Serialesitelenovelet
14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 6 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 6 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)

+10
DENISA
nutzi
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
petronela
narcisa
Garo
tiberici
lica54
14 participanți

Pagina 6 din 40 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul

In jos

14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 6 Empty Re: 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 08 Mar 2012, 9:23 pm

petronela a scris:Alexa 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 6 517793 pentru film..
Fetelor nu mai spuneti nimic ??...sunteti foarte triste daca nici o parere... nimic...nimic...sa nu spuneti ca o sa fiti tot asa pana pe la episodul 75...si ceva... sad sad

Fetele sunt la distractie, au treaba prin dulap. Smile Cand cu Dev, cand cu Maan .... Smile

Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 6 Empty Re: 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)

Mesaj Scris de narcisa Joi 08 Mar 2012, 9:25 pm

Eu mă mir de ce Dev este atât de imobil, nu arată nici un sentiment. Știu că nu are nici un drept dar totuși copilul care s-a pierdut a fost al lui. Chiar nu simte nimic? N-am văzut nici cea mai mică atitudine din partea lui față de acest copil.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 08 Mar 2012, 9:27 pm

narcisa a scris:Eu mă mir de ce Dev este atât de imobil, nu arată nici un sentiment. Știu că nu are nici un drept dar totuși copilul care s-a pierdut a fost al lui. Chiar nu simte nimic? N-am văzut nici cea mai mică atitudine din partea lui față de acest copil.

Ce mai putea sa mai zica si el ? Dupa ce ca el este vinovat de toata situatia asta, ce ar mai putea sa mai spuna ?
Bine nu Dev de acum, ca nu prea pare in stare de asa ceva, ci iubirea ta Abhinav kiss
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 08 Mar 2012, 9:30 pm

Alexa mii de multimiri pentru ep!Alexa dar de ce ai schimbat fatada la canalul tau?era mai frumos inainte..
14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 6 11293646315290625194565

Ultima editare efectuata de catre lica54 in Joi 08 Mar 2012, 9:53 pm, editata de 1 ori
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 08 Mar 2012, 9:34 pm

lica54 a scris:Alexa mii de multimiri pentru ep!Alexa dar de ce a schimbat fatada la camalul tau?era mai frumos inainte..
Spoiler:

Dadi nu eu am facut asta. Cei de pe site au decis sa faca o noua oagina, iar din data de 7 martie 2012, aduca de ieri toate paginile de pe youtube au fost actualizate.

Nu imi place deloc, nu pot pune poze nimic. E foarte aiurea. Iar comentariile sunt puse foarte prost. Am tras de timp cat am putut cu vechiul designe. Cred ca era beat ala de a creat designeul asta. 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 6 2743637754
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Joi 08 Mar 2012, 9:36 pm

In sfarsit v-ati dezmortit...ati iesit de prin dulapuri...ati venit de prin plimbari...ce-mi place...activitatea.. Smile Smile ..
Oricum noul Dev ...nu prea reuseste sa redea nimic ..nici privirea lui...nici gesturile..parca e adormit..
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 08 Mar 2012, 9:38 pm

Alexa20 a scris:

Ce mai putea sa mai zica si el ? Dupa ce ca el este vinovat de toata situatia asta, ce ar mai putea sa mai spuna ?
Bine nu Dev de acum, ca nu prea pare in stare de asa ceva, ci iubirea ta Abhinav kiss
Nu mă pot obișnui cu el, nu-mi inspiră aceleași sentimente, nici măcar nu-l pot socoti vinovat pentru ce i s-a întâmplat lui Geet, dar continuă cu aceeași atitudine impasibilă pe care a avut-o și Dev al meu când a aflat de copil. Regizorul nu ne arată nici măcar un gând de-al lui (abia am început să văd ep 263, nu știu ce e mai încolo), să n-ai tu nici un sentiment față de dispariția copilului? Nici nu-l mai pot considera bărbat adevărat.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 08 Mar 2012, 9:39 pm

petronela a scris:In sfarsit v-ati dezmortit...ati iesit de prin dulapuri...ati venit de prin plimbari...ce-mi place...activitatea.. Smile Smile ..
Oricum noul Dev ...nu prea reuseste sa redea nimic ..nici privirea lui...nici gesturile..parca e adormit..

E dragutz in felul lui, dar ma cam lasa rece. Totusi nu stiu daca mi-ar fi placut sa il vad pe vechiul Dev plangand atata si regretand atat
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 08 Mar 2012, 9:42 pm

Dev a venit să-i spună lui Geet că trebuie să treacă peste tot. De parcă lucrul ăsta s-ar face atât de ușor, cât ai bate din palme. Nu-mi place să văd scene triste în film dar dată fiind situația nici nu puteam vedea altceva.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Joi 08 Mar 2012, 9:49 pm

narcisa a scris:
Nu mă pot obișnui cu el, nu-mi inspiră aceleași sentimente, nici măcar nu-l pot socoti vinovat pentru ce i s-a întâmplat lui Geet, dar continuă cu aceeași atitudine impasibilă pe care a avut-o și Dev al meu când a aflat de copil. Regizorul nu ne arată nici măcar un gând de-al lui (abia am început să văd ep 263, nu știu ce e mai încolo), să n-ai tu nici un sentiment față de dispariția copilului? Nici nu-l mai pot considera bărbat adevărat.
Mi se pare normal sa nu simta nimic pentru copil pentru ca nici pentru Geet nu a avut nici un sentiment..de fapt el s-a simtit vinovat pentru ce i-a facut lui Geet ..i-a luat averea, onoarea..familia...dar nu mi s-a parut ca i-ar parea rau pentru ca a facut-o sa creada ca o iubeste...pentru sentimentele pe care Geet incepuse sa le aiba pentru el...pana sa ajunga sa-l urasca..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Joi 08 Mar 2012, 9:51 pm

Arjun a inceput sa arate acceptabil sau am inceput eu sa ma obisnuiesc cu el... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Joi 08 Mar 2012, 10:10 pm

Maan atostiutorul... 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 6 343827
Sper doar ca disparitia camerei sa o trezeasca pe Geet din soc...si sa nu dea in altul... sad
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 08 Mar 2012, 10:11 pm

petronela a scris:Arjun a inceput sa arate acceptabil sau am inceput eu sa ma obisnuiesc cu el... Smile

Cred ca a inceput sa devina putin mai uman in film. Daia pare mai acceptabil. Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 08 Mar 2012, 10:14 pm

petronela a scris:Maan atostiutorul... 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 6 343827
Sper doar ca disparitia camerei sa o trezeasca pe Geet din soc...si sa nu dea in altul... sad

Sincer cred ca intr-un fel procedeaza bine. ca dupa am vazut ca se supara Geet putin pe el si dupa incepe incet incet sa isi revina.

Dar totusi, mi se pare cam dura chestia asta. Adica o mama care isi pierde copilul se atarna de orice amintire care il leaga de el. Si o sa vedeti in episaodele de maine imi pare, ce ganduri are Maan in astfel de momente.
stupid
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Joi 08 Mar 2012, 10:19 pm

Saraca Geet trece dintr-un soc in alt soc, cand o venii acasa de la spital, lipsa camerei.....Cam dur Maan..
Numai cine a trecut prin asta intelege.
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Joi 08 Mar 2012, 10:22 pm

Alexa20 a scris:

Sincer cred ca intr-un fel procedeaza bine. ca dupa am vazut ca se supara Geet putin pe el si dupa incepe incet incet sa isi revina.

Dar totusi, mi se pare cam dura chestia asta. Adica o mama care isi pierde copilul se atarna de orice amintire care il leaga de el. Si o sa vedeti in episaodele de maine imi pare, ce ganduri are Maan in astfel de momente.
stupid
M-a enervat ca el parca a putut sa-si ia ...la revedere...de la tot ce era in camera..ai vazut ca fiecare lucru ii amintea de ceva..si el si le-a reamintit..dar Geet nu mai are ocazia asta ..normal ca are o reactie de furie...
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 08 Mar 2012, 10:26 pm

petronela a scris:
Mi se pare normal sa nu simta nimic pentru copil pentru ca nici pentru Geet nu a avut nici un sentiment..de fapt el s-a simtit vinovat pentru ce i-a facut lui Geet ..i-a luat averea, onoarea..familia...dar nu mi s-a parut ca i-ar parea rau pentru ca a facut-o sa creada ca o iubeste...pentru sentimentele pe care Geet incepuse sa le aiba pentru el...pana sa ajunga sa-l urasca..
Mie nu mi se pare normal să nu simtă nimic, indiferent de sentimentele pe care le-a avut sau nu pentru Geet. Geet e doar o persoană pe care a întâlnit-o în anumite împrejurări, dar copilul era cum se spune sânge din sângele lui. Nu mă refer să fi avut vreun sentiment de dragoste paternă, până la urmă nu l-a văzut niciodată, dar nici atitudinea asta de parcă n-ar fi existat niciodată nu mi se pare în regulă.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 08 Mar 2012, 10:28 pm

tiberici a scris:Saraca Geet trece dintr-un soc in alt soc, cand o venii acasa de la spital, lipsa camerei.....Cam dur Maan..
Numai cine a trecut prin asta intelege.
Dar poate reacționează pentru că acum e prea apatică, mai bine furioasă decât să-și piardă mințile din cauza tristeții.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Joi 08 Mar 2012, 10:34 pm

narcisa a scris:
Dar poate reacționează pentru că acum e prea apatică, mai bine furioasă decât să-și piardă mințile din cauza tristeții.

Mai bine furioasa decat apatica ai dreptate..... durerea jucata de ea m-a dat peste cap
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Joi 08 Mar 2012, 10:35 pm

narcisa a scris:
Mie nu mi se pare normal să nu simtă nimic, indiferent de sentimentele pe care le-a avut sau nu pentru Geet. Geet e doar o persoană pe care a întâlnit-o în anumite împrejurări, dar copilul era cum se spune sânge din sângele lui. Nu mă refer să fi avut vreun sentiment de dragoste paternă, până la urmă nu l-a văzut niciodată, dar nici atitudinea asta de parcă n-ar fi existat niciodată nu mi se pare în regulă.
Daca nu simti nimic pentru mama, cum sa simti ceva pentru copil..? Cand iti doresti un copil cu cineva intai te gandesti la acea persoana, apoi la copil...
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Joi 08 Mar 2012, 11:28 pm

petronela a scris:
Daca nu simti nimic pentru mama, cum sa simti ceva pentru copil..? Cand iti doresti un copil cu cineva intai te gandesti la acea persoana, apoi la copil...
14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 6 155656 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 6 155656
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Joi 08 Mar 2012, 11:32 pm

tiberici a scris: 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 6 155656 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 6 155656
Pupici noapte buna !
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 08 Mar 2012, 11:32 pm

petronela a scris:
N-am zis să-l dorească, ci să arate un sentiment, cel puțin unul de ușurare că a scăpat de el și de o eventualitate responsabilitate. Totuși, copilul a existat, chiar dacă pentru o perioadă scurtă și nu era al altuia ci al lui.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de costina Joi 08 Mar 2012, 11:37 pm

14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 6 8martie3f65b0644767d9a

14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 6 6224561

14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 6 Imagini8marie21

costina
costina
vip
vip

Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Joi 08 Mar 2012, 11:37 pm

narcisa a scris:
N-am zis să-l dorească, ci să arate un sentiment, cel puțin unul de ușurare că a scăpat de el și de o eventualitate responsabilitate. Totuși, copilul a existat, chiar dacă pentru o perioadă scurtă și nu era al altuia ci al lui.
Oricum responsabilitatea si-a luat-o Maan, deci oricum era scapat de ea..si Dev nu a aratat din start nici un interes pentru copil...
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 40 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum