13. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+10
vivi
pufy2010
Nicky
GUMUS-NOOR
axxa246
dubaisport
lica54
michiper68
victorelalove
DENISA
14 participanți
Pagina 22 din 41
Pagina 22 din 41 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41
Re: 13. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
dubaisport a scris:
la ei sigur e pe invers....oricum seria a 2 e varza toata....
de exmp : doctorita nu ainteles ca Erdo e un maniac ? ce se mai tine dupa el sa afle detalii? nu s-a lamurit ce-i poate pielea animalului?
imi era mila de ea dar dupa ep de aseara chiar imi doresc sa ia si ea plasa
pai cand sa inteleaga? au iesit o singura data la o shaorma. in rest...l-a vazut cu portocalele in punga atunci la spital. e confuza total tanti doctorita.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Eu una inteleg ca re sufletul vraiste ...ca a trecut numai 1 an si de la tragicul eveniment . Dar sa dea si ei timpul cu 2-3 ani inainte ... sa nu ne mai "surzeasca" cu marele lor intelect ...si pe noi sa ne prosteasca in fata .dubaisport a scris:
ma asteptam la ca cabana plapumioara sa o vad mai relaxata,nai afectiva ..si ea ce face? mangaia toata ziua catelul si sera tragea zavorul la usa...si tot noi suntem nebune ?
Si daca tot se dau ei " asa rotunzi " ...De ce ne dau numai trailere cu ei doi ? Sunt niste ipocriti !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
victorelalove a scris:
Tu nu auzi ca doftorita ... va fi fata in fata cu Kerim ???? Ce s-o mai pune la cale ??? Nici nu vreau sa ma gandesc !!
Dar pana acum Kerim si Doctora s-au vazut ? Ca eu nu-mi amintesc .
doctorita a fost la proces, a fost si la restaurant. fatza in fatza cu kerim nu a stat. kerim nici nu crfed ca stie cine e ea. afla acum.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
doctorita a fost la proces, a fost si la restaurant. fatza in fatza cu kerim nu a stat. kerim nici nu crfed ca stie cine e ea. afla acum.
Pai asta ma intreb ... Ce se pune la cale ? O sa se certe din cauza lui "animalu' " ?
Parca si vad ca se complica o situatie ...sper numai sa nu se simta atrasa doftorita de el ... Ca eu m-am gandit la asta de mult .
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
ai dreptate michi..kerim acum afla ca dr e prietena lui Erdo ( ea asa s-a prezentat ) !!
dar in epi de aseara avocatul ai spune dr ca erdo a urmarit-o pe Gulli in pasaj si a tacat-o , eu asa am inteles ,cu toate ca Selim ai spusese altceva ,ca se dusese s avbsc cu gulli ptr ea (dr )
dar in epi de aseara avocatul ai spune dr ca erdo a urmarit-o pe Gulli in pasaj si a tacat-o , eu asa am inteles ,cu toate ca Selim ai spusese altceva ,ca se dusese s avbsc cu gulli ptr ea (dr )
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
.sper numai sa nu se simta atrasa doftorita de el ... Ca eu m-am gandit la asta de mult .
nu cred Vic...ea oricum stie toata povestea
numai sa nu le trasneasca prin cap idee asta scenaristelor
dubaisport- vip
Si-a gasit si doftorita cu cine sa fie prietena !!dubaisport a scris:ai dreptate michi..kerim acum afla ca dr e prietena lui Erdo ( ea asa s-a prezentat ) !!
Erdogan nu se va schimba ... nici macar cu doftorita ca sotie . Are el ceva ce-l face neplacut si cretin pe veci .
Are si "puterea dragostei" limitele ei ...si probabil ca si orgoliu .
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
Si-a gasit si doftorita cu cine sa fie prietena !!
Erdogan nu se va schimba ... nici macar cu doftorita ca sotie . Are el ceva ce-l face neplacut si cretin pe veci .
Are si "puterea dragostei" limitele ei ...si probabil ca si orgoliu .
tu crezi ca ajung sa se casatoreasca ?
dar poate dupa ce-i spune Ker ca erdo a intrat in casa lor si a tins rochia de mireasa..poate i se aprinde dr beculetul
dubaisport- vip
Asta sper si eu . Dar tare mi-e frica ...pentru ca de fiecare data cand m-am gandit ca nu vor face asa ceva ...exact asa au facut .dubaisport a scris:
numai sa nu le trasneasca prin cap idee asta scenaristelor
Si nu "ne amenintau " ca asa dragoste ca intre Kerim si Gullia ... nu s-a mai vazut in vecii vecilor ???
De fapt au dreptate ... asa dragoste torturata chiar ca nu am mai pomenit !!
victorelalove- moderator
Eu abia astept sa-l vad pe Kerim cum se apuca sa rupa dantela aia ...care nu pare prea firava . Cred ca va avea de lucru . Sa vezi ce vor sari bucati de tul prin casa ... Si-o imagina-o pe Mukka ...dubaisport a scris:
tu crezi ca ajung sa se casatoreasca ?
dar poate dupa ce-i spune Ker ca erdo a intrat in casa lor si a tins rochia de mireasa..poate i se aprinde dr beculetul
Cred ca asa se va termina episodul ... Kerim si Nil ... fata in fata .
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
mai mult ca sigur...sa stam sa facem scenarii ptr primul epis din 2012victorelalove a scris:
Cred ca asa se va termina episodul ... Kerim si Nil ... fata in fata .
dar stii Vic , dac ade Revelion nu au fct un epis frumos, poate fac unul de Sf Valentin
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
mai mult ca sigur...sa stam sa facem scenarii ptr primul epis din 2012
dar stii Vic , dac ade Revelion nu au fct un epis frumos, poate fac unul de Sf Valentin
Ca sa fie un episod frumos . Kerim trebuie sa se indragsoteasca de Mukka ...si sa o scoata pe ea in oras ... asa sigur nu-i va deranja nimeni !!
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
Ca sa fie un episod frumos . Kerim trebuie sa se indragsoteasca de Mukka ...si sa o scoata pe ea in oras ... asa sigur nu-i va deranja nimeni !!
nu in oras ..pe banca sub bosfor
cred ca vine acasa desirat Ker de cat de incalecat fusese de Mukk..femeia asta nu are nici o jena
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
...cred ca vine acasa desirat Ker de cat de incalecat fusese de Mukk....
Cred si eu . Ea cred ca moare de ciuda ca Gullia este casatorita cu el . Oricat de mult isi urmareste interesul ... nu ai vazut ca mereu este cu ochii ce fac ei ?
Dar totul ar trebui sa aibe a limita ...se exagereaza . Mereu Mukka intre ei ...
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
sigur e invidioasa....pai ea inafara de palme de la Selih si prostaneala de rahmi nu a vazut
mi-a placut aseara cand a pus-o Ker la punct..prea o acuza pe Gulli
dubaisport- vip
Kerim ar trebui sa o ia de par si sa o dea afara ... Dar cum ai spus si tu , este vorba de respect fata de cei mai in varsta .dubaisport a scris:
Hai ca ma gandii ce este si cu rochia . Ca acum am o obsesie cu asta ... O va rupe usor ... ca a putrezit de cand sta prin sifonierul ala ...a trecut si moda . Acum are nevoie de o rochie 2012 ...Dar in fragmanul cu nunta avea modelul asta ...sa vedem ce fac .
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
Vic , ma retrag , ma mut la tv
noapte buna ,ne mai citim maine seara ,daca nu ne mai intersectam iti doresc Craciun Fericit !
noapte buna ,ne mai citim maine seara ,daca nu ne mai intersectam iti doresc Craciun Fericit !
dubaisport- vip
CRACIUN FERICIT , DUBAI !!
CRACIUN FERICIT , PUFY !!
:craciunggz: :craciungg: :craciunff: :craciunmm:
:cracindde:
Noapte buna dragi copii !! Sa fiti ciminti si ascultatori . O noapte linistita va doresc .
I s-a facut si lui somnic !!
CRACIUN FERICIT , PUFY !!
:craciunggz: :craciungg: :craciunff: :craciunmm:
:cracindde:
Noapte buna dragi copii !! Sa fiti ciminti si ascultatori . O noapte linistita va doresc .
I s-a facut si lui somnic !!
victorelalove- moderator
noapte bună, fetelor!! noapte bună, Pufy!
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Sam 24 Dec 2011, 12:11 am, editata de 1 ori
alte indicii ep 56
Yes, Kerim, after he finds out that Erdo knows about the wedding dress and has seen it, rips up the dress into shreds; however, this makes him sadder and more upset. FG, when she sees that her wedding dress is gone from her closet, becomes very sad over the loss of the dress. Perihan Yasaran assists both Rahmi in getting out of jail, and in making sure that FG does not give up on her complaint. The real boss is Perihan, whatever she says goes. Is there going to be a New Year's Eve celebration? Perhaps, a quiet, uneventful evening will be planned, but still, there are somethings that will not go well. Perhaps after episode 56 things will be much better?
Yes, Kerim, after he finds out that Erdo knows about the wedding dress and has seen it, rips up the dress into shreds; however, this makes him sadder and more upset. FG, when she sees that her wedding dress is gone from her closet, becomes very sad over the loss of the dress. Perihan Yasaran assists both Rahmi in getting out of jail, and in making sure that FG does not give up on her complaint. The real boss is Perihan, whatever she says goes. Is there going to be a New Year's Eve celebration? Perhaps, a quiet, uneventful evening will be planned, but still, there are somethings that will not go well. Perhaps after episode 56 things will be much better?
michiper68- vip
Dragalaselor va doresc si eu noapte buna:( ne auzim maine mai dupa-amiaza
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009