat ceva
Lica să-ţi trăiască băiatul şi toţi cei dragi lui ( eu abia acum am citit ce ai scris tu dimineaţă )
Lica să-ţi trăiască băiatul şi toţi cei dragi lui ( eu abia acum am citit ce ai scris tu dimineaţă )
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 02 Dec 2011, 10:41 pm, editata de 1 ori
Re: 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Daaaaaaaaaaaaaaa ...A fost intrebat : Va puteti da intr-o parte?? Ca nu vrem sa va prindem in imagine .DENISA a scris:s-a băgat şi Onurel la interviu în speranţa că va fi şi el întrebat ceva
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Mi-a bruiat imaginea.......victorelalove a scris:
Daaaaaaaaaaaaaaa ...A fost intrebat : Va puteti da intr-o parte?? Ca nu vrem sa va prindem in imagine .
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Am vazut si festivitatea de premiere...acum dragalaselor merg la nani pui..astazi am avut o zi plina si maine va fi la fel de noapte buna...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Denisa ce scrie aici..???Ca parul mare a lui Muri e pentru alt proiect?Adica noul....
Murat Yıldırım – Is the Eye Idol of the Balkans and the Middle East!
Murat Yildirim....In addition to his huge fan base in Turkey has now grabbed the attention with his performance in serials on an International level....
After his performances win the serials "ASI" and "Ask ve Ceza" which have been aired outside of Turkey his media coverage now spreads beyond the norm with additional coverage o...n social networking. These sites are increasingly receiving fan based creative artwork being posted on their sites from the Middle East and Balkan Countries. Fans wanting to send gifts, traveling to Istanbul with the hopes of meeting him, sending emails to his press secretary and agent. Many of the fans have unfortunately been disappointed for not receiving any replies.
Postings from the fans also included a message that the serial "Firtina" is currently being prepared to airing in the Middle East.
Not being publicly seen on a regular basis since the finale of the serial "Ask ve Ceza, fans have noticed a difference in his appearance especially with the hair which is a hopeful signal that a new project is on the horizon.See More
Murat Yıldırım – Is the Eye Idol of the Balkans and the Middle East!
Murat Yildirim....In addition to his huge fan base in Turkey has now grabbed the attention with his performance in serials on an International level....
After his performances win the serials "ASI" and "Ask ve Ceza" which have been aired outside of Turkey his media coverage now spreads beyond the norm with additional coverage o...n social networking. These sites are increasingly receiving fan based creative artwork being posted on their sites from the Middle East and Balkan Countries. Fans wanting to send gifts, traveling to Istanbul with the hopes of meeting him, sending emails to his press secretary and agent. Many of the fans have unfortunately been disappointed for not receiving any replies.
Postings from the fans also included a message that the serial "Firtina" is currently being prepared to airing in the Middle East.
Not being publicly seen on a regular basis since the finale of the serial "Ask ve Ceza, fans have noticed a difference in his appearance especially with the hair which is a hopeful signal that a new project is on the horizon.See More
simi- vip
DENISA a scris:
Lica să-ţi trăiască băiatul şi toţi cei dragi lui[/color] [/b] [color=blue]( eu abia acum am citit ce ai scris tu dimineaţă )
Multumesc frumos Denisa..si tie iti doresc sa fii fericita alaturi de cei dragi tie...
lica54- vip
LICA
îmi place decolteul Tubei dar mi se pare că are vocea schimbată
îmi place decolteul Tubei dar mi se pare că are vocea schimbată
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 02 Dec 2011, 10:54 pm, editata de 1 ori
La multi ani pentru baiat Lica !!
Noapte buna !!
Noapte buna !!
victorelalove- moderator
Muriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....e pe vine.....
http://sinematelevizyonlifestyle.com/?p=500
http://sinematelevizyonlifestyle.com/?p=500
simi- vip
simi- vip
da SIMI e ptr noul proiect , dar consilierul lui de presă răspunde la emailuri
Murat Yildirim - este Idolul din Balcani şi Orientul Mijlociu!
e articol din presă ?????????
Murat Yildirim - este Idolul din Balcani şi Orientul Mijlociu!
e articol din presă ?????????
Fetelor dar noul proiect este serial sau este film ?
victorelalove- moderator
Da,e din presa,ti-am dat link-ul.
De azi vad ca e....
De azi vad ca e....
simi- vip
i se recunoaşte ascensiunea pe plan internaţional
Bravo pentru Muratel . Dar sa iasa o data la lumina sa-l mai vedem si noi cum joaca .
victorelalove- moderator
Bine că Fiertura abia începe să fie difuzat în Orientul Mijlociu , fanii vor vedea diferenţa
Cred ca se crucesc ?!!?DENISA a scris:Bine că Fiertura abia începe să fie difuzat în Orientul Mijlociu , fanii vor vedea diferenţa
Ce rele suntem ...
victorelalove- moderator
DENISA a scris:Bine că Fiertura abia începe să fie difuzat în Orientul Mijlociu , fanii vor vedea diferenţa
Eu cred ca si Fiertura va fi apreciat...Doar pentru prestatia lui Murat..nu la cote inalte ca ASI si ASK ...
lica54- vip
Ati vazut-o si pe Selma din Asi la festivitatea de premiere?
A luat si ea premiu....
A luat si ea premiu....
simi- vip
simi a scris:Ati vazut-o si pe Selma din Asi la festivitatea de premiere?
A luat si ea premiu....
Nu , ea a inmanat un premiu...
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Vin 02 Dec 2011, 11:10 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Si eu cred ca va fi un serial urmarit si pentru faptul ca joaca cu sotia lui .lica54 a scris:
Eu cred ca si Fiertura va fi apreciat...Doar pentru prestatia lui Murat..nu la cote inalte ca ASI si ASK ...
victorelalove- moderator
da Simi , e drăguţă şi foarte finuţă
Lica oricât de drag îmi e Muratel la Fiertura nu m-am putut uita
DENISA a scris:da Simi , e drăguţă şi foarte finuţă
Da in Furtuna Murat nu are o figura credibila...pare prea copilaros parca as spune si cam naiv..
am zis ca pec la culcare dar nu ma pot desparti de voi..
lica54- vip
offfffffffffff,ma inteapa inima ce frumos e......
simi- vip
mie nu îmi plăcea cum arăta în Fiertura , pare un şmecheraş
Rudotelul e foarte bun ptr înţepături SIMI
Rudotelul e foarte bun ptr înţepături SIMI
Pagina 37 din 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum