45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
victorelalove
gix
teodora_roman
amiraa
andradamaria
Lucica10
dana4699
dana79i
costina
ninnet
dana17
lica54
Admin_dea05
Motzişor
pufy2010
simi
rodica
dubaisport
DENISA
23 participanți
Pagina 37 din 43
Pagina 37 din 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
SI MIE MI-A PLACUT MULT!pufy2010 a scris:
... da, super. Cred că am văzut câteva sute pe subiectul WWII - punctele de vedere american, german, rus (câteva filme excelente pe subiectul Stalingrad ), belgian, olandez....
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Interesant ...pufy2010 a scris:
... da, super. Cred că am văzut câteva sute pe subiectul WWII - punctele de vedere american, german, rus (câteva filme excelente pe subiectul Stalingrad ), belgian, olandez....
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
... punct de vedere olandez
andrada
andrada
Sa inteleg ca tie iti plac astea strict care se desfasoara pe campul de lupta ? Sau si ceea ce tine de culise ...de cat de afectati sunt oamenii de rand ?pufy2010 a scris:... punct de vedere olandez
Andrada !!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Sa inteleg ca tie iti plac astea strict care se desfasoara pe campul de lupta ? Sau si ceea ce tine de culise ...de cat de afectati sunt oamenii de rand ?
... pur și simplu îmi plac ... pe câmp de luptă sau în culise, amprenta războiului este prezentă, le afectează viața... sper să nu trecem vreodată prin ce au trecut ei
Andrada
Vic mă chinui cu BBO dar nu prea îmi iese , nu-mi place niciun personaj
Vic mă chinui cu BBO dar nu prea îmi iese , nu-mi place niciun personaj
De asta imi este si mie teama . Nu inteleg razboiul ...pufy2010 a scris:
... pur și simplu îmi plac ... pe câmp de luptă sau în culise, amprenta războiului este prezentă, le afectează viața... sper să nu trecem vreodată prin ce au trecut ei
Mie imi place cel mai mult "Lista lui Schindler " .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:..
Mie imi place cel mai mult "Lista lui Schindler " .
... da, este în topul 5
pentru mine, nr. 1
Dur si de privit ...dar de trait ???????pufy2010 a scris:
... da, este în topul 5
pentru mine, nr. 1
Imi mai place "La vita e bela " . Este mai soft ... Mie asa imi plac .
Viata in lagar ... ca un joc pentru un copil .
victorelalove- moderator
.... acesta cred ca a fost cel mai dur ... te plictisești 90% din film însă când se termină ....
Pare foarte interesant . Am sa-l vad ...chiar m-ai facut curioasa .pufy2010 a scris:.... acesta cred ca a fost cel mai dur ... te plictisești 90% din film însă când se termină ....
Si scena de la minutul 1:20 cand vine "nazistul" inspre copil ...wowwwww .
Toti sunt oameni buni ...si toti sunt oameni rai . Intr-un final au de castigat de pe urma razboiului cativa ... in rest se moare degeaba . Parerea mea .
victorelalove- moderator
DENISA a scris:
...... din păcate nu o să mai avem parte de privirile celor doi... idila lor va mai trăi doar în amintirile noastre. Dacă Murat se poate transforma în Demir, Tuba însă nu mai poate să fie Asi
DENISA a scris:De ce nu Pufy ????
... sunt prea multe valori fundamentale pentru o familie musulmană, la care ar trebui să renunțe pentru a redeveni Asi . Modul în care îl privea pe Murat , nu-l vom mai întâlni - scandalul ar fi imens - probabil din acest motiv s-au evitat după finalizarea serialului
off trist , dureros dar ai dreptate Pufy
DENISA a scris:off trist , dureros dar ai dreptate Pufy
... cea mai tare privire pe care am văzut-o în serial cred că a fost la prima intersecție de priviri după ce au trecut cei 5 ani... wow într-o singură privire durere&dragoste&hotărâre&speranță
pufy2010 a scris:[
. wow într-o singură privire durere&dragoste&hotărâre&speranță
offf m-am jucat puţintel , m-ai provocat
Bravo , Denisa !!
Pufy !! Noapte buna !!
Pufy !! Noapte buna !!
victorelalove- moderator
DENISA a scris:
offf m-am jucat puţintel , m-ai provocat
.... nu e asta secvența, e atunci când Asi își "recuperează " fiica ce își căuta colierul împreună cu Demir
... am plecat la nani
Dragalaselor va de npapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Totul aminteste de Muratel ...auzi si tu "DEMIR PARK" .
Lica !! Noapte buna !!
Lica !! Noapte buna !!
victorelalove- moderator
Noapte bună Lica !! , Pufy !!
Pagina 37 din 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
Subiecte similare
» 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum