14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+10
DENISA
nutzi
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
petronela
narcisa
Garo
tiberici
lica54
14 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
La mulți ani și ție Costina. N-ai mai trecut de mult pe la noi.costina a scris:[]
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Să presupunem că bebe s-ar fi născut iar Maan ar fi murit. Ce-ar fi făcut Dev în acest caz? Sau ce ar fi trebuit să facă?petronela a scris:
Oricum responsabilitatea si-a luat-o Maan, deci oricum era scapat de ea..si Dev nu a aratat din start nici un interes pentru copil...
narcisa- vip
Nu e acelasi lucru ce ar fi facut.. cu ce ar fi trebuit sa faca ...
Asta depinde si de ce ar fi facut Geet in privinta asta..daca il voia pe Dev in viata ei sau nu...sau ..ipotetic ..sunt multe variante...si Dadi ar fi avut un cuvant de spus...etc.
Oricum...Dev in fata lui Maan nu avea nici un cuvant de spus, deci chiar daca i-ar fi pasat de copil , nu trebuia sa spuna nimic de el..si cred eu ca asta a fost de fapt neexprimarea sentimentelor lui..fata de copil..
Asta depinde si de ce ar fi facut Geet in privinta asta..daca il voia pe Dev in viata ei sau nu...sau ..ipotetic ..sunt multe variante...si Dadi ar fi avut un cuvant de spus...etc.
Oricum...Dev in fata lui Maan nu avea nici un cuvant de spus, deci chiar daca i-ar fi pasat de copil , nu trebuia sa spuna nimic de el..si cred eu ca asta a fost de fapt neexprimarea sentimentelor lui..fata de copil..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
eu chiar trec in fiecare zi si va si citesc doar ca nu mai apuc sa scriu ...si am de citit nu gluma si mai vad si filmul da nu-i problema de luni am iar concediu asa ca am timp mai multnarcisa a scris:
La mulți ani și ție Costina. N-ai mai trecut de mult pe la noi.
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
La multi ani !costina a scris: eu chiar trec in fiecare zi si va si citesc doar ca nu mai apuc sa scriu ...si am de citit nu gluma si mai vad si filmul da nu-i problema de luni am iar concediu asa ca am timp mai mult
te asteptam...nu numai la citit..
petronela- vip
Dragalaselor va spun si eu noapte buna...nu stiu cand ne vom auzi sper sa fie totul bine cand ma intorc
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Ce vreau eu de la Dev nu are legătură cu Geet, ea n-ar fi permis niciodată ca Dev să-i ia locul lui Maan în viața lui, eu mă refer doar la faptul că nu am aflat ce gândește Dev despre pierderea copilului, chiar l-a lăsat indiferent? Nu trebuie să-și declare sentimentele în fața cuiva, n-ar fi posibil și nici de dorit să facă asta atâta timp cât Maan este în viață, dar ceva trebuie să fi simțit, asta vreau eu să aflu și probabil nu m-am exprimat prea bine. Vreau să știu gândurile lui, nu ceea ce trebuie sau nu trebuie să arate altora. Pentru mine un bărbat care nu are nici un fel de atitudine (în funcție de sentimentele pe care le are) privind o problemă atât de importantă nu mai e bărbat.petronela a scris:Nu e acelasi lucru ce ar fi facut.. cu ce ar fi trebuit sa faca ...
narcisa- vip
Noapte buna !lica54 a scris:Dragalaselor va spun si eu noapte buna...nu stiu cand ne vom auzi sper sa fie totul bine cand ma intorc
Sigur va fi bine...noi te asteptam !
petronela- vip
Noapte bună Dadi, va fi bine, te așteptăm să te întorci repede. Multă sănătate.lica54 a scris:Dragalaselor va spun si eu noapte buna...nu stiu cand ne vom auzi sper sa fie totul bine cand ma intorc
[img]img]
narcisa- vip
Cum crezi ca ar fi trebuit sa arate ..gandurile lui cu privire la pierderea copilului ???narcisa a scris:
Ce vreau eu de la Dev nu are legătură cu Geet, ea n-ar fi permis niciodată ca Dev să-i ia locul lui Maan în viața lui, eu mă refer doar la faptul că nu am aflat ce gândește Dev despre pierderea copilului, chiar l-a lăsat indiferent? Nu trebuie să-și declare sentimentele în fața cuiva, n-ar fi posibil și nici de dorit să facă asta atâta timp cât Maan este în viață, dar ceva trebuie să fi simțit, asta vreau eu să aflu și probabil nu m-am exprimat prea bine. Vreau să știu gândurile lui, nu ceea ce trebuie sau nu trebuie să arate altora. Pentru mine un bărbat care nu are nici un fel de atitudine (în funcție de sentimentele pe care le are) privind o problemă atât de importantă nu mai e bărbat.
petronela- vip
Nu e vorba cum ar fi trebuit să arate, fără să mă gândesc aș spune că ar fi trebuit să-i pese și să sufere, problema e că ar fi trebuit să fie. Să le văd eu. Întotdeauna mi-am dorit să știu ce gândesc ceilalți, cele mai frumoase secvențe mi se par cele în care regizorul ne arată gândurile personajelor, acelea sunt adevărate, pe acelea poți pune bază cu adevărat. Iar la Dev n-am văzut nimic. Dar nu e timpul pierdut. Poate le voi vedea vreodată. Cred că am insistat prea mult pe această problemă dar mi-a stat ca un ghimpe în coastă încă de când vechiul Dev n-a reacționat în nici un fel la vestea că va avea un copil. Așa că acum am dat frâu liber sentimentelor.petronela a scris:
Cum crezi ca ar fi trebuit sa arate ..gandurile lui cu privire la pierderea copilului ???
narcisa- vip
Am inteles..si ma repet ..mi s-a parut ca Dev nu reuseste sa fie atat de expresiv..cum este Maan...pe fata lui nu am reusit sa citesc nimic..narcisa a scris:
Nu e vorba cum ar fi trebuit să arate, fără să mă gândesc aș spune că ar fi trebuit să-i pese și să sufere, problema e că ar fi trebuit să fie. Să le văd eu. Întotdeauna mi-am dorit să știu ce gândesc ceilalți, cele mai frumoase secvențe mi se par cele în care regizorul ne arată gândurile personajelor, acelea sunt adevărate, pe acelea poți pune bază cu adevărat. Iar la Dev n-am văzut nimic. Dar nu e timpul pierdut. Poate le voi vedea vreodată. Cred că am insistat prea mult pe această problemă dar mi-a stat ca un ghimpe în coastă încă de când vechiul Dev n-a reacționat în nici un fel la vestea că va avea un copil. Așa că acum am dat frâu liber sentimentelor.
.dar sa stii ca mi-a placut ...dezbaterea...era prea liniste ..acu mi s-au incins creierii..
petronela- vip
Atunci să mergem la culcare până nu stârnim vreun incendiu. Noapte bună Petro . Mi-am adus aminte că am lăsat rufele în mașina de spălat de câteva ore bune. Dar sunt obișnuită, mereu uit câte ceva când intru pe forum.petronela a scris:
Am inteles..si ma repet ..mi s-a parut ca Dev nu reuseste sa fie atat de expresiv..cum este Maan...pe fata lui nu am reusit sa citesc nimic..
.dar sa stii ca mi-a placut ...dezbaterea...era prea liniste ..acu mi s-au incins creierii..
narcisa- vip
Te pupic si eu de noapte buna !narcisa a scris:
Atunci să mergem la culcare până nu stârnim vreun incendiu. Noapte bună Petro . Mi-am adus aminte că am lăsat rufele în mașina de spălat de câteva ore bune. Dar sunt obișnuită, mereu uit câte ceva când intru pe forum.
petronela- vip
Noapte bună . Vă las niște mucenici pentru mâine dimineață.
Și cafeluța că a trecut multă vreme de când n-am mai servit una.
Am revenit cu scuzele de rigoare. Am uitat să aduc vinul.
Și cafeluța că a trecut multă vreme de când n-am mai servit una.
Am revenit cu scuzele de rigoare. Am uitat să aduc vinul.
narcisa- vip
Bonjourica !
Narcisa, multumin !
Cred ca intai servesc cafeaua...mai tarziu trec si la restul...pana diseara...sa tot avem chef..de vorba...mai ciocnim ...un paharel..
La multi ani !
Narcisa, multumin !
Cred ca intai servesc cafeaua...mai tarziu trec si la restul...pana diseara...sa tot avem chef..de vorba...mai ciocnim ...un paharel..
La multi ani !
petronela- vip
Fetelor filmul este postat. Ne auzim pe seara. Pupici :*
Mulțumim Alexa.Alexa20 a scris:Fetelor filmul este postat. Ne auzim pe seara. Pupici :*
narcisa- vip
narcisa a scris:
Mulțumim Alexa.
Alexa!!
Iar vin vremuri grele in familie..... Dev asta si cand face bine iese rau ..... sa vezi acum "intelegere" la Maan....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Alexa!!
Iar vin vremuri grele in familie..... Dev asta si cand face bine iese rau ..... sa vezi acum "intelegere" la Maan....
Dev e oaia neagra a familiei, ce poate sa faca si el. Dap ne asteapta vremuriii foarteeeeeeeeeee greleee si foarte urate. Nu imi place ce va urma
Nu inteleg de ce Nitya o impinge pe Anvesha catre uratul ala de mafiot de ce nu se baga ea pe felie.Ce tot atat ca o iubeste ca intr-adevar simte ceva pt. ea.Get lost Nitya.Shuuuuu!!!!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
O boy deci Nitya a facut alianta cu dusmanul deci ea il vrea intr-adevar pe Arjun de aceea o impinge atat de tare pe Anvesha in bratele mafiotului.
iulianagl- moderator
Mai dar ce naiba tot indruga Maan despre ea, el si copilul lor...a luat-o cumva razna Maan si eu nu stiu?
iulianagl- moderator
Acum ce?E gelos Maan cumva?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Mai dar ce naiba tot indruga Maan despre ea, el si copilul lor...a luat-o cumva razna Maan si eu nu stiu?
Cred ca a luat-o razna. Este o idiotenie daca el crede ca Geet o sa sara in sus de bucurie gandindu-se la "viitorul copil al lor", la doar cateva zile dupa ce a pierdut un copil.
Ma enerveaza dialogul lui
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum