20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+5
ninnet
dubaisport
michiper68
victorelalove
DENISA
9 participanți
Pagina 6 din 43
Pagina 6 din 43 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43
Re: 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Da.dubaisport a scris:KEr i-a zis si terapeutei de temerea pe care o are vis-a-vis de must
Dar acum ca am citit dialogul din camera Gulliei ... ii dau dreptate lui Kerim .
Pana sa aflu pe bune ce si-au spus mi se parea exagerat . Dar sa o vada ca plange pentru Mustafa indiferent din ce motiv ... este prea mult . Inseamna ca tot se gandeste la el .
Indiferent cum ar prezenta situatia ... INSEAMNA CA SE GANDESTE LA CUM ERA MUSTAFA CAND ERA CU EA ... CE SA MAI ?! Poate Gullia sa spuna ce o vrea ... dar nu mi-a placut de ea deloc .
Nu se gandeste cand l-a impuscat pe Kerim de fata cu ea ? Ce minte de bibilica are? Ca ma si enerveaza . Si acum ca veni Mustafa la spital ... trase 2 bocete si spuse 3 vorbe despre cat de singur este ...o intoarse pe Gulllie la sentimente mai bune pentru el ?
Iar Kerim se da de ceasul mortii de 2 ani sa-i faca pe plac ... si tot el este ala de neinteles .
Poate ca ii iau apararea si nu judec lucrurile la rece ... dar mi se pare ca Gullia greseste in toata faza asta .
Cum ar fi sa se duca si Gullia la Kerim in camera ...si sa-l gaseasca cu pozele Kristinicai ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Pentru ca eu cred ca se refera la apropierea ei de el ... Vrea sa spuna ca inevitabil simte ca ea inca se mai gandeste la cum ar fi fost cu Mustafa .dubaisport a scris:
sa fi obosit si Kerim ?
de unde a scos chestiunea asta " cu cat inainteaza F cu atat eu ma reintorc in trecut " ....?
saracul ..are premonitii
Cred ca este traducerea putin gresita ...ca asa NU SE MAI INTALNESC EI IN VECI .
victorelalove- moderator
sper Vic ..si mie mi s-a parut un pic ciudata traducerea..nu are logica fatza de ultimele evenimente petrecute intre ei ...ziua indragostitilorvictorelalove a scris:
Cred ca este traducerea putin gresita ...ca asa NU SE MAI INTALNESC EI IN VECI .
Ker ..fraierul nici nu mai pomeneste de kristen ,dar as vrea sa vad cum se perpeleste si Gulli un pic
Vic ..fac o pauza de calculator ..am vorbit azi amandoua 12 pagini ...
revin un pic mai tarziu , ma duc sa fac ceva de mancare ,daca stau dupa Gulli si Ker ajung scandura
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
12 pagini ?????????
Doamne fereste !! Suntem bune de vorba .
Spor la bucatareal .
Hai ca am trimis mesaj unei turcoice descurcarete si inteligente .
Astept sa vedem ce spune ea despre scena de la terapie .
Spor la bucatareal .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:12 pagini ?????????
Spor la bucatareal .
vad ca s-au facut 13 pagini....daa la sporavaiala nu ne intrece nimeni ..nici macar turcoaicele
astept s avad ce rasp iti da turcoaica...poate apar si indiciile intre timp
hai te ..pe mai tarziu
dubaisport- vip
, Dubai !!
Vezi ca ajunsesi in top 20 postatori .
KERIM : Stop apologizing for being human, and stop begging for love. You deserve the same overwhelming love you give. But it will never be the same since you are too good to be true even as a fictitious character.
Until this point their relationship is an unhealthy one. I can't see that she is healing gradually or him being in peace with himself. Static situation.
Exactly, that's what I feel, it's an agony to see him so devoted to her, whereas she is kept in that ongoing OFF MODE. They are not at the same love level and they will never be thanks to the triunvirate of horror and misery.
KERIM : Stop apologizing for being human, and stop begging for love. You deserve the same overwhelming love you give. But it will never be the same since you are too good to be true even as a fictitious character.
Until this point their relationship is an unhealthy one. I can't see that she is healing gradually or him being in peace with himself. Static situation.
Exactly, that's what I feel, it's an agony to see him so devoted to her, whereas she is kept in that ongoing OFF MODE. They are not at the same love level and they will never be thanks to the triunvirate of horror and misery.
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 19 Noi 2012, 9:48 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
aoleoooo..asta-i de bine sau de rau
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
aoleoooo..asta-i de bine sau de rau
Eu mai stiu ... Tu vezi la cate mesaje am ajuns eu in mai putin de un an ?
Vezi ce repede facura copil ?
Ete ca se poate ... dar nu mai vedem noi Kerim Junior .
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 19 Noi 2012, 9:48 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
nu au aparut indiciile?
astia ne tin ca pe ace....mare minune de nu ne-o da promo miercuri
dubaisport- vip
dubaisport a scris:nu au aparut indiciile?
Nici urma de indiciu ... cred ca nici nu au ce sa dea . Poate doar un "Brum , Brum ..." ... ca sigur vor merge cu masina mult .
Cred ca episodul de joi este si mai varza . Ceea ce nu-mi place este ca fanii au inceput sa se certe rau intre ei . Unii cu Gullia , unii cu Kerimul ...unii cu socialul ...unii cu neintelegere ... si tot asa . Vezi ? Asta se intampla cand nu aveam ce sa rememoram din episod . Nu ne dau momente de dicutat ... incep certuri total aiurea .
Frate ...dar este democratie . Cel putin pe la unii ...
victorelalove- moderator
a inebunit lupul !!!!!victorelalove a scris:
. Ceea ce nu-mi place este ca fanii au inceput sa se certe rau intre ei . Unii cu Gullia , unii cu Kerimul ...unii cu socialul ...unii cu neintelegere ... si tot asa . Vezi ? Asta se intampla cand nu aveam ce sa rememoram din episod . Nu ne dau momente de dicutat ... incep certuri total aiurea .
Frate ...dar este democratie . Cel putin pe la unii ...
alta treaba nu au si astia decat sa se certe pe scenariu ?
ai dreptate ..daca or sa fie numai in masina urmarindu-se unii pe altii nu au ce promo sa ne dea ...parca vad :Must fuge cu Gulli , Ker dupa ei , vin din spate repede Yasaranii...Ablii se vaita de ceasul mortii iar Mukk face ture prin casa
dubaisport- vip
dubaisport a scris:...parca vad :Must fuge cu Gulli , Ker dupa ei , vin din spate repede Yasaranii...Ablii se vaita de ceasul mortii iar Mukk face ture prin casa
Cica s-ar putea sa avem o surpriza . Cred ca una neplacuta ...
Toate ca toate dar cateodata zici ca si-au lasat cainele sa creeze scenariul . Ti-am mai spus cata lipsa de creativitate si inventivitate sa ai ?????? Ca doar nu lanseaza rachete in spatiu ... au si ele o poveste de dragoste . Problema este ca trebuie sa stii cum se traieste DRAGOSTEA !!!! Pe ele nu le prea vad ca stiu ... la ele ori sex ... ori nimic .
Fanii , saracii de ei ... mai au putin si cred ca-si "jura" rivalitate vesnica . Ce or avea de impartit nu stiu ????? Sunt unii asa de inversunati ... incat ce poti sa le spui ? Nimic ... ca oricum nu inteleg ca poti avea dicutii frumoase si daca ai pareri in contradictoriu . Ca de asta suntem diferiti ... sa avem si noi mai multe opinii ...sa stam se le cantarim . Dar de unde ?
Mai bine sa nu mai cetim .... si asa pare un razboi in toata regula .
Hai sa nu uitam totusi ca este o afacere .
De ce sa nu iau de la afacerea asta ce-mi place mie si inimii mele ? Enginu' ...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Cica s-ar putea sa avem o surpriza . Cred ca una neplacuta ...
asa am auzit si eu ..acum ramane sa vedem la ce se refera..sper ca nu la Gulli
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
asa am auzit si eu ..acum ramane sa vedem la ce se refera..sper ca nu la Gulli
O fi Gullia insarcinata dupa noaptea in care a impartit acelasi pat cu Kerim ,
Nu , cred ca se refera la faptul ca-i bate Kerim pe Erdogan si pe Selim .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Nu , cred ca se refera la faptul ca-i bate Kerim pe Erdogan si pe Selim .
mamaaaaaaaa dar Ker e zmeul zmeilor ..bate 2 dintr-o lovitura
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
mamaaaaaaaa dar Ker e zmeul zmeilor ..bate 2 dintr-o lovitura
Eu sper sa o bata si pe Mukka odata cu ei plus Mustafa .
Dar nu tii minte in episodul 17 ... ca s-a enervat pe toti ? Erau cei trei crai de la rasarit ... si Munir .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Eu sper sa o bata si pe Mukka odata cu ei plus Mustafa .
pe Mukk nu o bate ..el e domn si nu loveste femeile..asta e specialitatea lui Mustafa
oare cate duble au tras la filmari cu palma data de Must lui G ?
dubaisport- vip
Mai , nu stiu . Dar acum serios ...mi se pare ca arata de fapt ca femeile nu au nicio sansa in fata barbatilor .
Stai sa afle Kerim de palma ... el a tinut-o in puf ...si Mustafa i-a tras una de a vazut stele verzi .
Dar eu cred ca Gullia tot ii va lua apararea ornitorincului ... chiar si dupa faza asta . Sa vezi tu ... o fi vreuna sa-si dea seama ca inca il iubeste ... Oricum eu prevad ca relatia lui Kerim si a Gulliei se termina curand .
Stai sa afle Kerim de palma ... el a tinut-o in puf ...si Mustafa i-a tras una de a vazut stele verzi .
Dar eu cred ca Gullia tot ii va lua apararea ornitorincului ... chiar si dupa faza asta . Sa vezi tu ... o fi vreuna sa-si dea seama ca inca il iubeste ... Oricum eu prevad ca relatia lui Kerim si a Gulliei se termina curand .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
cred ca turbeaza Ker cand aude ce i-a facut ornitoringul lui Gulli.....
acum realizeaza G ce viata ar fi avut langa Must ..la fiecare iesire nervoasa a lui se trezea cu o palma..
dar daca iti amintesti in primul epis cand Must a prins-o vorbind cu Ker la logodna lui Selim,a strigat-o atat de tare incat ea s-a speriat...inca de pe atunci el era violent ,dar ea nu vedea asta
dubaisport- vip
Pai daca numai pe el in stia ... era "proprietatea" lui . Gullia , saraca . ii parea rau ca s-a uitat la alt baiat . Era rusinata de el ... dar mi-a parut ca a regretat ca a venit Mustafa . Nu stiu ce sa mai spun , Draga Dubai !!dubaisport a scris:
dar daca iti amintesti in primul epis cand Must a prins-o vorbind cu Ker la logodna lui Selim,a strigat-o atat de tare incat ea s-a speriat...inca de pe atunci el era violent ,dar ea nu vedea asta
Sper ca rapirea asta chiar sa fie pentru a vedea Gullia in sfarsit ce fel de om este Mustafa . De parca pana acuma a fost hipnotizata .
DAR NOI SIMPATIZAM CU KERIM ( cel puitn in cazul meu ) PENTRU CA STIM CA SI NOI CA SI EL NU VOM PRIMI NICIODATA CEEA CE DORIM .
Cum spunea un fan ... nu sunt la acelasi nivel in ceea ce priveste DRAGOSTEA . Gullia este setata pe "OFF" .
victorelalove- moderator
intr-un cuplu intotdeauna unul da mai mult decat celalalt ..
in cazul lor Ker da mai mult ..Gulli da cu tzaraita
uite ca nu ne-au dat indiciile ..sapt pe vremea asta stiam deja tot episodul
in cazul lor Ker da mai mult ..Gulli da cu tzaraita
uite ca nu ne-au dat indiciile ..sapt pe vremea asta stiam deja tot episodul
dubaisport- vip
Mie nu-mi mai place Kerim ... de ce cerseste dragostea ei ?
A vazut bine ca nu se poate ... este traumatizata . Si asa va ramane ... Kerim are nevoie de altcineva ( de mine !!! ) si Gullia are nevoie de mult timp . Kerim o poate ajuta de la distanta .
A vazut bine ca nu se poate ... este traumatizata . Si asa va ramane ... Kerim are nevoie de altcineva ( de mine !!! ) si Gullia are nevoie de mult timp . Kerim o poate ajuta de la distanta .
victorelalove- moderator
daca era dupa tine ..nici nu apuca Ker epis 5 si te lasai cucerita de elvictorelalove a scris:. Kerim are nevoie de altcineva ( de mine !!! )
nu-l mai oboseai pe baiat sa-ti faca atatea pofte ....vorba aceea: "te impiedicai "..si cadeai direct in bratele lui
dubaisport- vip
eeeeeeeeeeeeeeee episodul 5 ... atunci abia zburam si noi cu avionul . Episodul 6 ...dubaisport a scris:
daca era dupa tine ..nici nu apuca Ker epis 5 si te lasai cucerita de el
nu-l mai oboseai pe baiat sa-ti faca atatea pofte ....vorba aceea: "te impiedicai "..si cadeai direct in bratele lui
Si din primul episod nu-l lasam o secunda singur in pauze .
victorelalove- moderator
stii ca in filmele americane ,fiecare actor are rulota lui ...la turci nus tiu daca e aceeasi regula, dar daca are si Ker o rulota tu nu mai filmai in Film erai in rolota gata pregatita sa-l ..revigorezi pe Kervictorelalove a scris:
Si din primul episod nu-l lasam o secunda singur in pauze .
dubaisport- vip
Pagina 6 din 43 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43
Subiecte similare
» 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 48. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii