Serialesitelenovelet
21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+4
dubaisport
mita baston
victorelalove
DENISA
8 participanți

Pagina 27 din 44 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44  Urmatorul

In jos

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Empty Re: 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 09 Mar 2012, 6:07 pm

mita baston a scris:
tot o tine el ca nu-si aminteste nimic din noaptea aia,poate in ultimul episod isi aduce aminte......sa ne lase un gust amarrrrrr
Sa-si aminteasca ce vrea ... Poate ca este mai bine ca sa fi fost si el implicat .
Asa se termina si cu pedeapsa lui ...si gata . Urmaturul proiect al lui Engin astept . 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 244732 kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Empty Re: 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Vin 09 Mar 2012, 6:09 pm

victorelalove a scris:
Nu ...uite aici Dubai . Rochia este pe pat si Gullia plange .
Ce sperante mi-am facut la inceputul sezonului ... dar l-au facut varza . Cel putin pentru mine .

Vic ..scenaristele au schimbat scenariu...
dar mesajul e acelasi ...Gulli plange dupa Ker care e in inchisoare, iar apoi confruntarea dintre G si erdo din pasaj si nu din gradina
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 09 Mar 2012, 6:10 pm

mita baston a scris:
tot o tine el ca nu-si aminteste nimic din noaptea aia,poate in ultimul episod isi aduce aminte......sa ne lase un gust amarrrrrr

pai cum nu-si mai aminteste ?
isi aminteste dar se invinovateste singur
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 09 Mar 2012, 6:11 pm

dubaisport a scris:

Vic ..scenaristele au schimbat scenariu...
dar mesajul e acelasi ...Gulli plange dupa Ker care e in inchisoare, iar apoi confruntarea dintre G si erdo din pasaj si nu din gradina

Deci cu nunta ... este ca nu va fi nicio nunta .
Ce bine !!!!!!!!!! 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 244732 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 244732 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 244732 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 244732 in momentul de fata sunt cel mai dezamagit fan din lume .
Am pus atata suflet in serialul asta ... si nu ma asteptam sa fiu dezamagita in halul asta .
Numai cate rezumate am facut ...si cat timp i-am de dedicat .
Dar daca nu se poate ... nu se poate .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 09 Mar 2012, 6:13 pm

dubaisport a scris:

Mie mi-ar place sa fi fost si el implicat ... in felul asta isi da seama ca totul este sortit esecului si doar ca ajunge la inchiosare pentru fapta il va face dupa ce iese de acolo sa ia viata de la capat departe de tot si de toate . 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 244732
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 09 Mar 2012, 6:17 pm

nu stiu ce sa zic Vic ..eu nu mai sunt asa patimasa ,am fost in primul sezon, toata vara am suferit, apoi am incercat sa vad serialul dpdv social si am inteles altfel situatia, cred ca ma ajuta si meseria mea sau poate ca nu am luat serialul ca o poveste de dragoste.
eu am fost in sit in care esti tu ,cand am vzt ASK-ul ,dar acolo Yaso si Sav au fost alaturi impotriva raului,chiar daca ziua se certau noaptea erau unul langa altul in pat .
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Mar 2012, 6:18 pm

dubaisport a scris:

nu-si aminteste daca s-a atins de guli sau nu
mita baston
mita baston
vip
vip

Data de inscriere : 28/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 09 Mar 2012, 6:20 pm

mita baston a scris:
nu-si aminteste daca s-a atins de guli sau nu
pai si la reconstituirea din finalul primului sezon ce a zis?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Mar 2012, 6:21 pm

dubaisport a scris:nu stiu ce sa zic Vic ..eu nu mai sunt asa patimasa ,am fost in primul sezon, toata vara am suferit, apoi am incercat sa vad serialul dpdv social si am inteles altfel situatia, cred ca ma ajuta si meseria mea sau poate ca nu am luat serialul ca o poveste de dragoste.
eu am fost in sit in care esti tu ,cand am vzt ASK-ul ,dar acolo Yaso si Sav au fost alaturi impotriva raului,chiar daca ziua se certau noaptea erau unul langa altul in pat .

eu nu am putut sa-l vad pe murat in alt rol,langa alta actrita, facandu-i declaratii,pentru mine a ramas Demir si gata.nu la fel s-a intamplat cu tuba,am reusit sa vad mare parte din serialul "gonulcelen",dar atat..
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Mar 2012, 6:22 pm

dubaisport a scris:
pai si la reconstituirea din finalul primului sezon ce a zis?
ce stia de la vural doar,cum ca nu s-ar fi atins de ea,dar el personal ,are un "lipsus"taman in punctele esentiale
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 09 Mar 2012, 6:28 pm

Fetele , eu daca incep sa vad serialul asta ca un caz social ... s-a treminat pentru mine .
Sunt o multime de documentare cu violuri si nenorociri ... daca vreau sa vad asta ... gasesc pe toate posturile .
Cand este vorba de un serial ... eu vreau divertisment . Si asa viata este oribila cateodata ... uitati-va numai ce se intampla in lume .
De aceea eu am crezut ca a fost tragedia ...si de atunci vom urmari vindecarea ei alaturi de cei dragi . Dar ea este traumatizata la infinit .
Scuze ... dar NUUUUUUUUUUUUU !! 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2743637754
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Mar 2012, 6:32 pm

va las,singura pierdere aseara a fost ca de obicei compania voastra kiss ,ne mai auzim maine 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Vin 09 Mar 2012, 6:32 pm

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 648483 fetelor!
Ce faceti?
...analiza pe film??? kiss
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 09 Mar 2012, 6:32 pm

Pai si pesimistul este un optimist bine informat . kiss

Oricum ...toate ca toate , dar saptamana viitoare nu cred ca ma uit la episod . Nu mai am acceasi placere ... a disparut dorinta . Cel putin asta simt astazi ...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 09 Mar 2012, 6:34 pm

Mirela Maria a scris: 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 648483 fetelor!
Ce faceti?
...analiza pe film??? kiss

Buna , Mirela !!
Suntem bine . Tu ce mai faci ?
Da ... o analiza despre nimic . Dureri si nepasari ... in rest totul este OK . Smile Smile Smile

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656 Mita !!
O seara frumoasa !! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 09 Mar 2012, 6:36 pm

mita baston a scris:

eu nu am putut sa-l vad pe murat in alt rol,langa alta actrita, facandu-i declaratii,pentru mine a ramas Demir si gata.nu la fel s-a intamplat cu tuba,am reusit sa vad mare parte din serialul "gonulcelen",dar atat..

eu i-au fiecare serial in parte ..nu fac asociatii
de exmp Tuba nu ar fi fost potrivita ptr rolul Yasemin , asa consider eu .ea e mai domoala,fina ,genul papusii Barbie; langa Savas Aga trebuia o femeie cu vocea mai puternica ...Nurgul a jucat bine alaturi de Murat.

nu stiu Vic daca in documentare vezi aceeasi sensibilitate exprimata ca in filme.
si eu urmaresc docum de genul asta, dar sunt niste reconstituiri cu alte personaje ,nici macar cele implicate direct.
ai vazut tu vreun doc unde pers sa planga ca Engin ? eu nu....
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 09 Mar 2012, 6:37 pm

mita baston a scris:va las,singura pierdere aseara a fost ca de obicei compania voastra kiss ,ne mai auzim maine 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656 Mita....reciproca e valabila ; seara frumoasa in continuare !

buna Mirela ! kiss
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 09 Mar 2012, 6:38 pm

dubaisport a scris:
ai vazut tu vreun doc unde pers sa planga ca Engin ? eu nu....
Eu nu ma refer la personaje ... ma refer la subiect . kiss
Si pe Enginu' il plac si cand este vesel ... nu este nevoie sa planga mereu .
Dar poate ca ma insel eu ... astazi sunt din nou dezamagita .
Dar cred ca in curand dau spre nepasare si ignorare .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Vin 09 Mar 2012, 6:38 pm

nu mai analizez nimic,Vic ci ma uit cu tot mai mare placere
poate sa fulgere ca eu il vad pe Kerim si e de ajuns
chiar imi pare rau ca se apropie finalul
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 09 Mar 2012, 6:42 pm

Mirela Maria a scris:
Si mie ...dar imi pare rau ca nu-l vedem mai mult in episod . sad sad sad sad sad
Engin principalul motiv .
Si cred ca si principalul motiv pentru incalzirea globala !!!! 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 248946 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 248946 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 248946 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 248946 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 248946
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Vin 09 Mar 2012, 6:45 pm

tu te gandesti la incalzirea globala cand inimile noastre iau foc??? 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 539466 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 539466 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 539466
astept o veste pentru un proiect nou dar sa fie mai mult love......desi nu cred
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 09 Mar 2012, 6:51 pm

Mirela Maria a scris:tu te gandesti la incalzirea globala cand inimile noastre iau foc??? 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 539466 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 539466 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 539466
Pai el este motivul ... Tu nu l-ai vazut cum arata ???? 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 248946 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 248946 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 248946 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 248946 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 248946 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 248946
Un grad in plus ... tot a "reusit" . Smile Smile Smile

Pai despre un nou proiect vom afla mai prin vara . Sa vedem ...
Oricum "mai rau" ca subiectul din FGSN ...nu are cum sa fie . kiss kiss Sau eu mai stiu ...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 09 Mar 2012, 6:52 pm

Mirela Maria a scris:nu mai analizez nimic,Vic ci ma uit cu tot mai mare placere
poate sa fulgere ca eu il vad pe Kerim si e de ajuns

Mirela ..ai venit la tzanc sa-mi dai o mana de ajutor kiss
Vic e suparata rau pe G si Ker , nu pot deloc s-o fac sa-si schimbe parerea
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Vin 09 Mar 2012, 6:55 pm

dubaisport a scris:

dar de ce?/
tot nu crede ca se iubesc?
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 09 Mar 2012, 6:55 pm

dubaisport a scris:

Dar nu sunt suparata pe ei .
Sunt suparata DE CUM EVOLUEAZA SITUATIA . Gullia este iar traumatizata .... si plangacioasa . Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 44 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum