5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+5
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
tiberici
narcisa
9 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Ma duc si eu la culcare ca vad in fata ochilor numai cifre, si cand ma gandesc ca maine o iau de la capat mi se face parul mai teapan decat ca a lui Maan.Noapte buna si ne auzim maine la sedinta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
narcisa a scris:
Știu că nu te plângi dar mă simt prost că nu pot ajuta cu nimic. Și apoi ai și tu viața ta, nu ne ai numai pe noi pe cap . Ai văzut, ai lipsit două zile și pe noi ne-a cuprins disperarea. E o muncă grea și de durată cea în care te-ai băgat. Iar noi nu putem decât să sperăm că vei avea timpul și puterea de a ne bucura și în continuare cu serialul. Baba ji
Eeeeeeeee ..... Eu traduc episodul in timpul liber. In oras ies destul de des, deci nu ma pot plange. La munca, inca nu ma duc pentru ca o sa incep cu sesiunea, deci .... pana la sesiune sa tot traduc. :tiam ce ma asteapta cand am inceput sa traduc filmul. Era de asteptat. Este un film bun, si multa lume vrea sa il vada cu subtitrare. Inclusiv eu :*
Daca o sa am nevoie de ajutorul vostru, o sa va spun. Dar momentan chiar nu aveti cu ce sa ma ajutati.
Noapte bună, să te odihnești bine.iulianagl a scris:Ma duc si eu la culcare ca vad in fata ochilor numai cifre, si cand ma gandesc ca maine o iau de la capat mi se face parul mai teapan decat ca a lui Maan.Noapte buna si ne auzim maine la sedinta.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Când ai nevoie dai un semnal și vedem ce soluție găsim.ispitutza20 a scris:
Eeeeeeeee ..... Eu traduc episodul in timpul liber. In oras ies destul de des, deci nu ma pot plange. La munca, inca nu ma duc pentru ca o sa incep cu sesiunea, deci .... pana la sesiune sa tot traduc. :tiam ce ma asteapta cand am inceput sa traduc filmul. Era de asteptat. Este un film bun, si multa lume vrea sa il vada cu subtitrare. Inclusiv eu :*
Daca o sa am nevoie de ajutorul vostru, o sa va spun. Dar momentan chiar nu aveti cu ce sa ma ajutati.
Am o întrebare, indienii căsătoriți poartă verighete?
narcisa- vip
narcisa a scris:
Când ai nevoie dai un semnal și vedem ce soluție găsim.
Am o întrebare, indienii căsătoriți poartă verighete?
Sincer chiar nu stiu. Tot ce stiu este ca femeiele foarte acel colier de nunta (mangalsutra) si simbolul din frunte (sindoor).
Insa verighete nu stiu si nici nu am vazut.
Dragalaselor va spun si eu noapte buna!Am o perioada in care ma culc tarziu..si nui nimeni vinovat decat Maan si Geet...va si sa visati frumos
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Noapte bună Dadi. Somn ușor.lica54 a scris:Dragalaselor va spun si eu noapte buna!Am o perioada in care ma culc tarziu..si nui nimeni vinovat decat Maan si Geet...va si sa visati frumos
narcisa- vip
La câte inele poartă (mai ales bărbații) nici nu ar mai avea loc pe degete.ispitutza20 a scris:
Sincer chiar nu stiu. Tot ce stiu este ca femeiele foarte acel colier de nunta (mangalsutra) si simbolul din frunte (sindoor).
Insa verighete nu stiu si nici nu am vazut.
Acum te las și eu iubita, mă duc la culcare că am și eu aceeași problemă ca fetele, nopți nedormite și aceiași vinovați, Maan și Geet.
narcisa- vip
narcisa a scris:
La câte inele poartă (mai ales bărbații) nici nu ar mai avea loc pe degete.
Acum te las și eu iubita, mă duc la culcare că am și eu aceeași problemă ca fetele, nopți nedormite și aceiași vinovați, Maan și Geet.
Noapte buna si tie. Ma duc si eu la culcare. Noapte buna :* Ne auzim maine
noapte buna,doamnelor...sting eu lumina...somn usor
P.S.Narcisa,Maan a schimbat verigheta subtire care o purta inca de la inceput cu una mai lata,dupa nunta...are una la fel si Geet,asa ca banuiesc ca poarta si ei....
P.S.Narcisa,Maan a schimbat verigheta subtire care o purta inca de la inceput cu una mai lata,dupa nunta...are una la fel si Geet,asa ca banuiesc ca poarta si ei....
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
iulianagl- moderator
Deci de ziua lui Drashti el a iesit la diner cu o fana care a castigat o cina cu el.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Ce mult se bucura de fiecare moment asta o face sa fie diferita de celelalte.
iulianagl- moderator
Cica asta ar fi facut o pasiune pt Drashti.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Neata, neata, neata.
Iuliana esti singurica pe aici ? M-am uitat pana acum la interviurile care le-ai pus sunt super. Este senzationala Drashti. O ador
Iuliana esti singurica pe aici ? M-am uitat pana acum la interviurile care le-ai pus sunt super. Este senzationala Drashti. O ador
ispitutza20 a scris:Neata, neata, neata.
Neata iubita hai sa-ti pun ceva ce am gasit am ras cand am auzit-o dar m-a socat cat de mult incearca sa arate ca Drashti mai ales s-o copieze pe Geet.Fii atenta, si cand canta parca e o gaita si ratusca din Tom si Jerry avea vocea mai frumoasa.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Neata iubita hai sa-ti pun ceva ce am gasit am ras cand am auzit-o dar m-a socat cat de mult incearca sa arate ca Drashti mai ales s-o copieze pe Geet.Fii atenta, si cand canta parca e o gaita si ratusca din Tom si Jerry avea vocea mai frumoasa.
Doamne ce voce Sincer Tom si Jerry canta prea frumos. Ea seamana mai bine spus cu porcusorul care il vana mereu pe Bugs Bunny
ispitutza20 a scris:
Doamne ce voce Sincer Tom si Jerry canta prea frumos. Ea seamana mai bine spus cu porcusorul care il vana mereu pe Bugs Bunny
Si acel porcusor e mult mai simpatic.
iulianagl- moderator
Poate sa incerce ea sa o imite pe Drashti pana maine, ca tot nu o sa ii iasa. Ma intreb cum o arata Debina nemachiata. Inca nu s-a speriat Gurmeet de ea ? Sau a inceput sa se obisnuiasca cu mortaciunile ?
ispitutza20 a scris:Poate sa incerce ea sa o imite pe Drashti pana maine, ca tot nu o sa ii iasa. Ma intreb cum o arata Debina nemachiata. Inca nu s-a speriat Gurmeet de ea ? Sau a inceput sa se obisnuiasca cu mortaciunile ?
Pai de 10 ani iti dai seama ca nu mai face nicio diferenta.
iulianagl- moderator
Oare ce a zis Drashti de astupa Gurmeet microfonul sa nu se auda.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Pai de 10 ani iti dai seama ca nu mai face nicio diferenta.
Ar trebui sa iasa un nou film pe piata. 10 ani cu mumia !
iulianagl a scris:
Oare ce a zis Drashti de astupa Gurmeet microfonul sa nu se auda.
Este o poezie inventata de ea. Dar nu o prea inteleg cuvintele. Si eu vreau sa descifrez poezia aia
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum