17. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+9
Selin
Admin_dea05
lica54
simi
gix
michiper68
dubaisport
victorelalove
DENISA
13 participanți
Pagina 39 din 44
Pagina 39 din 44 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44
Re: 17. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Gulli si uitase ca Ker ai spusese cu 2 epis in urma ca de ziua indragostitilor vor fi impreuna..iar ea isi facea progr la terapeuta noroc cu Abla care i-a adus aminte
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti
fetelor ma duc sa ma culc ...poate ma si calmez
vbm maine !
noapte buna !
vbm maine !
noapte buna !
dubaisport- vip
noapte buna dubai !dubaisport a scris:fetelor ma duc sa ma culc ...poate ma si calmez
vbm maine !
noapte buna !
Mirela Maria- vip
Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53
Noapte buna , Dubai !!
Dar nu a spus nimeni ca Gullie este deblocata complet .
Ceea ce ma supara este ca iar s-au intors la acelasi vacarm de acasa .
Claie peste gramada .
Kerim era cu toti in camera ...Murat in pat cu el ... mai vine si Mukka si-i pune copilul in brate .
Apoi ...la masa , facea Gullia niste mutre cand se vorbea despre Mustafa , mama, mama ... ce este asta ?
Si in final ... vad toti materialul pentru rochie . Care mai de care cu gura mai mare .
Dar nu a spus nimeni ca Gullie este deblocata complet .
Ceea ce ma supara este ca iar s-au intors la acelasi vacarm de acasa .
Claie peste gramada .
Kerim era cu toti in camera ...Murat in pat cu el ... mai vine si Mukka si-i pune copilul in brate .
Apoi ...la masa , facea Gullia niste mutre cand se vorbea despre Mustafa , mama, mama ... ce este asta ?
Si in final ... vad toti materialul pentru rochie . Care mai de care cu gura mai mare .
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 10 Feb 2012, 12:08 am, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
They had a fight because Mukades said that compared to FG Mustafa turned out to be in a worse state. She said that FG gained alot and if it was not for Muki she would not have married Kerim. Basically she said her life would have been "poor" and waiting for Mustafa´s boat to arrive cause he spent so much time at sea and now she lives in Istanbul in a beautiful house and has job in Gül Kitchen and a husband like Kerim. FG & Kadir were upset cause she means good came out of this.
the whole episode, i wasn't expecting much and i didn't get much but at least the very last scene, i was expecting it to be between FG and K and not in front of everybody...It was something very personal and sweet but we are so used to the scenarists messing up those scenes.....(
the whole episode, i wasn't expecting much and i didn't get much but at least the very last scene, i was expecting it to be between FG and K and not in front of everybody...It was something very personal and sweet but we are so used to the scenarists messing up those scenes.....(
victorelalove- moderator
fete, dar ce mult ati scriiiis!
aproape ati gătat si pagina 17 şi io vă lasasem la jumatea paginii 16!
si nici macar gulia nu a stat suficient singura cu kerim!
axxa246 a scris:fete, dar ce mult ati scriiiis!
M-ai facut sa rad . Multumesc !!!
Normal ca scriem mult . Avem imaginatie bogata ...sau bolnava . Ca nici nu mai stiu cum este ...
Umplem si noi golul pe care il avem ...
Astazi suntem suparate ...dar de maine incepem iar sa debitam vrute si nevrute .
Dar este tortura in starea cea mai pura !!
TURCII SI OAMENII NU SE POTRIVESC !!
victorelalove- moderator
mamăăă, cine a scos-o p-asta? e tare rău!victorelalove a scris:TURCII SI OAMENII NU SE POTRIVESC !!
aşa e.
axxa246 a scris:
mamăăă, cine a scos-o p-asta? e tare rău!
aşa e.
Vorbeam acum cateva zile cu Andrada despre cat de ciudati sunt turcii ...si ca vom ajunge la un moment dat sa vorbim ca si cum sunt 2 oameni si 2 turci . Si am spus asta :OAMENII SI TURCII NU SE POTRIVESC !!
victorelalove- moderator
fetelor noapte buna
ne intalnim maine
acum trebuie sa digeram ep.de azi
p.s. totusi a fost bun
ne intalnim maine
p.s. totusi a fost bun
Mirela Maria- vip
Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53
Mirela Maria a scris:fetelor noapte buna
ne intalnim maine
p.s. totusi a fost bun
Mirela , eu una sunt mai patimasa ...spre foarte patimasa ( Enginului i-ar fi greu cu mine ) ... Asa este ....trebuie sa digeram episodul .
Nu a fost rau ... insa vrem ceva schimbat , este momentul .
Gata ...ea i-a spus ca vrea sa fie mireasa lui . Asta inseamana sa stea singuri . Punct . Fara sex si alte prostii ... ca astea ne vin noua in minte , fara sa-i vedem pe ei in actiune .
Pe maine , draga Mirela !! Vom continua cu povestile noastre , facute pe placul nostru ...si suparea va disparea .
Engin Akyurek USA Fans
Let me start off by saying that Hmmm even though the episode wasn't a bomba loool here's my list of favourites which made it worth for me to watch. 1) Fahrettin slapping Mustafa 2) FG said that May she never see her brother again if she has... anything for Mustafa 3) Kerim saying seni cok Seviyorun and FG replying back bende seni seviyorun (finally we moved on from biliyorums lol) 4) FG having butterflies in her stomach because of laying next to Kerim 5) Kerim's expression throughout the episode kept me hooked especially when he softly whispered when FG laid next to him 6) Kerim holding Elif 7) The last scene all together (but would have been nice if the whole family wasn't together) (S)
victorelalove- moderator
ai nimerit-o la fix!
io ma culc, copilaşi! mai intru maine, sa vad ce mai spuneti depsre gulie si kerim si sa vad pe unde mai e fulgerica.
noapte buna, kiss iu all!
io ma culc, copilaşi! mai intru maine, sa vad ce mai spuneti depsre gulie si kerim si sa vad pe unde mai e fulgerica.
noapte buna, kiss iu all!
Kerim a fost asa de sexy !!
Noapte buna , Axxa !! Somn usor !!
Noapte buna , Axxa !! Somn usor !!
victorelalove- moderator
vreau o traducere mai exactă a dialogului dintre Fatmagul şi terapeută
BUNA DIMINEATA DRAGELOR !
offfff intortocheat episod aseara...acum ma apuc sa revad cateva secvente...
va las cafeaua si vbm cand va treziti ...
offfff intortocheat episod aseara...acum ma apuc sa revad cateva secvente...
va las cafeaua si vbm cand va treziti ...
dubaisport- vip
6) Kerim holding Elif 7) The last scene all together (but would have been nice if the whole family wasn't together)
mai sunt unii carora le-a placut intreg episodul ....
saracul Kerim ..operat si fara vlaga trebuia sa o ia in brate si pe Elif...ea lipsea din camera aia
mai sunt unii carora le-a placut intreg episodul ....
saracul Kerim ..operat si fara vlaga trebuia sa o ia in brate si pe Elif...ea lipsea din camera aia
dubaisport- vip
09.02.2012 SBT TOP100
AB GRUBU
SIRA PROGRAM ADI KANAL BASLANGIÇ BITIS SÜRE AMR% SHR
1 FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? KANAL D 21:02:25 23:15:56 01:44:56 13,94 32,72
2 KURTLAR VADİSİ PUSU TNT 21:00:28 23:13:42 01:31:02 10,83 25,34
3 KİM MİLYONER OLMAK İSTER? ATV 22:42:23 24:15:30 00:52:57 9,24 25,69
4 FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? - OZET (TKR) KANAL D 19:58:57 21:02:25 00:55:10 8,35 20,12
5 ALİ KIRCA ANA HABER SHOW TV 19:02:05 19:55:17 00:42:42 5,36 14,81
09.02.2012 SBT TOP100 TUM KISILER
1 FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? KANAL D 21:02:25 23:15:56 01:44:56 13,23 30,86
2 KURTLAR VADİSİ PUSU TNT 21:00:28 23:13:42 01:31:02 12,24 28,40
3 FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? - OZET (TKR) KANAL D 19:58:57 21:02:25 00:55:10 7,52 17,67
4 ARKA SOKAKLAR (TKR) KANAL D 16:54:40 18:50:15 01:33:17 7,30 22,24
5 KİM MİLYONER OLMAK İSTER? ATV 22:42:23 24:15:30 00:52:57 6,91 19,93
AB GRUBU
1 FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? KANAL D 21:02:25 23:15:56 01:44:56 13,94 32,72
2 KURTLAR VADİSİ PUSU TNT 21:00:28 23:13:42 01:31:02 10,83 25,34
3 KİM MİLYONER OLMAK İSTER? ATV 22:42:23 24:15:30 00:52:57 9,24 25,69
4 FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? - OZET (TKR) KANAL D 19:58:57 21:02:25 00:55:10 8,35 20,12
5 ALİ KIRCA ANA HABER SHOW TV 19:02:05 19:55:17 00:42:42 5,36 14,81
09.02.2012 SBT TOP100 TUM KISILER
1 FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? KANAL D 21:02:25 23:15:56 01:44:56 13,23 30,86
2 KURTLAR VADİSİ PUSU TNT 21:00:28 23:13:42 01:31:02 12,24 28,40
3 FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? - OZET (TKR) KANAL D 19:58:57 21:02:25 00:55:10 7,52 17,67
4 ARKA SOKAKLAR (TKR) KANAL D 16:54:40 18:50:15 01:33:17 7,30 22,24
5 KİM MİLYONER OLMAK İSTER? ATV 22:42:23 24:15:30 00:52:57 6,91 19,93
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
buna Michi..
urcaram pe primul loc ?
urcaram pe primul loc ?
dubaisport- vip
Buna dimineata , dragi copii !!
O zi calduroasa va doresc ...desi afara este un frig de este inghetat si aerul .
Multumim , Dubai !! Ma uit si eu la cateva secvente . Cele de la spital . Sunt frumoase rau ...
Multumim , Michi !! Revenira pe primul loc ... si cu raiting mult mai bun .
O zi calduroasa va doresc ...desi afara este un frig de este inghetat si aerul .
Multumim , Dubai !! Ma uit si eu la cateva secvente . Cele de la spital . Sunt frumoase rau ...
Multumim , Michi !! Revenira pe primul loc ... si cu raiting mult mai bun .
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 10 Feb 2012, 10:18 am, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Buna , Axxa !!
Ma urasc !!! daaaaaaaaaaa ...ma urasc EU PE MINE , SI INCA RAU DE TOT !!!
Ma urasc ca nu ma voi putea tine de cuvant ...si voi continua sa ma torturez cu serialul asta ...Si nu-mi inteleg logica , chiar ca nu mi-o inteleg . Viata mea este acaparata de TORTURA ASTA DE FGSN .
Ma urasc ca nu am sa ma pot desprinde de ea ...si am sa stau sa sufar fara sa ma doara nimic , ca si cum totul ar fi perfect pe lumea asta si tot ceea ce rananea de facut era sa experimentez putina tristete ( bine , la turci este in cantitati colosale ... si fara pic de jena). Cu ce am gresit , cu ce ? Imi vedeam linistita de viata , nu aveam mai probleme ...dar intr-o zi ( ca un facut) a trebuit sa-i intalnesc pe turci . Facuram cunostiinta , ne placuram ( ca de ...sunt simpatici foc ) , incepuram sa ne "vizitam" ... si cand colo ce sa vezi ?... intreaga lume se schimba . Daca se schimba putin in bine ( sau hai sa zicem ca macar din cand in cand sa se schimbe in bine ) tot era ceva . Dar la ei este ca si cum ne-ar spune :" BUN VENIT PE PLANETA SUFERINTEI !! IMI PARE RAU CA ESTE ASA , DAR CINE TE-A PUS SA TE UITI ? CALE DE SCAPARE SA STII CA NU MAI AI ... VEI STA SI VEI SUFERI , DAR DE NOI NU VEI MAI SCAPA IN VECI !!" Pentru asta ma urasc foarte mult ... ca nu am puterea sa renunt la ei ...nu am si pace . Incerc , incerc ... dar in zadar . Parca se lipesc si mai rau ( asa cum imi spune Denisa ...ea stie mai bine , este lipita de mult timp ) .
Nu as vrea marea cu sarea ... dar as vrea ca sa-i inteleg macar 10% . Nu-i inteleg de ce nu stiu ce inseamna amuzant ( ei considera ca este Mukka ) ... dar intru-un final cel mai bine le iese suferinta . Sunt nascuti si facuti pentru asta . Pana si cea mai indepartata celula a corpului lor are intiparita bine , bine ...suferinta . Si cel mai rau este ...ca isi da intalnire cu cea mai indepartata celula a corpului nostru , care cauta ...FERICIRE !!
Si saraca noastra celula ...cauta si tot cauta si tot cauta , dar degeaba ... fericirea a disparut de mult !!
Asa ca cel mai bine ... sufar o zi , sufar doua zile ... dar apoi incep iar sa-mi fac scenariile mele ... SUNT MULT MAI FRUMOASE SI PE PLACUL NOSTRU ... si bineinteles ca a celulei cu FERICIREA !!
Ma urasc !!! daaaaaaaaaaa ...ma urasc EU PE MINE , SI INCA RAU DE TOT !!!
Ma urasc ca nu ma voi putea tine de cuvant ...si voi continua sa ma torturez cu serialul asta ...Si nu-mi inteleg logica , chiar ca nu mi-o inteleg . Viata mea este acaparata de TORTURA ASTA DE FGSN .
Ma urasc ca nu am sa ma pot desprinde de ea ...si am sa stau sa sufar fara sa ma doara nimic , ca si cum totul ar fi perfect pe lumea asta si tot ceea ce rananea de facut era sa experimentez putina tristete ( bine , la turci este in cantitati colosale ... si fara pic de jena). Cu ce am gresit , cu ce ? Imi vedeam linistita de viata , nu aveam mai probleme ...dar intr-o zi ( ca un facut) a trebuit sa-i intalnesc pe turci . Facuram cunostiinta , ne placuram ( ca de ...sunt simpatici foc ) , incepuram sa ne "vizitam" ... si cand colo ce sa vezi ?... intreaga lume se schimba . Daca se schimba putin in bine ( sau hai sa zicem ca macar din cand in cand sa se schimbe in bine ) tot era ceva . Dar la ei este ca si cum ne-ar spune :" BUN VENIT PE PLANETA SUFERINTEI !! IMI PARE RAU CA ESTE ASA , DAR CINE TE-A PUS SA TE UITI ? CALE DE SCAPARE SA STII CA NU MAI AI ... VEI STA SI VEI SUFERI , DAR DE NOI NU VEI MAI SCAPA IN VECI !!" Pentru asta ma urasc foarte mult ... ca nu am puterea sa renunt la ei ...nu am si pace . Incerc , incerc ... dar in zadar . Parca se lipesc si mai rau ( asa cum imi spune Denisa ...ea stie mai bine , este lipita de mult timp ) .
Nu as vrea marea cu sarea ... dar as vrea ca sa-i inteleg macar 10% . Nu-i inteleg de ce nu stiu ce inseamna amuzant ( ei considera ca este Mukka ) ... dar intru-un final cel mai bine le iese suferinta . Sunt nascuti si facuti pentru asta . Pana si cea mai indepartata celula a corpului lor are intiparita bine , bine ...suferinta . Si cel mai rau este ...ca isi da intalnire cu cea mai indepartata celula a corpului nostru , care cauta ...FERICIRE !!
Si saraca noastra celula ...cauta si tot cauta si tot cauta , dar degeaba ... fericirea a disparut de mult !!
Asa ca cel mai bine ... sufar o zi , sufar doua zile ... dar apoi incep iar sa-mi fac scenariile mele ... SUNT MULT MAI FRUMOASE SI PE PLACUL NOSTRU ... si bineinteles ca a celulei cu FERICIREA !!
victorelalove- moderator
neatza. probabil serialul concurent a fost sub orice critica. fatmagul a fost aseara un amalgam de neinteles. prea mult mustafa, prea multa terapie-aproape 10 minute cred ca a avut secventa de la terapie, prea multe filmari de interior. mie mi se pare ca incep o idee si o abandoneaza sau o termina fara logica. asha a fost si cu ozghe, asha a fost si cu kerim la spital. atata au insistat pe spital -3 episoade incet eu credeam ca vor da fiecare miscare si brusc l-au aratat pe kerim acasa cu toata familia pe langa el. la cat de lent a durat tot ce a fost la spital ma asteptam sa-l dea min ut cu minut si la externare dar nu , au trecut peste. sigur ca ne-au pacalit cu trailerul. nu aveau nici o noima secventele cu mustafa care intra in spital si apoi fatmagul si kerim imagini din visul lui kerim. in realitate ea a stat crispata in pat langa el, jumatate in pat jumatate pe jos.
michiper68- vip
deci devine ezel 2.michiper68 a scris:neatza. probabil serialul concurent a fost sub orice critica. fatmagul a fost aseara un amalgam de neinteles.
singura secventa memorabuila a fost privirea lui kerim de la final. si probabil a fost de impact ca vad ca a crescut audienta. firat celik e bun, a evoluat ca actor si se perfectioneaza dar sa-l mute intr-un serial ca rol principal. engin arata obosit , barbos, iritat pe fatza pe sub barba aia .
michiper68- vip
Pagina 39 din 44 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44
Subiecte similare
» 34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 18. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii