Serialesitelenovelet
17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

17. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+9
Selin
Admin_dea05
lica54
simi
gix
michiper68
dubaisport
victorelalove
DENISA
13 participanți

Pagina 2 din 44 Înapoi  1, 2, 3 ... 23 ... 44  Urmatorul

In jos

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Empty Re: 17. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Lun 06 Feb 2012, 4:43 pm

michiper68 a scris:si kerim e fara pantalon pe el? e tot in camasa de la spital? waw... curajoasa fatmagul.
Buna , Michi !! kiss kiss
Multumim .
Si mie mi se pare curajoasa . Poate ca vrea sa-i arate ca are incredere in el .
Sunt scumpi foc !! 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Empty Re: 17. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Lun 06 Feb 2012, 4:45 pm

dubaisport a scris:
dar sunt frumosi amandoi dormind in patul ala..bn ca Gulli e scandura de slaba ,daca era una ca Mukk cred ca ateriza pe jos KER Smile Smile Smile Smile
Si mie imi place de ei asa ... ...in patutul ala .
Si imi place vocea lui Kerim . kiss

Daca era Mukka ... cred ca statea cu popoul pe aparatul ala de langa ... Smile Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 06 Feb 2012, 4:45 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 06 Feb 2012, 4:45 pm

victorelalove a scris:
Buna , Michi !! kiss kiss
Multumim .
Si mie mi se pare curajoasa . Poate ca vrea sa-i arate ca are incredere in el .
Sunt scumpi foc !! 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 283516

daaa. si beren tocmai si-a schimbat cupa la sutien. si numarul . sigur e cu ghetele in picioare si cam crispata. noroc ca zambeste kerim frumos si adoarme dupa ce-i miroase ei oceanul din par...
.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 06 Feb 2012, 4:48 pm

michiper68 a scris:

daaa. si beren tocmai si-a schimbat cupa la sutien. si numarul . sigur e cu ghetele in picioare si cam crispata. noroc ca zambeste kerim frumos si adoarme dupa ce-i miroase ei oceanul din par...
.
Deci nu mi se pare mie ca este mai dotata .

Si mie imi place cum zambeste ... si sunt curioasa pana unde se opreste cand ii miroase parul ???? Ca pare ca mai continua putin faza .

Este crispata ... dar cred ca-i face si placere . Eu cred ca doarme cu ghetele in picioare ...si cu picioarele pe podea . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 06 Feb 2012, 4:50 pm

victorelalove a scris:
Deci nu mi se pare mie ca este mai dotata .

Si mie imi place cum zambeste ... si sunt curiaoasa pana unde se opreste cand ii miroase parul ???? Ca apare ca mai continua putin faza .

Este crispata ... dar cred ca-i face si placere . Eu cred ca doarme cu ghetele in picioare ...si cu picioarele pe podea . Smile

inceputul a fost greu. data viitoare sigur va fi mai indrazneata. poate se va descalta acasa , dupa ce-i schimba pijamaua. kerim a mers ushor ushor si a fost din ce in ce mai indraznet. nu a renuntat dupa fiecare pas facut. o sa ceara mai mult.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 06 Feb 2012, 4:52 pm

michiper68 a scris:

inceputul a fost greu. data viitoare sigur va fi mai indrazneata. poate se va descalta acasa , dupa ce-i schimba pijamaua. kerim a mers ushor ushor si a fost din ce in ce mai indraznet. nu a renuntat dupa fiecare pas facut. o sa ceara mai mult.

Si o sa primeasca ? kiss cupidon

Cat imi place de el la inceputul fragmanului . Parca nici nu respira de teama sa nu o sperie .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 06 Feb 2012, 4:54 pm

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 9ad7rt

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 33nw5lf

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 14ikh06

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 29z7w9s

Ultima editare efectuata de catre michiper68 in Lun 06 Feb 2012, 5:00 pm, editata de 2 ori
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Empty ce vina are fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Lun 06 Feb 2012, 4:55 pm

michiper68 a scris:Translation:

Kerim: Your hair smells like the ocean.

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 648483 michi..hai ca ne lamuriram si cu oceanul
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 06 Feb 2012, 4:56 pm

dubaisport a scris:

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 648483 michi..hai ca ne lamuriram si cu oceanul

daca nu era de la balsam era de la sampon. ca de la anestezie doar pneumonia a facut-o. e bine ca mirosul nu i-a fost afectat.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 06 Feb 2012, 4:57 pm

dubaisport a scris:

Uite aici o explicatie frumoasa :

Your hair smells like the ocean!

Fatmagül and Kerim are from Izmir. Izmir is a symbol of the sea. He is sick and vulnerable so he misses home and the past and his "home" and so Fatmagül the girl from near the sea reminds him of the ocean or maybe he would like he to remind him of home.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 06 Feb 2012, 4:58 pm

michiper68 a scris:

daca nu era de la balsam era de la sampon. ca de la anestezie doar pneumonia a facut-o. e bine ca mirosul nu i-a fost afectat.
Smile Smile Smile

Sa nu-i fi fost afectate si alte "lucruri ". sad sad sad sad sad Mai ales ca a fost impuscat asa de jos .
Trebuie sa verifice ... sau deja o fi verificat ?????? cupidon cupidon cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Empty ce vina are fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Lun 06 Feb 2012, 4:59 pm

victorelalove a scris:

Fatmagül and Kerim are from Izmir. Izmir is a symbol of the sea. He is sick and vulnerable so he misses home and the past and his "home" and so Fatmagül the girl from near the sea reminds him of the ocean or maybe he would like he to remind him of home.
chestia cu Izmirul era si in indicii
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 06 Feb 2012, 5:00 pm

pana acum era toata lumea in salon la Ker, cand apare Mustafa nu mai nimeni ..nici abla ,nici avocatii ,nici tatal ,nici asistente..zici ca abatut vandul si i-a fluturat pe toti stupid stupid
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 06 Feb 2012, 5:02 pm

victorelalove a scris:

fanii astia sunt prea poetici. eu daca a zis de ocean ma gandeam ca vrea sa se dea in barci. eu nu sunt asha romantica. am crezut ca vrea la plaja, costume de baie, alte alea si el se gandea la copilarie . bine ca nu i-a zis ca miroase a spanac sau a tort de capsuni daca tot se ganseste la ceva frumos din trecut.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 06 Feb 2012, 5:03 pm

dubaisport a scris:pana acum era toata lumea in salon la Ker, cand apare Mustafa nu mai nimeni ..nici abla ,nici avocatii ,nici tatal ,nici asistente..zici ca abatut vandul si i-a fluturat pe toti stupid stupid

Lasa , Dubai ...ca sigur apare Mukka . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 06 Feb 2012, 5:04 pm

dubaisport a scris:pana acum era toata lumea in salon la Ker, cand apare Mustafa nu mai nimeni ..nici abla ,nici avocatii ,nici tatal ,nici asistente..zici ca abatut vandul si i-a fluturat pe toti stupid stupid

nuuu ca mustafa a stat in masina si i-a vazut pe abla si ablu cand au plecat. apoi se duce si el sa-i duca un suc de portocale lui kerim sa se vitaminizeze si vede oceanul. iar se infurie, iar turbeaza. erdo mai lipseste , dar e si el trecut in sumar.nu stiu ce face cu nil.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 06 Feb 2012, 5:06 pm

michiper68 a scris:

nuuu ca mustafa a stat in masina si i-a vazut pe abla si ablu cand au plecat. apoi se duce si el sa-i duca un suc de portocale lui kerim sa se vitaminizeze si vede oceanul.
Cred ca vede rosu in fata ochilor .

Ce ne mai bat la cap cu ce a fost intre Gullia si Mustafa ? A trecut atata timp ...
Cum ar fi sa apara si Kristin la spital ? Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 06 Feb 2012, 5:09 pm

michiper68 a scris:

nuuu ca mustafa a stat in masina si i-a vazut pe abla si ablu cand au plecat. apoi se duce si el sa-i duca un suc de portocale lui kerim sa se vitaminizeze si vede oceanul. iar se infurie, iar turbeaza. erdo mai lipseste , dar e si el trecut in sumar.nu stiu ce face cu nil.

michi .Mustafa a venit cu taxiul al spital si cand sa coboare i-a vzt pe Ablii, s-a ferit in prima faza apoi a coborat..el oricum avea de gand sa intre in spital indiferent de cati vizitatori erau la ker ...cred ca s-a speriat un pic de avocat
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 06 Feb 2012, 5:12 pm

dubaisport a scris:

michi .Mustafa a venit cu taxiul al spital si cand sa coboare i-a vzt pe Ablii, s-a ferit in prima faza apoi a coborat..el oricum avea de gand sa intre in spital indiferent de cati vizitatori erau la ker ...cred ca s-a speriat un pic de avocat

Eu nu cred ca ar fi intrat daca erau toti acolo . Astepta sa plece toti . Nu avea cum sa vina si sa se victimizeze in fata tuturor .
Dar oricum Gullia si Kerim au stat mult singuri la spital . Nu mi se pare ca ete ceva aiurea in toata faza asta . ca Mustafa ii gaseste singuri . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 06 Feb 2012, 5:17 pm

victorelalove a scris:

Eu nu cred ca ar fi intrat daca erau toti acolo . Astepta sa plece toti . Nu avea cum sa vina si sa se victimizeze in fata tuturor .
Dar oricum Gullia si Kerim au stat mult singuri la spital . Nu mi se pare ca ete ceva aiurea in toata faza asta . ca Mustafa ii gaseste singuri . kiss

nu dar o sa le creasca tensiunea . iar vine asistenta cu termometrul. dar kerim e la terapie intensiva, cred. si iar are musafiri. e foarte frumos la ei la spitale ,imi place. la noi la terapie intensiva nu misca nimic. si mustafa s-a dus sa vada cu ochii lui ce daune a produs?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 06 Feb 2012, 5:19 pm

michiper68 a scris:

nu dar o sa le creasca tensiunea .

Dar cand il va imbraca Gullia pe Kerim cu pijamaua ? Smile Smile Smile
Vine Abla cu otetul si ceapa ...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 06 Feb 2012, 5:21 pm

victorelalove a scris:

Nu mi se pare ca ete ceva aiurea in toata faza asta . ca Mustafa ii gaseste singuri . kiss
Mustafa nu se mai ferea de nimeni,poate doar de o eventuala reactie agresiva din partea lui Kerim; el venea acolo sa-si verse amarul ca l-au invinovatit pe nedrept de impuscarea lui Ker.. i se pare normala atitudinea lui.
nu vad de ce ar astepta sa plece toti din salon ca sa-i zica in fatza lucrul asta lui Ker.
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 06 Feb 2012, 5:22 pm

dubaisport a scris:

cu taxiul a venit dar parea ca sta sa se gandeasca si s-a hotarat brusc cand a vazut ca au plecat ei. oricum , dupa cum ii cunosc pe turci am asha un feeling ca nu are nici o legatura vizita lui mustafa si momentul cand ei vor dormi impreuna. in primul rand mi se pare ilogic sa-i apuce brusc somnul la 2 minute dupa ce a plecat abla si in al doilea rand cred ca iar e un trailer doar sa ne creeze noua impresia ca ii va gasi mustafa pe amandoi in pat.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 06 Feb 2012, 5:23 pm

dubaisport a scris:
nu vad de ce ar astepta sa plece toti din salon ca sa-i zica in fatza lucrul asta lui Ker.
Poate ca ai dreptate . La cat de nebun este ... nimic nu ne mai mira la el

Dar imi place scena cu patul ... se ating !!! 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 283516 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 283516 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 06 Feb 2012, 5:25 pm

michiper68 a scris:... iar e un trailer doar sa ne creeze noua impresia ca ii va gasi mustafa pe amandoi in pat.
Nici eu nu cred ca-i gaseste in pat . Cred ca Mustafa apare la ceva timp dupa ce ai s-au trezit .
Si da-i cu scandal . 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 2743637754
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 44 Înapoi  1, 2, 3 ... 23 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum