Serialesitelenovelet
18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

18. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+7
axxa246
mita baston
michiper68
Mirela Maria
dubaisport
victorelalove
DENISA
11 participanți

Pagina 43 din 44 Înapoi  1 ... 23 ... 42, 43, 44  Urmatorul

In jos

18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 Empty Re: 18. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Vin 17 Feb 2012, 1:36 pm

Vic ..alte indicii nu au mai aparut ? decat cele puse de Michi ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti

Sus In jos

18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 Empty Re: 18. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 17 Feb 2012, 1:37 pm

dubaisport a scris:
poate vom mai avea unul identic in noaptea nuntii 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 244732 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 244732 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 244732
Eu cred ca daca ii raspunde si Gullia ...si trebuie sa-i raspuna . Vor aburi lentilele camerelor .
Asa s-a intamplat si aseara ... ei se sarutau ... si aburii ieseau, de aceea era totul mai in norisori . Smile Smile Smile
Dar mie mi-a placut ... mi-a placut tot sarutul , ce sa mai ? kiss 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 248946 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 248946 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 248946
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 17 Feb 2012, 1:40 pm

dubaisport a scris:Vic ..alte indicii nu au mai aparut ? decat cele puse de Michi ?
Inca nu ...cel putin din cat am cautat eu .
Probabil ca ne lasa in visare ... nici nu mai vrem indicii . Sa ne lase inca pentru o zi cu gandul la cum saruta Kerim . 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 248946 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 248946 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 248946

Dar s-a cam spus cum va fi . Mustafa fuge ...si lumea o sa-l caute .
Am inceput sa cred ca nu-l mai vedem pe Kerim la inchisoare . 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 244732
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 17 Feb 2012, 1:41 pm

pai fara nori nu merge....poate vine si o ploaie sa-i vedem uzi leoarca pe amandoi apoi cum se dezbraca unul pe altul
eu vreau sa-l vad pe Ker cu camasa uda pe el 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 248946
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 17 Feb 2012, 1:42 pm

victorelalove a scris:

Dar s-a cam spus cum va fi . Mustafa fuge ...si lumea o sa-l caute .
Am inceput sa cred ca nu-l mai vedem pe Kerim la inchisoare . 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 244732

ce bine ar fi ....sa-l lase langa Gulli sa mai vedem si noi niste saruturi si schimburi de priviri
kiss
ce privire avea Ker cand punea la cale surpriza ptr Gulli 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 283516
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 17 Feb 2012, 1:44 pm

dubaisport a scris:pai fara nori nu merge....poate vine si o ploaie sa-i vedem uzi leoarca pe amandoi apoi cum se dezbraca unul pe altul
eu vreau sa-l vad pe Ker cu camasa uda pe el 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 248946
L-am mai vazut si arata hotttttttttttttttttttttttttttttttt !!! 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 248946 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 248946 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 248946 Stii prea bine . cupidon

... Prin mai , cand vor deveni sot si sotie cu adevarat .
Hai ca am niste idei ... si mai ales ca am vazut si cum se saruta ... cred ca va fi frumos . Numai sa-i lase sa se desfasoare in pace . Stiu ei ce fac ... cupidon cupidon cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 17 Feb 2012, 1:46 pm

dubaisport a scris:
ce privire avea Ker cand punea la cale surpriza ptr Gulli 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 283516

Deci s-a uitat la ea tot episodul ... de mi se lipisera ochii de ecran .
Stie cum sa priveasca ... 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 283516 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 283516 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 283516

Cred ca se vor mai saruta ...macar pe obraz si tot este ceva .
Tu nu ai vazut cum a pupat-o cand i-a dat verigheta ...si i-a si soptit la ureche ?
Cred ca saraca Gullie ...stia ca va fi pupata in curand si mai cu foc ... cupidon cupidon cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 17 Feb 2012, 1:51 pm

victorelalove a scris:

Tu nu ai vazut cum a pupat-o cand i-a dat verigheta ...si i-a si soptit la ureche ?

daaa ..la faza asta a jucat bine ....a dat impresia ca doar o pupa pe obraz nu si sopteala kiss
iar gulli era rosie ca pluoverul ei Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 17 Feb 2012, 1:54 pm

dubaisport a scris:

daaa ..la faza asta a jucat bine ....a dat impresia ca doar o pupa pe obraz nu si sopteala kiss
iar gulli era rosie ca pluoverul ei Smile
Doamne ...uite si tu ce face un Kerim din noi ... stupid stupid stupid

Mai uite niste tipsuri : Seamana cu cele de la Michi . Numai ca cica isi citesc Ablii poezii ... nu prea ma intereseaza ...sincer . Evil or Very Mad

Engin Akyurek USA Fans
By : EA USA Admins

2/17/12

.
Meryem will ask Kadir read poem...
(Please pay attention the these tip)Very important step..Fahrettin Ilgaz in control....He is going to have very important meeting with "B.Y.X." After this point Everything will change

Kerim will comes back to kitchen. Fg will tell everything to Kerim. What do you think should they go to police together ? There will be warrant to Mustafa to be taken under arrest. Asu will cut just about hse is trying to escape.
Father Fahrettin will take over to control here...
Serdar will be call back to police station
Mustafa has no place but basement to hide
ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 17 Feb 2012, 1:59 pm

poeziile Ablilor nici pe mine nu ma intereseaza..cred ca e caietuil pe care l-a gasit Mukk in camera av.

Vic .ma duc sa mananc
vbm in 30 min kiss
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 17 Feb 2012, 2:02 pm

Pofta buna , Dubai !! kiss
Trebuie sa mananc si eu ...nu pot trai doar cu gandul la Engin . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 17 Feb 2012, 2:41 pm

mai, iar se pitesc astia raii in beciul familiei? poate il latra catelul fatmei acum si il descopera politia mai repede! si cine e byx-ul ala misterios care discuta cu tata cangur?
mita baston
mita baston
vip
vip

Data de inscriere : 28/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 17 Feb 2012, 3:11 pm

mita baston a scris:mai, iar se pitesc astia raii in beciul familiei? poate il latra catelul fatmei acum si il descopera politia mai repede! si cine e byx-ul ala misterios care discuta cu tata cangur?

Eu cred ca nu se ascunde in beciul casei avocatului .
Ar fi prea prost Mustafa ...cand stie ca toti il cauta .
Am inteles ceva de Antalya ...dar poate o fi vreuna sa ajunga si la Ilgazi , pentru a se razbuna ...si o rapeste pe Gullie , ca un ultim act disperat . Vom vedea . kiss

Eu am fost asa de acaparat de sarut ...incat abia acum am auzit ca ii spune si el "Noapte Buna" . Smile Smile Smile

Tata cangur ? Smile Smile Smile Smile
Eu cred ca este shpionul lui ...poate ca fata cu care vorbea atunci la hotel .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Vin 17 Feb 2012, 3:28 pm

salut ladies
s-a sarutat gulia?????
wow, in sfarsit!!!!! 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 114523
axxa246
axxa246
vip
vip

Data de inscriere : 13/03/2010

https://www.youtube.com/user/axxa246

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 17 Feb 2012, 3:30 pm

axxa246 a scris:salut ladies
s-a sarutat gulia?????
wow, in sfarsit!!!!! 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 114523
kiss kiss Axxa !!
In sfarsit ... A lasat-o Kerim si fara ruj si fara suflare . cupidon cupidon cupidon
Le-a iesit faza ... i-a tras Kerim o sarutare ... sa nu-l uite !! 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 283516 Smile

Engin Akyurek USA Fans
Everybody knows by end of the week kissing scenes will be the most watch YT video right ...so try not to burn your computer ....

18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 Zuihl5
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 17 Feb 2012, 3:49 pm

ce bine ai sta lui ker cu bebele in brate
pana si Mukk a observat asta,ai tot facea semne lui gulli Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 17 Feb 2012, 3:51 pm

dubaisport a scris:ce bine ai sta lui ker cu bebele in brate
pana si Mukk a observat asta,ai tot facea semne lui gulli Smile
Da ...ii sta bine , bine .
Imi place cum joaca rolul de tati in BBO ... le are . Va fi un tati bun . kiss kiss kiss
Poate il vedem si aici tati pentu cateva episoade ...ar fi frumos sa-l vedem cum sta si asteapta sa nasca Gullia ... Ingandurat si speriat pe holul spitalului . kiss Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Vin 17 Feb 2012, 3:53 pm

Buna,
sunt si eu pe aici ,ma bucur ca acest episod a putut sa aduca atata fericire .Indiferent ce urmeaza nu mai poate fi atat de rau si ne vom intoarce la acest episod pentru vindecare.
gix
gix
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 17 Feb 2012, 4:00 pm

victorelalove a scris:

Poate il vedem si aici tati pentu cateva episoade ...ar fi frumos sa-l vedem cum sta si asteapta sa nasca Gullia ... Ingandurat si speriat pe holul spitalului . kiss Smile
mai pe la inceputul lui iunie ..sa nu apara cu burta mare la proces

18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 648483 gix
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 17 Feb 2012, 4:05 pm

dubaisport a scris:
mai pe la inceputul lui iunie ..sa nu apara cu burta mare la proces

18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 648483 Gix !! Asa este ...avem la ce sa visam ...si la ce sa ne intorcem cand ne suparam . kiss

Asa ma gandesc si eu . Cred ca pe la inceputul lui mai se pun pe treaba . Sper ca nu ne arata si atunci norisori ...desi , cu ce ne-a incurcat pe noi asta vreodata ? 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 248946 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 248946 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 248946 Smile

Cred ca am amalizat sarutul de-l stiu nonosecunda cu nanosecunda .
Tine 21 de scunde ...wowwwww , este ceva . Gullia , saraca ... mai avea putin si lesina .
Dupa sarut ...ar fi stat , dar apoi si-a pus in gand sa plece ...ca poate mai vrea . Eaaaaaaaaaa ... Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 17 Feb 2012, 4:08 pm

[quote="victorelalove"]

daca se impiedica Gulli poate vedeam si continuarea Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 17 Feb 2012, 4:11 pm

dubaisport a scris:

daca se impiedica Gulli poate vedeam si continuarea Smile Smile

18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 539466 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 539466 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 539466

Dadeau in altele ...si si asa sarutul a fost prea mult pentru inima mea .
Cat sa reziste si ea ? Si asa sarutul a fost mai fierbinte decat ma asteptam .
Incetul cu incetul ... o sa mai vina saruturi si alte lucruri .

Uite-l mai !! Sa-l mananci si alta nu . 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 283516

18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 2uhmiog
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 17 Feb 2012, 4:14 pm

la un moment dat am crezut ca Elif e o papusa....prea era plimbata din mana in mana Smile ...ba la gulli ba la Ker ,o lua apoi Rahmi..aveam impresia ca iese copilul dintre scutece Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 17 Feb 2012, 4:18 pm

dubaisport a scris:la un moment dat am crezut ca Elif e o papusa....prea era plimbata din mana in mana Smile ...ba la gulli ba la Ker ,o lua apoi Rahmi..aveam impresia ca iese copilul dintre scutece Smile
Sa stii ca este bine si cu copilul in preajma lor .Nu ai vazut-o pe Gullie cum se uita la Kerim cand tinea Eliful ?
Se gandeste ca vrea si Kerim sa-i faca Gullia ... o oracaitoare . Smile Smile Smile

18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 43 2iu2a05
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 17 Feb 2012, 4:20 pm

victorelalove a scris:
Sa stii ca este bine si cu copilul in preajma lor .Nu ai vazut-o pe Gullie cum se uita la Kerim cand tinea Eliful ?
Se gandeste ca vrea si Kerim sa-i faca Gullia ... o oracaitoare . Smile Smile Smile

pai oraicaitoare vrea si gulli..se descurca bine ,n-ai vazut cum o imbraca si-i punea botoseii?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 43 din 44 Înapoi  1 ... 23 ... 42, 43, 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum