Serialesitelenovelet
21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+4
dubaisport
mita baston
victorelalove
DENISA
8 participanți

Pagina 25 din 44 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44  Urmatorul

In jos

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Empty Re: 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Vin 09 Mar 2012, 2:53 pm

Episode 66 has some nice developments. Do Kerim and Fahrettin catch Mustafa? Or does this grasshopper get away? How many times can he get away...
Resat and Munir face court, but employing confusion tactics, they're once again off the hook.
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti

Sus In jos

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Empty Re: 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Vin 09 Mar 2012, 2:55 pm

The awards ceremony (“Yılın En Has İsimleri Ödül Töreni”) will be held next Tuesday 13th march in the university, the big Hall.

In men category, Engin Akyurek was the winner.
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 09 Mar 2012, 5:05 pm

Ai dreptate , Dubai . kiss
Insa daca nu as vedea totul din punct de vedere sentimental ... NU L-AS MAI VEDEA . Punct !!!! Smile
Nici nu mai mi-as bate capul cu serialul asta . Asa sunt eu ... nu am temperament de simplu telespectator , sunt vulcanica rau . Nu-mi sta in caracter sa privesc ceva doar de dragul de a privi . Nu gasesc satisfactie in asta . kiss
Trebuie sa-mi placa ceva foarte mult ca sa am rabdare ... sa stau si sa privesc . Asa sunt eu "modelata" ... nu tine de cerebral ...tine de inima ... si inima mea pune mult la suflet ... daca nu as face asa , ti-am mai spus as renunta .

Cat despre ceea ce priveste apropierea dintre ei ... nu asta ma supara . Ma supara ca nimic nu are cursivitate . Am si spus ca nici nu mai vad vreo relatie intre ei ... si nici nu mai imi pasa cum vor evolua lucrurile . Dar si-au batut joc de episodul de aseara . Multe scene trase de par ... care au facut ca in final episodul sa fie unul tras de par . Cu toata imbratisarea din final ... care a fost frumoasa , dar care pe mine nu mai m-a emotionat . Relatia este distrusa pentru mine . kiss Dar asa sunt eu ... si asta simt eu .
Iin sfarsit . Poate ca este timpul sa ma metamorfozez ... sau poate sa renunt . Smile

Engin Akyurek USA Fans
Everyone,University of Has web site or one official source has not been confirmed yet but we heard year 2011 University of Has student selected " Best Male actor of the year ENGIN AKYUREK"

This award has been going on since 2002 .Year of best Award will be presented to winners on March 13, 2012 at D-Block Saloon.

Just wanted to share with you

Congrats ENGIN....

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 25 3462fjk
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Mar 2012, 5:14 pm

uite Vic,am gasit unii care fac dush impreuna,sa nu mai fi suparata pe kerim! serialul e bunicel, primele episoade,ca mai toate filmele turcesti dealtfel,poate mai uiti de enginu Smile
mita baston
mita baston
vip
vip

Data de inscriere : 28/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 09 Mar 2012, 5:17 pm

Vic...fericirea din finalul epis de aseara va trece repede ..Munir si resat vor fi liberi sapt viit sad
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 09 Mar 2012, 5:18 pm

buna mita kiss
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 09 Mar 2012, 5:19 pm

mita baston a scris:
...poate mai uiti de enginu Smile
Buna , Mita !! kiss

Nici o sansa . Smile Smile Smile Smile
Si nu-mi place baiatul ala .
Mai bine ma uit la avatarul meu . Smile Smile Smile

Mita , Enginu' este principalul vinovat . Dar il iert pentru tot !!!!!!!!!!!! 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 25 283516 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 25 283516 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 25 283516 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 25 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 09 Mar 2012, 5:21 pm

dubaisport a scris:Vic...fericirea din finalul epis de aseara va trece repede ..Munir si resat vor fi liberi sapt viit sad
Buna , Dubai !!
Nici nu-mi pasa . kiss

Uite ca a castigat baiatul un sondaj ...sau ce o fi . 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 25 283516 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 25 283516 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 25 283516 Asta imi place .
Ceea ce nu-mi place este ca nu sunt compatibila cu turcii . Smile Smile Smile

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 25 2wp5iro
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 09 Mar 2012, 5:24 pm

victorelalove a scris:

Ceea ce nu-mi place este ca nu sunt compatibila cu turcii . Smile Smile Smile

[

ai sa razi ..dar turcii considera cok guzal epis de aseara Smile Smile

asta inseamnaca problema e la noi Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Mar 2012, 5:24 pm

buna Dubai!
mie mi-a placut muzica din filmul ala,era ceva nou la vremea cand nu eram prea obisnuita cu traditiile si filmele turcesti.
aseara mi-a placut noul look al lui kadir,parca a intinerit 10 ani de cand s-a asezat la casa lui.or fi facut impachetari cu namol la hotelul ala unde au stat in week-endul de miere! cred ca au contract,in fiecare episod sa demonstreze abilitatile actoricesti ale fiecarui membru al echipei,aseara a fost randul lui resat si munir.prostanacii cei tineri ,nu au fost asa de hazlii,nu-i prinde rolul de fugari mancatori de chipsuri.
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 09 Mar 2012, 5:25 pm

eu nu inteleg de ce au mai adus-o pe terapeuta acasa daca tot nu ne-au aratat nimic cu ea stupid
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 09 Mar 2012, 5:28 pm

mita baston a scris:buna Dubai!
mie mi-a placut muzica din filmul ala,era ceva nou la vremea cand nu eram prea obisnuita cu traditiile si filmele turcesti.
aseara mi-a placut noul look al lui kadir,parca a intinerit 10 ani de cand s-a asezat la casa lui.or fi facut impachetari cu namol la hotelul ala unde au stat in week-endul de miere! cred ca au contract,in fiecare episod sa demonstreze abilitatile actoricesti ale fiecarui membru al echipei,aseara a fost randul lui resat si munir.prostanacii cei tineri ,nu au fost asa de hazlii,nu-i prinde rolul de fugari mancatori de chipsuri.

mie mi-au placut si yasaranii tineri...ziceai ca sunt Boney si Clade Smile Smile
nu am vazut Sila....inca nu i-a venit randul,poate la vara
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 09 Mar 2012, 5:28 pm

Pai asta spun si eu , Dubai !! kiss Smile
Lor le place ce nu ne place noua ... de asta ei sunt turci si noi romani . Smile

Da , Mita ... episodul urmator este randul lui Metlem si a mamei .
Engin si Beren or cere prea mult pe episod ...la minutele filmate . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 09 Mar 2012, 5:28 pm

fanii vorbesc ca Asu a fost ridicata de politie,nu de pesti
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Mar 2012, 5:29 pm

dubaisport a scris:eu nu inteleg de ce au mai adus-o pe terapeuta acasa daca tot nu ne-au aratat nimic cu ea stupid
pai sa mai umple si episodul viitor cu "flash back-uri"! poate ,asa cum ziceau unele fane,chiar se culca kerim la ea in camera,secventa aia de la 14 febr. ce precede manufacturarea pe banda de torturi
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 09 Mar 2012, 5:30 pm

victorelalove a scris:

Da , Mita ... episodul urmator este randul lui Metlem si a mamei .
cred ca nu mai au nici ele viata lunga in film..deja aseara au intrat in belea din cauza lui Must
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 09 Mar 2012, 5:30 pm

dubaisport a scris:fanii vorbesc ca Asu a fost ridicata de politie,nu de pesti

Da ... si eu tot asa am auzit . Are ceva de-a face si cu nu stiu ce Germanie . stupid stupid stupid
Ce sa mai ... o imbarligatura de incurcaceala .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 09 Mar 2012, 5:31 pm

mita baston a scris:
pai sa mai umple si episodul viitor cu "flash back-uri"! poate ,asa cum ziceau unele fane,chiar se culca kerim la ea in camera,secventa aia de la 14 febr. ce precede manufacturarea pe banda de torturi
Smile Smile Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 09 Mar 2012, 5:33 pm

victorelalove a scris:

Da ... si eu tot asa am auzit . Are ceva de-a face si cu nu stiu ce Germanie . stupid stupid stupid

pai asu s-a casat si a plecat cu barbasu in Germania ; acolo ala a vandut-o pestilor sa se prostitueze in Turcia...apoi l-a cunoscut pe Must
asta i-a si zis Munir cand s-a dus ea la politie sa dea declaratie impotriva lui Must,in epi 63
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 09 Mar 2012, 5:36 pm

eeeeeeeeeeeee ... dezgroapa si ei mortii . Ia sa vezi de nu o aparea si sotul din Germania ... o mai rapeste si ala pe Gulliei ...si il impusca pe Kerim .
Nu cred ca mai suport mult serialul asta ... hai ca ma uit pentru Engin , dar daca apare 10 minute . Mai bine ma uit la scenele cu el a doua zi . Nu se merita sa pierd 2 ore ...pe care nu mi le mai da nimeni inapoi . kiss

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 09 Mar 2012, 5:37 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Mar 2012, 5:37 pm

ei,ce ar fi s-o vedem in episodul viitor pe baba"doctor quinn" deschizand ea masina lui musti ????
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 09 Mar 2012, 5:38 pm

mita baston a scris:ei,ce ar fi s-o vedem in episodul viitor pe baba"doctor quinn" deschizand ea masina lui musti ????

Smile Smile Smile Smile
Nu m-ar mira .

Rubbish..Crap whatever words i use for this script aren't enough! If it wasn't for Engin's performance this show would've stopped doing good in terms of ratings which they really care for. Engin again last 10 minutes were PERFECT...Im sick of FG's teethless smiles, her depressed face and not bothering to ask her injured "HUSBAND" if he's ok?....The writers should be ashamed for what they've done to the TWO MAIN leading characters especially FG!!!

FG is supposed to progress and what is this going back 10 steps. :-((((( Now I am really not a person to complain and I put up with anything until the last straw. She is suppoed to get better and why take her back?!! I am so pissed. If it was not for Engin and Beren I would never watch this show although I like Resat alot.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 09 Mar 2012, 5:38 pm

gulli aseara in tot epis a zis de 3 ori "ma simt bine " si astea au fost toate replicile

Mukk era toata zambete cand l-a vazut pe bodyguard ,il mai servea si cu ceai ; vroia si ea sa vada surpriza din finalul epis
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Mar 2012, 5:39 pm

oricum,a fost destul de "hot" secventa aia cand se chinuie musti sa scoata"porumbelul"din buzunar cupidon
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 09 Mar 2012, 5:40 pm

mita baston a scris:ei,ce ar fi s-o vedem in episodul viitor pe baba"doctor quinn" deschizand ea masina lui musti ????

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 25 539466 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 25 539466 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 25 539466

hai ca le avea baba cu vindecarea..mai lipsea ca si mosu s-o ajute la fiert ierburi si vedeam " vraciul " in varianta turceasca
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 25 din 44 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum