17. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+9
Selin
Admin_dea05
lica54
simi
gix
michiper68
dubaisport
victorelalove
DENISA
13 participanți
Pagina 2 din 44
Pagina 2 din 44 • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Re: 17. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Buna , Michi !!michiper68 a scris:si kerim e fara pantalon pe el? e tot in camasa de la spital? waw... curajoasa fatmagul.
Multumim .
Si mie mi se pare curajoasa . Poate ca vrea sa-i arate ca are incredere in el .
Sunt scumpi foc !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Si mie imi place de ei asa ... ...in patutul ala .dubaisport a scris:
dar sunt frumosi amandoi dormind in patul ala..bn ca Gulli e scandura de slaba ,daca era una ca Mukk cred ca ateriza pe jos KER
Si imi place vocea lui Kerim .
Daca era Mukka ... cred ca statea cu popoul pe aparatul ala de langa ...
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 06 Feb 2012, 4:45 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Buna , Michi !!
Multumim .
Si mie mi se pare curajoasa . Poate ca vrea sa-i arate ca are incredere in el .
Sunt scumpi foc !!
daaa. si beren tocmai si-a schimbat cupa la sutien. si numarul . sigur e cu ghetele in picioare si cam crispata. noroc ca zambeste kerim frumos si adoarme dupa ce-i miroase ei oceanul din par...
.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Deci nu mi se pare mie ca este mai dotata .michiper68 a scris:
daaa. si beren tocmai si-a schimbat cupa la sutien. si numarul . sigur e cu ghetele in picioare si cam crispata. noroc ca zambeste kerim frumos si adoarme dupa ce-i miroase ei oceanul din par...
.
Si mie imi place cum zambeste ... si sunt curioasa pana unde se opreste cand ii miroase parul ???? Ca pare ca mai continua putin faza .
Este crispata ... dar cred ca-i face si placere . Eu cred ca doarme cu ghetele in picioare ...si cu picioarele pe podea .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Deci nu mi se pare mie ca este mai dotata .
Si mie imi place cum zambeste ... si sunt curiaoasa pana unde se opreste cand ii miroase parul ???? Ca apare ca mai continua putin faza .
Este crispata ... dar cred ca-i face si placere . Eu cred ca doarme cu ghetele in picioare ...si cu picioarele pe podea .
inceputul a fost greu. data viitoare sigur va fi mai indrazneata. poate se va descalta acasa , dupa ce-i schimba pijamaua. kerim a mers ushor ushor si a fost din ce in ce mai indraznet. nu a renuntat dupa fiecare pas facut. o sa ceara mai mult.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
inceputul a fost greu. data viitoare sigur va fi mai indrazneata. poate se va descalta acasa , dupa ce-i schimba pijamaua. kerim a mers ushor ushor si a fost din ce in ce mai indraznet. nu a renuntat dupa fiecare pas facut. o sa ceara mai mult.
Si o sa primeasca ? cupidon
Cat imi place de el la inceputul fragmanului . Parca nici nu respira de teama sa nu o sperie .
victorelalove- moderator
Ultima editare efectuata de catre michiper68 in Lun 06 Feb 2012, 5:00 pm, editata de 2 ori
michiper68- vip
ce vina are fatmagul
michiper68 a scris:Translation:
Kerim: Your hair smells like the ocean.
michi..hai ca ne lamuriram si cu oceanul
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
dubaisport a scris:
daca nu era de la balsam era de la sampon. ca de la anestezie doar pneumonia a facut-o. e bine ca mirosul nu i-a fost afectat.
michiper68- vip
Uite aici o explicatie frumoasa :dubaisport a scris:
Your hair smells like the ocean!
Fatmagül and Kerim are from Izmir. Izmir is a symbol of the sea. He is sick and vulnerable so he misses home and the past and his "home" and so Fatmagül the girl from near the sea reminds him of the ocean or maybe he would like he to remind him of home.
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:
daca nu era de la balsam era de la sampon. ca de la anestezie doar pneumonia a facut-o. e bine ca mirosul nu i-a fost afectat.
Sa nu-i fi fost afectate si alte "lucruri ". Mai ales ca a fost impuscat asa de jos .
Trebuie sa verifice ... sau deja o fi verificat ?????? cupidon cupidon cupidon
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
chestia cu Izmirul era si in indiciivictorelalove a scris:
Uite aici o explicatie frumoasa :
Fatmagül and Kerim are from Izmir. Izmir is a symbol of the sea. He is sick and vulnerable so he misses home and the past and his "home" and so Fatmagül the girl from near the sea reminds him of the ocean or maybe he would like he to remind him of home.
dubaisport- vip
ce vina are fatmagul
pana acum era toata lumea in salon la Ker, cand apare Mustafa nu mai nimeni ..nici abla ,nici avocatii ,nici tatal ,nici asistente..zici ca abatut vandul si i-a fluturat pe toti
dubaisport- vip
victorelalove a scris:
Uite aici o explicatie frumoasa :
fanii astia sunt prea poetici. eu daca a zis de ocean ma gandeam ca vrea sa se dea in barci. eu nu sunt asha romantica. am crezut ca vrea la plaja, costume de baie, alte alea si el se gandea la copilarie . bine ca nu i-a zis ca miroase a spanac sau a tort de capsuni daca tot se ganseste la ceva frumos din trecut.
michiper68- vip
dubaisport a scris:pana acum era toata lumea in salon la Ker, cand apare Mustafa nu mai nimeni ..nici abla ,nici avocatii ,nici tatal ,nici asistente..zici ca abatut vandul si i-a fluturat pe toti
Lasa , Dubai ...ca sigur apare Mukka .
victorelalove- moderator
dubaisport a scris:pana acum era toata lumea in salon la Ker, cand apare Mustafa nu mai nimeni ..nici abla ,nici avocatii ,nici tatal ,nici asistente..zici ca abatut vandul si i-a fluturat pe toti
nuuu ca mustafa a stat in masina si i-a vazut pe abla si ablu cand au plecat. apoi se duce si el sa-i duca un suc de portocale lui kerim sa se vitaminizeze si vede oceanul. iar se infurie, iar turbeaza. erdo mai lipseste , dar e si el trecut in sumar.nu stiu ce face cu nil.
michiper68- vip
Cred ca vede rosu in fata ochilor .michiper68 a scris:
nuuu ca mustafa a stat in masina si i-a vazut pe abla si ablu cand au plecat. apoi se duce si el sa-i duca un suc de portocale lui kerim sa se vitaminizeze si vede oceanul.
Ce ne mai bat la cap cu ce a fost intre Gullia si Mustafa ? A trecut atata timp ...
Cum ar fi sa apara si Kristin la spital ?
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
michiper68 a scris:
nuuu ca mustafa a stat in masina si i-a vazut pe abla si ablu cand au plecat. apoi se duce si el sa-i duca un suc de portocale lui kerim sa se vitaminizeze si vede oceanul. iar se infurie, iar turbeaza. erdo mai lipseste , dar e si el trecut in sumar.nu stiu ce face cu nil.
michi .Mustafa a venit cu taxiul al spital si cand sa coboare i-a vzt pe Ablii, s-a ferit in prima faza apoi a coborat..el oricum avea de gand sa intre in spital indiferent de cati vizitatori erau la ker ...cred ca s-a speriat un pic de avocat
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
michi .Mustafa a venit cu taxiul al spital si cand sa coboare i-a vzt pe Ablii, s-a ferit in prima faza apoi a coborat..el oricum avea de gand sa intre in spital indiferent de cati vizitatori erau la ker ...cred ca s-a speriat un pic de avocat
Eu nu cred ca ar fi intrat daca erau toti acolo . Astepta sa plece toti . Nu avea cum sa vina si sa se victimizeze in fata tuturor .
Dar oricum Gullia si Kerim au stat mult singuri la spital . Nu mi se pare ca ete ceva aiurea in toata faza asta . ca Mustafa ii gaseste singuri .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Eu nu cred ca ar fi intrat daca erau toti acolo . Astepta sa plece toti . Nu avea cum sa vina si sa se victimizeze in fata tuturor .
Dar oricum Gullia si Kerim au stat mult singuri la spital . Nu mi se pare ca ete ceva aiurea in toata faza asta . ca Mustafa ii gaseste singuri .
nu dar o sa le creasca tensiunea . iar vine asistenta cu termometrul. dar kerim e la terapie intensiva, cred. si iar are musafiri. e foarte frumos la ei la spitale ,imi place. la noi la terapie intensiva nu misca nimic. si mustafa s-a dus sa vada cu ochii lui ce daune a produs?
michiper68- vip
michiper68 a scris:
nu dar o sa le creasca tensiunea .
Dar cand il va imbraca Gullia pe Kerim cu pijamaua ?
Vine Abla cu otetul si ceapa ...
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
Mustafa nu se mai ferea de nimeni,poate doar de o eventuala reactie agresiva din partea lui Kerim; el venea acolo sa-si verse amarul ca l-au invinovatit pe nedrept de impuscarea lui Ker.. i se pare normala atitudinea lui.victorelalove a scris:
Nu mi se pare ca ete ceva aiurea in toata faza asta . ca Mustafa ii gaseste singuri .
nu vad de ce ar astepta sa plece toti din salon ca sa-i zica in fatza lucrul asta lui Ker.
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
cu taxiul a venit dar parea ca sta sa se gandeasca si s-a hotarat brusc cand a vazut ca au plecat ei. oricum , dupa cum ii cunosc pe turci am asha un feeling ca nu are nici o legatura vizita lui mustafa si momentul cand ei vor dormi impreuna. in primul rand mi se pare ilogic sa-i apuce brusc somnul la 2 minute dupa ce a plecat abla si in al doilea rand cred ca iar e un trailer doar sa ne creeze noua impresia ca ii va gasi mustafa pe amandoi in pat.
michiper68- vip
Poate ca ai dreptate . La cat de nebun este ... nimic nu ne mai mira la eldubaisport a scris:
nu vad de ce ar astepta sa plece toti din salon ca sa-i zica in fatza lucrul asta lui Ker.
Dar imi place scena cu patul ... se ating !!!
victorelalove- moderator
Nici eu nu cred ca-i gaseste in pat . Cred ca Mustafa apare la ceva timp dupa ce ai s-au trezit .michiper68 a scris:... iar e un trailer doar sa ne creeze noua impresia ca ii va gasi mustafa pe amandoi in pat.
Si da-i cu scandal .
victorelalove- moderator
Pagina 2 din 44 • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Subiecte similare
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii