Serialesitelenovelet
20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+5
ninnet
dubaisport
michiper68
victorelalove
DENISA
9 participanți

Pagina 22 din 43 Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 43  Urmatorul

In jos

20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 Empty Re: 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de gix Mar 28 Feb 2012, 5:08 pm

Vic imi place ii bate Kerim pe toti ,ce figura are cand il strange pe Mustafa de gat.Gullia e imbracata doar pentru filmarea scenei asa ca doar nu-i cumparase Mustafa si haine.
gix
gix
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 Empty Re: 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Mar 28 Feb 2012, 5:27 pm

episod care trebuie trait la maxim ..cata disperare in ochii lui Kerim !

dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 28 Feb 2012, 6:15 pm

Buna seara , dragi copii !! kiss
Cred ca pana la urma este un episod intens rau . Numai cat imi dores sa-i vad pe Selim si Erdogan batuti de Kerim . 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 244732
Cred ca m-am inselat ... poate ca in final este un episod bun rau . RAZBUNARE !!!!!!!!!!!!!!!! DAAAAAAAAAAAAA !!

Cat de bine joaca Engin ... Ii simt disperarea , supararea si nervozitatea . kiss

20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 Wbdtdw

20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 34y68o9

20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 10zn4bc

20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 34sqe1i
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mar 28 Feb 2012, 6:27 pm

Buna Vic kiss

ai dreptate..uitate ce par valvoi are Kerim
si cu cata ura ai loveste pe Selim si Erdo...
dar ce nervi are ker pe Must Evil or Very Mad
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Mar 28 Feb 2012, 6:27 pm

Lipseste Rahmi cu lopata.Stii ce ma gandesc poate il gaseste Engin pe cantaret si ii face o baie in Bosfor!
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mar 28 Feb 2012, 6:31 pm

gix a scris:Lipseste Rahmi cu lopata.Stii ce ma gandesc poate il gaseste Engin pe cantaret si ii face o baie in Bosfor!

Buna gix...
Rahmi nu lipseste..e acolo dar fara lopata Smile
atat ai trebuia ca nu mai avea trai bun cu mukk acasa Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 28 Feb 2012, 6:36 pm

dubaisport a scris:Buna Vic kiss

ai dreptate..uitate ce par valvoi are Kerim
si cu cata ura ai loveste pe Selim si Erdo...
dar ce nervi are ker pe Must Evil or Very Mad

Pana si parul stie sa "joace" !!! 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 283516
Un adevarat actor Engin asta !!! 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 283516 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 283516 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 283516
Imi placeeeeeeeeeeeeeeeeeee ... mult de tot !! 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 248946 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 248946 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 248946

Toate fanele vor sa faca reclama la shampon . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mar 28 Feb 2012, 6:40 pm

victorelalove a scris:

Toate fanele vor sa faca reclama la shampon . Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile
si daca ar face reclama la sampon cu paduchi..tot s-ar epuiza stocurile Smile Smile

episodul se termina cu bataia dintre Ker si Must...noi ai vom vedea pe copiii imbratisati abia sapt viitoare sad
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Mar 28 Feb 2012, 6:43 pm

Dar Gullia unde va fi in apa sau legata de scaun?
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 28 Feb 2012, 6:44 pm

dubaisport a scris:

Smile Smile Smile Smile
si daca ar face reclama la sampon cu paduchi..tot s-ar epuiza stocurile Smile Smile

episodul se termina cu bataia dintre Ker si Must...noi ai vom vedea pe copiii imbratisati abia sapt viitoare sad
20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 539466 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 539466 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 539466 Asa este ... are un par superb !!

Fiti atente aici :
20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 539466 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 14diwcz
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mar 28 Feb 2012, 6:46 pm

gix a scris:Dar Gullia unde va fi in apa sau legata de scaun?
legata de scaun ...i-a aruncat hainele ( pluoverul si fusta 0) si i-a adus pantaloni Mustafa
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 28 Feb 2012, 6:48 pm

Eu nu stiu daca alea sunt poze de la filmari sau din serial . kiss
Dar tot ce este posibil ca sa arunce hainele Gulliei in masina .
Ce picioruse subtirele are Beren .

20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 122gtur
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mar 28 Feb 2012, 6:52 pm

se pare ca Ker va merge la inchisoare ptr 2 epis ca i-a batut pe cei 2 Yasarani in miklocul strazii
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mar 28 Feb 2012, 6:53 pm

ce tare-i poza cu rdo cautandu-si nasul pe jos...
iar faza cu zburatul e de comaaaaa Smile ...fanii nu au limita
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 28 Feb 2012, 6:55 pm

dubaisport a scris:se pare ca Ker va merge la inchisoare ptr 2 epis ca i-a batut pe cei 2 Yasarani in miklocul strazii
Eu nu cred ca mai ajunge la inchisoare . Poate doar ca sa dea cateva declaratii ...
Daca ar fi fost ceva ...l-ar fi retinut de atunci politia . Daca este sa merga ...tot pentru crima lui Vural va merge . Vom vedea .
Dar ... ce mai conteaza ? Nici nu mai vreau dragostea Gulliei pentru Kerim . M-am resemnat de mult .
Asa ca poate sta si la inchisoare ... ca si daca sta langa ea , cu ce este mai bine ?
El se uita asa de frumos la ea ... si ea zici ca are corabiile inecate !! stupid stupid stupid

Vreau sa vina mai repede momentul cu bataia ! 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 244732
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Mar 28 Feb 2012, 6:59 pm

M-au amuzat pozele de parca ar fi un serial de comedie.
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mar 28 Feb 2012, 7:00 pm

victorelalove a scris:
Eu nu cred ca mai ajunge la inchisoare . Poate doar ca sa dea cateva declaratii ...
Daca ar fi fost ceva ...l-ar fi retinut de atunci politia . Daca este sa merga ...tot pentru crima lui Vural va merge . Vom vedea .

ba de mers ..tot va merge Vic ..nu va scapa 2 episoade de ea ...
si eu astept epis de joi , sa-l vad pe Ker cat de deznadajduit e..,
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Mar 28 Feb 2012, 7:02 pm

Poate va sta asa putin pentru declaratii la politie dar cine stie ce au in cap scenaristele.
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 28 Feb 2012, 7:04 pm

A stat 4 episoade .
Nu sta mai mult de 1 episod ... vor face fanii urat rau . Nu cred ca se vor lungi in asemenea hal .
Si acum tot pentru ca au dat fanii tone de "dislike" au ales ca Gullia sa fie salvata in acelasi episod . Daca nu era asa ... mai statea rapita un episod .
Spunem noi ... dar nu au cum sa nu fie atenti la fani . Si au si ei orgoliul lor ... kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mar 28 Feb 2012, 7:08 pm

eu nu sunt asa sigura Vic...ce au in scenariu asta fac pana la capat
daca in scenariu era Gulli sa fie elibewrata abia in epis de sapt viit si nu joi , cu ce mai umpleau timpul liber ramas ? nu are logica ipoteza ta
ei trag deja episodul inainte sa vedem noi promurile...
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 28 Feb 2012, 7:12 pm

NU cred ca este totul chiar asa de simplu . Ele au o idee ...atat tot . Nu au totul batut in cuie . Este loc de schimbat multe lucruri .
Vor avea ce sa mai gaseasca . Dar asta este parerea mea .
Poate sa mearga Kerim la inchisoare ... v-am mai spus , nici nu-mi mai pasa . SA NE LASE CU IDEEA DE DRAGOSTE ...PENTRU CA MAI MULT NE ENERVEAZA . ASA ,... DACA STIM CA ESTE CU URA , RAZBUNARE SI DURERE ...STIM LA CE SA NE ASTEPTAM
Chiar mi-as dori intr-un fel ca el sa plece de langa soata . 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 244732
Asa cel putin ... stiu ca nu ma mai astept la nimic , si imi este tare bine . kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mar 28 Feb 2012, 7:16 pm

ai uitat cel mai important lucru : FGSN este DRAMA , CAZ SOCIAL ...nu poveste de iubire ....pe asta marseaza si scenaristele ,vor sa ne arate ca si fara iubire se poate trai ...in turcia !!!
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 28 Feb 2012, 7:20 pm

Atunci ... sa nu ne mai arate trailer cu ei doi . Nu merge asa ..
De ce au mai pus povestea lor atunci ?
Sa ne lasa fara ... eu una nu ma supar .
Ma enervez doar cand astept mai mult ( pentru ca sunt episode in care se incearca iubirea - daca pot sa spun asa ) ... Dar nu mai vreau ca ei doi sa fie impreuna . Chiar nu-mi mai pasa . kiss
Sa stam cu cazul social ... asa merge . Dar sa nu-i mai prind ca se pupa . Asta ma supara pe mine ... 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 2743637754

20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 22 2r6i71d
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mar 28 Feb 2012, 7:21 pm

ahaaaaaa..uite-le pe cele 2 " vinovate " de durerea nostra de cap slap
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 28 Feb 2012, 7:23 pm

dubaisport a scris:ahaaaaaa..uite-le pe cele 2 " vinovate " de durerea nostra de cap slap
Sunt Ece si Melek ????????? Smile Smile Smile Smile
Dar eu nu cred . Astea sunt mai frumoase . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 22 din 43 Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum