Serialesitelenovelet
17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

17. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+9
Selin
Admin_dea05
lica54
simi
gix
michiper68
dubaisport
victorelalove
DENISA
13 participanți

Pagina 40 din 44 Înapoi  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44  Urmatorul

In jos

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 Empty Re: 17. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Vin 10 Feb 2012, 10:23 am

axxa246 a scris:
deci devine ezel 2.

au un talent incredibil de a face din 2 sezoane ale aceluiasi proiect 2 seriale diferite. nu mai regasesc nimic din primul sezon.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 Empty Re: 17. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 10 Feb 2012, 10:24 am

Buna , Michi !!
Mare dreptate ai . Asa este ... lasa totul in aer cateodata .
Asa este ...mie mi-au placut foarte mult episodele de la spital .
Si apoi ... deodata , brusc si fara logica , erau toti peste Kerim , cred ca nici sa respire nu mai putea . Credeam ca ni-i vor arata cum este adus acasa ...si cum este ingrijit putin de Gullie ...dar degeaba . Noi vrem ceva ... ei nu au idei , si cund se intampla asta , ne dau imediat peste nas ... cu serialul social . Dar la trailer ...stiu ei ce sa dea ... si nu are nimic de-a face cu socialul .
Gullia putea sa stea si ea langa el in pat ... l-a mai si lasat pe Kerim pe o margine de pat ...ca deeeeeeeeeeee , el saracul isi imagina ca doarme cu ea .
Iar finalul cu Gullia vorbind de fata cu toti , a pus capac .

Dar Kerim era simpatic foc . 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 10 Feb 2012, 10:28 am

buna fetelor !

si inca nu ati vazut totul....dupa epis 62 incepe ..cosmarul Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 10 Feb 2012, 10:28 am

michiper68 a scris:singura secventa memorabuila a fost privirea lui kerim de la final. si probabil a fost de impact ca vad ca a crescut audienta. firat celik e bun, a evoluat ca actor si se perfectioneaza dar sa-l mute intr-un serial ca rol principal.
Da . Si mie mi-a placut Kerim la final . 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 283516

Mustafa nu-mi place deloc . Si nu m-as uita la un serial cu el in rol principal . Nu-mi place nici ca barbat si nu-mi place nici ca actor .
Enginu' pare obosit ...si cred ca este in mare parte de la subiectul serialului , nu mai aduce nimic nou . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 10 Feb 2012, 10:30 am

noi ne vaitam ca a fost un epis lent..dar multora le-a placut.. stupid stupid stupid
ce le-o fi placut ,nu stiu ..cand Ker a luat-o in brate pe Elif am crezut ca-i papusa acolo...nu se vedea nmk.. stupid
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 10 Feb 2012, 10:31 am

victorelalove a scris:

Enginu' pare obosit ...si cred ca este in mare parte de la subiectul serialului , nu mai aduce nimic nou . kiss
pai daca a stat 3 epis in spital ..era normal sa para obosit...
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 10 Feb 2012, 10:31 am

dubaisport a scris: ..cand Ker a luat-o in brate pe Elif am crezut ca-i papusa acolo...nu se vedea nmk.. stupid
Mie imi place cum se comporta cu copii . Asa era si in BBO ...le are cu calitatile de tati . 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 10 Feb 2012, 10:32 am

da vic. adica ba era kerim in spital in pat si brusc era la masa cu toata familia. probabil au mutat actiunea peste 2-3 luni ca nu cred ca se putea recupera asha usor. vad ca mukko e in gratiile echipei din fatmagul ca prea apare din ce in ce mai mult desi rahmi ca actor si rol e mult mai bun.
am vazut serialul dupa 11 noaptea, fara intreruperi . am fost la teatru si am ajuns tarziu. si cand nu-l vad in direct nu mai are oricum acelasi farmec. deja aparusera traducerile sau explicatiile.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 10 Feb 2012, 10:33 am

iar Mukk ..e din ce in ce mai penibila..pe ea o interesa ce marca era costumul ptr logodna Ablei si cat a costat...
oare sceanristele nu o vor " oprii " niciodata ?
a ajuns sa zica .." foarte bine ca gulli a fost violata ..altfel nu mai ducea viata asta frumoasa in Istanbul " .. stupid stupid stupid
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 10 Feb 2012, 10:33 am

dubaisport a scris:
Da . Sigur l-a obosit actiunea , sau lipsa ei ... Enginu' este un temperament neastamparat , greu de inteles , mereu in miscare si cu gesticulari ample . Si cand s-a ridicat aseara de la masa la restaurant sa se duca dupa Fatmagul , am crezut ca arunca 2-3 mese in urma lui . Smile
Asta este ... un ciudat , simpatic foc . Nu este el de stat 3 episoade in pat . Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 10 Feb 2012, 10:34 am, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 10 Feb 2012, 10:34 am

dubaisport a scris:

e si de la machiaj. ca si pe buze i-au dat cu fond de ten. dar avea fatza iritata ca l-au pus sa stea neras atata timp.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 10 Feb 2012, 10:34 am

michiper68 a scris:
am vazut serialul dupa 11 noaptea, fara intreruperi . am fost la teatru si am ajuns tarziu. si cand nu-l vad in direct nu mai are oricum acelasi farmec. deja aparusera traducerile sau explicatiile.

nu te mai du la teatru JOIA Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 10 Feb 2012, 10:37 am

michiper68 a scris:

e si de la machiaj. ca si pe buze i-au dat cu fond de ten. dar avea fatza iritata ca l-au pus sa stea neras atata timp.
Normal ca l-au machiat . Si chiar le-a iesit si faza cu buzele uscate ca dupa o operatie , fara lichide ... etc .
Da , l-au pus sa stea neras ... si nemiscat . Smile Nu este facut pentru NEMISCARE ! Smile
Dar este simpatic foc ... cu o voce calma si placuta . Cand i-a spus Gullie sa stea langa el pe pat , imi venea mie sa stau . 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 283516 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 248946
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 10 Feb 2012, 10:40 am

mustafa cand a intrat la el in salon a vrut sa-l deconecteze de la aparate
noroc cu Fahretin ....ce pumn i-a tras lui Mustafa Smile Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 10 Feb 2012, 10:42 am

ultimile episoade au fost episoade de criza-filmari interioare. afara au fost foarte putine-yasaranul si undita lui , mustafa si cimitirul filmate dupa coltz si cu notificarea izmir, abla si ablu la iesirea din spital si fetele vesele la iesirea de la terapeut. si desi nu era zapada cred ca era foarte frig si nu au mai chinuit echipa. iar kerim a fost cel mai chinuit-el a stat in pat jumatate de episod fara bluza de pijama pe el.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 10 Feb 2012, 10:43 am

dubaisport a scris:mustafa cand a intrat la el in salon a vrut sa-l deconecteze de la aparate
noroc cu Fahretin ....ce pumn i-a tras lui Mustafa Smile Smile Smile
Da . A fost o faza foarte reusita .
Mi-a placut cum s-a trezit Kerim ...si Mustafa acolo . A avut o fata de :MA VA OMORA !! Parea chiar neputincios ... si apoi toata durerea pe care o simtea cand se uita la Gullie si ea il asculta pe Mustafa , chiar ziceai ca sufera . El era din nou in pericol ...si cu ochii tot dupa soata .
Numai cu ochii dupa ea a stat tot timpul . Mie imi place asa de mult cum joaca Engin . Este un actor grozav !! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 10 Feb 2012, 10:43 am

are pielea fina engin si am avut ce studia.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 10 Feb 2012, 10:44 am

michiper68 a scris: iar kerim a fost cel mai chinuit-el a stat in pat jumatate de episod fara bluza de pijama pe el.
Michi , asta ne-a chinuit si pe noi .
Stiam ca este dezbracat sub cersaful ala ...si nu ne-au aratat si noua nimic . sad sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 10 Feb 2012, 10:45 am

poate avem noroc de un viitor proiect mai potrivit pentru el. asta daca nu-i vin si lui idei de trecere la alt gen de caracter .
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 10 Feb 2012, 10:45 am

michiper68 a scris:are pielea fina engin si am avut ce studia.

Smile Smile Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 10 Feb 2012, 10:46 am

michiper68 a scris:are pielea fina engin si am avut ce studia.
hahaha ... Smile Smile Smile
Este un barbat de studiat Engin !! 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 248946
Numai cat m-am uitat la el ...dar ne-ar trebui aratate mai multe parti ale corpului . Sa aprofundam studiul . cupidon cupidon cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 10 Feb 2012, 10:48 am

victorelalove a scris:
Da . A fost o faza foarte reusita .
Mi-a placut cum s-a trezit Kerim ...si Mustafa acolo . A avut o fata de :MA VA OMORA !! Parea chiar neputincios ... si apoi toata durerea pe care o simtea cand se uita la Gullie si ea il asculta pe Mustafa , chiar ziceai ca sufera . El era din nou in pericol ...si cu ochii tot dupa soata .
Numai cu ochii dupa ea a stat tot timpul . Mie imi place asa de mult cum joaca Engin . Este un actor grozav !! kiss
la faza asta ar fi trebuit ca gulli sa dea buzna in salon ,sa-l ia de mana pe Ker sa planga langa el si sa-i puna repede oxigenul la gura ......nu sa stea langa Mustafa plangand .

ker se sufoca in pat iar ea asculta tampeniile ornitoringului 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 2743637754 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 2743637754
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 10 Feb 2012, 10:48 am

michiper68 a scris:poate avem noroc de un viitor proiect mai potrivit pentru el. asta daca nu-i vin si lui idei de trecere la alt gen de caracter .
Eu ma gandesc ca urmatorul proiect va fi tot de amorez sexy . Este cautat pentru astfel de roluri acum . Ca o fi satul de "ticalosul" care a fost in BBO . La el asta a fost rol de experimentat ... sa vada daca poate fi hotttttttttttt !! 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 248946 Si uite ca poate . 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 283516
Ii trebuie un rol de HAI SA NE IUBIM RECIPROC !!
Dar mie o sa-mi placa oricum ...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 10 Feb 2012, 10:48 am

victorelalove a scris:
Michi , asta ne-a chinuit si pe noi .
Stiam ca este dezbracat sub cersaful ala ...si nu ne-au aratat si noua nimic . sad sad sad sad

epiderma de pe umeri. hai ca arata bine, nu e paros . aaa si bratzele. dar nu a zis nimic de verigheta lui. nici un cuvintel.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 10 Feb 2012, 10:51 am

michiper68 a scris:

epiderma de pe umeri. hai ca arata bine, nu e paros . aaa si bratzele. dar nu a zis nimic de verigheta lui. nici un cuvintel.
Da ...am observat si eu asta . Dar cu ochii dupa soata ...si cu gandul ca il mai iubeste pe Mustafa ...s-o fi gandit ca este mai bine fara ...poate intalneste si el pe altcineva , si saiba il incurca .
Cred ca vor lua verighete de sf V . kiss

Arata bine , bine ...mie mi-a sucit mintile rau . 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 248946 Sper sa-mi revin . 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 248946
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 40 din 44 Înapoi  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum