Cemal Hünal
+5
crem.caramel
Admin_dea05
Hatice2J
GIULIA
dea05
9 participanți
Pagina 4 din 6
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Cemal Hünal
atv'nin beğeniyle izlenen dizisi 'Seni Bana Yazmışlar'ın oyuncusu Cemal Hünal, Touch İstanbul dergisine kendi İstanbul'unu anlattı: Asmalımescit bağımlılık yaratır çünkü her zaman canlı! İnsanların dağıtma lüksü var...
Başrolünü oynadığı 'Issız Adam' filmiyle üne kavuşan ve ardından birçok başarılı yapımda rol alan Cemal Hünal; şu sıralar atv ekranında yayınlanan 'Seni Bana Yazmışlar' dizisiyle sevenleriyle buluşuyor. İstanbul'da doğup büyüyen başarılı oyuncu, İstanbul'un kendisi için ne ifade ettiğini Touch İstanbul dergisine anlattı...
İstanbul'da doğup büyüdünüz. Nasıl bir aile ortamınız vardı?
Ben mutlu ve kalabalık bir ailede büyüdüm. O yüzden çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Apartmanımız da gayet eğlenceliydi. Aile apartmanı olduğundan iki amca, bir hala, dedemler ve biz aynı yerdeydik. Bizim ev dört kişilik. Benden dört yaş küçük bir kardeşim var; Kerem. Sosyal bir aileydik.
ÇİFTLİĞE YOLCULUK
Ailenin belli ritüelleri var mıydı? Yemekler, toplantılar vs...
Annem özel yemekler düzenlerdi bazen... Ama onu sofrada asla göremezdik. Yemek bitmeden mutfağa gider, ortalığı toplar, bulaşık yıkardı. Hâlâ da bu böyledir.
Maçka'da büyümüşsünüz, şimdi de Teşvikiye'de oturuyorsunuz...
Teşvikiye'ye yerleştiğim zaman benim ortağı olduğum bir restoran vardı; Zazie. Sonra oyunculuk kariyerim başladı ve restoran işinden ayrıldım. Ama biz o mahalleye yerleşmiştik artık... Aslında Zekeriyaköy'e taşınmak istiyordum ama Lale'yi (sevgilisi Lale Cangal) ikna edemedim. Sabahları erken kalkıyorum. Ama zaten o saatte çiftliğe gitmek 20 dakika sürüyor. Çıkıp Maslak binalarının aralarından geçip orman yoluna dalıyorsun. Zaten çiftliğe girdiğim, atın üzerine çıktığım anda Mançurya'da, Colorado'da ya da Orta Amerika'da bir yerde olabilirim. Oralarda zaman mekân kavramları yok.
HAMBURGER DELİSİ
Bütün bunlardan sonra tekrar Teşvikiye'ye geri dönüyorsunuz ama...
Evet. Mutlu oluyorum döndüğüm zaman da! Çünkü sevdiğim kadına gidiyorum. Teşvikiye'nin şöyle bir yanı var: Eski binalar, eski mekanlar, eski insanlar... Ama bir taraftan da en büyük markaları görüyorsun. Ben mesela üzerinde marka yazan hiçbir şeyi giymem. Billboard değilim ki! Şunu da kabul etmek lazım... Şehir hayatının bir büyüsü var. İnsanlığın gelişmesinin vardığı noktayla alakalı bir şey bu. Bu şehir tezatlarla güzel... Üstelik evimin köşesinde süper bir hamburgerci var. Hamburger benim en sevdiğim şey.
İstanbul'da bağımlılık yaratan yerler?
Asmalımescit! Her zaman canlı olmasını seviyorum. İnsanların dağıtma lüksü var... Gece hayatının gerçek yüzünü orada görebiliyorsun. Bence bir yerin güzel olması için biraz da kendi pisliğinin olması lazım ama bazen çekiniyorum gitmeye. Çok laf atıyorlar. Yemek için Dükkan Burger'i çok severim. Reasürans Çarşısı içindeki barlar zaten arkadaşlarımın mekânları... Sık sık giderim. Balık çok severim. O yüzden Unkapanı'na giderim. Karaköy Lokantası şahane... Hayatımda yediğim en iyi midye dolma oradaydı. Mezeler olağanüstü. Fiyatlar da makul.
İSTANBUL'U TERK EDEMEM
Hayatınızın büyük bir kısmını eğitim ve iş nedeniyle İstanbul'dan uzakta geçirmişsiniz. Nasıl bir ilişkiniz var İstanbul'la? Her an terk edip gidebilecek düzeyde mi?
Hayır, onu bir daha yapmam.
Neden?
Büyük bir şehirde yaşayacaksam İstanbul'da yaşarım. Bir kere çok mutlu olduğum bir ilişkim var, Lale ile beraberim. Ortak hedeflerimiz var. İlişkiye başlamadan önce para benim için hiçbir şey ifade etmiyordu. Şu an benim için ifade ettiği tek şey ortak geleceğimiz için bir şeyler yapmak. Dolayısıyla kazandığım paranın şu anda benim için bir kıymeti var.
O zaman İstanbul, bir şekilde bu aşkla mı anlamlı hale geliyor?
Aslında hayır, şehir şu anda daha çok bir gereklilik benim için. Lale'nin hayatı kesinlikle şehir hayatı... Benim hayatım ise tam tersi. Benim hayatımda şehrin yeri az.
NiŞANTAŞI BENDEN ÇOK ÇEKMiŞTiR
Çocukluğunuzda çok yaramaz biriymişsiniz. İstanbul'un hangi köşeleri sizden çok çekmiştir?
İlkokulu Şişli Terakki Lisesi'nde, ortaokul ve liseyi Saint Benoit'da okudum. O yüzden Nişantaşı, Karaköy tarafları benden çok çekmiştir. Çok azgındım diyebilirim. Sınıf kapılarına tutkal sıkardım, cuma törenlerinden arka kapıyı kırar çıkardım. Derslerde not tutmaz, ejderha resimleri çizerdim. Annem veli toplantılarından gelirken rugby kıyafetlerimi giyer, kendimi korumaya çalışırdım. En sonunda İskoçya'ya yatılı okula yolladılar beni.
Orada adam oldunuz mu bari?
Yok, nerde! Orada da içki kaçakçılığına başladık. 80 cente aldığımız biraları okulun bahçesine gömüyor, sonra onları 8 sterline satıyorduk.
SARAYBURNU HAYRANI
En son hangi semte yeterince vakit ayırmadınız?
Tarabya
İstanbul'un hangi noktası yaşadığınız aşka şahittir?
Cihangir'de Panorama Apartmanı'nın en üst katı...
İstanbul'un hangi semti olmazsa olmaz sizin için?
Sarayburnu
At binmek isteyenlere nereyi önerirsiniz?
Belgrad Ormanı
Köpeklerinizle en rahat yürüdüğünüz rota?
Teşvikiye-Fındıklı arası
KÖTÜ ROLLERİN ADAMI
'Seni Bana Yazmışlar' dizisindeki rolünüz, 'Issız Adam' filmindeki rolünüze benziyor. Bu bir tesadüf mü?
Enteresan bir tesadüf. 'Issız Adam', 'Asi' ve 'Seni Bana Yazmışlar'da oynadığım karakterlerin ortak bir yanı var, hiçbiri çok iyi adamlar değil. Üstelik bu sefer çok daha bencil ve bencilliğini ifade etmekte son derece küstah! Yalçın, hatalarını görmeyen bir adam.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Bugün evleniyorlar
17 Eylül 2011
Cemal Hünal ve Lale Cangal, bugün kır düğünüyle evleniyor.Şu sıralar “Seni Bana Yazmışlar” adlı komedi dizisiyle seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu Cemal Hünal, uzun süredir birlikte olduğu kemancı sevgilisi Lale Cangal’la bugün evleniyor. Çift, yalnızca ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katılacağı bir kır düğünüyle hayatlarını birleştirecek. Cangal’ın nikâh şahitliğini Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası Onursal Şefi Gürer Aykal yapacak. Hünal ve Cangal geçtiğimiz yıl gizlice evlendikleri iddiasıyla gündeme gelmiş, ancak dedikoduları yalanlamışlardı.
Lale Hünal olacak
Lale Cangal, düğün öncesi Twitter’daki sayfasına “Lale Cangal ciaoo, Hünal geliyor” yazdı.
Cemal Hünal Evlendi
CEMAL HÜNAL, LALE CANGAL'LA EVLENDİ!
”Issız Adam” filmiyle ünlenen Cemal Hünal, Lale Cangal’la dün dünya evine girdi.
18 Eylül 2011 11:01
Polenezköy’deki Village Park’ta yapılan kır düğününe yaklaşık 300 kişi katıldı. Cangal’ın nikâh şahitliğini dayısı, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası Onursal Şefi Gürer Aykal yaptı. Nikâh memurunun “Evlenmeyi kabul ediyor musunuz” sorusuna ikisi de “Sonuna kadar evet” diye yanıt verdi. Lale Cangal’ın nikâh çiçeğini, Mahsun Kırmızıgül’ün eski sevgilisi olan kardeşi, Mine Cangal yakaladı.
CEMAL HÜNAL, LALE CANGAL'LA EVLENDİ!
”Issız Adam” filmiyle ünlenen Cemal Hünal, Lale Cangal’la dün dünya evine girdi.
18 Eylül 2011 11:01
Polenezköy’deki Village Park’ta yapılan kır düğününe yaklaşık 300 kişi katıldı. Cangal’ın nikâh şahitliğini dayısı, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası Onursal Şefi Gürer Aykal yaptı. Nikâh memurunun “Evlenmeyi kabul ediyor musunuz” sorusuna ikisi de “Sonuna kadar evet” diye yanıt verdi. Lale Cangal’ın nikâh çiçeğini, Mahsun Kırmızıgül’ün eski sevgilisi olan kardeşi, Mine Cangal yakaladı.
Şu sıralar “Seni Bana Yazmışlar” adlı komedi dizisiyle seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu Cemal Hünal, uzun süredir birlikte olduğu kemancı sevgilisi Lale Cangal’la dünyaevine girdi. Çiftin nikahı az önce Polenezköy'de ki mekanda kıyıldı. Cangal’ın nikâh şahitliğini dayısı, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası Onursal Şefi Gürer Aykal yaptı. Geçtiğimiz haftalarda trafik kazası geçiren Aykal, nikaha ayağı alçıda geldi.
Yaklaşık 300 davetlinin katıldığı törende Lale Cangal nikah masasına babasının kolunda geldi. Nikah memurunun "evlenmeyi kabul ediyor musunuz" sorusuna ikisi de "evet, sonuna kadar" dedi.
Lale Cangal'ın nikah çiçeğini ise Mahsun Kırmızıgül'ün eski sevgilisi olan kardeşi, Mine Cangal yakaladı.
Nikaha katılanlar arasında Borusan Filarmoni Orkestrası'nın bazı üyeleri, Bennu Gerede ve sevgilisi, İzzet Öz, Nefise Karatay ve sevgilisi, Yıldız Asyalı ile çiftin iki köpeği de var.
Ünlü çiftin düğünü 19.30'da başlıyor. Geç saatlere kadar sürecek düğüne birçok ünlünün de sonra katılması bekleniyor.
Issız Adam Hünal barmenliği sevdi
06.10.2011
Oyuncu Cemal Hünal geçtiğimiz gece katıldığı 'Dockers Alpha Khaki' tanıtım gecesi partisinde yine barın arkasına geçti. Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in 'Rook, Gossip Girl' isimli mekanında düzenlenen özel bir partide barın arkasına geçen ünlü isim, konuklara kendi elleriyle hazırladığı kokteylleri ikram etti. Aynı zamanda mekanda işletmecilik yapan Hünal , oyunculuktan sonra içki hazırlamaktaki marifetlerini de herkese göstermiş oldu.
Bunlar benim arkadaşlarım’
Atlara olan ilgisiyle bilinen Cemal Hünal, köpeklere karşı da büyük sevgi besliyor. Hünal, önceki gün köpekleri Tobi ve Maya ile Nişantaşı’nda yürüyüşe çıktı. Köpeklerini çok sevdiğini söyleyen yakışıklı oyuncu, "Atları ve köpekleri çok seviyorum. Tobi ve Maya haricinde çiftlikte de köpeklerim var. Bunlar benim arkadaşlarım" dedi.
Atlara olan ilgisiyle bilinen Cemal Hünal, köpeklere karşı da büyük sevgi besliyor. Hünal, önceki gün köpekleri Tobi ve Maya ile Nişantaşı’nda yürüyüşe çıktı. Köpeklerini çok sevdiğini söyleyen yakışıklı oyuncu, "Atları ve köpekleri çok seviyorum. Tobi ve Maya haricinde çiftlikte de köpeklerim var. Bunlar benim arkadaşlarım" dedi.
‘BEN iSTiYORUM AMA...’
Lale Cangal’la hayatını birleştiren Cemal Hünal’a, Nişantaşı’nda dolaşırken rastladık.
Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Hünal, “Çocuk düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Ben düşünüyorum da, hanımefendi düşünmüyor” yanıtını verdi.
Lale Cangal'ın ayakkabısının altındaki dilekler
Cemal Hünal ile evlenen Lale Cangal, ayakkabısının altını twitter'da gösterdi.
Eylül ayında Cemal Hünal ile evlenen Lale Cangal, adete uydu ve ayakkabısının altına yakınlarının adını yazdı.
Cangal arkadaşı Mine Tugay'ı unutmadı.Ancak Tugay durumu biraz geç fark etti. Oyuncu , önceki gün ayakkabının fotoğrafını " yeni gördüm" notuyla twitter'da paylaştı.
Televizyongazetesi
buna ziua.si la multi ani de 1 MARTIE.
noul film al lui CEMAL
noul film al lui CEMAL
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
Yapımcı Cemal Hünal'ı Diziden Yolladı
'Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam' dizisinin yapımcısı Burhan Özkan, ekranda istenileni veremediğini düşündüğü Cemal Hünal'ı kadrodan çıkardi
Cemal Hünal'a şok! TRT'de yayınlanan 'Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam' dizisinde 'Solakbaşı Murat' karakterini canlandıran Hünal; yapımcı Burhan Özkan'ın isteğiyle dizinin yeni sezonunda rol almayacak.
ATLAR ONUNMUŞ
Hünal'ın oyunculuk anlamında diziye çok bir şey katmadığını ve ekranda bekleneni vermediğini düşünen Özkan, ünlü oyuncunun diziye devam etmesini istemedi. Cemal Hünal'ın dizi kadrosundan çıkarılmasının bir başka nedeninin de; dizide kullanılan atların teminini kendi çiftliğinden sağlaması olduğu söyleniyor. Hünal'ın, bu yolla ayda ekstra 30 bin lira kazanç elde ettiği iddia ediliyor. Burhan Özkan'ın dizideki atların Hünal'a ait olduğunu 13'üncü bölümden sonra öğrendiği belirtiliyor.
SET Mi, DÖNERCi Mi?
‘Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam’ dizisinin setine yapımcıdan habersiz çiftliğindeki atları verdiği konuşulan Cemal Hünal, iddiaları basın toplantısıyla yalanladı.
Dizinin yapımcısı Burhan Özkan’la gazetecilerin karşısına çıkan Hünal, “Yapımcıdan gizli saklı o sete at sokmak, çalıştırmak nedir? Burası dönerci dükkanı mı? Burhan Bey’in istediği zaman, istediği saatte ben ve atlarım emrine amadeyiz. Hem de ağzımız kulaklarımıza varıncaya kadar” dedi.
Milliyet
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 4 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum