17. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+9
Selin
Admin_dea05
lica54
simi
gix
michiper68
dubaisport
victorelalove
DENISA
13 participanți
Pagina 41 din 44
Pagina 41 din 44 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43, 44
Re: 17. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
a fost reusita scena cu mustafa. printre farfuria lui fatmagul cu nu stiu ce acolo in ea si farhetin bey care dormea la spital si-i mai aduceau lenjerie noua fara sa bage mana in buzunar si fara sa tzipe nici o asistenta la el. firat a fost bun dar el s-a plans si pe twiiter de filmarile de la spital. l-au chinuit. avea ochii rosii mustafa.
kerim e superb cand doarme. are asha o fatza de copil...
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
pai ce a avut timp sa realizeze ca nu o mai are ? cu atatea probl pe capul lui ....michiper68 a scris:
. dar nu a zis nimic de verigheta lui. nici un cuvintel.
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
michiper68 a scris:
Mergea scena cu Gullia uitandu-se la el . Avea ce sa vada .
Great! She can't even talk about sex with her therapist who is trying to help her get over her experience and at the same time, she is telling everyone that she is ready to live with Kerim. And she could not even stay comfortably in the hospital bed and he is not touching her. I think that if she goes through with the celebration fooling herself into thinking she is ready, it will be a disaster for both of them.
Cata dreptate . Asa este ...ea ii spune ca vrea sa-i devina sotie ...dar nu este pregatita nici cu terapeuta sa vorbeasca despre sex .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
dubaisport a scris:
pai ce a avut timp sa realizeze ca nu o mai are ? cu atatea probl pe capul lui ....
pe mine ma intriga ce rabdare au ei. mukko aproape ca s-a napustit pe abla si ablu cand stateau si ei frumos de vorba cu ceaiul in fatza si avocatul doar si-a pus mainile in cap. omul ala si cu abla rezista de ceva timp atacurilor lui mukko si nu iau nici o masura. eu nu as fi rezistat. e maxim de nesimtire mukko in casa avocatului ea taie si spanzura.
michiper68- vip
Eu cred ca de prin epsisodul 5 ...de cand s-au mutat impreuna as fi luat-o de par si dat-o afara .michiper68 a scris:
pe mine ma intriga ce rabdare au ei. mukko aproape ca s-a napustit pe abla si ablu cand stateau si ei frumos de vorba cu ceaiul in fatza si avocatul doar si-a pus mainile in cap. omul ala si cu abla rezista de ceva timp atacurilor lui mukko si nu iau nici o masura. eu nu as fi rezistat. e maxim de nesimtire mukko in casa avocatului ea taie si spanzura.
I-as fi spus ca sa-si bage mintile in cap .
Dar asa este ...foarte rabdatori si calmi . Cel putin Kerim si avocatul la restaurant , cand Mukka tot balmajea pe acolo ...au fost de o rabdare colosala .
Eu nu as putea sa joc un rol in care sa arat atata rabdare .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Cata dreptate . Asa este ...ea ii spune ca vrea sa-i devina sotie ...dar nu este pregatita nici cu terapeuta sa vorbeasca despre sex .
pai si atunci cum sa fie pregatita ptr el ?
iti dai seama Vic cat mai avem de asteptat ? ....
dubaisport- vip
victorelalove a scris:
Eu cred ca de prin epsisodul 5 ...de cand s-au mutat impreuna as fi luat-o de par si dat-o afara .
Dar asa este ...foarte rabdatori si calmi . Cel putin Kerim si avocatul la restaurant , cand Mukka tot balmajea pe acolo ...au fost de o rabdare colosala .
pai a trebuit sa-i zica avocatul de vreo 3 ori sa faca salata clientilor ..pana s-a apucat ea
avea pretentii sa mearaga cu av in luna de miere .....si rahmi o aproba
dubaisport- vip
victorelalove a scris:
Eu cred ca de prin epsisodul 5 ...de cand s-au mutat impreuna as fi luat-o de par si dat-o afara .
ingrozitoare a devenit. nimic nu face doar da ordine si stie tot ce misca. parca vad ca si la nunta o sa fie ea in centrul atentiei. la nunta ablei. si daca fatmagul va avea un nou look poate ii fac si lui mukko niste onduleuri si o rochie fara spate ceva, ca fara fatza si-o face singura. costumasul ablei i-a placut mult . sa-i faca si ei ceva special ca nici nu trebuie mult material la ea doar sa-i acopere burciul ca o incurca in rset se poate vedea tot.
michiper68- vip
Dar nu se va intampla nimic intre ei , Dubai !! Stai tu linistita ... dar mi s-ar parea ciudat ca sa ni-i arate la final cu 3 copii si sa treaca peste apropierea fizica ...dupa ce ne-au aratat multe etape de vindecare ...Dar mi s-au parut multe aiurea . Asa ca ... yok nimic .dubaisport a scris:
pai si atunci cum sa fie pregatita ptr el ?
iti dai seama Vic cat mai avem de asteptat ? ....
nici in aceeasi camera nu vor dormi . Nu vor avea de-a face unul cu altul . Nici nu se vor mai apropia unul de altul ... atata timp cat stau in casa aia .
victorelalove- moderator
aaa si pt fatmagul cred ca au inventat puloverul cu extragat pe gat. ca de cand a inceput frigul numai cu puloverele alea au imbracat-o. fusta cu floricele si puloverul in toate culorile posibile. acelasi model.
michiper68- vip
Deci daca Mukka pleaca in luna de miere cu Ablii ... scenaristele sunt duse pe campii .
Las-o ca poate vrea sa plece la plaja cu Kerim la vara ...
Las-o ca poate vrea sa plece la plaja cu Kerim la vara ...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Dar nu se va intampla nimic intre ei , Dubai !! Stai tu linistita ... dar mi s-ar parea ciudat ca sa ni-i arate la final cu 3 copii si sa treaca peste apropierea fizica ...dupa ce ne-au aratat multe etape de vindecare ...Dar mi s-au parut multe aiurea . Asa ca ... yok nimic .
nici in aceeasi camera nu vor dormi . Nu vor avea de-a face unul cu altul . Nici nu se vor mai apropia unul de altul ... atata timp cat stau in casa aia .
adio imbracatul pijamalei
dubaisport- vip
victorelalove a scris:
Dar nu se va intampla nimic intre ei , Dubai !! Stai tu linistita ... dar mi s-ar parea ciudat ca sa ni-i arate la final cu 3 copii si sa treaca peste apropierea fizica ...dupa ce ne-au aratat multe etape de vindecare ...Dar mi s-au parut multe aiurea . Asa ca ... yok nimic .
in casa aia mukko si familionul ei face legea. cred ca rahmi si murat stateau in pat in camera lui fatmagul. familia mukko oricum ocupa 4 camere in vilau , dupa casatoria ablilor ei se vor muta impreuna intr-o camera si mukko o sa-i faca camera si lui murat.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
in casa aia mukko si familionul ei face legea. cred ca rahmi si murat stateau in pat in camera lui fatmagul. familia mukko oricum ocupa 4 camere in vilau , dupa casatoria ablilor ei se vor muta impreuna intr-o camera si mukko o sa-i faca camera si lui murat.
bine zis Michi....
dubaisport- vip
Dubai , eu nici nu as vrea sex in momentul asta . Dar sa ne arate ca au evoluat in relatie .Daaaaaaaaa ...am vazut asta la spital , dar acum dupa ce s-au intors acasa ... s-a dus iar tot pe apa sambetei . Nu mai au niciun moment pentru ei ...dar niciun moment .dubaisport a scris:
adio imbracatul pijamalei
Trebuie sa stie tot familionul ce fac . Se aloca la timp pentru scene de 2 lei ... si cand este ceva important ca staul in acelasi pat , intorcere lui Kerim acasa , lipsa verighetei ... trec cu asa lejeritate peste , de eu ma intreb :SUNT SANATOSI LA CAP ?
victorelalove- moderator
fetelor pauza mea s-a terminat. intru mai tarziu. ca sigur vom avea indicii. din indiciile trecute cam toate au fost. nu intelesem asha secventa cu kerim si abla cand il intreba daca el s-a putut ierta pt ce i-a facut fatmagulei. . am crezut ca abla o va intreba pe fatmagul. dar erau doar ei doi.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
No comment !! Ca ma enervez rau ...
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:fetelor pauza mea s-a terminat. intru mai tarziu. ca sigur vom avea indicii. din indiciile trecute cam toate au fost. nu intelesem asha secventa cu kerim si abla cand il intreba daca el s-a putut ierta pt ce i-a facut fatmagulei. . am crezut ca abla o va intreba pe fatmagul. dar erau doar ei doi.
michi
te mai asteptam
dubaisport- vip
victorelalove a scris:
Dubai , eu nici nu as vrea sex in momentul asta . Dar sa ne arate ca au evoluat in relatie .Daaaaaaaaa ...am vazut asta la spital , dar acum dupa ce s-au intors acasa ... s-a dus iar tot pe apa sambetei . Nu mai au niciun moment pentru ei ...dar niciun moment .
Trebuie sa stie tot familionul ce fac . Se aloca la timp pentru scene de 2 lei ... si cand este ceva important ca staul in acelasi pat , intorcere lui Kerim acasa , lipsa verighetei ... trec cu asa lejeritate peste , de eu ma intreb :SUNT SANATOSI LA CAP ?
nici eu nu vreau sex. vreau doar sa-i puna mana pe umar si sa vad ca nu e crispata, sa o mangaie si sa nu fuga, sa lase secventa fara sa vad farfurii si mustafa printre cadre. sa-i vad apropiati, normali. i-au strambat coloana lui fatmagul sa stea jumatate in pat jumatate pe jos si parca din obligatie si de mila ca era el suferind a acceptat. sa o vad si pe ea ca il mangaie cand nu sta el bolnav in pat.
michiper68- vip
michiper68- vip
michiper68 a scris:fetelor pauza mea s-a terminat. intru mai tarziu.
Spor la treaba , Michi !!
Sunt cu moralul la pamant ... astept ceva ce turcii nu-mi vor da !
Si iar ...subliniez , nu are legatura cu sexul ... pot foarte bine sa stea si fara , dar sa-i vedem mai des impreuna ...si sa fie momente pe care sa le impartaseasca doar ei doi . Ca de exemplu cel de aseara ...cu materialul de rochie si cu faptul ca Gullia i-a spus ca vrea sa poarte rochia imediat ce este gata facuta .
victorelalove- moderator
dar la astia cum ninge ,ca la iesirea de la terapeuta era zapada pe strada si cativa pasi mai incolo,cand erau cele doua mirese in febra cumparaturilor era strada uscata? si ,in sfarsit ,m-am prins din ce traiesc cu totii,bietul restaurant sa traiasca,a ajuns A.F. ,avocatul n-are alte cazuri,Kerim n-are alte suduri,abla n-are farmacii de aprovizionat,mai am o nelamurire privind banii cocoanei mukades,aia de erau buni cand era indragostita si ii oferea lui salih pe tava,ce s-a ales de ei?
Michi,cred ca ai fost muuuuult mai castigata cu teatrul !
Michi,cred ca ai fost muuuuult mai castigata cu teatrul !
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
michiper68 a scris:
nici eu nu vreau sex. vreau doar sa-i puna mana pe umar si sa vad ca nu e crispata, sa o mangaie si sa nu fuga, sa lase secventa fara sa vad farfurii si mustafa printre cadre. sa-i vad apropiati, normali. i-au strambat coloana lui fatmagul sa stea jumatate in pat jumatate pe jos si parca din obligatie si de mila ca era el suferind a acceptat. sa o vad si pe ea ca il mangaie cand nu sta el bolnav in pat.
Asa vreau si eu . Sa il iubeasca si cand este sanatos .
Dar i-o fi frica de "sanatatea" lui ... cupidon cupidon cupidon
victorelalove- moderator
Buna , Mita !!mita baston a scris:dar la astia cum ninge ,ca la iesirea de la terapeuta era zapada pe strada si cativa pasi mai incolo,cand erau cele doua mirese in febra cumparaturilor era strada uscata?
Asa este la turci ... si vremea este din alta lume .
Eu ...daca nu ar fi Engin ...nu as mai vrea sa stiu de serialul asta . IN MOMENTUL DE FATA EL ESTE 100% MOTIVUL PENTRU CARE MA UIT SI SUFAR !!
victorelalove- moderator
Am uitat sa va salut! necesit o cana mare de cafea,azi noapte am fost la munca !
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Pagina 41 din 44 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43, 44
Subiecte similare
» 51. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii