Serialesitelenovelet
13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 18 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 18 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)

+12
DENISA
alitheea
Garo
costina
iulianagl
lica54
tiberici
narcisa
Alexa20
Ioana Style
petronela
Admin_dea05
16 participanți

Pagina 18 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Urmatorul

In jos

13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 18 Empty Re: 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 27 Feb 2012, 10:02 pm

iulianagl a scris:

Pai sa-l faca cat mai repede ca poate asa mai scapam si noi de ei.

Oricum, Punar Vivah este ultimul film pe care va mai aparea Guru. Smile Dupa cred ca o sa devina "casnica" si o sa aibe grija de Debu
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 18 Empty Re: 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)

Mesaj Scris de petronela Lun 27 Feb 2012, 10:07 pm

[quote="iulianagl"]
Nu sunt nici batrana, dar nici tanara, ca fetele astea de ...20 de ani...care inca mai cred ca visele se pot implini...sau macar o parte din vise...si ma intreb daca as vrea sa mai am varsta lor ..si sa o iau iar de la capat...cred ca ma multumesc cu ce a mai ramas de trait ...la maxim....cu tot cu fluturi...
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 27 Feb 2012, 10:11 pm

Alexa20 a scris:

Oricum, Punar Vivah este ultimul film pe care va mai aparea Guru. Smile Dupa cred ca o sa devina "casnica" si o sa aibe grija de Debu

Stii ce chiar as vrea s-o vad si pe asta.Oare chiar asa o sa fie?Alex cred ca atunci a vorbit gura fara el adica a vorbit gura "Elefantului" stii ca potrivealaa de acasa nu se potriveste cu cea din oras sau cum vine, ma rog cam asa ceva. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 27 Feb 2012, 10:12 pm

[quote="petronela"]

Smile Smile Smile Nici eu!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 27 Feb 2012, 10:13 pm

Alexa20 a scris:

Nu zise el ca trece direct pe marele ecran ???
S-ar putea sa aiba succes Punar Vivah..si oricum daca vrea sa devina ..casnic..va avea nevoie de bani...daca sta acasa...
Apropo, a fost in seara asta filmul lui Guru ?
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 27 Feb 2012, 10:20 pm

petronela a scris:
Nu zise el ca trece direct pe marele ecran ???
S-ar putea sa aiba succes Punar Vivah..si oricum daca vrea sa devina ..casnic..va avea nevoie de bani...daca sta acasa...
Apropo, a fost in seara asta filmul lui Guru ?

Da, fix pe micul ecran o sa traga. Daca Debuna mai il tine asa din scurt, s-ar putea sa numai ajunga nici macar pe micul ecran.

Cred ca a fost filmul in seara asta, nu m-am uitat, m-am ocupat de Geet a mea. Astazi o luasem si eu pe urma voastra si incepusem sa ma uit la episoadele din urma Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 27 Feb 2012, 10:28 pm

Alexa20 a scris:

Da, fix pe micul ecran o sa traga. Daca Debuna mai il tine asa din scurt, s-ar putea sa numai ajunga nici macar pe micul ecran.

Cred ca a fost filmul in seara asta, nu m-am uitat, m-am ocupat de Geet a mea. Astazi o luasem si eu pe urma voastra si incepusem sa ma uit la episoadele din urma Smile Smile

Ahaaa ti s-a facut dor. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 27 Feb 2012, 10:34 pm

iulianagl a scris:

Ahaaa ti s-a facut dor. Smile Smile Smile
Iuli, ce mai fac Arnav si Kushi ? Au un stil ..ba iubesc,ba nu iubesc...ba le dau afara, ba le vor langa ei..si Maan parca o da afara pe Geet din camera..si sta saraca pe terasa si raceste...cand bea ,,ceaiul,, lui si se imbata...dar are o scuza ...si-a pierdut memoria... dar Arnav ce scuza are ? o iubeste sau nu ?...
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 27 Feb 2012, 10:45 pm

petronela a scris:
Iuli, ce mai fac Arnav si Kushi ? Au un stil ..ba iubesc,ba nu iubesc...ba le dau afara, ba le vor langa ei..si Maan parca o da afara pe Geet din camera..si sta saraca pe terasa si raceste...cand bea ,,ceaiul,, lui si se imbata...dar are o scuza ...si-a pierdut memoria... dar Arnav ce scuza are ? o iubeste sau nu ?...

Nu o da afara. Geet pleaca singura, pentru ca o enerveaza comporatamentul lui Maan.
Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 27 Feb 2012, 10:50 pm

Alexa20 a scris:

Nu o da afara. Geet pleaca singura, pentru ca o enerveaza comporatamentul lui Maan.
Smile Smile
Mersi ca m-ai lamurit, oricum sunt tare simpatici ...mi-ai luat o piatra de pe inima ...il banuiam pe Maan de ..rautate......bine ca scenaristii nu sunt chiar atat de rai ca in filmul cu Arnav...
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 27 Feb 2012, 10:51 pm

petronela a scris:

Mama a fost un episod in seara asta...pfiiii mi-a placut enorm.Tare sunt curioasa care e motivul de Arnav se poarta asa ticalos.Pana acum n-au spus nimic dar inca se filmeaza odata si odata trebuie sa se afle.Dar stii ce-mi place la Khushi e ca nu-i este frica de el si i-o arata pe fata.Si-ii plateste cu aceeasi moneda. Smile Smile E un serial bun.Acolo Demon Ticalos nu Maan lui Maan dupa cum v-am spus trebuie sa-l urcam pe piedestal.E ca si Geet el o dadea afara pe usa ea intra pe geam. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 27 Feb 2012, 10:53 pm

petronela a scris:
Mersi ca m-ai lamurit, oricum sunt tare simpatici ...mi-ai luat o piatra de pe inima ...il banuiam pe Maan de ..rautate......bine ca scenaristii nu sunt chiar atat de rai ca in filmul cu Arnav...

Scenaristii a facut ca iubirea intre Arnav si Khushi, sa ia o pauza.Sa vedem cat tine pauza asta ca acum sunt la ura se urasc atat de mult incat pe unde se vad singuri se iau la cearta dar in fata lumii sunt cuplul perfect. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 27 Feb 2012, 10:57 pm

iulianagl a scris:

Mama a fost un episod in seara asta...pfiiii mi-a placut enorm.Tare sunt curioasa care e motivul de Arnav se poarta asa ticalos.Pana acum n-au spus nimic dar inca se filmeaza odata si odata trebuie sa se afle.Dar stii ce-mi place la Khushi e ca nu-i este frica de el si i-o arata pe fata.Si-ii plateste cu aceeasi moneda. Smile Smile E un serial bun.Acolo Demon Ticalos nu Maan lui Maan dupa cum v-am spus trebuie sa-l urcam pe piedestal.E ca si Geet el o dadea afara pe usa ea intra pe geam. Smile Smile Smile
Ma bucur sa-mi spui ca si-a revenit Kushi.. imi plac grozav cand li se plateste cu aceeasi moneda ...n-am mai avut timp de ei ...dar ...imi fac ...
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 27 Feb 2012, 11:01 pm

petronela a scris:
Ma bucur sa-mi spui ca si-a revenit Kushi.. imi plac grozav cand li se plateste cu aceeasi moneda ...n-am mai avut timp de ei ...dar ...imi fac ...

De abia astept ca Arnav sa ramana fara Khushi atunci sa-l vad pe cine-si mai varsa "what the hell". Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 27 Feb 2012, 11:05 pm

iulianagl a scris:

De abia astept ca Arnav sa ramana fara Khushi atunci sa-l vad pe cine-si mai varsa "what the hell". Smile Smile Smile
Stai...de ce ramane fara Kushi ? Asta trebuie vazut...oricum prin toate filmele dispar astia cu anii...numai Maan n-a disparut, doar si-a pierdut..mintea.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 27 Feb 2012, 11:08 pm

petronela a scris:
Stai...de ce ramane fara Kushi ? Asta trebuie vazut...oricum prin toate filmele dispar astia cu anii...numai Maan n-a disparut, doar si-a pierdut..mintea.. Smile

Oyyy nu.Arnav daca-si pierde memoria devine si mai rau decat este lasa-l sa-si tina memoria bine.Pai trebuie sa se intample si asta odata adica sa ramana fara Khushi ca o sa-si ia si ea lumea in cap ca Geet, nu?Cat o sa-i mai suporte toanele.Si eu asta astept.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 27 Feb 2012, 11:09 pm

Buna seara fetelor!
Eu sunt gata de film.Probabil voi deja l-ati vazut.
Alexa am facut semantura mai mica. kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 27 Feb 2012, 11:13 pm

Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!
Eu sunt gata de film.Probabil voi deja l-ati vazut.
Alexa am facut semantura mai mica. kiss
Bine ai venit ! Vizionare placuta ! kiss
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 27 Feb 2012, 11:29 pm

Va pupic si eu de noapte buna ! 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 18 2074734341
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 27 Feb 2012, 11:35 pm

petronela a scris:Va pupic si eu de noapte buna ! 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 18 2074734341

Si eu te urmez.Ma duc si eu sa iau si un hap ca ma doare o mama de masea de-mi vine s-o scot singura...daca as putea.Noapte buna.. kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 28 Feb 2012, 7:03 am

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 28 Feb 2012, 9:31 am

Videoclip de nota 10*****

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mar 28 Feb 2012, 12:00 pm

Bine v-am gasit zanute kiss
Nu v-am uitat dar nu mai stiu cum sa imi impart timpul...
Va imbratisez kiss
http://gurmeetdebina.india-forums.com/2010/10/
Gurmeet si Dexter...
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 28 Feb 2012, 12:53 pm

alitheea a scris:Bine v-am gasit zanute kiss
.
Buna!Multi 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 18 517793 !!!!

13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 18 GFMoa
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mar 28 Feb 2012, 12:56 pm

Admin_dea05 a scris:Buna!Multi 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 18 517793 !!!!

Buna pui kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 18 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum