13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+12
DENISA
alitheea
Garo
costina
iulianagl
lica54
tiberici
narcisa
Alexa20
Ioana Style
petronela
Admin_dea05
16 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
iulianagl a scris:
Pai sa-l faca cat mai repede ca poate asa mai scapam si noi de ei.
Oricum, Punar Vivah este ultimul film pe care va mai aparea Guru. Dupa cred ca o sa devina "casnica" si o sa aibe grija de Debu
[quote="iulianagl"]
Nu sunt nici batrana, dar nici tanara, ca fetele astea de ...20 de ani...care inca mai cred ca visele se pot implini...sau macar o parte din vise...si ma intreb daca as vrea sa mai am varsta lor ..si sa o iau iar de la capat...cred ca ma multumesc cu ce a mai ramas de trait ...la maxim....cu tot cu fluturi...
Nu sunt nici batrana, dar nici tanara, ca fetele astea de ...20 de ani...care inca mai cred ca visele se pot implini...sau macar o parte din vise...si ma intreb daca as vrea sa mai am varsta lor ..si sa o iau iar de la capat...cred ca ma multumesc cu ce a mai ramas de trait ...la maxim....cu tot cu fluturi...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Alexa20 a scris:
Oricum, Punar Vivah este ultimul film pe care va mai aparea Guru. Dupa cred ca o sa devina "casnica" si o sa aibe grija de Debu
Stii ce chiar as vrea s-o vad si pe asta.Oare chiar asa o sa fie?Alex cred ca atunci a vorbit gura fara el adica a vorbit gura "Elefantului" stii ca potrivealaa de acasa nu se potriveste cu cea din oras sau cum vine, ma rog cam asa ceva.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
[quote="petronela"]
Nici eu!
Nici eu!
iulianagl- moderator
Nu zise el ca trece direct pe marele ecran ???Alexa20 a scris:
S-ar putea sa aiba succes Punar Vivah..si oricum daca vrea sa devina ..casnic..va avea nevoie de bani...daca sta acasa...
Apropo, a fost in seara asta filmul lui Guru ?
petronela- vip
petronela a scris:
Nu zise el ca trece direct pe marele ecran ???
S-ar putea sa aiba succes Punar Vivah..si oricum daca vrea sa devina ..casnic..va avea nevoie de bani...daca sta acasa...
Apropo, a fost in seara asta filmul lui Guru ?
Da, fix pe micul ecran o sa traga. Daca Debuna mai il tine asa din scurt, s-ar putea sa numai ajunga nici macar pe micul ecran.
Cred ca a fost filmul in seara asta, nu m-am uitat, m-am ocupat de Geet a mea. Astazi o luasem si eu pe urma voastra si incepusem sa ma uit la episoadele din urma
Alexa20 a scris:
Da, fix pe micul ecran o sa traga. Daca Debuna mai il tine asa din scurt, s-ar putea sa numai ajunga nici macar pe micul ecran.
Cred ca a fost filmul in seara asta, nu m-am uitat, m-am ocupat de Geet a mea. Astazi o luasem si eu pe urma voastra si incepusem sa ma uit la episoadele din urma
Ahaaa ti s-a facut dor.
iulianagl- moderator
Iuli, ce mai fac Arnav si Kushi ? Au un stil ..ba iubesc,ba nu iubesc...ba le dau afara, ba le vor langa ei..si Maan parca o da afara pe Geet din camera..si sta saraca pe terasa si raceste...cand bea ,,ceaiul,, lui si se imbata...dar are o scuza ...si-a pierdut memoria... dar Arnav ce scuza are ? o iubeste sau nu ?...iulianagl a scris:
Ahaaa ti s-a facut dor.
petronela- vip
petronela a scris:
Iuli, ce mai fac Arnav si Kushi ? Au un stil ..ba iubesc,ba nu iubesc...ba le dau afara, ba le vor langa ei..si Maan parca o da afara pe Geet din camera..si sta saraca pe terasa si raceste...cand bea ,,ceaiul,, lui si se imbata...dar are o scuza ...si-a pierdut memoria... dar Arnav ce scuza are ? o iubeste sau nu ?...
Nu o da afara. Geet pleaca singura, pentru ca o enerveaza comporatamentul lui Maan.
Mersi ca m-ai lamurit, oricum sunt tare simpatici ...mi-ai luat o piatra de pe inima ...il banuiam pe Maan de ..rautate......bine ca scenaristii nu sunt chiar atat de rai ca in filmul cu Arnav...Alexa20 a scris:
Nu o da afara. Geet pleaca singura, pentru ca o enerveaza comporatamentul lui Maan.
petronela- vip
petronela a scris:
Iuli, ce mai fac Arnav si Kushi ? Au un stil ..ba iubesc,ba nu iubesc...ba le dau afara, ba le vor langa ei..si Maan parca o da afara pe Geet din camera..si sta saraca pe terasa si raceste...cand bea ,,ceaiul,, lui si se imbata...dar are o scuza ...si-a pierdut memoria... dar Arnav ce scuza are ? o iubeste sau nu ?...
Mama a fost un episod in seara asta...pfiiii mi-a placut enorm.Tare sunt curioasa care e motivul de Arnav se poarta asa ticalos.Pana acum n-au spus nimic dar inca se filmeaza odata si odata trebuie sa se afle.Dar stii ce-mi place la Khushi e ca nu-i este frica de el si i-o arata pe fata.Si-ii plateste cu aceeasi moneda. E un serial bun.Acolo Demon Ticalos nu Maan lui Maan dupa cum v-am spus trebuie sa-l urcam pe piedestal.E ca si Geet el o dadea afara pe usa ea intra pe geam.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Mersi ca m-ai lamurit, oricum sunt tare simpatici ...mi-ai luat o piatra de pe inima ...il banuiam pe Maan de ..rautate......bine ca scenaristii nu sunt chiar atat de rai ca in filmul cu Arnav...
Scenaristii a facut ca iubirea intre Arnav si Khushi, sa ia o pauza.Sa vedem cat tine pauza asta ca acum sunt la ura se urasc atat de mult incat pe unde se vad singuri se iau la cearta dar in fata lumii sunt cuplul perfect.
iulianagl- moderator
Ma bucur sa-mi spui ca si-a revenit Kushi.. imi plac grozav cand li se plateste cu aceeasi moneda ...n-am mai avut timp de ei ...dar ...imi fac ...iulianagl a scris:
Mama a fost un episod in seara asta...pfiiii mi-a placut enorm.Tare sunt curioasa care e motivul de Arnav se poarta asa ticalos.Pana acum n-au spus nimic dar inca se filmeaza odata si odata trebuie sa se afle.Dar stii ce-mi place la Khushi e ca nu-i este frica de el si i-o arata pe fata.Si-ii plateste cu aceeasi moneda. E un serial bun.Acolo Demon Ticalos nu Maan lui Maan dupa cum v-am spus trebuie sa-l urcam pe piedestal.E ca si Geet el o dadea afara pe usa ea intra pe geam.
petronela- vip
petronela a scris:
Ma bucur sa-mi spui ca si-a revenit Kushi.. imi plac grozav cand li se plateste cu aceeasi moneda ...n-am mai avut timp de ei ...dar ...imi fac ...
De abia astept ca Arnav sa ramana fara Khushi atunci sa-l vad pe cine-si mai varsa "what the hell".
iulianagl- moderator
Stai...de ce ramane fara Kushi ? Asta trebuie vazut...oricum prin toate filmele dispar astia cu anii...numai Maan n-a disparut, doar si-a pierdut..mintea..iulianagl a scris:
De abia astept ca Arnav sa ramana fara Khushi atunci sa-l vad pe cine-si mai varsa "what the hell".
petronela- vip
petronela a scris:
Stai...de ce ramane fara Kushi ? Asta trebuie vazut...oricum prin toate filmele dispar astia cu anii...numai Maan n-a disparut, doar si-a pierdut..mintea..
Oyyy nu.Arnav daca-si pierde memoria devine si mai rau decat este lasa-l sa-si tina memoria bine.Pai trebuie sa se intample si asta odata adica sa ramana fara Khushi ca o sa-si ia si ea lumea in cap ca Geet, nu?Cat o sa-i mai suporte toanele.Si eu asta astept.
iulianagl- moderator
Buna seara fetelor!
Eu sunt gata de film.Probabil voi deja l-ati vazut.
Alexa am facut semantura mai mica.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bine ai venit ! Vizionare placuta !Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!
petronela- vip
Va pupic si eu de noapte buna !
petronela- vip
petronela a scris:Va pupic si eu de noapte buna !
Si eu te urmez.Ma duc si eu sa iau si un hap ca ma doare o mama de masea de-mi vine s-o scot singura...daca as putea.Noapte buna..
iulianagl- moderator
Admin_dea05- Admin
Videoclip de nota 10*****
Admin_dea05- Admin
Bine v-am gasit zanute
Nu v-am uitat dar nu mai stiu cum sa imi impart timpul...
Va imbratisez
http://gurmeetdebina.india-forums.com/2010/10/
Gurmeet si Dexter...
Nu v-am uitat dar nu mai stiu cum sa imi impart timpul...
Va imbratisez
http://gurmeetdebina.india-forums.com/2010/10/
Gurmeet si Dexter...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Buna!Multi !!!!alitheea a scris:Bine v-am gasit zanute
.
Admin_dea05- Admin
Buna puiAdmin_dea05 a scris:Buna!Multi !!!!
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum