13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+12
DENISA
alitheea
Garo
costina
iulianagl
lica54
tiberici
narcisa
Alexa20
Ioana Style
petronela
Admin_dea05
16 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
petronela a scris:Sincer chiar imi pare rau pentru ei.... toate privirile si atingerile au fost pentru ei, in primul rand apoi si pentru cei care vad filmul...
Pai cam asa ceva.Dar asta e el acum imbratiseaza elefantul dansator.Dar ma intreb oare o imbratiseaza?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Bunica tot bunica ramane.Poate sa fie nepotul cat de rau.
iulianagl- moderator
Am crezut ca dupa Asi nu mai vad asa un cuplu...de indragostit...
astia doi i-au depasit...sunt cel mai frumos cuplu pe care l-am vazut eu intr-un film, si cel mai bine interpreteaza ca sunt indragostiti unul de celalat...sau poate nu joaca un rol chiar ne arata propriile lor sentimente,...nici eu numai stiu ce sa cred.....m-au ametit de tot...
astia doi i-au depasit...sunt cel mai frumos cuplu pe care l-am vazut eu intr-un film, si cel mai bine interpreteaza ca sunt indragostiti unul de celalat...sau poate nu joaca un rol chiar ne arata propriile lor sentimente,...nici eu numai stiu ce sa cred.....m-au ametit de tot...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Mai cum naiba s-a gandit el sa intrebe de Adi. Parca ar avea al optulea simt.
iulianagl- moderator
petronela a scris:Am crezut ca dupa Asi nu mai vad asa un cuplu...de indragostit...
Stii cum e la ei.Pe scena e viata reala iar in viata reala e doar o scena.
iulianagl- moderator
Ce fel umfla Manisha baloanele.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Stii cum e la ei.Pe scena e viata reala iar in viata reala e doar o scena.
Va da-ti seama ce gelozie pe "elefantul dansator" ........
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Va da-ti seama ce gelozie pe "elefantul dansator" ........
Pai nu ca de altfel ea zice ca nu-i...
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Pai nu ca de altfel ea zice ca nu-i...
Nu-i ce? "elefantul dansator" sau geloasa?
tiberici- vip
Ce-mi place cand spune Oooleee!!!
iulianagl- moderator
Sunte-ti teribile cu elefantul dansator...
petronela- vip
tiberici a scris:
Nu-i ce? "elefantul dansator" sau geloasa?
Elefant dansator este dar geloasa ea spune ca nu-i.Tu o crezi?
iulianagl- moderator
petronela a scris:Sunte-ti teribile cu elefantul dansator...
De ce?
iulianagl- moderator
Dar Geet ce a facut a furat prosoapele de la hotelul lui Dev?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Elefant dansator este dar geloasa ea spune ca nu-i.Tu o crezi?
Eu..... dupa ce am "citit" cu google/traduce comentariile la clipul postat de tine m-am convins ce minte ge gaina are Debuna (parca nu banuiam deja) e geloasa si-n culcare, si-n sculare..... o sa-l sufoce pe Guru cu atitudinea ei....deja e schimat, parerea mea.
Am vazut un clip la ziua lui numai cu baieti, nici o colega, reportera nimic...... interdictie totala de la Debuna pt parte feminina.
A dresat-o si pe partenera actuala sa vorbeasca in interviuri to de ea, de Debuna..... se fac amandoi de ras!
tiberici- vip
Am vazut si eu video pus de tine si am citit comentariile...unele dintre ele chiar au fost rautacioase...dar le meritau,intr-adevar puteau fi originali si sa danseze ceva nou pentru asa un eveniment special pentru ei doi..dar poate au crezut ca le va iesi mai bine decat au dansat Gurmeet cu Drashti ..ghinionul lor ... au fost jalnici...si da, probabil de asta si sunt prietene Debuna cu Kratita, sunt cam la acelasi gabarit..iulianagl a scris:
De ce?
petronela- vip
Fetelor de la ora 16.00 ma chinui sa o votez.... si nu merge de loc. Cand dau Reload se incarca fff greu, de contorizat nu contorizeaza.... mor si iar mor....
La voi merge? a-ti incercat.....uitati-va ce frumosi sunt....
La voi merge? a-ti incercat.....uitati-va ce frumosi sunt....
tiberici- vip
tiberici a scris:
Eu..... dupa ce am "citit" cu google/traduce comentariile la clipul postat de tine m-am convins ce minte ge gaina are Debuna (parca nu banuiam deja) e geloasa si-n culcare, si-n sculare..... o sa-l sufoce pe Guru cu atitudinea ei....deja e schimat, parerea mea.
Am vazut un clip la ziua lui numai cu baieti, nici o colega, reportera nimic...... interdictie totala de la Debuna pt parte feminina.
A dresat-o si pe partenera actuala sa vorbeasca in interviuri to de ea, de Debuna..... se fac amandoi de ras!
Poate asta le place sa se faca de ras. Si ei se cred cei mai tari.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Am vazut si eu video pus de tine si am citit comentariile...unele dintre ele chiar au fost rautacioase...dar le meritau,intr-adevar puteau fi originali si sa danseze ceva nou pentru asa un eveniment special pentru ei doi..dar poate au crezut ca le va iesi mai bine decat au dansat Gurmeet cu Drashti ..ghinionul lor ... au fost jalnici...si da, probabil de asta si sunt prietene Debuna cu Kratita, sunt cam la acelasi gabarit..
Si jalnici or sa fie in continuare ca asta le place sa se creada cei mai buni si vor sa arate lumii intregi ca de fapt nu e ceea ce credem noi.
iulianagl- moderator
Asta nu inseamna ca noi trebuie sa ne suparam...sa fim sanatoase...Alexa sa fie bine... si sa reusim sa vedem filmul pana la final...sa-i tocam bine... ...sa mai vedem filme care sa ne suceasca mintile ...ca sa-ti spun drept nu mai credeam ca la varsta mea mai apuc sa am fluturi in stomac ...la un film... ...
nu mai spun de voi...abia astept seara sa intru pe forum ...sa vad ce noutati din lumea larga mai aduce-ti...
nu mai spun de voi...abia astept seara sa intru pe forum ...sa vad ce noutati din lumea larga mai aduce-ti...
petronela- vip
petronela a scris:Asta nu inseamna ca noi trebuie sa ne suparam...sa fim sanatoase...Alexa sa fie bine... si sa reusim sa vedem filmul pana la final...sa-i tocam bine... ...sa mai vedem filme care sa ne suceasca mintile ...ca sa-ti spun drept nu mai credeam ca la varsta mea mai apuc sa am fluturi in stomac ...la un film... ...
Ahhhaa dar ce batrana te mai crezi?Auzi de parca ar avea 100 de ani si n-ai avea voie sa ai fluturasi in stomac.
iulianagl- moderator
petronela a scris:Asta nu inseamna ca noi trebuie sa ne suparam...sa fim sanatoase...Alexa sa fie bine... si sa reusim sa vedem filmul pana la final...sa-i tocam bine... ...sa mai vedem filme care sa ne suceasca mintile ...ca sa-ti spun drept nu mai credeam ca la varsta mea mai apuc sa am fluturi in stomac ...la un film... ...
Mama fetelor, da ce il mai tocati pe Guru. Si am aflat un termen nou "elefantul dansator"
Am ras cu lacrimi cand am auzit, cum ati poreclit-o pe Debu
Adevarul este ca ar fi trebuit sa faca un dans original, nu sa imite figurile din Geet. Pentru ca ea nu ii ajunge nici la degetul mic lui Drashti.
Drashti se misca precum o lebada pe apa, in schimb Debuna era precum balena ucigasa
Totusi, sa le priasca casatoria cat o sa le tina
O sa tina, pentru ca vor trage cu dintii de ea...si daca se procopseste Guru si cu un puradel...o sa fie familia perfecta..Alexa20 a scris:
Mama fetelor, da ce il mai tocati pe Guru. Si am aflat un termen nou "elefantul dansator"
Adevarul este ca ar fi trebuit sa faca un dans original, nu sa imite figurile din Geet. Pentru ca ea nu ii ajunge nici la degetul mic lui Drashti.
Drashti se misca precum o lebada pe apa, in schimb Debuna era precum balena ucigasa
petronela- vip
Alexa20 a scris:
Ce balena ucigasa?Pai si aia se misca frumos cand ucide.Ea nici macar talent n-are la asa ceva.Daca n-ai vazut un elefant dansator uite ca azi ai avut sansa sa o faci.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
O sa tina, pentru ca vor trage cu dintii de ea...si daca se procopseste Guru si cu un puradel...o sa fie familia perfecta..
Pai sa-l faca cat mai repede ca poate asa mai scapam si noi de ei.
iulianagl- moderator
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum