14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+10
DENISA
nutzi
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
petronela
narcisa
Garo
tiberici
lica54
14 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
petronela a scris:Alexa pentru film..
Fetelor nu mai spuneti nimic ??...sunteti foarte triste daca nici o parere... nimic...nimic...sa nu spuneti ca o sa fiti tot asa pana pe la episodul 75...si ceva...
Fetele sunt la distractie, au treaba prin dulap. Cand cu Dev, cand cu Maan ....
Eu mă mir de ce Dev este atât de imobil, nu arată nici un sentiment. Știu că nu are nici un drept dar totuși copilul care s-a pierdut a fost al lui. Chiar nu simte nimic? N-am văzut nici cea mai mică atitudine din partea lui față de acest copil.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Eu mă mir de ce Dev este atât de imobil, nu arată nici un sentiment. Știu că nu are nici un drept dar totuși copilul care s-a pierdut a fost al lui. Chiar nu simte nimic? N-am văzut nici cea mai mică atitudine din partea lui față de acest copil.
Ce mai putea sa mai zica si el ? Dupa ce ca el este vinovat de toata situatia asta, ce ar mai putea sa mai spuna ?
Bine nu Dev de acum, ca nu prea pare in stare de asa ceva, ci iubirea ta Abhinav
Alexa mii de multimiri pentru ep!Alexa dar de ce ai schimbat fatada la canalul tau?era mai frumos inainte..
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Joi 08 Mar 2012, 9:53 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Alexa mii de multimiri pentru ep!Alexa dar de ce a schimbat fatada la camalul tau?era mai frumos inainte..
- Spoiler:
Dadi nu eu am facut asta. Cei de pe site au decis sa faca o noua oagina, iar din data de 7 martie 2012, aduca de ieri toate paginile de pe youtube au fost actualizate.
Nu imi place deloc, nu pot pune poze nimic. E foarte aiurea. Iar comentariile sunt puse foarte prost. Am tras de timp cat am putut cu vechiul designe. Cred ca era beat ala de a creat designeul asta.
In sfarsit v-ati dezmortit...ati iesit de prin dulapuri...ati venit de prin plimbari...ce-mi place...activitatea.. ..
Oricum noul Dev ...nu prea reuseste sa redea nimic ..nici privirea lui...nici gesturile..parca e adormit..
Oricum noul Dev ...nu prea reuseste sa redea nimic ..nici privirea lui...nici gesturile..parca e adormit..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Nu mă pot obișnui cu el, nu-mi inspiră aceleași sentimente, nici măcar nu-l pot socoti vinovat pentru ce i s-a întâmplat lui Geet, dar continuă cu aceeași atitudine impasibilă pe care a avut-o și Dev al meu când a aflat de copil. Regizorul nu ne arată nici măcar un gând de-al lui (abia am început să văd ep 263, nu știu ce e mai încolo), să n-ai tu nici un sentiment față de dispariția copilului? Nici nu-l mai pot considera bărbat adevărat.Alexa20 a scris:
Ce mai putea sa mai zica si el ? Dupa ce ca el este vinovat de toata situatia asta, ce ar mai putea sa mai spuna ?
Bine nu Dev de acum, ca nu prea pare in stare de asa ceva, ci iubirea ta Abhinav
narcisa- vip
petronela a scris:In sfarsit v-ati dezmortit...ati iesit de prin dulapuri...ati venit de prin plimbari...ce-mi place...activitatea.. ..
E dragutz in felul lui, dar ma cam lasa rece. Totusi nu stiu daca mi-ar fi placut sa il vad pe vechiul Dev plangand atata si regretand atat
Dev a venit să-i spună lui Geet că trebuie să treacă peste tot. De parcă lucrul ăsta s-ar face atât de ușor, cât ai bate din palme. Nu-mi place să văd scene triste în film dar dată fiind situația nici nu puteam vedea altceva.
narcisa- vip
Mi se pare normal sa nu simta nimic pentru copil pentru ca nici pentru Geet nu a avut nici un sentiment..de fapt el s-a simtit vinovat pentru ce i-a facut lui Geet ..i-a luat averea, onoarea..familia...dar nu mi s-a parut ca i-ar parea rau pentru ca a facut-o sa creada ca o iubeste...pentru sentimentele pe care Geet incepuse sa le aiba pentru el...pana sa ajunga sa-l urasca..narcisa a scris:
Nu mă pot obișnui cu el, nu-mi inspiră aceleași sentimente, nici măcar nu-l pot socoti vinovat pentru ce i s-a întâmplat lui Geet, dar continuă cu aceeași atitudine impasibilă pe care a avut-o și Dev al meu când a aflat de copil. Regizorul nu ne arată nici măcar un gând de-al lui (abia am început să văd ep 263, nu știu ce e mai încolo), să n-ai tu nici un sentiment față de dispariția copilului? Nici nu-l mai pot considera bărbat adevărat.
petronela- vip
Arjun a inceput sa arate acceptabil sau am inceput eu sa ma obisnuiesc cu el...
petronela- vip
Maan atostiutorul...
Sper doar ca disparitia camerei sa o trezeasca pe Geet din soc...si sa nu dea in altul...
Sper doar ca disparitia camerei sa o trezeasca pe Geet din soc...si sa nu dea in altul...
petronela- vip
petronela a scris:Arjun a inceput sa arate acceptabil sau am inceput eu sa ma obisnuiesc cu el...
Cred ca a inceput sa devina putin mai uman in film. Daia pare mai acceptabil.
petronela a scris:Maan atostiutorul...
Sincer cred ca intr-un fel procedeaza bine. ca dupa am vazut ca se supara Geet putin pe el si dupa incepe incet incet sa isi revina.
Dar totusi, mi se pare cam dura chestia asta. Adica o mama care isi pierde copilul se atarna de orice amintire care il leaga de el. Si o sa vedeti in episaodele de maine imi pare, ce ganduri are Maan in astfel de momente.
Saraca Geet trece dintr-un soc in alt soc, cand o venii acasa de la spital, lipsa camerei.....Cam dur Maan..
Numai cine a trecut prin asta intelege.
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
M-a enervat ca el parca a putut sa-si ia ...la revedere...de la tot ce era in camera..ai vazut ca fiecare lucru ii amintea de ceva..si el si le-a reamintit..dar Geet nu mai are ocazia asta ..normal ca are o reactie de furie...Alexa20 a scris:
Sincer cred ca intr-un fel procedeaza bine. ca dupa am vazut ca se supara Geet putin pe el si dupa incepe incet incet sa isi revina.
Dar totusi, mi se pare cam dura chestia asta. Adica o mama care isi pierde copilul se atarna de orice amintire care il leaga de el. Si o sa vedeti in episaodele de maine imi pare, ce ganduri are Maan in astfel de momente.
petronela- vip
Mie nu mi se pare normal să nu simtă nimic, indiferent de sentimentele pe care le-a avut sau nu pentru Geet. Geet e doar o persoană pe care a întâlnit-o în anumite împrejurări, dar copilul era cum se spune sânge din sângele lui. Nu mă refer să fi avut vreun sentiment de dragoste paternă, până la urmă nu l-a văzut niciodată, dar nici atitudinea asta de parcă n-ar fi existat niciodată nu mi se pare în regulă.petronela a scris:
Mi se pare normal sa nu simta nimic pentru copil pentru ca nici pentru Geet nu a avut nici un sentiment..de fapt el s-a simtit vinovat pentru ce i-a facut lui Geet ..i-a luat averea, onoarea..familia...dar nu mi s-a parut ca i-ar parea rau pentru ca a facut-o sa creada ca o iubeste...pentru sentimentele pe care Geet incepuse sa le aiba pentru el...pana sa ajunga sa-l urasca..
narcisa- vip
Dar poate reacționează pentru că acum e prea apatică, mai bine furioasă decât să-și piardă mințile din cauza tristeții.tiberici a scris:Saraca Geet trece dintr-un soc in alt soc, cand o venii acasa de la spital, lipsa camerei.....Cam dur Maan..
narcisa- vip
narcisa a scris:
Dar poate reacționează pentru că acum e prea apatică, mai bine furioasă decât să-și piardă mințile din cauza tristeții.
Mai bine furioasa decat apatica ai dreptate..... durerea jucata de ea m-a dat peste cap
tiberici- vip
Daca nu simti nimic pentru mama, cum sa simti ceva pentru copil..? Cand iti doresti un copil cu cineva intai te gandesti la acea persoana, apoi la copil...narcisa a scris:
Mie nu mi se pare normal să nu simtă nimic, indiferent de sentimentele pe care le-a avut sau nu pentru Geet. Geet e doar o persoană pe care a întâlnit-o în anumite împrejurări, dar copilul era cum se spune sânge din sângele lui. Nu mă refer să fi avut vreun sentiment de dragoste paternă, până la urmă nu l-a văzut niciodată, dar nici atitudinea asta de parcă n-ar fi existat niciodată nu mi se pare în regulă.
petronela- vip
petronela a scris:
Daca nu simti nimic pentru mama, cum sa simti ceva pentru copil..? Cand iti doresti un copil cu cineva intai te gandesti la acea persoana, apoi la copil...
tiberici- vip
Pupici noapte buna !tiberici a scris:
petronela- vip
N-am zis să-l dorească, ci să arate un sentiment, cel puțin unul de ușurare că a scăpat de el și de o eventualitate responsabilitate. Totuși, copilul a existat, chiar dacă pentru o perioadă scurtă și nu era al altuia ci al lui.petronela a scris:
Daca nu simti nimic pentru mama, cum sa simti ceva pentru copil..? Cand iti doresti un copil cu cineva intai te gandesti la acea persoana, apoi la copil...
narcisa- vip
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Oricum responsabilitatea si-a luat-o Maan, deci oricum era scapat de ea..si Dev nu a aratat din start nici un interes pentru copil...narcisa a scris:
N-am zis să-l dorească, ci să arate un sentiment, cel puțin unul de ușurare că a scăpat de el și de o eventualitate responsabilitate. Totuși, copilul a existat, chiar dacă pentru o perioadă scurtă și nu era al altuia ci al lui.
petronela- vip
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum