59. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
Mirela Maria
tiberici
teodora_roman
axxa246
mag
Lucica10
pufy2010
GUMUS-NOOR
rina-rina
vivi
dlacatus65
nutzi
rodica
lexia
narcisa
dana17
anuta1971
Admin_dea05
alitheea
DENISA
Garo
costina
florica
lica54
28 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 59. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pupici tuturor ... O seara frumoasa sa aveti ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
dana17- vip
Re: 59. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Toata lumea si pe Fb spune asta , Costina ... si eu cred ca nu e din cauza inmormantarii ... Hai sa fim seriosi ... tinea normal la el , dar ...costina a scris:mie mi se pare ca arata cam rau si nu doar de la plans [
Uite cum justifica onoare ... felul in care arata ... Tuba .... Dar cine-l crede ... ca ea toata noaptea a fost afectata ... ... "
Today,Tuba and Onur participated to Yusuf Kurçenli funerals and Tuba declared that she was very sorry that world lost a great value...Onur declared that Tuba was very sad that last night,she was very affected by this director's death ...(NTV) "
Tristetea asta pe fata ei e cronica ... nu de moment ... Nici Cansel nu arata prea vesel in ultimele aparitii ...
dana17- vip
Dana,vad ca l-ai trimis la cumparaturi,cu ce l-ai insarcinat sa-ti cumpere!!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica- vip
Iata Dana ce se intoarce de la cumparaturi ,sant foarte curioasa ce ti-a cumparat in cutiocul acela!
Ultima editare efectuata de catre florica in Lun 27 Feb 2012, 10:55 pm, editata de 1 ori
florica- vip
la cati bani au vedetele fiti sigure ca dorm bine noaptea..au persoane care au grija de copii lor chiar daca sunt mici ..e trista ,nu stiu ori mi se pare mie dar ochii ei sunt altfel parca spun altceva ..dana17 a scris:
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Florica exista 2 varianteflorica a scris:
Dana sa ne spui si noua
costina- vip
Off -off , Costina am vrut sa scriu ,,cutioc'' am mancat un,,t'',offffffffffffffffffff graba asta!
florica- vip
Buna dimineata tuturor!
florica- vip
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Ffeature%3Dplayer_detailpage%26v%3D22M26SZulJg&h=HAQEeMRsiAQFiRA5b_a3FgqPSagyj_1D76Ua0HWSN6O_G5A
un vidio clip nou!
un vidio clip nou!
florica- vip
Vai Florica , nu-ti spun ce l-am trimis eu sa cumpere si cu ce a venit el ...florica a scris: ]Iata Dana ce se intoarce de la cumparaturi ,sant foarte curioasa ce ti-a cumparat in cutiocul acela!
Dar important e ca a venit junghiul ... si cu multa dragoste ... noroc ca eram singura acasa ...
dana17- vip
Asa zic si eu ...costina a scris: la cati bani au vedetele fiti sigure ca dorm bine noaptea..au persoane care au grija de copii lor chiar daca sunt mici ..e trista ,nu stiu ori mi se pare mie dar ochii ei sunt altfel parca spun altceva ..
O seara linistita si calda ... Oare cand vine si la noi primavara , Costina ... ???
Pupici tuturor ...
dana17- vip
Norocul tau Dana ca ai fost singura acasa ,de mai eram si noi pe acolo tu te vedeam bine,
florica- vip
Voinicii ,ce de luota cu zapada!!!O seara frumoasa!
florica- vip
vezi Florica ce ti-am zis eu . a venit cu a doua varianta ..........Dana am vorbit eu cica vine de de maine pana sambata apoi pleacadana17 a scris:g]
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=477
costina- vip
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum