16. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+8
Mirela Maria
lica54
Nicky
axxa246
mita baston
victorelalove
dubaisport
DENISA
12 participanți
Pagina 40 din 44
Pagina 40 din 44 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Re: 16. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
ce avea respiratul cu vergheta ??? doar nu respira prin deget sau brusc se umfla precum un balon , cred că nu ştiau cum să găsească un motiv ca şi Fatmagul să-i dăruiască o verghetă.
pe sub cămăşuţa aceea cred că totuşi are ceva
pe sub cămăşuţa aceea cred că totuşi are ceva
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 05 Feb 2012, 9:40 pm, editata de 1 ori
I-o fi cumparat si boxeri ... ca pijamaua am inteles ca ea a cumparat-o .DENISA a scris: aş vrea să o văd pe Gulia cumpărând boxeri soţului aflat în suferinţă.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
michiper68 a scris:
nu poarta acum ca e bandajat. ii pune doar bluza . sau ii da o camasa de noapte cu floricele , ca la spital numai asha l-au tinut in prima parte.
Si ne mai miram de ce tusea ca un magarus ...
Ii intra vantul pe la toate cele ...
victorelalove- moderator
pijamaua o fi transparentă sau cu flocirele ???
victorelalove a scris:
I-o fi cumparat si boxeri ... ca pijamaua am inteles ca ea a cumparat-o .
ghinionul nostru e ca e iarna grea si in turcia. o sa-i invarta pe toti fie prin casa , fie prin restaurant. doar pe yasaran al batran l-au trimis la pescuit fara fular ca se inrosise tot...nu mai vedem gratar, nu mai pleaca pe la pensiuni ...pana in martie o sa invatan pe de rost mobilierul din vila avocatului. si abla o sa faca nunta la restaurant, daca pleaca abla in luna de miere o sa aiba de tras fatmagul cu mukko...
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Pai cred ca este cu flocirele ... ca doar este cumparata de Gullie . Ea nu stie alt model .DENISA a scris: pijamaua o fi transparentă sau cu flocirele ???
Dar ma intreb cum ii va spune ? HAI KERIME ...SA-TI PUN PIJAMAUA , CA ESTI DEZBRACAT !!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Si ne mai miram de ce tusea ca un magarus ...
Ii intra vantul pe la toate cele ...
daa. era expus. si l-au mai plimbat si pe holuri. a stat cu genunchii in curent si s-a sensibilizat. plus ca fatmagul s-a asezat in patul lui de i s-a vazut dunga de sus de la ciorap si l-au luat toate transpiratiile. cum sa mai respire saracul de el ? prin cate a trecut el in spital ..bine ca era in istanbul ca daca i se intampla in provincie cine stie cum il tratau-cu dushuri reci.
michiper68- vip
Mukka ? Pleaca si ea cu ei in luna de miere . Va spune ca a obosit dupa ziua aia de la restaurant ...in care cred ca si-a otravit clientii ...michiper68 a scris: daca pleaca abla in luna de miere o sa aiba de tras fatmagul cu mukko...
Trebuie sa se odihneasca ... Rahmi sta cu copii acasa .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Mukka ? Pleaca si ea cu ei in luna de miere . Va spune ca a obosit dupa ziua aia de la restaurant ...in care cred ca si-a otravit clientii ...
Trebuie sa se odihneasca ... Rahmi sta cu copii acasa .
ai vazut ce priceputa e mukko in bucatarie? a ars pilaful si i-a dat ciorba in foc. de aia a invatat fatmagul sa gateasca ca riscau sa ramana infometati daca gatea mukko. a ars si scovergile sau ce s-a chinuit ea sa faca acolo...
michiper68- vip
michiper68 a scris:,,, plus ca fatmagul s-a asezat in patul lui de i s-a vazut dunga de sus de la ciorap si l-au luat toate transpiratiile. cum sa mai respire saracul de el ?
Cat de inteleapta esti , draga Michi !!
Uite cum i-ai pus tu repede un diagnostic .
S-au mai adaugat probleme si cand i-a managaiat Gullia parul ( de zici ca au recuperat pentru un sezon intreg ) ... atunci s-a complicat tot .
victorelalove- moderator
dacă pleacă Abla în luna de " magiun" ( la vârsta ei s-a dus mierea ) la revenirea acasă s-ar putea să nu mai aibă unde locui , MUKKA va distruge tot, vrând nevrând vor locui cu toţii în corturi în curtea vilei .
victorelalove a scris:
Pai cred ca este cu flocirele ... ca doar este cumparata de Gullie . Ea nu stie alt model .
Dar ma intreb cum ii va spune ? HAI KERIME ...SA-TI PUN PIJAMAUA , CA ESTI DEZBRACAT !!
cred ca ii pune pijamaua langa el si pe kerim il apuca iar tusea si il imbraca ea. desigur fatmagul va avea paltonul pe ea cat va sta acasa cu kerim in aceeiasi camera.
michiper68- vip
nu doar paltonul şi vreo 2 perechi de dresuri 300 DEN pe ea
DENISA a scris:dacă pleacă Abla în luna de " magiun" ( la vârsta ei s-a dus mierea ) la revenirea acasă s-ar putea să nu mai aibă unde locui , MUKKA va distruge tot, vrând nevrând vor locui cu toţii în corturi în curtea vilei .
Macar sa astepte si ei sa se incalzeasca cat de cat vremea .
S-o mai obisnui si Gullia sa se atinga cu Kerim ... Ca asa fara atingeri INGHEATA !!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Cat de inteleapta esti , draga Michi !!
Uite cum i-ai pus tu repede un diagnostic .
S-au mai adaugat probleme si cand i-a managaiat Gullia parul ( de zici ca au recuperat pentru un sezon intreg ) ... atunci s-a complicat tot .
dar dormea cand il mangaia pe par soatza. dar atunci cand s-a asezat fatmagul in pat cu vedere la buric era cu ochii chiar acolo. si dupa 2 ani de repaus... s-a inecat de uluire. nu i-a facut nimeni un ceai si toata tusea aia seaca au pus-o seama anesteziei. ...
michiper68- vip
Ea cu paltonul ...si Kerim cred ca se duce din cand in cand sa se racoreasca in combina frigorifica .michiper68 a scris:
cred ca ii pune pijamaua langa el si pe kerim il apuca iar tusea si il imbraca ea. desigur fatmagul va avea paltonul pe ea cat va sta acasa cu kerim in aceeiasi camera.
victorelalove- moderator
dacă vor locui în curte nu va mai avea nevoie de combină frigorifică şi chiar de nu vor locui în curte oricum soaţa e mai ceva decât un sloi de gheaţă
victorelalove a scris:
Ea cu paltonul ...si Kerim cred ca se duce din cand in cand sa se racoreasca in combina frigorifica .
poate ii face mukko tort de inghetata ca pilaful nu i-a iesit. e antigospodina saraca mukko , ea e specializata in misiuni speciale de ascultare si tras cu ochiul pe gaura cheii. nici calcatul rufelor nu prea i-a iesit. dar se catara pe geamuri excelent.
michiper68- vip
Mukka e o bună alpinistă, vuvuzeaua perfectă
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 05 Feb 2012, 10:00 pm, editata de 1 ori
Hai mai ca nu mai este chiar sloi . Faca ea pe "sloioasa" ...dar ii place de el ...si din cate am vazut ii place foarte mult parul .DENISA a scris:dacă vor locui în curte nu va mai avea nevoie de combină frigorifică şi chiar de nu vor locui în curte oricum soaţa e mai ceva decât un sloi de gheaţă
Cred ca vor incepe sa doarma in acelasi pat . La inceput unul pe o margine , unul pe alta margine ...dar vor imparti aceeasi camera . Trebuie sa ne arate cum se vindeca Gullia si din punctul asta de vedere . Face parte din proces.
victorelalove- moderator
Bine ca se gandi Gullia sa se apropie de el pe timp de iarna ...merge sa stea si ei mai imbracati .michiper68 a scris:
poate ii face mukko tort de inghetata ca pilaful nu i-a iesit. e antigospodina saraca mukko , ea e specializata in misiuni speciale de ascultare si tras cu ochiul pe gaura cheii. nici calcatul rufelor nu prea i-a iesit. dar se catara pe geamuri excelent.
Daca era vara ?
victorelalove- moderator
aşa crezi tu ?? eu nu prea cred că la revenirea acasă a soţului vor locui în aceeaşi cameră fie şi dormind în paturi diferite . nu vă daţi cât va avea de lucru toată noaptea Mukka .
toată vara l-au ţinut la răcoare Vic , l-au pregătit ptr venirea iernii
toată vara l-au ţinut la răcoare Vic , l-au pregătit ptr venirea iernii
DENISA a scris:aşa crezi tu ?? eu nu prea cred că la revenirea acasă a soţului vor locui în aceeaşi cameră fie şi dormind în paturi diferite . nu vă daţi cât va avea de lucru toată noaptea Mukka .
mukka va face cistita si va sta pe hol langa usha lor sa ajunga repede la baie. e foarte descurcareata mukko. o sa stea lipita langa usha lor asta daca nu aflam ca aprinsese ,in lipsa lor, luminile din toata casa ca sa sape vreun canal secret prin pereti,..cat sa auda ea tot ce misca.
michiper68- vip
DENISA a scris:aşa crezi tu ?? eu nu prea cred că la revenirea acasă a soţului vor locui în aceeaşi cameră fie şi dormind în paturi diferite . nu vă daţi cât va avea de lucru toată noaptea Mukka .
Denisa , eu ma gandesc ca nu-i va fi usor Gulliei cu el in camera . De asta ... nu cred ca vor mai astepta mult . Trebuie sa arate cum se vindeca si cu intimitatea . Ar fi total aiurea ca in ultimul episod sa ne-o arate gravida si cu 2 copii . Parca nu merge ... trebuie sa o vedem cum se obisnuieste cu atingerile lui , cu saruturile ... cu ... Dar poate ca sper eu prea mult !!!!
victorelalove- moderator
Michii de va face cistită va sta numai prin baie şi nu mai aude ce se întâmplă prin dormitor
Vic ne arată direct tripleţi la majorat şi pe ei cărunţi în baston .
Vic ne arată direct tripleţi la majorat şi pe ei cărunţi în baston .
Pagina 40 din 44 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 44