5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+5
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
tiberici
narcisa
9 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Iar numai dorm la noapte ! Nu o sa mai dorm la noapte, cu gandul sa vina maine dimineata sa va pun episoadele de maine. Sunt bestiale. Inca am fluturi in stomac
Maan este un adevarat poet Mahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ispitutza20 a scris:
Mama melodia asta, imi aduce aminte de vechea mea pasiune DMG. Ador melodia asta !
Si mai este parca una.
iulianagl- moderator
Dr Shubanker ce caraghios mai era, au fost cu el niste scene foarte comice.
iulianagl- moderator
Tu ne-ai spus asta ca să nu mai dormim nici noi la noapte cu gândul la episoade, nu-i așa? Ești un mic Maan în devenire.ispitutza20 a scris:Iar numai dorm la noapte ! Nu o sa mai dorm la noapte, cu gandul sa vina maine dimineata sa va pun episoadele de maine. Sunt bestiale. Inca am fluturi in stomac
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:
Tu ne-ai spus asta ca să nu mai dormim nici noi la noapte cu gândul la episoade, nu-i așa? Ești un mic Maan în devenire.
Spun asta ca mi-a luat o groaza de timp sa traduc un episod de 10 minute. Parca as fi muncit 8 ore M-am uitat de 2 ori la episod, apoi am reusit sa traduc.
ispitutza20 a scris:Iar numai dorm la noapte ! Nu o sa mai dorm la noapte, cu gandul sa vina maine dimineata sa va pun episoadele de maine. Sunt bestiale. Inca am fluturi in stomac
De pe acum incep sa am emotii.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Tu ne-ai spus asta ca să nu mai dormim nici noi la noapte cu gândul la episoade, nu-i așa? Ești un mic Maan în devenire.
Gata Unutulmaz?
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Narci love si aici valul e actorul principal.
iulianagl- moderator
Mi-ar fi placut sa vad un dans cu bete si intre Maan si Geet ca aici, foarte misto dansul.
iulianagl- moderator
Gata Iuli, a fost frumos. Acum sunt iar la Maan și Geet la episodul 165 și am observat că atunci când îi spune că relația lor ar trebui să avanseze un pic el se uită la gura ei. Este episodul în care s-a uitat cel mai mult la gura ei. De fapt în celelalte nu s-a uitat mai deloc. Dar acum chiar cred că și-a dorit ca relația lui cu ea să avanseze. Acum înțeleg că nu se pupă dar nici măcar nu au voie să-și privească buzele? Că slavă Domnului amândoi au niște guri mai mult decât frumoase. E decizia regizorului? Sau le e teamă că nu ar putea rezista ispitei?iulianagl a scris:
Gata Unutulmaz?
narcisa- vip
Zanute am reusit sa vad ep de azi , multumesc Alexa , cat de frumosi sunt...abia astept sa ii vad la nunta ...dar nici nu vreau sa ma gandesc ce nazbatii vor mai face pana atunci...
Am gasit un material de la ultima filmare ...cat sunt de tristi si ce mult se strang in brate...
Acum va las ca m-au ajuns din urma noptile nedormite si maine am iar o zi plina ...Va imbratisez si va doresc vise placute
Am gasit un material de la ultima filmare ...cat sunt de tristi si ce mult se strang in brate...
Acum va las ca m-au ajuns din urma noptile nedormite si maine am iar o zi plina ...Va imbratisez si va doresc vise placute
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
narcisa a scris:
Gata Iuli, a fost frumos. Acum sunt iar la Maan și Geet la episodul 165 și am observat că atunci când îi spune că relația lor ar trebui să avanseze un pic el se uită la gura ei. Este episodul în care s-a uitat cel mai mult la gura ei. De fapt în celelalte nu s-a uitat mai deloc. Dar acum chiar cred că și-a dorit ca relația lui cu ea să avanseze. Acum înțeleg că nu se pupă dar nici măcar nu au voie să-și privească buzele? Că slavă Domnului amândoi au niște guri mai mult decât frumoase. E decizia regizorului? Sau le e teamă că nu ar putea rezista ispitei?
Cred ca mai mult ispita dar si Debuna.
iulianagl- moderator
Cum îi știu pe Maan și Geet ar putea avea loc accidente la un astfel de dans.iulianagl a scris:[flash(]Mi-ar fi placut sa vad un dans cu bete si intre Maan si Geet ca aici, foarte misto dansul.
narcisa- vip
alitheea a scris:Zanute am reusit sa vad ep de azi , multumesc Alexa , cat de frumosi sunt...abia astept sa ii vad la nunta ...dar nici nu vreau sa ma gandesc ce nazbatii vor mai face pana atunci...
Noapte buna iubita.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Cum îi știu pe Maan și Geet ar putea avea loc accidente la un astfel de dans.
Ce n-as fi dat sa vad acele accidente.
iulianagl- moderator
Draga mea, singurul mod în care pot să fiu alături de tine și de munca ta e să-ți spun să te consolezi cu gândul că traduci cel mai frumos film. Și că faci fericite, foarte fericite, multe persoane. Oricum te invidiez că înțelegi limba lor, câte eforturi am făcut dar nu se prinde nimic de mine. Deși vocabularul meu a ajuns la 39 de cuvinte (le-am notat în carnețel).ispitutza20 a scris:
Spun asta ca mi-a luat o groaza de timp sa traduc un episod de 10 minute. Parca as fi muncit 8 ore M-am uitat de 2 ori la episod, apoi am reusit sa traduc.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Draga mea, singurul mod în care pot să fiu alături de tine și de munca ta e să-ți spun să te consolezi cu gândul că traduci cel mai frumos film. Și că faci fericite, foarte fericite, multe persoane. Oricum te invidiez că înțelegi limba lor, câte eforturi am făcut dar nu se prinde nimic de mine. Deși vocabularul meu a ajuns la 39 de cuvinte (le-am notat în carnețel).
Perseverezi nu gluma.
iulianagl- moderator
Noapte bună Nico . Vise plăcute și ție. Și poate și la noi. Încă aștept.alitheea a scris:Zanute am reusit sa vad ep de azi , multumesc Alexa , cat de frumosi sunt...abia astept sa ii vad la nunta ...dar nici nu vreau sa ma gandesc ce nazbatii vor mai face pana atunci...
narcisa- vip
ispitutza20 a scris:
Daca ai nevoie de ajutor, spune-ne.Ca noi aici obisnuiam sa impartim munca, draga mea. De aceea toate te intrebam daca ai nevoie de ajutor.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Perseverezi nu gluma.
Măi, nu râde de mine că am învățat cum să spun Te urăsc. Dar Te iubesc încă nu. Aștept să-l aud în film să-l învăț și pe ăsta.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Măi, nu râde de mine că am învățat cum să spun Te urăsc. Dar Te iubesc încă nu. Aștept să-l aud în film să-l învăț și pe ăsta.
Esti de belea.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Draga mea, singurul mod în care pot să fiu alături de tine și de munca ta e să-ți spun să te consolezi cu gândul că traduci cel mai frumos film. Și că faci fericite, foarte fericite, multe persoane. Oricum te invidiez că înțelegi limba lor, câte eforturi am făcut dar nu se prinde nimic de mine. Deși vocabularul meu a ajuns la 39 de cuvinte (le-am notat în carnețel).
Si eu imi notez cuvintele Eu nu ma pentru ce fac. Pentru ca imi place. Este chiar foarte frumos. Inteleg si eu hindi, cat sa nu ma innec la mal Ca uneori vorbesc atat de repede ca ma ia durerea de cap.
Mai de belea e Geet, l-a mângâiat puțin, l-a vrăjit cu ochii ei frumoși și i-a furat vălul din mână . Și acum știu 40 de cuvinte.iulianagl a scris:
Esti de belea.
narcisa- vip
Știu că nu te plângi dar mă simt prost că nu pot ajuta cu nimic. Și apoi ai și tu viața ta, nu ne ai numai pe noi pe cap . Ai văzut, ai lipsit două zile și pe noi ne-a cuprins disperarea. E o muncă grea și de durată cea în care te-ai băgat. Iar noi nu putem decât să sperăm că vei avea timpul și puterea de a ne bucura și în continuare cu serialul. Baba jiispitutza20 a scris:
Si eu imi notez cuvintele Eu nu ma pentru ce fac. Pentru ca imi place. Este chiar foarte frumos. Inteleg si eu hindi, cat sa nu ma innec la mal Ca uneori vorbesc atat de repede ca ma ia durerea de cap.
narcisa- vip
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum