45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
victorelalove
gix
teodora_roman
amiraa
andradamaria
Lucica10
dana4699
dana79i
costina
ninnet
dana17
lica54
Admin_dea05
Motzişor
pufy2010
simi
rodica
dubaisport
DENISA
23 participanți
Pagina 38 din 43
Pagina 38 din 43 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Fetelor da ce frumoasa e Cicec arata foarte bine..adevaru e ca mie mi-a placut mai mult de ea decat de Nurgul..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Lica , spre finalul lui ASk era chiar frumuşică foc
Si are si ea 30 de ani pe putin . Arata ca un copil in pozele alea .lica54 a scris:Fetelor da ce frumoasa e Cicec arata foarte bine..adevaru e ca mie mi-a placut mai mult de ea decat de Nurgul..
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
DENISA a scris:Lica , spre finalul lui ASk era chiar frumuşică foc
A fost antipatica la multi dar era datorita rolului in schimb arata bine..si nu stiu daca prin presa sa auzit despre ea cate sau auzit despre Nurgul...
lica54- vip
Noapte buna !! Plec si eu la nanica . Mor de somn .
Denisa !!
Denisa !!
victorelalove- moderator
amiraa- membru activ
Data de inscriere : 02/01/2012
Buna dimineata dragalaselor!A sosit cafeaua poftiti sa o savuram impreuna...
lica54- vip
dragilor, ce faceti?
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
amiraa a scris:
- Spoiler:
مرحبا بكم في منتدانا ! Amiraa أهْلا وَ سَهْلا ! Welcome on our forum !
Bună ziua drăgălaşelor !!!
si pentru mine a fost unul din filmele care nu s-au putut uitapufy2010 a scris:.... acesta cred ca a fost cel mai dur ... te plictisești 90% din film însă când se termină ....
evreii erau si ei oameni???????????????ce insemna educatia nazista pentru copilasi, doar asta vroia sa stie baietelul!!!!!!!!
doamne fereste sa traim vremuri ca alea, mai bine cu Asi si Demir!
andradamaria- vip
Mai bine Andrada dar ei sunt scumpi al vedere , de la ei încoace nu m-a prins nici un alt film atât de tare în laţ.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 12 Ian 2012, 12:52 pm, editata de 1 ori
Buna Denisa,
nimic nou pe frontul turcesc?
nimic nou pe frontul turcesc?
andradamaria- vip
nimic Andrada , a secat Bosforul, toţi stau închişi în casă.
si nici macar nu-iDENISA a scris:nimic Andrada , a secat Bosforul, toţi stau închişi în casă.
sa stii ca Sila merita vazut, chiar daca la un moment dat actiunea va pare deja vu
andradamaria- vip
nu am văzut nimic din el , câte ep are ?? am încercat ieri seară să văd BBO, am văzut 2 ep pe repede înainte dar nu mă prinde , nu-mi place niciun personaj
ne " ceteşte " .
dacă tot umblu în tolba cu amintiri , vă pun un clip care îmi place tare mult , atât imaginile cât şi muzica
ne " ceteşte " .
dacă tot umblu în tolba cu amintiri , vă pun un clip care îmi place tare mult , atât imaginile cât şi muzica
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 12 Ian 2012, 1:14 pm, editata de 1 ori
nu mai stiu, multe ,saptezeci si ceva , doamne ce frumosi, ce serial de suflet-vorbesc de ASI
andradamaria- vip
Bonjur dragalaselor!Va poftesc la un ceai si ceva dulce...
Andrada filmul asta Sila este cumva tradus in romaneste?
Andrada filmul asta Sila este cumva tradus in romaneste?
lica54- vip
Buna ziua , dragi copii !!
Ce mai faceti ?
Ce mai faceti ?
victorelalove- moderator
Lica, VIC
Am gasit asta la croati si tare
nu este tradus Lica, este ,cred, unul din cele mai bune seriale ale lor dar este vechi, cred ca nici nu mai este tot, pe siteuri
nu este tradus Lica, este ,cred, unul din cele mai bune seriale ale lor dar este vechi, cred ca nici nu mai este tot, pe siteuri
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Joi 12 Ian 2012, 2:21 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
andradamaria a scris:[
sa stii ca Sila merita vazut, chiar daca la un moment dat actiunea va pare deja vu
BUnă ziua fete şi băieţi şi LA MUŢI ANI!
Chiar că merită văzut Sila deşi la un moment dat am avut de căutat la ep.
că erau blocate ba pe o parte ba pe alta.
Mi-a plăcut şi muzica din generic aşa că la repezeală după ce am terminat cu filmul am făcut un clip cu respectivul fond muzical
andradamaria a scris: Lica, VIC
Andrada !!
Lexia !! La multi ani !!
Andrada , asa isi arata Tuba recunostiinta ? Ce fata are Onur ... Fotomodel si alta nu ...
victorelalove- moderator
andradamaria a scris: Lica, VIC
mai lipsea
Vic.victorelalove a scris:[
Andrada !!
Lexia !! La multi ani !!
Andrada , asa isi arata Tuba recunostiinta ? Ce fata are Onur ... Fotomodel si alta nu ...
Pagina 38 din 43 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43
Subiecte similare
» 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 38 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum