6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+5
Admin_dea05
alitheea
lica54
iulianagl
Alexa20
9 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Fetelor ce v-am facut...nu am vrut sa va intristez ,, dar imi faceam ordine pe mp3 si mi-am adus aminte de Iuliana cand am vazut melodia ... Hai sa va recomand un film , la care eu am plans aproape tot filmul gandindu-ma la Tuba si la Cansel ( era chiar dupa ce s-a casapit Tuba cu Onur), e super filmul , mu trebuie sa aveti aceeasi reactie dar eu atunci eram influentata de evenimente ...
http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=letters%20from%20juliet&source=web&cd=1&ved=0CCcQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.imdb.com%2Ftitle%2Ftt0892318%2F&ei=XgMOT5zrJ-r74QTM_aGLBg&usg=AFQjCNFtu0qj3_C9P59Q71k3t1vq8WN6hQ
http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=letters%20from%20juliet&source=web&cd=1&ved=0CCcQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.imdb.com%2Ftitle%2Ftt0892318%2F&ei=XgMOT5zrJ-r74QTM_aGLBg&usg=AFQjCNFtu0qj3_C9P59Q71k3t1vq8WN6hQ
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Eu sunt fan limba italiană, ca să nu mă concentrez la cuvinte trebuie să-mi astup urechile și așa n-aș mai auzi melodia. Iar dialectul napoletan sună atât de blând în gura ei.iulianagl a scris:
Eu cand o ascult nu ma gandesc la versuri incerc sa ma tin cat mai aproape de felul cum canta si ce fel se imbina vocile.Ca daca as fi atenta la versuri as plange cu lacrimi de crocodil ca eu sunt foarte emotiva.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Ce va plangeti voi , ca la mine a fost razbel... ...m-a certat al meu sot ca i-am virusat calculatorul si lui Vlad laptopul ...dar eu am urlat mai tare si le-am zis ca daca rabla mea nu e virusata sa isi ia gandul ca am facut-o eu ...ca io m-am uitat la Geet pe toate compurile din casa...
alitheea- vip
narcisa a scris:
Eu sunt fan limba italiană, ca să nu mă concentrez la cuvinte trebuie să-mi astup urechile și așa n-aș mai auzi melodia. Iar dialectul napoletan sună atât de blând în gura ei.
Asta e rau pt. tine draga, cine te pune sa fii fan lb. italiana.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
alitheea a scris:Ce va plangeti voi , ca la mine a fost razbel... ...m-a certat al meu sot ca i-am virusat calculatorul si lui Vlad laptopul ...dar eu am urlat mai tare si le-am zis ca daca rabla mea nu e virusata sa isi ia gandul ca am facut-o eu ...ca io m-am uitat la Geet pe toate compurile din casa...
Deci ai facut curatenie sa inteleg?
iulianagl- moderator
alitheea a scris:Ce va plangeti voi , ca la mine a fost razbel... ...m-a certat al meu sot ca i-am virusat calculatorul si lui Vlad laptopul ...dar eu am urlat mai tare si le-am zis ca daca rabla mea nu e virusata sa isi ia gandul ca am facut-o eu ...ca io m-am uitat la Geet pe toate compurile din casa...
iulianagl a scris:
A fost o sera frumoasa....Va pup pe toate, pe maine!
Noapte buna!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Tocmai m-a deranjat de la primul ep de azi . atat de tare am urlat de nervi ca m-a deranjat ca am ragusit instantaneu ...vai vai ce a facut Geet din mine ...iti dai seama ca durerea mea a fost ca mi-a perturbat magia , nu ca i-am virusat eu compul...iulianagl a scris:
alitheea- vip
Baaaa ia uite cat e ceasul, gata ma duc la nani ca maine iar o iau de capat.Noapte buna si vise placute mai ales tu Narci ai grija ce visezi, ca maine sa nu auzim si alte vesti nu de alta dar vreau sa aud numai vesti bune de la si despre ea, ca despre el ne-am lamurit deocamdata.
iulianagl- moderator
alitheea a scris:Tocmai m-a deranjat de la primul ep de azi . atat de tare am urlat de nervi ca m-a deranjat ca am ragusit instantaneu ...vai vai ce a facut Geet din mine ...iti dai seama ca durerea mea a fost ca mi-a perturbat magia , nu ca i-am virusat eu compul...
Mai naspa.
iulianagl- moderator
alitheea a scris:Fetelor ce v-am facut...nu am vrut sa va intristez ,, dar imi faceam ordine pe mp3 si mi-am adus aminte de Iuliana cand am vazut melodia ... Hai sa va recomand un film , la care eu am plans aproape tot filmul gandindu-ma la Tuba si la Cansel ( era chiar dupa ce s-a casapit Tuba cu Onur), e super filmul , mu trebuie sa aveti aceeasi reactie dar eu atunci eram influentata de evenimente ...
Am să-mi fac timp să văd și filmul ăsta (dar trebuie să fiu foarte veselă că dacă mă întristez mai mult de-atât nu mă mai ridic din pat), îl mai am pe cel recomandat de Ana, Winter sonata. Am înțeles și de la petronela că este foarte bun. Chiar, ce-o fi cu Ana de n-a mai intrat. Spusese că-i place filmul nostru.
narcisa- vip
Noapte bună cu somn liniștit că destul ne-am zbuciumat pe ziua de azi.tiberici a scris:
A fost o sera frumoasa....Va pup pe toate, pe maine!
Noapte buna!
narcisa- vip
AZI la lucru a venit un client care avea de bagat de vina ...mai o liniuta aici ...mai o pata de culoare aici... mai ...mai ...Eu ma uitasem la Geet si eram in extaz...M-am uitat cu o fata la el ... de nu i-a mai trebuit nimic modificat ...o fi crezut ca sunt droghi...
alitheea- vip
Mai dragalaselor da cei cu voi in seara asta...daca era marti si 13 ziceam ca-i zi cu ghinion dar asa...ce aveti de gand sa faceti vrio depresie..Hai fruntea sus in pas voios de pioner ca mai avem multe de intampinat
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Nu iubita ., nu e trist , este despre o femeie care la 60 de ani isi cauta vechea dragoste din tinerete ...se petrece in Toscana ( sau undeva in Italia ) nu mai stiu ca eu boceam jalea lui Cansel...Este super...narcisa a scris:
Am să-mi fac timp să văd și filmul ăsta (dar trebuie să fiu foarte veselă că dacă mă întristez mai mult de-atât nu mă mai ridic din pat), îl mai am pe cel recomandat de Ana, Winter sonata. Am înțeles și de la petronela că este foarte bun. Chiar, ce-o fi cu Ana de n-a mai intrat. Spusese că-i place filmul nostru.
alitheea- vip
Noapte bună Iuli, am început și eu să mă tem de visele mele . Și cum nu există noapte să nu visez mă gândesc deja să nu mai dorm.iulianagl a scris:Baaaa ia uite cat e ceasul, gata ma duc la nani ca maine iar o iau de capat.Noapte buna si vise placute mai ales tu Narci ai grija ce visezi, ca maine sa nu auzim si alte vesti nu de alta dar vreau sa aud numai vesti bune de la si despre ea, ca despre el ne-am lamurit deocamdata.
narcisa- vip
alitheea a scris:AZI la lucru a venit un client care avea de bagat de vina ...mai o liniuta aici ...mai o pata de culoare aici... mai ...mai ...Eu ma uitasem la Geet si eram in extaz...M-am uitat cu o fata la el ... de nu i-a mai trebuit nimic modificat ...o fi crezut ca sunt droghi...
Păi nu e dragostea cel mai puternic drog? Eu încă îmi mai aduc aminte.
narcisa- vip
da ...noroc cu serialele... Si eu imi amintesc...narcisa a scris:
Păi nu e dragostea cel mai puternic drog? Eu încă îmi mai aduc aminte.
alitheea- vip
La mine miercuri e zi cu ghinion. Acum că am spus-o sper să se spargă buba.lica54 a scris:Mai dragalaselor da cei cu voi in seara asta...daca era marti si 13 ziceam ca-i zi cu ghinion dar asa...ce aveti de gand sa faceti vrio depresie..Hai fruntea sus in pas voios de pioner ca mai avem multe de intampinat
narcisa- vip
alitheea a scris:da ...noroc cu serialele... Si eu imi amintesc...
M-ai dat gata. Hai că până la urmă mă duc râzând la culcare și poate visez și ceva frumos.
narcisa- vip
Si eu ma pregatesc sa bat in retagere ca de la p vreme am restante serioase la somn sa ca de noapte buna si aveti grija ce visati sa strangeti in brate
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Noapte bună Dadi. Odihnă plăcută, trebuie să fii în formă ca să ne aduci mâine ceva bun.lica54 a scris:Si eu ma pregatesc sa bat in retagere ca de la p vreme am restante serioase la somn sa ca de noapte buna si aveti grija ce visati sa strangeti in brate
[]
narcisa- vip
Ce sa zic eu de restante ...Dimineata zici ca sunt alien de nesomn...si mai trebuie sa si gandesc dupa...
alitheea- vip
Nopate buna Dadi , sa visezi frumos , tu, cea mai iubita dintre Dadi..
alitheea- vip
Noapte buna si fetelor care au plecat la nani..
alitheea- vip
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 12 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum