Serialesitelenovelet
17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

17. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+9
Selin
Admin_dea05
lica54
simi
gix
michiper68
dubaisport
victorelalove
DENISA
13 participanți

Pagina 42 din 44 Înapoi  1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44  Urmatorul

In jos

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Empty Re: 17. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de mita baston Vin 10 Feb 2012, 11:18 am

Complimente si bezele tuturor,acus trec la bucatarie,sa-mi revin in timp ce mestec in oale ,dupa sch.de noapte! ne "citim"mai tarziu! Pa!
mita baston
mita baston
vip
vip

Data de inscriere : 28/02/2010

Sus In jos

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Empty Re: 17. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Vin 10 Feb 2012, 11:26 am

mita baston a scris:Complimente si bezele tuturor,acus trec la bucatarie,sa-mi revin in timp ce mestec in oale ,dupa sch.de noapte! ne "citim"mai tarziu! Pa!

buna mitza...spor la bucatareala
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 10 Feb 2012, 11:31 am

Spor la treaba , Mita !!kiss

Kerim is telling Fahretin to let go of Mustafa. The person who shot him was the begar he said and he told his father to let go of Mustafa and all should close the chapter Mustafa.

Yes I think the therapist told her in her sexual relationship with her husband she has the control. She won´t be touched without wanting to be touched. She should seperate this from the rape as in the rape she had no control but it is different now.

Deci Kerim i-a spus lui Tata la final sa-l lase pe Mustafa . Dar cred ca a facut asta pentru ca o vedea pe Gullie cum reactioneza cand aude numele lui ... si cred ca se si gandea ca nu mai vrea sa aibe de-a face cu Mustaf in viata lor .

Si Gullia ... of , of , of ... vrea sa atinga si sa fie atinsa . Mai avem de asteptat . Cica pasi mici ... daaaaaaaaaaaaaaa , si plini de durere . Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 10 Feb 2012, 11:34 am

Vic ,,ker chiar daca i-a zis asta tatalui ..Fahretin tot nu-l scapa din ochi pe Mustafa..si bine face
asa a vzt ca Musta a urcat in masina yasaranilor
plus ca a gasit-o pe prietena lui asu..prostituata
aici nu prea am inteles ce i-a zis tipa...tu ai priceput ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 10 Feb 2012, 11:47 am

Vic..dispar si eu cu treburi
dar mai arunc cate un ochi si pe aici
poate mai gasesti ceva nou !

kiss kiss kiss
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 10 Feb 2012, 11:49 am

dubaisport a scris:Vic ,,ker chiar daca i-a zis asta tatalui ..Fahretin tot nu-l scapa din ochi pe Mustafa..si bine face
asa a vzt ca Musta a urcat in masina yasaranilor
plus ca a gasit-o pe prietena lui asu..prostituata
aici nu prea am inteles ce i-a zis tipa...tu ai priceput ?

Da . Ker a fost nepoliticos cu tata . Dar face asta din gelozie . Nu vrea ca sa se mai vorbeasca de Mustafa .

Nu am inteles ca i-a spus tipei de a suparat-o asa tare . Probabil ca ea credea initial ca tata este un client ... dar apoi cand a inceput sa intrebe despre Mustafa , tipa s-a enervat .

Tata sigur nu renunta la urmarirea lui Mustafa ... si bine face .
Dar il inteleg si pe Kerim ... de ce trebuie sa vorbeasca mereu de fata cu toata lumea ? Toti vorbesc vrute si nevrute ... cand este familionul prezent . Ca la nebuni . 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 2743637754 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 2743637754 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 2743637754

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 155656 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 155656 Dubai !!
Spor la treaba !!
Am si eu o groaza de treaba . Dar tot mai arunc priviri pe forum . Nu ma pot desprinde . Smile kiss

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 2872ovo
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Vin 10 Feb 2012, 12:09 pm

`neatzaaaaa fetelor!
ati digerat ep.???
eu l-am mai vazut azi noapte inca odata.....mi-a placut ok
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 10 Feb 2012, 12:19 pm

Buna , Mirela !!
Eu sunt mai bine . Mi-am dat seama ca degeaba sper ...ca nu voi primi ceea ce vreau in veci .
Asa ca vom continua cu scenariile noastre pline de pasiune si nebunie .
Iar pe Enginu' ...IL ADOR !!!!!!!!!!!!!!!!! 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 10 Feb 2012, 3:38 pm

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Fjevqt17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Zjfo9k

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 10wlij517.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 D5gko
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 10 Feb 2012, 4:00 pm

INDICII EP 62

preparations for the wedding started. Kadir and Meryem's wedding is on 14 February when the work become much harder to catch up. Households are mobilized to catch up everything.
Dad Fahrettin master of detectives is working.. Now he talks with Ender.

Erdogan has a new girlfriend but for the sake of work

newly married couple after the wedding will go to Sapanca, Kerim & Fatmagül celebrating Valentine's Day
I almost Forgot the gifts ..
FG's Gift For Kerim is a ring that will cheer him up as well as a ring that you wanted.
Kerim's gift will be a surprise

Valentine's Day, of course will not be good for everyone
Asu finally takes a great decision . There is then one thing she will do before she goes
Eyvahlar olsun! ...

Kerim and Fatmagül for the first time live that day only . As it should be ...

KERIM: Hi .. I am Kerim.
Fatmagül: Hi, and I am Fatmagül ..
KERIM: Can i buy you a lemonade?
Fatmagül: I'll treat you if you want to, You seem like a good person ..

And Mukadess tactless statements

Mukadess: Spreading your wings around, you will hit the wings off.What happened, tell me the evening. look at me .... Have you kissed girl .... or what?

Kerim and Fatmagül in Istanbul ... What are they doing in other people's honeymoon
(bisena)

CRED CA SUNT TRADUSE CU GOAGALU. DAR NU MAI AM RABDARE PANA LA ALTA VERSIUNE A TRADUCERII
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 10 Feb 2012, 4:06 pm

Fatmagül'ün Suçu Ne? 61.Bölüm Final scene

Fatmagül: I bought some fabric. Meryem abla helped me. I bought fabric for my own wedding dress
Kerim: Fatmagül ?
Fatmagül: I will sew my own wedding dress , and as soon as it's finished, I'll wear it

61.Bölüm Mustafa & Kerim & Fahrettin

Mustafa: You took everything away from me, may God punish you ... you took everything from me... I will never forgive you... My mother died because of you... my mother died because of you
Fahrettin: Why are the curtains closed ?
Nurse: Oh, I didn't close them
Mustafa: we are all ruined because of you
Nurse: What's happening here ? Who are you ?
Kerim : Father leave him !
Fahrettin: I will kill you
Mustafa: Let go of me !
Fahrettin: You came to finish what you started ?
Kerim: Father leave him !
Mustafa: I didn't get to see neither my father or my mother.. I will never forgive you you bastard, I will never forgive you
Mustafa: I didn't shoot your son, leave me
Mustafa: If I wanted to kill you I would have done it.. because you're the first one who hurt Fatmagul, but I didn't do it. You're the one who killed my mother. You're the real guilty one... My mother died thinking I was guilty. Kerim I didn't shoot you, do your hear me ?? You're saying that I hurt your son and stuff like that. Actually the real harm was done by your son towards me. He destroyed my life... he took my future away..

61.Bölüm Mustafa Sahnesi

Mustafa: He's a victim you say and you're still standing beside this man. I'm even more victim than he is. You have Kerim, his father, his sister... a lot of people are behind you. I don't have a father or a mother anymore... I have no one left beside me !
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 10 Feb 2012, 4:09 pm

buna michi... kiss kiss
multumim ptr indicii..
Gulli ai cumpara verigheta noua lui Ker ... kiss kiss kiss
se comporta amandoi ca si cum nu s-ar fi mai intalnit niciodata...fac cunostinta unul cu altul kiss kiss
asa ar fi trebuit sa-i vedem de ceva vreme..oare scenaristele au asteptat Valentin Day ptr asta stupid stupid stupid

oare ce hotarare ia Asu ? sa-l denunte pe Mustafa ?..ar fi bine
si-a dat seama inca din ep de aseara ca el inca o iubeste pe Gulli
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 10 Feb 2012, 4:10 pm

Multumim , Michi !!

Deci va fi un episod in aceeasi maniera . Ne arunca cateva indicii cu Kerim si Fatmagul ...dar cand colo , da varza calita in foc , Mukka se prosteste , Ablii isi traiesc dragostea tarzie , probabil ca si tata mai face ceva munca de investigatie , baiatul de la restaurant isi ia un nou sort ...

Cam asta este ... eu inca astept sa se mai incalzeasca . Engin la dush !!! ESTE TOT CE IMI DORESC !! 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 248946
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 10 Feb 2012, 4:12 pm

mai e un indiciu dar nefiind sursa sigura nu stiu ce sa cred. din indiciu aflam despre cadoul lui kerim pt fatmagul-ii va cumpara un catel.

dar pt ca am tot citit asta cu catelul ...astept sa vad.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 10 Feb 2012, 4:13 pm

michiper68 a scris:mai e un indiciu dar nefiind sursa sigura nu stiu ce sa cred. din indiciu aflam despre cadoul lui kerim pt fatmagul-ii va cumpara un catel.

Smile Smile Smile Smile
Ala mai lipsea din casa ...
Nu cred ca ii cumpara asta . Stie bine ce pateste daca este un caine prin preajma ...nu-l mai baga nevasta in seama . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 10 Feb 2012, 4:14 pm

victorelalove a scris:Multumim , Michi !!

Deci va fi un episod in aceeasi maniera . Ne arunca cateva indicii cu Kerim si Fatmagul ...dar cand colo , da varza calita in foc , Mukka se prosteste , Ablii isi traiesc dragostea tarzie , probabil ca si tata mai face ceva munca de investigatie , baiatul de la restaurant isi ia un nou sort ...

Cam asta este ... eu inca astept sa se mai incalzeasca . Engin la dush !!! ESTE TOT CE IMI DORESC !! 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 248946

sa sti ca apa pt serial e monitorizata. si meltem a facut baie cu cada plina ep trecut, nu prea am inteles ce importanta a avut pentru actiunea serialului ca ea vorbea la telefon in baie, putea la fel de bine sa stea pe buda sau cu bigudiurile in cap. deci nu mai vedem baie cateva episoade de acum incolo, s-a spalat meltem pt tot serialul.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 10 Feb 2012, 4:15 pm

michiper68 a scris:mai e un indiciu dar nefiind sursa sigura nu stiu ce sa cred. din indiciu aflam despre cadoul lui kerim pt fatmagul-ii va cumpara un catel.

stupid stupid stupid stupid
catel de ziua indragostitilor ? stupid stupid
e clara situatia : scenaristele lu' peste nu stiu ce semnificatie are aceasta zi.....
la cata aglomeratie e in casa avocatului catel le mai lipsea stupid stupid
Mukk cred ca e prima care urla ..ca da microbi la copii
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 10 Feb 2012, 4:15 pm

victorelalove a scris:
Smile Smile Smile Smile
Ala mai lipsea din casa ...
Nu cred ca ii cumpara asta . Stie bine ce pateste daca este un caine prin preajma ...nu-l mai baga nevasta in seama . Smile

daaa. toata dragostea fatmagulei se va duce spre catel. dar ii face camera separata si lui .
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 10 Feb 2012, 4:16 pm

michiper68 a scris:

sa sti ca apa pt serial e monitorizata. si meltem a facut baie cu cada plina ep trecut, nu prea am inteles ce importanta a avut pentru actiunea serialului ca ea vorbea la telefon in baie, putea la fel de bine sa stea pe buda sau cu bigudiurile in cap. deci nu mai vedem baie cateva episoade de acum incolo, s-a spalat meltem pt tot serialul.
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ... apa era pentru dushul lui Kerim . Ce rai sunt !! 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 2743637754
Atunci sa-l prinda ploaia ... si asa nu mai conteaza daca raceste sau nu ... ca Gullia tot Gullie ramane .
Vreau sa-l vad ud !! Am si eu obsesiile mele ... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 10 Feb 2012, 4:18 pm

Nu cred ca este un catel ... ca doar nu se apuca acum de dresaj . Aluia ii trebuie ladita cu nisip , trebuie plimbat , trebuie tasalat ... desi cred ca se gandesc ca pot umple 2-3 episode cautand catelul dupa ce se rataceste . Varza ... mai ceva ca aia de la restaurant , facuta de Mukka . 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 2743637754
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 10 Feb 2012, 4:22 pm

eu nu vreau sa-i faca cadou un catel sad sad sad
vreau ceva romantic
dar mai stii ...poate Ker isi aminteste cat de mult s-a atasat Gulli de catelul de la cabana si se gandeste sa-i faca o surpriza
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 10 Feb 2012, 4:25 pm

dubaisport a scris:eu nu vreau sa-i faca cadou un catel sad sad sad
vreau ceva romantic
dar mai stii ...poate Ker isi aminteste cat de mult s-a atasat Gulli de catelul de la cabana si se gandeste sa-i faca o surpriza
Atunci sa-i faca cadou un catel !! Si asa nu mai conteaza ...si cu catel si fara catel , ei tot vor fi ca doi straini .
Desi pe frigul asta unde il tine daca il da cand sunt la masa , in oras ?
Dardaie piticania si scherlalaie de trezeste tot restaurantul .

Cred ca este un indiciu spus de vreun iubitor de animale .
Eu cred ca-i da o bijuterie ... ceve de pus la gat , ca are margelele alea bizare de la inceputul serialului . Acum nu se mai vad din cauza bluzelor alea , la fel de bizare . stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 10 Feb 2012, 4:30 pm

indiciu 62

FG is going to buy ring for Kerim . Kerim will buy a dog for FG . ( Kosova)

daca e de la kosova...e sigur. deci vom avea si catel de acum incolo. e frumos, chiar imi place ce fac ei in casa avocatului. intai au adus-o pe ozge fara sa-l intrebe pe avocat , acum aduc si catelul. e pe principiul le-a intins omul un deget si ei au luat toata mana.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 10 Feb 2012, 4:31 pm

michiper68 a scris:indiciu 62

daca e de la kosova...e sigur. deci vom avea si catel de acum incolo. e frumos, chiar imi place ce fac ei in casa avocatului. intai au adus-o pe ozge fara sa-l intrebe pe avocat , acum aduc si catelul. e pe principiul le-a intins omul un deget si ei au luat toata mana.

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 600626 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 600626 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 600626 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 600626 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 600626 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 600626 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 600626 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 600626 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 600626 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 42 600626
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 10 Feb 2012, 4:35 pm

michiper68 a scris:indiciu 62

eu nu vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuu sad sad sad sad sad sad
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 42 din 44 Înapoi  1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum