Punar Vivah
+15
Andreea_Miha
victoria
Nicole.RB.Givens
corinagalit
Selin
DENISA
andrushka
denta
AdrianaMatza
petronela
Alexa20
Ioana Style
Admin_dea05
tiberici
iulianagl
19 participanți
Pagina 11 din 32
Pagina 11 din 32 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 32
Re: Punar Vivah
Off te apuca somnul cand urmaresti serialul asta! F slabut!Pacat de Gurmeet merita ceva mai bun.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Are niște ochi. Mie îmi place. S-a cumințit și Ansh, băiețelul e foarte drăgălaș.Admin_dea05 a scris:Off te apuca somnul cand urmaresti serialul asta! F slabut!Pacat de Gurmeet merita ceva mai bun.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
dupa toate parerile pe care le-am citit aici despre kratika(aarti) nu aveti o parere buna despre ea. mie mi se pare o fata frumoasa dragutza si nu cred ca este as cum spune-ti voi "grasa". ptr anii ei este potrivita. si nu cred ca yash(gurmeet) se chinuia s-o ia in brate. inteleg ca v-ati obisnuit cu geet si cu maan, sa ii vedeti impreuna tot timpul, dar lui urmeet ii sta bine si alaturi de kratika. este foarte frumos filmul la fel ca yash si aarti, recunosc nu este la fel ca Geet.
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Bine ai venit!In sf si o alta parere.....Eu ma bucur ca-ti place filmul mie una nu-mi place dar ma uit pt Gurmeet.Kratika nu-i uratica si nici grasa dar ochiul meu s-a format pe Gurmeet si Drashti Ce sa-i faci daca primul meu serial indian a fost cel mai bun Geet acum imi este f greu sa ma mai multumeasca ceva.Nu ma omor nici cu Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon in care actorii principali sunt f frumosi dar se intalnesc destul de rar in serial(ce am vazut eu pana acum sunt la ep 58)anyta a scris:dupa toate parerile pe care le-am citit aici despre kratika(aarti) nu aveti o parere buna despre ea. mie mi se pare o fata frumoasa dragutza si nu cred ca este as cum spune-ti voi "grasa". ptr anii ei este potrivita. si nu cred ca yash(gurmeet) se chinuia s-o ia in brate. inteleg ca v-ati obisnuit cu geet si cu maan, sa ii vedeti impreuna tot timpul, dar lui urmeet ii sta bine si alaturi de kratika. este foarte frumos filmul la fel ca yash si aarti, recunosc nu este la fel ca Geet.
Admin_dea05- Admin
Nu chiar toate părerile. Mie îmi place Kratika și-mi place foarte mult și filmul. Bine ai venit pe forum, te așteptăm mai des.anyta a scris:dupa toate parerile pe care le-am citit aici despre kratika(aarti) nu aveti o parere buna despre ea. mie mi se pare o fata frumoasa dragutza si nu cred ca este as cum spune-ti voi "grasa". ptr anii ei este potrivita. si nu cred ca yash(gurmeet) se chinuia s-o ia in brate. inteleg ca v-ati obisnuit cu geet si cu maan, sa ii vedeti impreuna tot timpul, dar lui urmeet ii sta bine si alaturi de kratika. este foarte frumos filmul la fel ca yash si aarti, recunosc nu este la fel ca Geet.
narcisa- vip
Anda multumesc...ce bine arata Gurmeet...parca e diferit de cum arata in Geet si nu ma refer doar la frizura..nu stiu ..alte priviri...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
E tată, are două fete de care trebuie să aibă grijă, pe deasupra e și văduv, normal că și privirea e alta. Dar ochii tot frumoși. Și gura la fel.petronela a scris:Anda multumesc...ce bine arata Gurmeet...parca e diferit de cum arata in Geet si nu ma refer doar la frizura..nu stiu ..alte priviri...
narcisa- vip
tablou de familie...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Ce mai sforăia Aarti. Are viață grea Yash cu dânsa, de când s-a însurat n-a avut o noapte liniștită.lica54 a scris:[.jpg[/img]
tablou de familie...
[img][/img]
narcisa- vip
mie imi place Punar.....da intradevar Geet ramane viata mea.....dar si Punar e ok......Sper k se hotaresc Gurmeet si Drashti intr-un final sa faca si Geet sezonul 2....ar sparge audientele:X:X:X:X:X
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
va multumesc ptr urari....nu am sa pot sa intru des pe site, ca sunt prinsa mai mereu pe la liceu, adica eu invat dupa masa si nu prea am timp sa stau pe la cal.
anyta- vip
Punar - Geet
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:Punar - Geet
eheee ..... daca ar juca DD in Punar......tot nopti nedormite ar avea Yash dar din alte motive......
Bine si frumos realizat giful
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Ai văzut ep 49? A mers linkul?tiberici a scris:
eheee ..... daca ar juca DD in Punar......tot nopti nedormite ar avea Yash dar din alte motive......
Bine si frumos realizat giful
narcisa- vip
narcisa- vip
Deci se distreaza Gurmeet si in Punar nu numai in Geet..
Asta e muncesc mult dar se si distreaza mult..
Au si satisfacti multe bravo lor actorilor..
Asta e muncesc mult dar se si distreaza mult..
Au si satisfacti multe bravo lor actorilor..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
ce frumos este video clipul, se distreaza bine gurmeet in film :drunken:
anyta- vip
Parca si melodia o canta ei.
Admin_dea05- Admin
Buna fetelor am inceput sa indragesc si eu acest serial
denta- vip
Data de inscriere : 24/05/2010
Bună Denta . Chiar este un serial care merită îndrăgit. Și cred că de abia acum își va arăta adevăratul potențial.denta a scris:Buna fetelor am inceput sa indragesc si eu acest serial
narcisa- vip
Nu înțeleg de ce Aarti trebuia să-l pună pe Ansh să-i ceară scuze lui Yash de față cu toată lumea. El a greșit doar față de Yash, nu cred că trebuia să-l umilească astfel pe Ansh în fața tuturor. Chiar dacă asta a dus la o frumoasă scenă de familie, unchiul Pankaj l-a îndrăgit de la început pe Ansh și se poartă așa cum nici măcar Yash nu poate să o facă, greșeala lui Aarti a dus la pedepsirea lui Ansh de către Gayatri. Aarti nu e deloc constantă în ceea ce privește educația copilului, când e prea blândă cu el, când e prea severă, nu mi-a plăcut cum l-a târât pe bietul copil ca să-și ceară scuze deși el era conștient și foarte speriat că va fi pedepsit de bunică-sa.
Iar tatăl lui Yash gândește relația de familie în termeni de afaceri, investiție și profit. Yash a iertat băiatul deci Aarti va fi foarte recunoscătoare pentru asta și se va da peste cap să-l slugărească pe Ansh.
Iar Vidhi nora perfectă dar soția jalnică, oare ce o face să se comporte în felul ăsta? E fericită să-i slujească pe ceilalți? Oare nu simte nevoia să facă ceva doar pentru ea? Ce face atunci când nu se ocupă cu treburile casnice și cu grija copiilor?
Iar tatăl lui Yash gândește relația de familie în termeni de afaceri, investiție și profit. Yash a iertat băiatul deci Aarti va fi foarte recunoscătoare pentru asta și se va da peste cap să-l slugărească pe Ansh.
Iar Vidhi nora perfectă dar soția jalnică, oare ce o face să se comporte în felul ăsta? E fericită să-i slujească pe ceilalți? Oare nu simte nevoia să facă ceva doar pentru ea? Ce face atunci când nu se ocupă cu treburile casnice și cu grija copiilor?
narcisa- vip
Narci unele asa sunt nascute....iar Vidhi face parte din aceasta categorie.... Vidhi nora perfectă dar soția jalnică, e fericită să-i slujească pe ceilalți, nu simte nevoia să facă ceva doar pentru ea, isi evita cat poate sotul, chiar il impinge in bratele altei femei.... poate,....... atat stie, atat simte, atat poate..... suflet rau nu are......
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Pagina 11 din 32 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 32
Pagina 11 din 32
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum