Serialesitelenovelet
Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon - Traduceri episoade - Pagina 4 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon - Traduceri episoade - Pagina 4 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon - Traduceri episoade

2 participanți

Pagina 4 din 10 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

In jos

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon - Traduceri episoade - Pagina 4 Empty Re: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon - Traduceri episoade

Mesaj Scris de iulianagl Mar 08 Mai 2012, 10:22 pm

*8th May -- Is Pyaar Ko Kiya Naam Do- prima parte*

Arnav:Ce naiba a fost in mintea ta?N-am facut toate astea din cauza Lavanyei.Bine?
Khushi:Nu minti.
Arnav:Nu mint.
Khushi:Atunci spune-mi de ce te-ai casatorit cu mine?
Arnav:Pentru ca stiu despre tine si Shyam.Stiu ca tu si Shyam aveti o eventura amoroasa.M-am casatorit cu tine asa ca, casnicia surorei mele sa fie in siguranta de tine.De fapt, stii ceva?De multe luni m-am intrebat cum tu ai putut face o asa fapta atroce.De indata ce te-am vazut, eu..Nu te-ai gandit macar vreodata ca omul casatorit pe care vrei tu sa-l atragi in cursa e sotul altcuiva?El este ginerele familiei Raizada.El este ginerele familiei Raizada care ti-a oferit tie totul.Cum ai indraznit sa te joci cu viata surorei mele?Cum ai putut?Da, bine.Stiu foarte bine ca inocenta chipului tau este doar de fatada.Tu pari inocenta dar de fapt esti...Daca sora nu era insarcinata as fi dezvaluit acest adevar murdar chiar in noaptea aceea.Dar, n-am vrut sa-i ruinez fericirea din cauza ta.Pot face orice pentru sora mea.Ma pot casatori chiar si cu o fata ca tine.Si chiar asta am facut.Acum, astept ca cele 6 luni sa se termine iar sora mea si copilul ei sa fie in siguranta, asa ca apoi sa scap de tine pentru totdeauna.Pentru ca te urasc Khushi.Iar acum stii motivul pentru aceasta ura.Pentru ca tu nu ai caracter.

"Rabba veh, rabba veh...
De ce umbrele tale zboara peste visele mele?
De ce inima mea e asa de singura?
De ce limba mea este legata cu tacere?
Nu pot sa descriu prin lacrimi
De ce este atat de multa durere in dragostea ta,
Rabba veh, rabba veh
De ce este atat de multa durere in dragostea ta.
Rabba veh, rabba veh."
"Khushi:Spune-mi de ce te-ai casatorit cu mine?Am tot dreptul sa stiu adevarul.
Arnav:Pentru ca stiu despre tine si Shyam.Stiu ca tu si Shyam aveti o aventura amoroasa.M-am casatorit cu tine din cauza ca tu sa nu-i ruinezi fericirea surorei mele.Nu te-ai gandit macar odata ca omul casatorit pe care tu vrei sa-l atragi in cursa este sotul altcuiva.Cum indraznesti sa te joci cu viata surorei mele.Cum ai putut?Tu trebuie sa te casatoresti cu mine.Pentru 6 luni altfel n-am s-o las pe sora ta sa se casatoreasca cu fratele meu Akash.Pentru ca te urasc, Khushi.Tu pari inocenta dar de fapt tu esti..Pentru ca tu nu ai caracter.

Anjali:Ce s-a intamplat?De ce ai pus dosarul inapoi asa dintr-o data?
Shyam:Cum sa ma uit la acte cand tu esti in fata mea?Treaba poate fi facuta si mai tarziu, Anjali.Eu vreau doar sa ma concentrez numai la tine.Apropo Anjali!Cand Arnav si Khushi se vor intoarce?
Anjali:Ei ar trebui sa se intoarca astazi.De fapt, ei trebuie sa soseasca in cateva ore.Tu ai vreo treaba cu Arnav?
Shyam:Nu, nu.Am intrebat doar asa.

**
"Fata:Ce s-a intamplat Khushi?Ce incerci sa ascunzi in spatele zambetului tau?Se pare ca-ti amintesti de ziua nuntii tale.
Khushi:Vreau sa te intreb ceva Arnavji.De ce se intampla asta?Cand tu te apropii de mine inima mea incepe sa bata repede.
Shyam:Numai pe tine te iubesc Khushiji, pe Anjali nu o consider sotia mea.
Khushi:Daca aceasta relatie nu inseamna nimic pentru tine atunci de ce nu pui capat relatiei?Paraseste-o pe Anjali?
Daca aceasta relatie nu inseamna nimic pentru tine atunci de ce nu pui capat relatiei?Paraseste-o pe Anjali?
Crede-ma Khushiji numai pe tine te iubesc.
De ce nu pui capat relatieie.Paraseste-o pe Anjaliji.
Mereu te voi iubi."
Khushi:Dar tu de ce esti aici?Nu te pregatesti?Deci ai uitat?Tu ai spus ca ne vom intoarce astazi in Shantivan.Hai da-te la o parte.Trebuie sa-mi iau hainele.Nu trebuie sa impachetez?Sau planuiesti sa-mi cumperi alte haine acolo.Si da!Noi vom duce mai multe cutii la intoarcere.Cred, ca deja matusa a incarcat cateva cutii in masina.Iti spun ca mama si matusa au impachetat mancare pentru intreaga familie.Si pe deasupra, vecinii nostri ne-au dat multe cadouri.Ca de prima mea vizita acasa dupa casatorie.Si mai e ceva!Sper ca masina ta actuala este in regula.Sunt toate piesele intacte?Sper ca nimic nu s-a furat.Sa mai verifici bine inca odata.N-ar trebui sa se intample ca masina sa se strice pe drum si apoi sa dai vina pe oamenii din localitatea noastra.
Arnav:Ce fel de persoana este ea?
Bua:Oh Doamne.Nu arata ca asta?
garima:Da sora, este exact la fel ca in carte.
Khushi:Ce este asta?Matusa, in fine, noi ne intoarcem astazi la Shantivan.Tu vrei sa scapi de mine facandu-ma sa mananc asta?
Garima:Noi am pregatit-o pentru Arnav, Khushi.
Khushi:Este singura pregatita sau trebuie sa iau besan ladoo?Pentru draga voastra Payal si pentru cumnatul meu Akash.
Garima:Da, da.O sa dam si asta.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon - Traduceri episoade - Pagina 4 Empty Re: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon - Traduceri episoade

Mesaj Scris de narcisa Mar 08 Mai 2012, 10:44 pm

8 mai 2012 partea a doua

Khushi: Ascultă. Ia totul din baie, cum trebuie. Să nu uiți ceva. Încă un lucru. Verifică lângă pompa de mână/cișmea, dacă nu ai lăsat ceva acolo.
Bua: Hei, Khushi, de ce îl necăjești? E un lucru foarte rău.
Garima: Khushi, fiul Arnav e bine, nu-i așa? Sper că nu v-ați certat unul cu altul.
Khushi: Mamă, el e puțin supărat. Pentru că își ia la revedere de la voi. El vă va duce dorul mai mult decât mine.
Garima: Ești prea obraznică.
Khushi: Ce-am făcut acum? Nu am dreptate Arnav? Îți va fi dor de ei, nu-i așa?
Arnav: "Cum poate Khsuhi să se comporte normal"?
Khushi: Oho! Unde le mai pun pe astea acum? Cu adevărat, mătușa.... Dă-te la o parte. Astea sunt besan laddoos. Sora le iubește mult. Și mie îmi plac, dar mie îmi plac oricum toate dulciurile. La revedere Salman ji. Mergem?
Arnav: Ce naiba încerci să faci? Ce planuri murdare mai născocești în mintea ta?
Khushi: Ce?
Arnav: Nu te purta inocent/ ca și cum nu ai fi vinovată, Khushi. Nu te purta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
Khushi: Ce s-a întâmplat? Nu înțeleg ce spui.
Arnav: Asta...
Bua: Khushi! Ai luat toate cutiile? E prea mult de luat?
Khushi: Da, mătușa. Niciodată nu sunt suficiente dulciuri. A, da. Grăbește-te sau vom rămâne blocați în trafic.
Bua: Ai împachetat totul?
Khsuhi: Pinky, noi plecăm. Unchiule! Pa, pa!
Bua: Fiule! Iartă-mă! Știu că ai avut foarte multe probleme cât ai stat aici. De vreme ce stilul tău de viață e diferit.
Garima: Da dragule! Îmi pare rău pentru orice necaz...
Arnav: Nu,mătușa, e în regulă. Nu m-am simțit deloc neconfortabil. Sunt foarte bine.
Bua: Locul ăsta e tare mic.
Arnav: Mătușa, te rog, mă simt prost. Dragostea pe care am primit-o din partea voastră a fost mult mai importantă decât mărimea casei.
Khushi: Hei! Îi veți da toate binecuvântările lui? Cu mine cum rămâne?
Garima: Khushi, vorbești prea mult.
Khushi: Așa îi place lui, mamă.
Khushi: Vom pleca acum.

Khushi: Da, cumnata. Tocmai am plecat. Vom ajunge într-o clipă. Da. Ne întâlnim acolo. Cumnata e atât de fericită! La fel sunt și eu. Mă voi întâlni cu toți după atâta vreme. Bunica, cumnata, sora, cumnatul, Hello Hi Bye bye-ul mătușii...
Arnav: Și Shyam?
Khushi: Unchiul, Bubbly, Laxmi. Vreau să le arăt tuturor acest tablou. Uită-te. Mătușa Nandini l-a înrămat pentru noi. Este de la ceremonia Sangeet a lui Preeto, înainte de nuntă. N-am știut când a fost făcută această poză. Ce s-a întâmplat? De ce ai oprit mașina?
Arnav: E destul! Ajunge! Nu uita că știu realitatea din spatele comportamentului tău. Ce crezi, că am uitat totul atât de ușor? Nu-mi spune că nu știi despre ce vorbesc. De fapt nu are nici o importanță pentru tine de asta nu ai crezut că e necesar să te justifici. Poate că nu a mai rămas nimic de spus. Și cum ar mai putea fi? Știai foarte bine că greșești. Și ești expertă în a ascunde greșelile. E trist că ambele noastre familii te iubesc atât de mult, pentru că nu o meriți. E un lucru bun că mama și tatăl tău nu mai sunt în viață acum să te vadă așa.
Khushi: Nu vorbi despre părinții mei.
Arnav: De ce? N-am spus nimic greșit. Tu spui că părinții tăi au devenit stele, nu-i așa? Cum îi privești în ochi?
Khsuhi: Ajunge! Ți-am spus să nu vorbești despre părinții mei. Ar trebui să mergem acasă. Cumnata ne așteaptă probabil.
Arnav: În nici un caz! Nu vom pleca din acest loc până nu îmi vei răspunde la întrebări. Nu vom pleca de aici până când nu voi afla cum, în ciuda unei educații atât de bune, ai putut să decazi atât de mult. Nu vom pleca până când nu voi afla cum ai putut să mă trădezi pe mine și familia mea în acest fel. Și acum, când s-a aflat, cum ai putut să te comporți atât de normal, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Khushi, nu ai crezut că e important să-mi explici?
Khushi: Înțeleg. Deci vrei să-mi justific/apăr comportamentul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat? Cum îndrăznești să-mi ceri asta? Vrei să știi de ce tac? De ce nu mă apăr? Atunci ascultă. Dacă tu ai putut să crezi atât de rău despre mine, atunci nu cred că tu meriți explicațiile mele. Dacă ai putut să crezi că eu am o relație cu Shyam atunci n-ai decât. Dar nu vei găsi decât tăcere din partea mea. De ce nu m-ai întrebat asta înainte? De ce nu m-ai întrebat în noaptea în care m-ai forțat să mă căsătoresc cu tine? Și asta, încă, doar pentru șase luni.

Shyam: O, cumnate. Ești aici.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 09 Mai 2012, 9:41 pm

*9th May -- Is Pyaar Ko Kiya Naam Do-prima parte*

Khushi:Daca tu poti sa crezi asa rau despre mine, atunci cred ca tu nu meriti explicatiile mele.Daca tu crezi ca intre mine si Shyam este o aventura amoroasa atunci esti bine venit sa crezi asa, dar tu nu vei avea decat tacere din partea mea.De ce numai intrebat asta inainte?De ce nu ai mentionat asta in acea noapte cand mai fortat sa ma casatoresc cu tine, pentru 6 luni?De ce nu ai fortat adevarul atunci?
Arnav:Khushi, cum ai indraznit..
Khushi:N-a fost indrazneala.Nici chiar in acea noapte.Dar poate ar fi trebuit sa indraznesc asa ca tipand si spunand, adevarul te-ar fi gasit.
Arnav:Da, bine.Adevarul!
Khushi:Da adevarul.Unul de care tu esti kilometri departe.Doar odata.Doar oadata puteai sa ma intrebi.Ti-as fi spus cum Shyam m-a inselat.Nu doar pe mine.El a inselat toata familia mea, despre realitatea ca el nu era casatorit.El ne-a mintit si a locuit in casa noastra ca un chirias.Cand tata a cazut bolnav Shyam a manipulat evenimentele intr-un asa fel incat a trebuit sa ma logodesc cu el.Dar cand am aflat ca e casatorit am rupt logodna.Dar el nu s-a potolit.Eu n-am avut nicio intentie rea.Il urasc pe acest om.Il urasc pentru ce-i face lui Anjaliji.A prostit familiile noastre atat de usor.Il urasc atat de mult cum n-am urat pe nimeni in viata mea.Il urasc atat de mult incat mai bine mor decat sa-i leg numele lui de al meu.Macar odata.Macar odata daca m-ai fi intrebat care este adevarul..
Arnav:Daca te-as fi intrebat in acea noapte mi-ai fi spus?
Khushi:De ce nu ti l-as fi spus?Desigur ca as fi facut asta.Tu trebuia sa ma intrebi.Dar tu erai asa de grabit sa te casatoresti..
"Khushi:Daca relatia ta n-are nicio valoare pentru tine atunci de ce nu o rupi?Paraseste-o pe Anjaliji."
Arnav:Tu ce credeai ca daca imi spuneai adevarul in acea noapte eu te-as fi crezut orbeste?Niciodata n-am vazut o palma Khushi Kumari Gupta Singh Raizada.Si cred mai mult in mine decat tine.Cred ce am vazut si ce am auzit.Am auzit cand ii cereai lui Shyam s-o paraseasca pe sora mea.Si am vazut asta cu ochii mei, voi doi imbratisati.

Akash:Miss B, nu crezi ca noi ar trebui sa ne uitam pe alt canal?Sunt o multime.Perfect.Desene.Acesta este desenul meu favorit.Uite.Bucurate de cipsurile tale.Da Aman.Da desigur.
Payal:Uite sucul tau.
Babbli:Multumesc Bubs!Ia loc.Ma uitam la alt ceva dar canalul a fost schimbat.Te rog da-l inapoi.
Payal:Bine il voi schimba imediat.Acesta?
Bubbli:Nu.
Payal:Acesta?
Babbli:Da.Ma uitam la asta.
Payal:Bubbli, tu te uitai la asta cu Akash?
Babbli:Da.Mi-e frica sora.
Akash:Babbli te cheama matusa.Payal, tu te uitai la asta cu un copil mic?Eu l-am schimbat si am plecat.
Payal:Akash.Eu..
Akash:Payal, eu stiu ca ea crede ca e mare dar nu are decat 9 ani.Eu..Da Aman.Da stiu.

Khushi:Eu nu stiu ce ai vazut sau ce ai auzit.Tot ce stiu este ca astazi tot ce ti-am spus este adevarat.
Arnav:Da?Daca tu esti asa de nevinovata si Shyam este asa de nenorocit atunci tu de ce n-ai incercat sa-mi spui adevarul macar odata?De ce?De ce mi-ai lasat sora sa-l ridice in slavi?De ce n-ai strigat adevarul la toata lumea?De ce nu ai incercat sa-mi spui ceva?De ce n-ai facut-o Khushi?Khushi, eu vorbesc cu tine?Raspunde-mi la naiba, eu te intreb ceva?De ce Khushi?De ce?Tu mereu vorbesti de ce nu spui nimic acum?Tu ai un raspuns la toate.Care este raspunsul la asta?
Khushi:N-am spus nimic pentru ca doar un cuvant din partea mea i-ar fi putut ruina viata surorei tale.Aceeasi sora pe care tu o iubeste foarte mult.Am tacut ca sa protejez familia ta.N-am vrut ca sora ta sa-si piarda increderea din cauza mea.Cea mai adanca si puternica incredere in viata ei.
Arnav:Tu minti din nou.Cat de mult ti-a luat sa incropesti aceasta poveste?Khushi, eu stiu adevarul asa ca numai minti.Acel moment este imprimat in mintea mea, cand te-am vazut pe tine si...Nu pot sa uit acum.
Khushi:Tu ai vazut ce ai vrut sa vezi.Tu ai inteles ce ai vrut sa intelegi.Dar nu este nevoie ca tot ce ai crezut este si adevarat.
Arnav:Destul!Termina cu prostiile.Ai vrut sa stii de ce m-am casatorit cu tine, nu-i asa?Acum stii.Nu te mai gandi la ruinarea vietii sorei mele.Nu te voi lasa pe tine si Shyam sa o necajiti nici macar atat de mult, fii sigura de asta.Stiu destul de bine ce dificil este sa dai la o parte toti banii, comfortul si respectul pe care-l primesti fiind Dna Arnav Singh Raizada.(Du-te la naiba cu toti banii, comfortul si respectul tau! Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon - Traduceri episoade - Pagina 4 2743637754 )Numai un nebun poate face asta.

Anjali:Este bine ca amandoi sunteti proaspeti.Trebuie sa fie cald afara.
Mami:Hello.Hi.Bye bye!Asta ingrasa.Dar dieta mea?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 09 Mai 2012, 10:11 pm

9 mai 2012 partea a doua

Nani: Ce s-a întâmplat Chote? N-ai făcut greutăți la socri? N-ai putut să reziști ospitalității lor, nu-i așa?
Khushi: Nu, Nani. Și acolo a fost foarte ocupat cu munca.
Anjali: Bunica, astfel de lucruri nu se întreabă, se văd. Și uite, aspectul/caracterul i s-a schimbat un pic. Nu-i așa Chote?
Shyam: Hei, v-ați întors deja? Am crezut că nu vă mai întoarceți. Nici măcar nu ați spus ceva de întoarcere. Khushi ji, părinții și mătușa sunt bine? Casa asta a părut tăcută fără tine. Adică fără voi. Acum că sunteți aici, e bine.
Arnav: Am de lucru.
Anjali: Khushi, fă un lucru. Du-te și tu și te odihnește.

Khushi: Asta este pentru tine. Iar asta pentru cumnatul.
Payal: Ce nevoie era de aceste cadouri? I-am spus mamei să nu trimită nimic.
Khushi: Crezi că ea este de acord cu tot ce spui tu? E posibil asta sora?
Payal: Khushi, probabil te-ai distrat foarte bine acasă, nu-i așa? Și cum a fost nunta lui Preeto?
Khushi: Ne-am distrat foarte bine sora.

Khushi: "Spune-mi, de ce te-ai însurat cu mine"?
Arnav: "Pentru că știu despre tine și Shyam. Ăsta e motivul pentru care m-am căsătorit cu tine".

Khushi: Sora, mi-e dor de mama, de tata și de mătușa, enorm.
Payal: Ești nebună.
Khushi: Mă voi duce să desfac și restul bagajelor. Trebuie să dau și celorlalți membri ai familiei cadourile.

Arnav: "De fapt, știi ceva? De atâtea luni mă întreb cum ai putut să faci o faptă atât de atroce. Pot să fac orice pentru sora mea. Știu că tu și Shyam aveți o aventură. M-am căsătorit cu tine pentru ca să fie în siguranță căsătoria surorii mele".
Khushi: "Nu am vrut ca sora ta să-și piardă încrederea din cauza mea".
Arnav: "Iar minți. Cât timp ți-a luat ca să inventezi povestea asta"?

Khushi: Va trebui să aibă încredere în mine. Nu pot să trăiesc în felul ăsta, știind că părerea lui despre mine e atât de .... Ar trebui să-l fac să vorbească cu mătușa și mama. Chiar și ele știu adevărul. Și sora știe despre el. Probabil dacă ele vor vorbi cu el... Nu. În acest moment el este foarte furios. Și mă întreb dacă n-ar spune în furia lui, despre căsătoria noastră de șase luni.

Shyam: Cum... cum să-l fac să semneze asta? Khushi? Khushi, chiar în momentul ăsta mă gândeam la tine.
Khushi: Va trebui să faci ceva pentru mine.
Shyam: E nevoie să mai întrebi? Dacă dorești îmi voi sacrifica viața pentru tine. Doar poruncește, Khushi. Ia să văd, ce ceri de la mine?
Khushi: Vino și spune-i/dezvăluie lui Arnav adevărul.
Shyam: Ce să-i dezvălui? Despre ce vorbești?
Khsuhi: Despre adevăr. Adevărul despre noi doi. Adevărul că tu ești responsabil pentru tot ce se întâmplă și nu eu. Și că nu e nici o relație între tine și mine. Tu ești responsabil pentru tot ce s-a întâmplat.
Shyam: Se pare că ți-a spus motivul pentru care s-a însurat cu tine. Ar fi trebuit să înțeleg. Oricum voi doi nu prea vă îndrăgeați unul pe altul.
Khushi: Doar vino și spune-i adevărul.
Shyam: De ce aș face-o? Uită Khushi. De ce te mai gândești la trecut? Acum că totul a ieșit la iveală uită de asta.
Khushi: Pentru că pentru mine e foarte important să clarific totul. Nu vreau nici un fel de neînțelegeri. Mai ales cu persoana de care ... Oricare ar fi motivul am nevoie de această clarificare. Vino cu mine.
Shyam: Ce voi primi în schimb? Vezi Khushi? Sunt foarte îngrijorat de o afacere, zilele astea. Tu ești singura care poate să-mi rezolve problema. Trebuie doar să obții semnătura lui Arnav pe aceste hârtii. Nu Khushi. Să nu crezi că eu nu aș putea s-o fac. De fapt chiar am obținut semnătura lui, dar e o eroare pe hârtiile astea. Deci trebuie să fie semnate din nou. Și tu știi foarte bine temperamentul lui Arnav. Mai ales când e vorba de mine, să obțin semnătura lui e imposibil. Deci, va fi mai bine dacă vei rezolva tu asta, Khushi. Ia astea. Sunt actele cu acordul/convențiile afacerii. Tu obține semnătura pe ele. Iar eu îi voi mărturisi adevărul. Voi face tot ce vrei tu Khushi. Este foarte simplu. Ajută-mă și te voi ajuta în schimb. Ca familie trebuie să ne ajutăm unul pe altul, nu-i așa? Spune-mi decizia ta, Khushi.
Khushi: Sunt de acord că Arnav este furios în acest moment. Dar nu cred că tu ai nevoie de ajutorul meu pentru a obține semnătura pe aceste hârtii.
Shyam: Tot așa cum nici tu nu ai nevoie de mine ca să-i spui adevărul. Chiar tu însăți poți să-i spui adevărul, nu-i așa? Propriile motive și propriile constrângeri. Vezi tu Khushi? Acum Arnav n-are încredere nici în mine, nici în tine.
Khushi: Dar aceste acte chiar sunt legate de...
Shyam: Încetează să te mai îndoiești de mine, Khushi. Nu e nimic în neregulă cu astea. Au fost semnate și mai devreme. E doar o simplă afacere. Dacă tot nu ai încredere în mine, citește-o o dată înainte de a-l ruga să o semneze. Ce spui?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 10 Mai 2012, 10:00 pm

*10th May -- Is Pyaar Ko Kiya Naam Do-prima parte*

Shyam:Nu ma mai suspecta atata Khushiji.Nu este nimic gresit cu aceste hartii.Daca tu inca n-ai incredere in mine, atunci citeste-le singura inainte sa fie semnate.Tu stii bine ca daca ma duc la el sa iau semnatura el se va supara asa de tare cand o sa ma vada incat uita sa le mai semneze.Tu obtine semnatura pe aceste hartii si atat.Apoi ii voi spune adevarul imediat.Ce spui?
Khushi:Nu.Nu voi face nimic de genul asta.
Shyam:Adica?
Khushi:Adica, tu mai auzit.Nu o voi face.Chiar de hartiile sunt in regula.Eu nu-l voi insela pe el.
Shyam:Khushiji, Khushiji asculta...Ce ma fac acum?

"Khushi:Daca tu poti sa crezi asa rau de mine atunci tu nu meriti explicatiile mele.Tu ai fi putut sa ma intrebi macar odata eu ti-as fi spus cum Shyam m-a inselat.
Shyam:Khushiji, aceasta casa pare goala fara tine."

Hp:Dle Arnav, cafea?
Arnav:Nu vreau.
Hp:Vrei ceai?
Arnav:Ti-am spus ca nu vrau nimic.Pleaca.
Anjali:Chote!Sa-ti aduc niste juice?
Arnav:Nu sora, nu vreau nimic, sunt in regula.
Mami:Se pare ca nu este ziua lui Arnav.
Nani:Cred ca lui Arnav ii este dor de casa socrilor.
Mami:Asta este adevarat mama soacra, dar este o schimbare aici.Lui ii este dor de ei, dar pentru un motiv gresit.Se pare ca socrii nu au avut grija lui cum trebuie.
Nani:Anjali draga.Ea are dreptate.Decand s-a intors el pare suparat.
Mami:Manorama vorbeste.
Bua:Spune-mi, ce mai faci?Ti-au placut ladoo-rile?
Nani:Nu sunt deloc atat de speciale.
Bua:Vezi tu sora.Tu ai nevoie sa mananci lucruri speciale cu perspective speciale.Asta este cand au gust bun.Nu mai conteaza.Acum spune-mi de ce mai sunat?
Mami:Vreau sa stiu daca a fost vreo lipsa de ospitalitate catre Arnav?Deservirea nu a fost buna?
Bua:Ce?
Mami:Nu ce?Raspunde-mi la intrebare?De cand Arnav s-a intors el refuza orice.Stari foarte proaste, stii?De ce este asta?
Bua:Vai sora.Tu chiar nu intelegi un lucru atat de simplu?Cand copiii merg la scoala dupa o vacanta lunga ei tind sa fie tristi pentru cateva zile.
Mami:Ce vrei sa spui?
Bua:Este doar asta.Ca Arnav a fost amator ceaiului de ghimbir, aici decat de cafea acolo.Ai inteles?
Mami:Madhumati..Hello.Hi.Bye bye!Ia mi-a intors vorbele!Gura mica, vorba mare!
Khushi:Sora..Veneam la tine.Mama a trimis astea deoarece tu astepti un bebelus.
Anjali:Multumesc!Khushiji, Arnav a fost bine la voi acasa, nu-i asa?
Khushi:Da sora, a fost bine.
Anjali:A fost doar bine, sau s-a bucurat?
Khushi:Da, noi ne-am distrat mult.
Anjali:Khushiji..Voi doi v-ati certat?Khushiji..Uita-te la mine.Este in regula.Khushiji, sunt mici argumente in toate relatiile.Tu nu ar trebui sa te superi de ele.Voi tocmai v-ati casatorit.Va mai trece putin timp sa va intelegeti unul pe altul si sa face-ti mici ajustari.
Khushi:Inteleg sora.
Anjali:Eu vreau sa spun doar ca Arnav nu poate manevra lucruri de genul asta.El se enerveaza.Tu trebuie sa ai rabdare.
Arnav:Da, bine, in regula.Sora ma duc la birou.La naiba.Trebuie sa ma schimb.Te voi suna inapoi.
Anjali:Vino.

Payal:Hariprakashji, da-i aceste fructe mamei si arunca chamcham-urile.Sunt stricate.
Hp:Bine!
Bubbli:Buna Bubs.Wow!Chamcham?Vreau si eu cateva.
Payal:Bubbli, nu poti manca de astea.Sunt stricate.
Bubbli:Te rog Bubs, macar una?
Payal:Nu Bubbli.Daca mananci tu te vei imbolnavi asa ca nu poti manca.Bubbli, pune aia inapoi.Nu mai fugi ca o sa cazi.Tu te vei rani.Iar tu nu poti manca astea.Da-i drumul.
Bubbli:Bubs te rog.
Payal:Da-i drumul.Bubbli, te doare tare?Imi pare rau.Daca nu ti-as fi luat cutia inapoi tu te-ai fi putut imbolnavi.Tu intelegi, nu-i asa?Spune-mi adevarul, te doare tare?
Bubbli:Bubs, este in regula.Sunt bine.

Anjali:Chote, este doar un nasture.Nu este nevoie sa-ti schimbi camasa.Iar Khushi este aici.Ea poate sa-l coase pentru tine.Tine asta!
Arnav:Sora a plecat.Nu este nevoie de teatrul asta acum.Khushi!Imi pare rau..
Khushi:Nu este teatru.Trebuia sa tin firul.N-am vrut.Dar acum asta e legat..
"Rabba veh, rabba veh...
De ce umbrele tale zboara peste visele mele?
De ce inima mea e asa de singura?
De ce limba mea este legata cu tacere?
Nu pot sa descriu prin lacrimi
De ce este atat de multa durere in dragostea ta,
Rabba veh, rabba veh
De ce este atat de multa durere in dragostea ta.
Rabba veh, rabba veh."
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 11 Mai 2012, 4:44 pm

10 mai 2012 partea a doua

Anjali: O Doamne. Dacă Arnav provoacă o nouă ceartă?

Khushi: Trebuie să-ți vorbesc. Doar un minut.

Anjali: Khushi ji. Ce s-a mai întâmplat? Acum de ce este Arnav supărat? Ești bine?
Khushi: Sunt bine cumnata. Doar că îmi este dor de părinți.
Anjali: Dacă nu poți să minți, de ce încerci?
Shyam: Ce s-a întâmplat? Se pare că ceva e în neregulă. Acum o clipă l-am văzut pe cumnat ieșind de aici. Părea foarte furios. Anjali, erai aici, nu-i așa? Ce s-a întâmplat? Khushi ji, ești bine? Pentru a duce o viață de familie fericită, omul trebuie să facă anumite compromisuri. În fiecare relație trebuie făcute compromisuri. Și cel mai important fapt este că, dacă cineva vrea să aibă o relație puternică, trebuie să-și depășească ego-ul. Nu este așa, regină?
Anjali: Ba da. Dar ce poate face Khushi de una singură? Arnav e prea mult/Arnav e imposibil.
Shyam: Orice este posibil. Chiar dacă el este supărat, dacă ea face tot posibilul, cred că Arnav va încerca mai tare să depună eforturi. Nu-i așa Anjali? Spun că înainte de a face ceva, ceea ce încerc eu să te fac să înțelegi, păstrează acel lucru în minte, gândește-te în detaliu la el și urmărește-l. Privitor la orice problemă, nu ar trebui să ne grăbim/ să facem în grabă, nu-i așa, Anjali?

Shyam: Să-ți spun ceva Khushi? Semnătura de care am nevoie o voi obține cumva. Dar dacă tu refuzi să rezolvi problema asta tu vei pierde Khushi. Gândește-te la asta.

Bubbly: Bună Mr. A.
Akash: A! Bună Miss B. Intră. Mi-am terminat tema. Ce s-a întâmplat? Lasă-mă să văd. Ia loc. Cum te-ai rănit?
Bubbly: Nu-i nimic.
Akash: Dar, totuși...
Bubbly: Nu-i spune nimic despre asta cumnatei. Se va simți prost.
Akash: Dar... Nu, nu. Spune-mi ce s-a întâmplat.
Bubbly: Cumnata nu voia să-mi dea chum chum să mănânc. Așa că am insistat să mănânc și alergam cu chum-chum. Cumnata alerga după mine. În timp ce alergam m-am lovit.
Akash: Payal, ce-i asta? Bubbly spunea că ai refuzat să-i dai chum-chum. Ar fi trebuit să fii atentă. S-a rănit.
Payal: Dar Akash, eu...
Akash: Payal, ea e doar un copil. Dacă pentru orice motiv nu ai vrut să-i dai chum-chum ar fi trebuit să o faci să înțeleagă, cu afecțiune. E deșteaptă, ar fi înțeles. Cu forța...
Payal: Nu, eu nu....
Akash: Orice ar fi fost, ar fi trebuit să fii puțin mai atentă. S-a lovit atât de tare la mână încât a trebuit să-și pună un bandaj.
Payal: Dar Akash, am întrebat-o dacă s-a rănit grav. A spus că nu.
Akash: Ei bine, e doar un copil. De ce ți-ar fi spus? Ar fi trebuit să verifici.

Khushi: Vin peste ceva timp sora. Ce s-a întâmplat?
Payal: Nimic. Sunt bine. Tu ce faci?
Khushi: Spune-mi sora, ce s-a întâmplat?
Payal: Ți-am spus Khushi, nu s-a întâmplat nimic. Nu mi s-a întâmplat nimic. N-ai spus nimic, unde te duceai?
Khushi: La biroul lui Arnav.
Payal: Khushi, e totul în regulă? Am vrut să te întreb și azi dimineață. Ieri m-ai sunat și mi-ai spus despre amintirile noastre din copilărie. Ești bine?
Khushi: Sora nici nu-mi mai amintesc despre ce vorbeam. Voi întârzia, plec. Trebuie să mă întâlnesc cu el. Și dacă ai vreo problemă, mănâncă besan laddu făcut de mama. Problema va dispărea. Bine?

Arnav: Deci asta este fabrica noastră pe care am preluat-o în Londra. Schimbă slide-ul. E clar că va trebui să o transformăm. Cred că ne trebuie noi utilaje și să instalăm un sistem de livrare adecvat. Are nevoie de puțină ...

Khushi: Nu vreau să te deranjez în timp ce lucrezi, dar lucrul pe care vreau să ți-l spun e mult mai important.
Arnav. Ce nai...
Khushi: Mai întâi ascultă-mă și apoi spune ce vrei tu. Nu știu, dar Shyam pune ceva la cale. Vrea ca eu să obțin de la tine semnătura pe anumite hârtii oficiale. A spus că tu ai mai semnat hârtiile înainte. Dar din cauza unei greșeli pe hârtii, are nevoie de semnătură din nou. Nu am deloc încredere în el. Dacă e ceva greșit (în hârtii), de ce mă pune pe mine să obțin semnătura? Ar putea să rezolve singur.
Arnav: Încetează să mă mai deranjezi când sunt în ședință.
Khushi: Ți-am spus ce trebuia să-ți spun. Nu e nevoie să mă crezi. Dar dacă încearcă să te facă să semnezi hârtiile, mai întâi citește-le cu atenție.
Arnav: Acest comportament nu este acceptabil.
Om. Mă scuzați domnule, a trebuit să vă livrez asta urgent, așa că v-am deranjat...
ARnav: Afară!

Shyam: Lasă-mă să-ți spun clar. Dacă nu vrei să faci nici o înțelegere cu mine, bine. Dar nu te pune în calea mea să-mi distrugi munca, altfel...
Khushi: Altfel, ce?
Shyam: Spui asta de parcă nu ai ști cum sunt. Pot să-ți distrug viața.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 11 Mai 2012, 8:54 pm

*11th May -- Is Pyaar Ko Kiya Naam Do-prima parte*

Khushi:Cum indraznesti?
Shyam:Indraznesc?Cand ti-am spus ca era o simpla afacere tu inca il intorci pe Arnav impotriva mea.Am stiut ca tu vei face ceva ca asta, Khushiji, de aceea eu sunt deja aici.Eu sunt un fel de om care este foarte atent in a intra in probleme.Cand tu stii asta bine atunci de ce iti impovarezi creierul cu asta?Nici sa nu incerci asta Khushiji.N-am terminat de vorbit.Uite ce e da-mi voie sa ma fac inteles chiar acum.Daca tu nu vrei sa tratezi asta cu mine, este in regula.Dar nu te baga in problemele mele si sa-mi blochezi treaba mea, Khushiji.Sau?
Khushi:Sau?Sau ce?
Shyam:Tu vorbesti ca si cum nu mai cunoaste?Eu iti pot ruina viata.Uite, eu am nevoie doar de semnatura lui Arnav.Apoi ii voi spune orice doresti.Crede-ma.
Khushi:Sa te cred?Pe tine?
Shyam:Din cate stiu, eu cred ca nu ai vreo alta obtiune.Daca vreau, as putea merge si sa-i spun lui Arnav adevarul cum tu m-ai prins in mrejele tale.Si tu doar stii bine Khushiji ca el ma va crede pe mine imediat.Dar incearca sa intelegi.Tu ai nevoie de mine chiar acum.Nu-i asa Khushiji?
Khushi:Julie, unde e Arnavji?
Julie:El este intr-o sedinta foarte importanta.Va trebui sa astepti pentru un timp Dna.
Khushi:Bine, voi sta jos acolo.De indata ce sedinta se termina te rog anunta-ma.
Julie:Bine Dna.
Arnav:Da, acestea sunt interioarele provizorii ale biroului de care noi vorbeam.Mi-ar placea sa..
Khushi:Asculta.Asculta!Asculta-ma!Ce crezi tu nu este adevarat.Asculta-ma odata!Asculta!"Increderea ta in mine este importanta .Nu pot suporta ura pentru mine pe care o vad in ochii tai.Trebuie sa te conving ca n-am facut nimic dezgustator de care tu crezi ca am facut.Poate iti voi castiga increderea.
Shyam:Este atat de trist.El nu s-a oprit nici macar sa te asculte.SE pare ca fara mine nu poti sa-i spui nimic.Arnav nu v-a crede nici un cuvant pe care-l spui.Deci spune-mi, ce decizie ai luat. Gandeste-te şi spune-mi.

(Aici lipseste fazele cu ceaiul si Manorama cu ardeii iuti si lamaia si cand gaseste Payal bandajul lui Bubbly pe jos.)

Bubbly:Nu, nu o voi face eu singura.
Payal:S-a dezlipit nu-i asa?O voi pune inapoi.Da-mi mana.
bubbly:Bubs, este in regula.O voi face singura.
Payal:Bubbly nu este bine daca lasi rana dezgolita.Iti spun ca eu o voi bandaja, haide.
Bubbly:Bubs, am spus ca o voi face singura.
Payal:Bine.Tine asta.

Shyam:Khushiji, ti-ai facut treaba?
Khushi:Nu te lasi de obiceiurile tale bolnave?Nu ti-am spus ca voi avea nevoie de ceva timp sa citesc actele?
Shyam:A trecut o ora decand Arnav s-a intors.Te rog citeste actele mai repede si obtine semnatura lui pe ele.Fereasca Dumnezeu daca tu intarzii si atunci...

Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Lun 05 Noi 2012, 8:06 am, editata de 2 ori (Motiv : adaugare)
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 11 Mai 2012, 9:55 pm

11 mai 2012 partea a doua

Anjali: Chote, astăzi nu ai servit cina. De ce muncești atât de mult? Ia asta.
Arnav: Am luat cina la birou.
Anjali: Asta...
Arnav: Mulțumesc, sora.
Anjali: Arnav, chiar este necesar? Adică, suntem toți aici.
Arnav: Știu sora, dar fac asta în fiecare an.

Khushi: Nu știu dacă fac bine sau rău. Nu știu dacă ar trebui să fac asta sau nu.

Arnav: Chiar și posterul lui Salman Khan lipsește. Khushi! Ce ai făcut cu camera?
Khushi: Am făcut-o din nou toată a ta.
Arnav: De ce era necesar ca tu...
Khushi: M-am gândit că poate...
Arnav: Nu poți să schimbi lucrurile doar după cum vrei tu, ai înțeles? Cine ți-a permis să faci schimbări în camera mea?
Khushi: Nimeni. Și am descoperit asta astăzi.
Arnav: Ce e cu teatrul ăsta nou, Khushi? În fiecare zi un nou teatru. Mai întâi ai pretins că ești o soție devotată, apoi ai jucat teatru cu enervarea mea iar ăsta ce teatru mai este? Astăzi pretinzi că ești o fată naivă?
Khushi: Am simțit doar că atunci când nu vrei să-mi vezi fața ce enervant poate fi pentru tine să ai de-a face cu lucrurile care-mi aparțin.
Arnav: Khushi, oprește-te!
Khushi: Nu. Astăzi e mai bine să dorm afară.
Arnav: Nu vreau să aud nici măcar un cuvânt, nici o explicație, nici altceva. Vei face doar ce spun eu.
Khushi: Nu, eu...
Arnav: Khushi, nu mă mai enerva, bine? Tu vei dormi pe pat și e un lucru final. Fără argumente.

Khushi: Va trebui să obțin semnătura lui Arnav pe acele documente pentru a-mi dovedi nevinovăția.

Khushi: Mai așteaptă puțin. Voi dovedi totul.
Anunț: Acesta este ultimul apel pentru zborul OB 359 pentru pasagerii spre Londra.
Arnav: Khushi, nu mai pot să stau. Trebuie să plec acum.
Anunț: Acesta este ultimul apel pentru pasagerul Arnav Singh Raizada. Vă rugăm să vă prezentați la poarta nr 22.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 13 Mai 2012, 3:41 am

12 mai maha episode

Khushi: "Haide Khushi, pregătește-te repede". Da Shuklaji.
Arnav: "Eu intru primul".
Khushi: "Și eu vreau să intru. În plus, jumătate din camera asta și jumătate din baie sunt ale mele pentru șase luni". "Am spus să te trezești soțiorule".

Khushi: Nu Shuklaji, nu voi mai putea să fac serviciul de catering. Vă rog să vă ocupați dv. Da.
Arnav: "Ce faci Khushi"?
Khsuhi: "Hei, nu știi? Am o nouă afacere. O afacere de catering".

Shyam: "Dacă aș vrea m-aș duce acum și i-aș spune cumnatului cum m-ai sedus. Și tu știi Khushi, că pe mine m-ar crede cu ușurință. De data asta tu ai mai multă nevoie, de mine".

Khushi: Doar o dată, dacă Arnav m-ar asculta doar o dată, n-ar mai fi nevoie să fac asta.

Khushi: Hari prakash!
Harip: Da.
Khushi: Unde sunt ceilalți?
Harip: Au plecat toți acasă la d-na Varma pentru venerare. Doar Anjaliji este acasă, poate e în camera ei.
Khushi: Bine.

Shyam: Khushiji, este treaba gata? Probabil ai citit totul până acum, ce crezi?
Khushi: Ți-am spus că voi obține semnătura. Nu mă mai urmări peste tot în felul ăsta.
Shyam: Bine, dar tu vezi ce faci. Ar trebui să te grăbești mai mult decât mine.
Khushi: Voi decide singură cât de mult trebuie să mă grăbesc.

Arnav: Încetează! Încetează! De ce mă gândesc la ea? Comportamentul sau cuvintele ei nu au nici o importanță pentru mine/ nu mă afectează cu nimic. Nici măcar nu vreau să-i aud vocea și nu am nevoie de nici o explicație din partea ei. De ce existența ei mă tulbură atât de mult? De ce mă gândesc atât de mult la ea? De ce, la naiba!

Shyam: Khushiji probabil a citit hârtiile până acum. Acum e timpul să fac următorul pas. Unde e Anjali?

Shyam: "De data asta tu ai mai multă nevoie de mine".
Khushi: "Ascultă-mă! Nu e adevărat. Ascultă-mă măcar o dată"!
Trebuie să fac asta. Cum el nu este încă gata să mă asculte, atunci nu am nici o altă modalitate de a dovedi.
Anjali: Khushiji, cred că mango s-a uscat până acum.
Khushi: De ce te deranjezi, cumnata. Aș fi făcut-o eu.
Anjali: A, nu, nu mi-am amintit eu. Shyam mi-a amintit, așa că am venit aici.
Khushi: Haide.
Anjali: Dă-mi astea. Le iau eu.
Khsuhi: Nu...
Anjali: E în drumul meu Khushiji, nu-i nici o problemă.
Khushi: Nu știu cum voi obține semnătura lui.

Akash: Da Aman, plec peste puțin timp. Spune-le clienților că ședința se va ține cu un sfert de oră mai târziu. E important ca fratele meu să semneze aceste hârtii. Actele sunt perfect în regulă. Da, nici o problemă. Voi veni cât mai curând posibil. Ia foile de angajare???? Da. Vom arunca o privire peste. Da.
Khushi: Cumnate!
Akash: Aman, așteaptă o clipă. Da, Khushiji?
Khushi: Tu ai nevoie de semnătura lui Arnav?
Akash: Da, e nevoie de inițialele lui pe fiecare pagină.
Khushi: Bine atunci. Probabil că ești în întârziere, pregătește-te de plecare. Rezolv eu cu semnăturile.
Akash: Mulțumesc Khushi. Poftim. Alo? Da, Aman, spune-mi.
Khushi: Cu siguranță voi obține semnătura pe aceste hârtii. Dar dacă asta se va dovedi un lucru bun sau un lucru rău pentru tine vei afla mai târziu. N-am să te las să câștigi atât de ușor Shyamji.

Arnav: Despre ce-i vorba?
Khushi: Cumnatul Akash vrea ca tu să semnezi asta.
Arnav: Ce nevoie era să mi le dai tu?
Khushi: El vorbea la telefon și era în întârziere.
Arnav: Să nu crezi că nu știu ce faci. Ai aranjat camera cum era înainte. Ți-ai luat toate lucrurile. Și de ce nu înțelegi că toate aceste lucruri nu au nici o importanță pentru mine/ nu contează pentru mine?
Khushi: Nu am făcut-o intenționat în așa fel încât să aibă vreo importanță pentru tine. Oricum trăiești cu o neînțelegere.
Arnav: Nu contează.
Akash: Perfect. Mulțumesc Khushiji.

Khushi: Unde să le ascund? Undeva să nu le găsească Shyamji. Până când Shyamji nu-i spune tot adevărul lui Arnavji, nu am să las să cadă aceste hârtii în mâinile lui. Și când îi va spune adevărul, mai înainte de toate îi voi spune lui Arnavji de aceste hârtii. Nu-l voi lăsa pe Shyamji să-l înșele pe Arnavji încă o dată și nici pe mine.

Shyam: Hârtiile. Khushiji, nici eu și nici tu nu avem timp pentru tăcerea ta. Unde sunt hârtiile?
Khushi: Nu poți să le iei acum.
Shyam: Ce prostie e asta?
Khushi: De ce? Ai uitat condițiile? Am luat semnătura lui Arnav pe hârtii. Dar vei avea aceste hârtii doar atunci când îi vei spune adevărul lui Arnav.
Shyam: Cum îndrăznești să-mi pui condiții?
Khushi: Uită de îndrăzneala mea Shyamji. Dar dacă mai faci un pas în față atunci vei avea doar de pierdut. Nicidecum de câștigat. Nu vei primi hârtiile. Iar dacă ai nevoie de hârtii, atunci spune-i adevărul lui Arnavji.
Shyam: Să te cred pe cuvânt că ai luat semnăturile?
Khushi: Nu pe cuvânt, dar vei crede dacă vei vedea? Uită-te. Acum crezi? Deseară, când va veni Arnavji să-i spui adevărul.
Shyam: Îi voi spune tot adevărul, dar aici, acasă?
Khushi: De ce? Ai vreo problemă să-l spui în casă?
Shyam: În felul ăsta, în fața tuturor, oricine poate să audă. Adică, toată lumea va fi acasă. Sora ta, soția mea care va deveni mamă, Nani care este bătrână. Vreau să spun că adevărul meu te va ajuta foarte mult pe tine dar îi va face pe ceilalți să piardă. Dar dacă insiști, atunci voi spune imediat adevărul tuturor.
Khushi: Bine. Am înțeles ce-ai vrut să spui. Nu vom vorbi despre asta în casă. Îl voi suna pe Arnav și-i voi spune că ...
Shyam: Poți să-l suni și să-l chemi unde vrei tu. Arnav al tău nu te refuză niciodată/ nu-ți spune niciodată nu.
Khushi: N-are nici un rost să iscodești ici și colo, Shyamji. Nu așa vei găsi hârtiile. Sunt de acord că fac toate treburile cu intenție. Asta nu înseamnă că sunt proastă. Am atâta înțelepciune. Nu așa vei obține hârtiile. Și nu înțelege greșit simplitatea mea ca fiind prostie.
Shyam: Khushiji, știu despre talentul tău. Ăsta e motivul pentru care te iubesc.

Arnav: Plec la Londra. Zborul meu este peste trei ore, dacă e nevoie dă-mi un telefon. Altfel, voi suna eu când ajung acolo.

Khushi: De ce mi-a închis telefonul? Voi încerca să sun de pe fix. De ce nu-mi răspunde Arnavji la telefon?
Anjali: Khushiji!
Arnav: Nu mă mai suna Khushi!
Khsuhi: De ce îmi respinge apelurile? Voi suna la birou. Amanji, aici e Khushi. Puteți să-i spuneți lui Arnavji că... Ce? A plecat?
Anjali: Ce s-a întâmplat Khushiji?
Khsuhi: Nu pot să-l contactez.
Anjali: Asta înseamnă că Arnav nu ți-a spus despre ziua de mâine.
Khushi: Mâine? Ce e mâine?
Anjali. Khushiji! Mâine este ziua de naștere a mamei. Dacă mama ar fi trăit astăzi, ar fi sărbătorit cea de-a 56-a aniversare. Cu ocazia asta mergem la orfelinat. Donăm jucării și haine copiilor de acolo. Apoi mergem la templu să-l venerăm pe Dumnezeu. Iar lui Arnav îi place să fie singur, în fiecare an. Nu-i place să fie nimeni lângă el. Mă întreb unde se duce.
Khushi: Dar Anjaliji, nu crezi că într-o astfel de zi ar trebui să fie cu familia?
Anjali: Ba da, Khushiji. Îi spun asta în fiecare an. Că noi suntem aici. Dar Arnav.... Tu îl știi bine. Poate să împartă totul. Dar nu și durerea lui. Iar durerea asta... în nici un caz. Și în plus, Arnav pleacă azi la Londra.
Khsuhi: La Londra?
Anjali: Dacă nu-ți răspunde la telefon, nu te îngrijora. Zborul lui pleacă în trei ore. Se va întoarce curând.

Shyam: Sigur voi găsi hârtiile. Dar dacă Khushi le-a ascuns în afara casei? Totuși, azi nu a ieșit din casă. Nu, asta înseamnă că sunt ascunse în casă.

Khushi: Condu repede.
Shyam: Da Khushiji.
Khsuhi: Vino la aeroportul internațional repede.
Shyam: La aeroport? De ce?
Khsuhi: Arnav pleacă la Londra și înainte de a pleca vreau să-i lămurești neînțelegerea. Dacă nu vii, nu vei primi niciodată acele hârtii.
Shyam: Bine. Dacă Khushi are hârtiile cu ea? Atunci, niciodată... Nu, nu. Trebuie să fie pe undeva pe aici, trebuie să le caut cu atenție. Și cu grijă. Nu pot risca să fiu prins.

Anjali: Arnav a plecat fără să-i spună lui Khushiji. Probabil se simte atât de rău. Cred că ar trebui să stau cu ea. Hariprakashji?
Harip: Da.
Anjali: Dacă ieși, ia și rufele.
Harip: Da, bine.
Anjali: Khushiji, sunt eu. Khushiji! Tu?! Ce faci aici?
Shyam: Eu... Anjali, de fapt Arnav trebuia să-mi dea un dosar așa că m-am gândit...
Anjali: Dar a plecat la Londra.
Shyam: La Londra? Oho. N-am știut.
Anjali: Nici o problemă. Dă-mi telefonul tău. Îl voi suna și vei putea vorbi cu el. Haide...
Shyam: Nu, nu, nu e un dosar atât de important. Îl voi lua când se întoarce.
Anjali: Dar...
Harip: Doamnă. Cât condiment ar trebui să pun în murături?
Anjali: De ce nu te duci la bucătărie? Voi veni acolo eu însămi să-ți arăt.
Harip: Bine.
Anjali: Mă întorc imediat.
Shyam: Bine.

Șofer: Doamnă, restul.
Khushi: Un minut.
Om: Doamnă, biletul.
Khushi: Vă rog, lăsați-mă să intru. Soțul meu pleacă la Londra. E foarte important să mă întâlnesc cu el.
Om: Doamnă, nu puteți intra fără bilet. Ghișeul e în față. Luați bilet de acolo. Pe urmă puteți intra.
Khushi: Vă rog, dați-mi un bilet de intrare. O Doamne! Am dat toți banii șoferului. Și în grabă, n-am luat nici restul.
Om: Vă rog, dați-vă înapoi, doamnă.
Khushi: Arnavji.

Om: Așteptați doamnă! Nu v-am spus că nu puteți intra fără bilet?
Khushi: Arnavji! Te rog ascultă-mă doar pentru o clipă. Trebuie să-ți spun ceva. Un minut. Arnavji, doar un minut. Te rog, ascultă-mă doar un minut. Arnavji! Arnavji, doar un minut ascultă-mă, te rog. Vreau să-ți demonstrez adevărul. După asta nu-ți mai cer nimic.
Arnav: Ce ar trebui să ascult? Ce vrei să spui?
Khushi: Vreau să spun că Shyamji... Nu! Arnavji! Arnavji, te rog ascultă-mă. Te rog, oprește-te! Oprește-te! Arnavji! Arnavji oprește-te, te rog. Ascultă-mă! Arnavji!
Om: Doamnă, vă rog, dați-vă în spate.
Khushi: Arnavji!

Khushi: N-ai plecat? Ai rămas?
Arnav: M-ai oprit forțat. De ce faci asta?
Khsuhi: Pentru că vreau să vorbesc cu tine. Nu poți să pleci așa. Cum ai putut să crezi că eu și Shyam...
Arnav: Nu vreau să aud nimic despre asta.
Khushi: Nu. Nu poți să pleci așa. Încă puțin Arnavji. Doar încă puțin. Am chemat pe cineva aici. E o persoană care poate dovedi că sunt nevinovată. Mai așteaptă puțin. Unde ești?
Shyam: Khushiji, sunt pe drum. Ajung peste ceva timp.
Khushi: Încă puțin. Și apoi tot adevărul va ieși la lumină. Trebuie să aștepți. Arnavji, crede-mă. Nu face asta! Te rog să mă crezi. Dacă tu gândești așa despre mine atunci nu voi putea rezista.
Arnav: Tu nu vei putea rezista? Eu sunt cel care nu poate rezista. Am auzit ce trebuia să aud. E timpul pentru zborul meu.
Khushi: Te rog, dă-mi o șansă să dovedesc adevărul. O ultimă dată. Arnavji, n-am făcut așa o greșeală pentru ca tu să crezi în felul ăsta despre mine. Și pentru care să-mi dai o pedeapsă atât de mare.
Arnav: 10 minute. Ai 10 minute să demonstrezi adevărul. După asta voi pleca.
Shyam: Da, sunt pe drum. Voi ajunge peste ceva timp Khushiji. Nu trebuie să fii îngrijorată.
Acum va trebui să-mi ia ceva timp să ajung Khushiji. Altfel cum se va schimba timpul tău????

Khushi: Cumnata mi-a spus de ce pleci astăzi. Dacă rămâi...
Arnav: Mai ai doar trei minute.
Anunț: Zborul nr OB359 pentru pasagerii spre Londra.
Arnav: Este ultimul anunț pentru zborul meu.
Khushi: Mai așteaptă puțin Arnavji. Doar câteva secunde.
Arnav: Cele zece minute s-au terminat. Tu mi-ai cerut ceva pentru ultima dată și ți-am dat. Trebuie să plec acum.
Khushi. Un moment. Doar un moment.
Arnav: Încetează Khushi! Încetează, acum! Știu că nu va veni nimeni. Am așteptat doar pentru .... pentru că și eu am vrut să-ți dovedești nevinovăția. Am sperat că nu ai greșit. Dar m-am înșelat. N-ai fost în stare/n-ai putut să profiți de această ultimă oportunitate. Ajunge Khushi. Plec. Cel puțin spune-mi adevărul acum. Nu va veni nimeni, nu-i așa?
Khushi: Arnav, crede-mă. Eu...
Arnav: Tu! Da, sigur. Probabil ai plănuit ceva stupid ca să mă derutezi. Nu știu de ce m-am lăsat din nou influențat de tine.
Khushi: Nu Arnav, n-am inventat nici o scuză ca să te rețin. N-am avut intenția să fac asta. Vreau doar să-ți spun adevărul. Am vrut să ai încredere în mine. Te rog nu pleca. Trebuie să auzi adevărul.
Arnav: De ce? De ce, Khushi? De ce este asta atât de important pentru tine? De ce vrei să mă convingi de asta? De ce ar face asta vreo diferență pentru tine/de ce ar conta pentru tine?
Khsuhi: De ce? De ce ar face asta diferența/de ce ar conta pentru mine? Contează pentru că are legătură cu tine. Dacă ar fi fost vorba de altcineva n-ar fi avut nici o importanță. Iar dacă tu pleci așa, nu voi mai putea să respir...
Anunț: Este ultima chemare pentru d-nul Arnav Singh Raizada. Vă rugăm să vă prezentați imediat la poarta 22 pentru îmbarcare.
Khushi: Nu pleca! Chiar pleci cu adevărat?
Arnav: Da, chiar plec Khushi. Am așteptat. Ba chiar ți-am dat o șansă. Iar acum s-a terminat. La revedere.
Khushi: Nu te voi lăsa să pleci după toate astea.

Khushi: "De ce inima mea începe să bată mai tare când vii aproape de mine"?
Arnav: "De fiecare dată când spun ceva rău, nu înseamnă nimic. De fiecare dată când fac un lucru rău, nu înseamnă nimic. În același fel, bun sau rău, nu înseamnă nimic. Doar un singur lucru contează. Că întotdeauna... întotdeauna eu te ..."

Arnav: De ce simt asta? De ce devine atât de greu să plec departe de Khushi? De ce, la naiba?
Om: Domnul Arnav Singh Raizada?
Arnav: Da!

Pilot: Toată lumea s-a îmbarcat?
Steward: Nu domnule. N-a venit un pasager. Am întârziat zborul zece minute dar ...
Pilot: Care e numele pasagerului?
Steward: Domnul Arnav Singh Raizada.
Pilot: Bine.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 14 Mai 2012, 9:45 pm

*14th May -- Is Pyaar Ko Kiya Naam Do-prima parte*

Shyam:Imi pare rau Khushiji n-am putut veni la timp, din cauza traficului greu.Sper ca nu a plecat?Am inteles.El a plecat, nu?Nu face nimic Khushiji, nu-ti face griji.Noi ii vom spune atunci cand se va intoarce.El nu a plecat de tot.Nu-i asa?Khushiji daca tu..."Tu fii aici Khushiji.Scopul meu este realizat.In sfarsit eu am obtinut hartiile pe care tu le-ai ascuns cu foarte multa atentie."

Nani:Laxmi!Nu-mi rontai sari-ul meu.Da-te la o parte.
Shyam:Unde a ascuns Khushi hartiile alea?Unde sa ma uit dupa ele?Daca nu gasesc acele hartii atunci..
Anjali:Hei ma auzi, te rog vino si ajuta-ma.Te rog ia-o pe Laxmi de aici.
Shyam:Laxmi!Laxmi!Laxmi!
Anjali:Si Laxmi fuge de tine.
Shyam:De ce sunt eu, din toti oamenii astia?Laxmi!"Vai Khushiji, alegerea ta de a ascunde hartiile este chiar minunata.Totusi si destinul trebuie sa dea credit eforturilor mele.Si in final, am obtinut ce am vrut."

Om:Arnav!Arnav!Vino Arnav dragule!Mai repede.

Nani:Laxmi, tu ai devenit foarte obraznic.
Anjali:Chiar asa Nani.
Payal:Bunica, uite aici hainele tale.
Nani:Multumesc!
Payal:Sora si ale tale sunt aici.
Anjali:Poti tu, te rog, sa le pui in dulapul meu?
Payal:Desigur.
Anjali:Si sa incui dulapul negresit.Altfel Laxmi se poate ascunde acolo.
Payal:Bine.

Mami:Fa-te ascunselea?Tu vrei sa joci asta cu mine?
Bubbly:Te rog matusa, vino repede.Te rog!
Mami:Bine!Spune-mi cine-i primul?Adica, tu te ascunzi iar eu te caut?
Bubbly:Eu caut.Adica, ma ascund iar tu ma cauti.Haide incepe sa numeri.
Mami:Bine.1, 2, 3, 4, 5, 6...Ce am uitat?Oh! 7..
Payal:Bubbly!
Bub:Scuze Bubs!Eu si matusa ne jucam de a fa-te ascunselea.Spune-mi unde sa ma ascund?
Payal:Ascunde-te oriunde vrei tu.Bine.Fa asta.Ascunde-te in spatele unei usi.Si nu face absolut nici un zgomot.
Bubb:Bine.Bubs, tu pui hainele astea in camera lui Anjali?
Payal:Da.De ce?
Bubb:Sa nu uiti sa incui dulapul.Incuietoare nu merge bine.
Payal:Voi tine minte asta.Tu continua si te joaca.
Bubb:Bine.
"Bubb:Nu uita sa incui dulapul.Mereu se deschide singur."
Bubbly:1, 2, 3..
Mami:97, 98, 99, 100.Unde te ascunzi tu, Bubbly?Esti aici?Nu te vad aici.Asa, esti sub masa.Nici aici nu esti.Atunci, unde s-a dus?Bubbly!Bubbly!Bubbly!Unde a plecat?Hello.Hi.Bye bye!Fa-te ascunselea!
Bubb:9, 10!Acum va incepe distractia.Voi lesina acum.
Mami:Bubblya!Unde a plecat?Bubbly!Nici aici nu e.Bubbly!Dar Bubbly..
Anjali:Ce s-a intamplat?
Nani:Ce este Manorama?
Mami:Eu si Bubbly ne jucam de-a fa-te ascunselea, iar acum nu pot sa o gasesc.Am cautat aici peste tot.
Nani:Nu poate fi in camera mea.Noi venim de acolo.
Mami:Dar mama soacra am cautat peste tot jos.Iar acum e disparuta.
Payal:Mama soacra, ce s-a intamplat?
Mami:Dar Kumparita!Bubbly este in camera ta?
Payal:Nu.
Mami:Voi mai cauta.
Anjali:Bunica, hai sa ne uitam acolo.
Nani:O sa caut si eu.
Mami:Bubblya!
Nani:Bubbly.
Payal:Unde a plecat?
Mami:Unde este?
Nani:N-ai gasit-o?
Mami:Nu.Nu stiu unde a plecat, jucand-u-se.
Anjali:Oh Doamne!Sper ca nu a plecat afara.
Payal:Sora, ma duc sa ma uit afara.
Mami:Ce?
Payal:Sus.
Anjali:Nu este aici.Noi n-am cautat aici, nu-i asa?
Mami:Bubbly!
Anjali:Bubbly!
Nani:Bubbly!
Payal:Bubbly?
Mami:Bubblya!Trezeste-te.Bubblya!Bubbly!Dar, cum a ajuns aici?
Toate:Bubbly!
Mami:Bubbly, trezeste-te!
Akash:Bubbly!
Mami:Bubbly!
Akash:Ce s-a intamplat?Ce s-a intamplat cu Bubbly!
Mami:Vezi ce i s-a intamplat?
Mami:Bubblya!
Toti:Bubbly!
Mami:Este lesinata?
Akash:Isi revine, deschide ochii.Trezeste-te.Ia-o usor.
Mami:Uite.Bea niste apa.Ce s-a intamplat din cauza acelui joc.Eu si ea jucam fa-te ascunselea.N-am putut-o gasi.Acum, am gasit-o in dulap.
Akash:Dar draga, de ce te-ai ascuns in dulap?De ce n-ai iesit de acolo?Daca te sufocai?
Bubbly:Am incercat sa ies de acolo cand matusa nu ma gasea, dar am gasit usa incuiata.
Akash:Ce?
Payal:Eu am fost..

iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 14 Mai 2012, 10:45 pm

14 mai 2012 partea a doua

Akash: Ce? Payal, tu ai încuiat dulapul?
Payal: Eu doar...
Bubbly: Nu mi-ai spus tu să mă ascund în spatele oricărei uși? Așa că m-am ascuns în dulap.
Payal: Dar Bubbly...
Manorama: Iar tu, fără să te gândești, ai închis dulapul? Cum îndrăznești să încui un copil?
Anjali: Mătușa, Payal a venit aici doar ca să pună hainele.
Nani: Da Manorama. Și cum să fi știut Payal că Bubbly se ascunde înăuntru?
Akash: Dar bunico, cineva trebuie să fie atent când sunt copii în casă. Payal, ar fi trebuit să verifici o dată. (Ești fiul lui maică-ta , biata Payal s-a înșelat cu tine).
Un copil mic a rămas închis în dulap, dacă s-ar fi sufocat?
Anjali: Ajunge Akash! Nu e cazul pentru atâta îngrijorare. Bubbly e bine acum. Nu e de nici un folos să înrăutățeși situația.
Nani: Da Akash... sunt destul de sigură că Payal va fi mai atentă cu copilul de acum înainte. Nu-i așa dragă?
Payal: Da.
Nani: Iar tu... tu, după asta ar trebui să fii mai atentă unde te ascunzi. Ai înțeles dragă?
Akash: Haide iubita. Să mergem.

Khushi: Medicamentele lui Arnav! Cumnata! Cumnata!
Anjali: Ce s-a întâmplat Khushiji?
Khushi: Arnav a uitat să-și ia medicamentele, cumnata.
Anjali: Nu Khushiji, și-a luat medicamentele cu el. Am verificat eu însămi. De fapt, el are o cutie specială pentru medicamente când călătorește. Nu te îngrijora. El trebuie să fie perfect în regulă.
Khushi: Bine. Îl voi suna și-l voi întreba.
Anjali: Khushiji, acum se află în avion. Probabil a închis telefonul. Apropo. Sper că ăsta nu e doar un pretext pentru a vorbi cu Arnav. Mai exact, ce vrei să vorbești cu el? Ce s-a întâmplat Khushiji?
Khushi: Dacă ar fi plecat puțin mai târziu, atunci ce-ar fi pierdut? Cel puțin ar fi trebuit să-mi dea șansa să spun și partea mea/adevărul meu. L-am rugat de atâtea ori să aștepte și să mă asculte măcar o dată. Am încercat atât de mult să-i spun adevărul.
Anjali: De ce te-ai oprit Khushiji? Spune-mi. Știu ce voiai să discuți cu Arnav. Și știu și de ce ai vrut să-l oprești. Dar în acestă problemă, nimeni nu-i poate spune nimic lui Arnav și nici nu-l poate opri. Pentru că va face ce crede că e corect. Dacă ar fi vrut să te asculte pe tine atunci nu m-ar fi ascultat pe mine? Dar dacă ar fi putut să înțeleagă ce vreau să-i spun atunci ar fi înțeles de mult. Am încercat de multe ori să-l fac să înțeleagă că, să plece de ziua mamei nu-i va aduce nici o ușurare. Despre asta voiai să vorbești cu Arnav? Înțeleg că probabil ești îngrijorată. Dar stai liniștită, este bine. Mă gândesc că dacă Arnav ar putea să ne vadă în acest moment, știi ce ar fi spus? Că sora lui, care se îngrijorează pentru tot, spune ea însăși asta.
Khushi: Iartă-mă cumnata. N-am vrut să te rănesc.
Anjali: Nu Khushiji. Nu-i nimic, nu te îngrijora. Nu voi mai vorbi cu nimeni despre asta. Voi ține secret și nu-i voi spune nici măcar lui Arnav că ai fost atât de speriată după ce a plecat. Arnav se va întoarce curând.

Khushi: Unde e ghiveciul în care... Oare am pus documentele în altă parte? Nu. Gândește-te Khushi, gândește-te! Ce-ai făcut? Am pus hârtiile într-o pungă de plastic. Și apoi am pus punga într-un ghiveci. Și atunci, unde a dispărut?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 15 Mai 2012, 9:50 pm

*15th May -- Is Pyaar Ko Kiya Naam Do-prima parte*

Shyam:Ce s-a intamplat Khushiji?Acele hartii..
Khushi:Nu incerca s-o faci pe desteptul.Stiu ca hartiile sunt la tine.
Shyam:Ce?
Khushi:Vorbeste mai incet.Am ascuns hartiile in acest ol pentru flori.
Shyam:Ce?In olul pentru flori...langa piscina?Esti in toate mintile?Tu stii cat de importante sunte acele hartii pentru mine?
Khushi:Mi-ai mai facut asta odata in trecut.Nu incerca sa te prefaci din nou.Stiu foarte bine, ca acele hartii sunt la tine.
Shyam:Nu ma invinovati pe mine pentru neglijenta ta, Khushiji.Tu ce crezi?Ca este usor pentru mine sa merg sa-i spun adevarul lui Arnav?Inca o sa-i spun adevarul.Iar tu ma invinuiesti ?Khushiji, eu cred ca tu esti cea care se joaca cu mine.Hartiile sunt la tine.Din cauza ca tu nu vrei sa mi le dai.Spune-mi Khushiji.Daca furam hartiile atunci de ce as mai fi venit la aeroport sa vorbesc cu tine?Le-am furat?
Khushi:Dar, unde sunt hartiile?

Mami:Si atunci Subhash a deschis usa.Subhash a intrat in camera, in liniste.Iar apoi s-a intamplat ceva incat Subhash niciodata nu si-ar fi imaginat.Alo!Cine este?
Masala:Alo!Sunt eu.Cine este de partea cealalta?
Mami:Hello.Hi.Bye bye!Fratele meu!Oh frate!
Masala:Manorama, sora mea!
Mami:Dar frate, unde esti?
Masala:Daca as fi stiut, te-as fi sunat.Sora, te rog da-mi adresa casei tale.
Mami:Ce spui tu?Esti in Delhi?
Masala:Am uitat adresa dupa ce am coborat la gara.Memoria mea este..
Mami:Un minut, frate!O clipa!Frate, simt ca cineva este aici.
Masala:Ce spui?
Mami:Frate...Cine este acolo?
Masala:Sora, chiar si eu simt ca e cineva aici.
Mami:Ce?Ai gasit pe cineva?
Masala:Nu sora.
Mami:Si aici tot la fel.Hello.Hi.Bye bye!Hello.Hi...Chandu?Fratele meu.
Masala:Manorama, sora mea!
Mami:Un minut.Hello.Hi.Bye bye!Tu trebuia sa vii saptamana viitoare, nu-i asa?
Masala:Da sora, dar am venit astazi.Dupa cum ma stii, daca uitam de saptamana viitoare?Tu numai stii obiceiul meu?
Mami:Toata lumea sa vina si sa vada.Fratele meu care trebuia sa vina saptamana viitoare a sosit acum.
Nani:Chandu, bine ai venit.
Masala:Buna seara matusa.
Nani:Buna seara.Akash, Anjali, Khushi si Payal veniti sa vedeti cine a venit?
Mami:Mama soacra, il faci pe fratele meu sa se rusineze ca si cum l-ai dibuit!
Nani:Da asa este.
Masala:Buna seara. Buna seara.
Masala:Sunt foarte fericit.
Mami:Vino si fa cunostinta.
Masala:Fiti bine cuvantati!
Akash:O sa am grija de bagajul tau.Tu te rog ia loc.Te rog.
Anjali:Vino unchiule.
Mami:Da, vino frate, ia loc.Spunemi daca doresti ceva?
Nani:Adu-i un pahar cu apa.
Payal:Desigur.
Mami:Te rog simte-te ca acasa.Cred ca esti obosit de la atata drum?
Masal:Da.
Nani:Chandu dragule, ea este Khushi, nora noastra cea mare.
Khushi:Buna seara.
Masala:Buna seara.
Mami:Party Sari.(Este foarte saraca.)
Nani:Iar ea este Payal sora cea mare a lui Khushi.
Mami:Kumparita.(Este foarte ciudata.)
Nani:Ea este nora noastra cea mica si sotia lui Akash.
Masala:Nu este nici un castig.
Nani:Ce?
Masala:Adica, nu te deranja sa spui.Pentru ca o sa uit in cateva ore.
Nani:Payal draga mea, Chandu are o memorie foarte scurta.Poti sa ne aduci niste ceai?
Payal:Desigur.Ti-ar placea "masala" ceai?
Akash:Payal, "masala" este porecla unchiului.
Payal:Ma duc sa aduc ceaiul.
Masala:Care e problema?De unde ai reusit tu sa aranjezi o multime de oameni?Dar unde este Arnav?Unde este Printul?
Anjali:Unchiule, Arnav este la Londra in legatura cu niste intalniri de afaceri.
Masala:Bine, bine.
Bubbly:Unchiule.
Masala:Bubbly!
Nani:Vezi cine a venit sa te vada?
Masala:Ce mai faci tu draga?Vino si stai jos langa mine.Sora, te rog da-mi si mie geanta aia.Am dulciuri pentru toata lumea.Asta este pentru tine.Iar asta este pentru tine.
Bubbly:Multumesc!
Nani:Chandu dragule, tu trebuie sa fii obosit.Manorama, te rog du-l in camera lui.
Mami:Da.Haide.Vino.Asta este camera ta.
Masala:Bine.
Mami:Iti place?
Masala:Da.
Mami:Fratele meu "masala", noapte buna.
Masala:La fel si tie sora.
Mami:Dar asculta, sa nu sforai prea tare ca poate se sperie lumea.
Masala:Voi tine minte asta.
Mami:Noapte buna.
Masala:Noapte buna, sora!
Mami:Lui Babbly nu-i este frica.Doarme cu lumina stinsa.Ce este asta?Ce?Ce este asta?Pozele lui Kumparita!Aceste poze..Hello.Hi.Bye bye!Asta inseamna ca Payal nu este stafie?Dar cine a taiat aceste poze?A facut asta Bubbly?

Khushi:Nu inteleg, daca sa-l cred sau nu pe Shyam?Dar unde au disparut acele hartii?Nu.Nu pot sa-l cred deloc pe Shyam.Sunt sigura ca el are acele hartii.Dar daca nu le are?Atunci, trebuie sa fiu sigura ca el nu va lua acele hartii.

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Mar 15 Mai 2012, 11:16 pm, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 15 Mai 2012, 10:43 pm

15 mai 2012 partea a doua

Khushi: Trebuie să găsesc acele hârtii înainte de a se întoarce Arnav. De ce a plecat? De ce a trebuit să plece? Ar fi putut să vină acasă. Ar fi putut să-l asculte pe Shyam. Apoi ar fi aflat tot adevărul. Și m-ar fi crezut. N-ar trebui să renunț atât de curând. Arnav încă poate să mă creadă.

Bubbly: Ura, am câștigat! Da!
Akash: Miss B. Cred că a venit timpul să spunem noapte bună și vise plăcute.
Bubbly: Bine. Noapte bună Mr. A. Noapte bună cumnata.
Payal: Noapte bună Bubbly.
Akash: Payal. Ia loc. Ce s-a întâmplat în seara asta, chiar îmi pare rău pentru asta. N-ar fi trebuit să țip la tine. Payal, sunt puțin posesiv în ceea ce-o privește pe Bubbly. De asta am reacționat așa. Ar fi trebuit să îmi dau seama că n-ai face așa ceva intenționat. Payal, îmi pare foarte rău.
Payal: Nici o problemă Akash. Se mai întâmplă.
Akash: Chiar așa?
Bubbly: Mr. A! Cumnata! Mr. A, mi-e frică în camera mea. Îmi amintește de acel dulap. Pot să dorm aici în noaptea asta?
Akash: De ce stai acolo? Vino. Haide. Să-ți spun o poveste. Era odată o drăgălașă prințesă durdulie. Ea avea o monedă de argint.

Arnav: "Khushi"! "Khushi!"
Khushi: "Arnavji!" "Perle!" "Asta este..." "Unde sunt"?
Arnav: "Khushi!"
Khushi: "Ascultă. Ți-a căzut cheia".
"Cheia lui"?
Arnav: "Khushi."
Khushi: "Arnavji! Arnavji unde ești?" Te rog nu mă lăsa așa! Arnavji! Arnavji, nu poți să pleci fără să asculți ce am de spus! Arnavji! "Arnavji, unde ești?"
Arnav: "Khushi! Khushi. Khushi!"
Khushi: "Arnavji!"
Arnav: "Khushi."
Khushi: "Arnavji, unde ești? Arnavji! Te rog, întoarce-te!"
Arnav: "Khushi. Khushi. Khushi! Khushi. Khushi. Khushi."
Khushi: "Arnavji!"
Arnavji! Unde este cheia? Unde sunt perlele? Unde ești Arnavji? Probabil a ajuns până acum. De ce nu m-a anunțat nimeni despre asta? De ce n-a sunat încă? Am să-l sun. Nu. Ar trebui să întreb pe cineva înainte. Dar ei vor fi îngrijorați la ora asta din noapte, mai ales cumnata.

Nani: Ce-a fost zgomotul ăsta? Cine e acolo?
Akash: Khushi!
Payal: Khushi!
Akash: Ce s-a întâmplat? Fii atentă. Ce este? Ușor.
Khushi: Nu reușesc să dau de Arnavji.
Akash: Nici o problemă.
Khushi: Sora, sunt speriată. Nu pot să dau de Arnavji.
Payal: Încerci mai târziu, Khushi. Nu te îngrijora.
Nani: La ce oră a fost zborul?
Akash: La 7.30 am, bunico.
Manorama: Poate că rețeaua nu are acoperire acolo.
Akash: Payal, te rog să o duci pe Khushi în hol. Hariprakash, curăță asta.
Anjali: Ce s-a întâmplat mătușa? Ce-a fost zgomotul ăsta, bunico?
Manorama: Khushi/sari rupt s-a speriat. Ar trebui să o facem să înțeleagă că fiul Arnav a plecat la Londra nu la Lucknow. E clar că-i va lua ceva timp până se va întoarce.
Nani: Apropo, ce oră este?
Shyam: E aproape 3 dimineața. Arnav probabil va ajunge foarte curând. Khushiji, probabil că telefonul lui e dat pe modul zbor, de asta nu-l poți contacta.
Akash: Cumnatul are dreptate. Ia 8 ore să ajungi acolo, va fi acolo în curând.
Khushi: E un mesaj de la el. "Am ajuns la Londra. Te sun mai târziu. Bateria se descarcă."

Khushi: "Ok."
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 16 Mai 2012, 10:14 pm

*16th May -- Is Pyaar Ko Kiya Naam Do-prima parte*

"Am ajuns in Londra.Baterie scazuta. Voi suna mai tarziu."
Khushi:Mi-a trimis un mesaj."Am ajuns in Londra.Voi suna mai tarziu.Baterie scazuta."
Shyam:Vezi Raani Saiba?
Mami:A fost o alarma falsa.Sa ne trezesti in mijlocul noptii fara motiv.
Akash:Payal!Du-o pe Khushi in camera ei.
Nani:Khushi draga, nu te ingrijora.Mergi la culcare.
Shyam:Sa mergem.
Khushi:Te rog iarta-ma, n-am vrut sa te trezesc.
Anjali:Dar nu-i nimic Khushiji, nu-ti face griji mergi si culcate.Suna-l maine.Si da, fii sigura ca-i raspunzi la mesaj.
Khushi:"Ok(bine)."
Nanai:Payal draga mea, este tarziu.Mergi si culcate.
Payal:Bunica eu...
Nani:Voi sta eu cu Khushi.
Khushi:Bunica, sunt bine.Serios.Tu trebuie sa dormi.
Payal:Ai grija de tine.
Khushi:Bunica...
Nani:Khushi.Tie iti este dor de Arnav, nu-i asa?Vino.Odata.Asta este un incident amuzant.El avea 4 ani, dar nu stiu ce a fost in mintea lui, a plecat sa se ascunda undeva, intr-un vas mare de arama.Si a ramas blocat.Vasul de arama a trebuit sa fie taiat.
Khushi:Taiat?Atunci cred ca Arnavji s-a si ranit.
Nani:Arnav este curajos.El nu a plans pentru acea rana.El a plans pentru pedeapsa si ca atunci cand nu i s-a dat nici una.
Khushi:A facut asta singur?De ce?
Nani:Anjali, a furat niste inghetata.Au mancat atat de multa incat ia durut gatul.Anjali, a fost pedepsita.Iar Chote nu a putut suporta asta asa ca a luat toata vina asupra sa.Daca Arnav iubeste pe cineva si nu poate face nimic pentru ei, el incepe sa se pedepseasca singur.Asa este el.
"Arnav:Cand stiai ca bratarile nu sunt pe masura ta atunci de ce le-ai mai pus?La naiba, daca ti se intampla ceva."
Khushi:Destul Khushi.Ai inceput sa visezi si despre asta?Iar asta a fost doar un vis.Dormi, ca altfel o sa inebunesti.
Khushi:Deci m-am decis Laxmiji, n-o sa ma gandesc la el si nici n-o sa-l sun.
Shyam:Da.Da, sunt gata sa ajung.
Khushi:Mai intai o s-o intreb pe Anjali ce sa fac la micul dejun.Sora..
Shyam:Da.Ma vei lasa sa-mi inchei nasturii la camasa?Ti-am spus ca o sa iau hartiile si vin.Laxmiji fii atenta.Astea sunt hartii foarte importante.Munca clientului meu va fi ruinata.Raani Saiba este in camera bunicii.Cred ca tu o cautai.Dar daca vroiai sa te intalnesti cu mine, atunci...Un minut, un minut.Tu ai vrut sa afli mai multe despre hartii?Tu inca nu le-ai gasit Khushiji, nu-i asa?Ei bine?Le-ai gasit?

Masala:Cel mai interesant lucru este ca fratele/cumnatul mi-a spus sa-l sun imediat, dar i-am spus..Ce i-am spus oare?Nunta fetei in sat..

Mami:Parul Kumpaaritei era aranjat.Si rasturnat peste.Dar in imagine...Dar poza decupata.Cum poate fi asta posibil?Trebuie sa aflu.

Masala:Am o multime de lucruri sa spun dar continui sa uit ce am de spus.
Khushi:Unchiule Chandu, te suna cineva de acasa.
Masala:Mama, buna ziua.Mama am vazut trenul si m-am urcat.Zvonul este ca..Alo!
Nani:Khushi draga mea, du-te si pregateste-te.Noi vom merge mai intai la orfelinat si apoi la templu.
Khushi:Bine.Sora, cumnatul nu merge cu noi?
Anjali:Cred ca are ceva de facut.
Khushi:Intreaga familie merge impreuna, daca ar merge si el..
Nani:Da Anjali draga, Khushi are dreptate.El ar trebui sa vina cu noi.Vorbeste cu el.
Anjali:Asculta.Ma gandeam daca ai putea lua putin liber si sa vizitezi orfelinatul si templul, cu noi.Tu poti pleca la treaba ta dupa asta.
Shyam:Mi-ar placea sa vin, dar am o treaba importanta.
Nani:Vino cu noi ginere.Te rog nu refuza astazi.Trebuie sa fii constient ca aceasta zi are o mare importanta in viata lui Anjali.
Shyam:Cum doresti, bunica.Raani Saiba, ma duc sa duc servieta asta.
Khushi:Sora, bunica voi plecaati inainte.Eu voi aranja pranzul si voi veni acolo.

iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 16 Mai 2012, 10:35 pm

16 mai 2012 partea a doua

Nani: De ce te deranjezi copilă? Va avea grijă Hariprakash de asta.
Khushi: Bunico, ia-l și pe Hariprakash. Cine va căra toate astea? Până când veți termina munca la orfelinat eu voi ajunge la templu.
Anjali: Dar te rog să ajungi la timp.
Khushi: Da.
Anjali: Bunico, Khushiji pare îngrijorată pentru Arnav.
Nani: Da, de asta n-am insistat prea mult. Ăsta e motivul pentru care n-am forțat-o să vină cu noi.

Manorama: Bubbly, scuză-mă. Am o întrebare pentru tine. Pot să ți-o adresez?
Bubbly: Întreabă mătușă.
Manorama: Am găsit în camera ta bucăți tăiate din multe fotografii. Erau fotografii cu Khoon, adică cu mătușa ta.
Bubbly: Fotografii?
Manorama: Da. De unde le-ai luat?
Bubbly: Nu știu nimic despre asta mătușa. Mr. A oprește-te!
Mnaorama: Hello! Hi! Bye bye! Fuge fără să răspundă. E ceva în neregulă. Trebuie să cercetez.

Khushi: Cum se deschide asta? Concentrează-te Khushi. Trebuie să deschizi asta cu orice preț. Nu se poate deschide așa. Aranjând numerele... S-a deschis.

Payal: Am donat hainele la orfelinat. Mai vorbim o dată cu Khushi când ajungem la templu.
Nani: Nu copila. Deja am vorbit cu Khushi. A spus că va veni direct la templu. Plecăm de aici și ne întâlnim cu ea direct acolo.
Payal: Da, bine.
Shyam: Știu prea bine de ce ai vrut să rămâi singură acasă, Khushiji. Și ce cauți. Dar ce să fac. Și eu am un obicei. Obiceiul de a fi cu un pas înaintea ta.

Khushi: Acestea sunt alte hârtii. Nu e nici o semnătură pe astea.

Manorama: Hei, ce-i asta? Unde sunt florile pentru ceremonie? Ce-i de făcut acum? Picior plin de sânge (Payal) du-te și cumpără flori de la capătul străzii.
Payal: Da mamă.
Manorama: Și ascultă. Te rog să nu uiți. Nu încurca treburile.
Payal: Da mamă.
Manorama: Ce s-ar întâmpla cu oamenii ăștia dacă n-aș fi eu? N-am idee.
Bubbly: Unchiule HP. Vreau apă.
HP: Apa este în mașină. Mă duc să o aduc.
Bubbly: Bine. Eu voi păzi sacoșele.
HP: Bine.

Anjali: Da, înțeleptule. Am adus toate lucrurile necesare.
Nani: Hei, Khushi n-a ajuns încă.
FrateM: Da, mamă. Nu, mamă. De ce aș fi întrerupt telefonul? Mai ales că am o mulțime de bârfe să-ți spun.

Bubbly: Ups! Scuză-mă mătușa.
Manorama: Ce-i asta? Hei, plin de sânge p... adică noră Payal!
Payal: Mamă, aici sunt florile. Iar HP i-a dat asta lui Bubbly.
Manorama: Bine. Unde sunt dulciurile? Aici e cutia cu dulciuri. Dulciurile astea... Hello! Hi! Bye bye! Cine a distrus dulciurile?
Payal: Asta... cum a ajuns vermillonul în dulciuri?
Manorama: Te-am avertizat, nu? Te-am averizat că nu trebuie să fie nici o problemă. Atunci cum s-a întâmplat asta? Haide, explică-mi!
Payal: Mamă, te rog iartă-mă. Probabil s-a întâmplat din greșeală. Cutia era închisă.
Nnai: Manorama, nu e mare lucru. E în regulă.
Preot: A căzut doar vermillon, nu? Nu-i nici o problemă. Poți să oferi asta.
Akash: Părinte, dacă este vreo problemă voi aduce altă cutie cu dulciuri.
Preot: Fiule, nu trebuie să te îngrijorezi. Chiar și vermillonul aparține lui Dumnezeu. Poți să oferi aceste dulciuri.
Akash: Payal. Venerarea era pentru mătușa. Fratele nu-i aici. Dacă sora vede asta atunci... Ar fi trebuit să fii mai atentă.
nani: Akash fiule, poate s-a întâmplat din cauza vântului.
Manorama: Las-o baltă, mamă soacră.

Shyam: Khsuhiji probabil încearcă din greu să găsescă aceste hârtii. Dar...

Khsuhi: Nu m-a sunat. Cel puțin ar fi putut s-o sune pe cumnata. Astăzi este ziua mamei lui. Nu-i pasă de nimeni. Iar eu sunt îngrijorată pentru el gândindu-mă mereu la el. Ce altceva decât amărăciune ar putea primi cineva de la Arnav Singh Raizada? De ce m-a anunțat de sosrirea lui? Și mai ales printr-un mesaj? N-a mai făcut asta până acum.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 17 Mai 2012, 10:00 pm

*17th May -- Is Pyaar Ko Kiya Naam Do-prima parte*

Anjali:Tu..Nu vii inauntru la slujba?Aceste?Hartii?
Shyam:Sun pentru o treaba.
Anjali:Chiar si aici te gandesti la treaba?Khushiji, tu ai venit drept la timpul potrivit.Slujba este gata sa inceapa.Sa fii acolo.Si tu tot la fel.
Shyam:Ce s-a intamplat Khushiji?Este totul in regula?

Khushi:Doamne, poti sa faci ceva pentru mine?Nu stiu de ce, dar sunt ingrijorata de Arnavji.Sunt nelinistita de siguranta lui.Sunt foarte ingrijorata pentru el.El a plecat fara sa ma asculte.Dar..Dar nu!Nu-ti face griji de mine, voi rezolva problemele mele.Tu, ai grija de el doar.Sa poata fi in siguranta oriunde se duce.Eu numai asta am de zis.Si da!Spune-i sa se intoarca cat mai curand.Eu sunt..Si da, eu mi-am exprimat trairile tie.Te rog nu le dezvalui Zeitei Mame.

Khushi:Nu stiu unde sunt actele.Sunt cu Shyam sau nu?Poate el si-a dat seama ca ma voi strecura in camera in absenta lui.De aceea a luat actele din servieta.Sau poate, el chiar nu le are deloc. Oare am pierdut actele, intr-un chip sau altul.N-o sa fiu in stare sa demonstrez adevarul fara ele.

OM:Unde este Dl Arnav Singh Raizada?Zborul lui catre Londra era programat asta noapte.El trebuia sa ajunga noaptea trecuta.
Om*:Da, conform programei, noi am ajuns cu o zi inainte.Si el trebuia sa ni se alature astazi.
Om:Sa-l sun.Apropo, el nu intarzie niciodata.Dar..Astazi..
Om*:Da?
Om:Da?
Recep:Dle, Dl Arnav Singh Raizada nu s-a prezentat la hotel aseara.
Om:Ce?
Om*:Ce?El n-a ajuns la hotel?
Om:Iar telefonul lui nu-i accesibil.Este foarte ciudat.

Khushi:El nu m-a sunat.Cel putin putea s-o sune pe Anjali.Astazi este ziua mamei lui..Lui nu-i pasa de nimeni.Iar eu ma zbat, gandindu-ma la el.Ce altceva poti sa te astepti de la Arnav Singh Raizada?De ce m-a anuntat el de sosirea lui?Si asta printr-un mesaj?Pana astazi el n-a mai facut asta.

Mami:Hello.Hi.Bye bye!Sunt sigura ca ceva este dubios in aceasta problema a lui Bubbly!Hei Masala!Pune asta.Pune-o cat mai departe.
Masala:Sora, ar trebui sa-ti spun ceva?
Mami:Da-mi voie sa ma gandesc.
Masala:Dar sora, asculta-ma.Foarte important.
Mami:Masala!Tu vrei sa spui important?
Masala:Exact!
Mami:Spune.
Masala:Sora, cand am mers la templu sa ma rog am vazut o fetita mica si bucalata alergand prin imprejur.Si avea ceva.. Rosu pe maini.
Mami:Hello.Hi.Bye bye!
Masala:Da!Chiar a zis si asta.Prima data Hello.. Apoi Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon - Traduceri episoade - Pagina 4 155656..Si avea ceva..Lucrul important este, sora..
Mami:Asteapta..Repeta te rog!
Masala:Fetita..Lucrul important!
Mami:Da!Da!Spune-mi!
Masala:Am uitat.
Mami:O fata mica...Alergand prin imprejur.Tinand ceva rosu!Ce este?Ce este!Trebuie sa aflu.

Khushi:El doar m-a anuntat.Nici macar n-a vorbit.De ce sunt deranjata de el?Nu te mai gandi asa de mult, Khushi.Visul meu.Gandindu-ma mereu la Arnavji.Ceva nu este in regula, undeva.Nu Khushi.Calmeaza-te.Nu s-a intamplat nimic.Gandeste-te la ceva frumos.Ceva frumos o sa se intample.O minte inactiva/lenesa este un atelier al diavolului.Concentreaza-te la Jalebi al tau.
Nani:Atat de multe jalebi?Chiar daca o sa mananc din astea toata ziua tot n-o sa le termin.
Khushi:Doar asta am simtit, bunica..
Anjali:Ai simtit sau...le-ai facut ca mintea ta sa fie occupata?
Masala:Sora!Uita-te la ea..Dra Bucalata.Micuta.. marunta..bucalata.Si?Ce alt ceva?Inainte sa te uit, mai intai te mananc.
Mami:Rosu!
Nani:Acesta are un dulce ciudat.Khushi draga mea, ai adaugat mai putin zahar?
Khushi:Cred ca, am facut o greseala bunica.In loc sa le pun zahar, le-am facut fara zahar.Lui Arnavji ii place fara zahar asa ca..
Shyam:Cand Arnav nu e aici atunci de ce te-ai mai deranjat atat, Khushiji?
Anjali:Dar!Si ce daca el nu este aici?Ea poate sa le pregateasca in amintirea lui, nu-i asa?Ce spui Khushiji?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 18 Mai 2012, 12:16 am

17 mai 2012 partea a doua

Nani: Las-o pe ea. Las-o să plece. Îi este dor de Arnav. E mai bine să o lăsăm singură.

Khushi: Ce mi s-a întâmplat? De ce am făcut jalebi pentru Arnavji? Când el nu este aici?

Akash: Payal, trebuie să plec la birou peste ceva timp. Ai putea, te rog, să-mi calci cămașa? Alo, Aman? Da...
Manorama: Masala, vino cu mine.
Masala: Unde?
Manorama: Să investigăm.
Masala: O! Și mai multă distracție? Vino.
Manorama: Haide.

Khushi: "Unele relații sunt stranii. Încep cu certuri, cresc cu ură. Sunt urcușuri și coborâșuri dar relația există. Ura continuă să crească dar relația este mai profundă, atât de profundă, încât ura ajunge la limită iar relația rămâne doar o legătură, dar o legătură de ură.
Uneori simt că există ceva în această ură care îmi spune să dau o șansă acestui sentiment străin, complet nou. Dar pentru a aștepta ceva de la o relație în care nu este nimic decât ură este pură stupiditate".

Arnav: "Știu că ai o relație cu Shyam. De asta m-am căsătorit cu tine. Să salvez căsătoria surorii mele de tine".

Khushi: Poate că sunt într-adevăr proastă, altfel nu mi-ar fi dor de el/nu mi-ar lipsi chiar și după ce am fost atât de urâtă. De ce mă lupt cu el? Iar atunci când pleci eu doar te aștept? Îmi vorbesc despre tine.

Shyam: Rani Sahiba (Regină)!
Anjali: Da.
Shyam: Ți-ai luat pastilele de fier? Nu le-ai luat? Du-te și ia-le chiar acum.
Anjali: Mai întâi îi voi duce mâncarea lui Khushiji, pe urmă voi lua pastilele.
Shyam: Ce ți-am spus eu regină? Du-te și ia-ți pastilele chiar acum. Acum, nimic nu e mai important decât asta. Îi duc eu mâncarea lui Khushiji. E bine așa?
Anjali: Dar tu...
Shyam: Se presupune că eu nu pot să-i duc mâncarea? Dacă tu ești cumnata ei, atunci și eu sunt rudă cu ea, nu-i așa?
Anjali: Bine. Dar te rog să fii puțin atent. Khushiji pare puțin cam stresată/îngrijorată zilele astea.
Shyam: Știu Rani Sahiba. Voi fi atent. Nu te îngrijora. Du-te și ia-ți medicamentul.
Anjali: Bine. Ține tava.

Masala: Sora.
Mnaorama: Șsst frate.
Masala: Asta arată ca o tablă neagră. Aceeași înălțime, aceeași culoare neagră și aceeași curățenie. Cel mai mare lucru e, sora....
Manorama: Tabla asta e din camera lui Bubbly. Dar și problema e legată de Bubbly. Hello! Hi! Bye bye!
Acum spune-mi dragul meu frate, doar gândește și spune-mi, ce-ai văzut la templu? Cine este fata deșteaptă, mică, bucălată și drăgălașă?
Masala: Cea cu mâinile roșii.

Bubbly: Scuză-mă mătușa.
Manorama: Ce-i asta?

Manorama: Da. Și puțin vermillon împrăștiat pe haine. Încearcă să-ți amintești, stoarce-ți mintea și spune-mi cine este?
Masala: Da. Cea mică, deșteaptă și drăgălașă este chiar sora mea.
Manorama: Taci. Fă liniște. O floare ruptă. Laddu roșu. Fotografii tăiate. Dal negru. Trebuie să aflu.

Khushi: Pleacă de aici.
Shyam: Aș pleca Khushiji, dar dacă mă întreabă Rani Sahiba...
Khsuhi: Spune-i că nu am vrut mâncarea. Ce faci? Cum ai îndrăznit să intri?
Shyam: Khsuhiji, dacă tu nu mănânci atunci și eu voi sta flămând. Te rog nu refuza. Să te hrănesc, dacă spui?
Khushi: Vezi, am luat. Acum e rândul tău.
Shyam: O! E grozav.
Khsuhi: Ce s-a întâmplat? Nu vei servi? Te rog, nu refuza.
Shyam: Niciodată să nu mai provoci dragostea mea pentru tine, Khushiji. Vei pierde, ca de obicei. Deocamdată, la revedere..
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 18 Mai 2012, 9:34 pm

*18th May -- Is Pyaar Ko Kiya Naam Do-prima parte*

Khushi:Dumnezeu stie, ce se intampla cu mine cumnata.Dumnezeu stie ce se intampla!
Anjali:Nimic.Totul este in regula, Khushiji.
Khushi:Nimic nu este in regula.Eu chiar o sa inebunesc.
Anjali:Eu am crezut ca tu deja esti un pic nebuna.
Khushi:Nu mai rade de mine cumnata.
Anjali:Imi pare rau.Imi pare rau Khushiji, eu am vrut doar sa te fac sa zambesti.
Khushi:Asta este toata treaba, cumnata...Dumnezeu stie ce este cu mine.Nici macar nu vreau sa zambesc.Oriunde ma duc, orice vad imi aduce aminte de el.Aceasta camera, bucataria, jalebi...Chiar si aceste plante ofilite!Nu stiu de ce-mi fac griji pentru el.
Anjali:Tu stii, Arnav este foarte norocos sa ia un partener de viata ca tine, carui ii pasa foarte mult de el.Poate, chiar mai mult decat mine.Ei bine, Arnav ti-a trimis mesaj dupa ce a ajuns in Londra, nu-i asa?Atunci de ce te ingrijorezi asa de mult pentru el?
Khushi:Stiu, cumnata.Dar nu stiu de ce, eu vreau doar sa vorbesc cu el odata.Vreau sa stiu daca a ajuns acolo, bine.
Anjali:Doar asta este?O atat de mica problema?Il voi suna pe Chote imediat si il voi ruga sa vorbeasca cu tine.Londra trebuie sa fie cu 4;30 in urma noastra, nu?Va fi timpul potrivit."Buna.Aici este Arnav Singh Raizada, sunt ocupat intr-o sedinta chiar acum,Te rog lasa un mesaj dupa beep."Este directionat catre mesageria vocala."Chote, treaba inca nu este terminata.Tu n-ai vorbit deloc, nici macar odata cu Khushi dupa ce ai plecat.Tu stii cat de ingrijoarata este pentru tine?Sun-o imediat dupa ce termini cu sedinta.Ai grija de tine!Pa!" Bine?Fericita acum?Tu stii de ce esti atat de mult ingrijorata pentru el?Pentru ca tu il iubesti foarte mult.Iar asta nu e o problema de care sa-ti fie teama.Asta este o problema de care sa fii fericita.

Payal:Akash!
Akash:Multumesc.Hei Dra B!Deci, ce se intampla?Ar trebui sa ne intalnim dupa ce termin orele la birou?Bine!
Payal:Akash, dosarul tau..
Bubbly:Cum s-a intamplat asta?
Mami:Bubblya!La ce te gandesti?Hello.Hi.Bye bye!
Bubbly:La nimic matusa.
Mami:Vino aici.Vino incoace, draga.Haide.Vino.Vreau sa vorbesc cu tine.Ia loc.
Masala:Barfa picanta este sora..
Mami:Bubbly spune-mi, tu ce ai gandit?Cum de pozitia fierului de calcat s-a schimbat din culcat in picioare.Magic!Tu arati ca o minune mica.Dar tu ai comis o mare greseala.Hello.Hi.Bye bye!
Bubbly!Matusa, eu am facut-o.Te rog matusa, nu ma certa.Iti voi spune adevarul.
Mami:Bine Bubbly, n-am sa te cert.Dar tu imi vei spune adevarul.Spune-mi ce este?
"Bubbly:Babs!Este o carte pe raftul de sus in camera mea.Poti sa mi-o dai?
Payal:Bubbly, Akash o sa intarzie la birou.Lasa-ma sa termin de calcat si apoi te ajut.
Bubbly:As fi putut sa-l rog pe Akash.El ar fi putut sa mi-o dea.Dar este ocupat.
Payal:Asa?Bine."
Mami:Dar Bubbly, de ce ai facut toate astea?De ce draga?
Bubbly:Dupa ce Babs a venit, Dl A n-a mai vorbit cu mine.El o iubeste doar pe Payal si nu pe mine.Nu era asa inainte, matusa.
Payal:Bubbly, draga..

Khushi:Daca el o sa creada, ca m-am plans de el la cumnata?Si ca urmare ea la rugat sa ma sune.Daca este asa, atunci el va fi teribil de suparat.O sa-l sun si...Iar acest mesaj?El niciodata nu mi-a scris mesaj.Atunci de ce acum?Arnavji?Arnavji!A inchis?Alo!Arnavji sunt Khushi.."Buna.Sunt Arnav Singh Raizada.Acum sunt ocupat intr-o sedinta.Te rog, lasa un mesaj dupa beep."Cand cumnata la sunat a auzit acelasi mesaj.Este tarziu acum.Sedinta lui trebuia sa se termine pana acum.Ceva nu este in regula.

Payal:Bubbly!Ce s-a intamplat draga mea?De ce plangi?Bubbly!Spune-mi draga.
Bubbly:Babs!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 18 Mai 2012, 10:04 pm

18 mai 2012 partea a doua

Manorama: Nu-i nimic. Hello! Hi! Bye bye!
Masala: Da, nu s-a întâmplat nimic. Dar ultima bârfă este că ... uită-te la asta.
Mnaorama: N-am spus că nu este nimic? Afară!
Payal: Bubbly! Ce s-a întâmplat dragă? Spune-mi. Ce s-a întâmplat dragă?
Bubbly: Cumnata, eu...
Payal: Da, spune-mi.
Bubbly: Cumnata, am făcut totul intenționat. Ca tu să fii certată.
Payal: Eu?
Bubbly: Îmi pare rău.
Manorama: E un avertisment Picior plin de sânge. Te avertizez! Nu-i vei spune nimic. Ai înțeles?
Payal: Ce te-a făcut să crezi că Akash a încetat să te iubească după ce am intrat eu în viața lui?
Bubbly: Îmi pare rău cumnata.
Payal: Bubbly! Akash a fost al tău Mr A. și va rămâne la fel pentru totdeauna. Lasă-mă pe mine, nimeni nu va putea lua locul unei fetițe drăgălașe ca tine. Am dreptate?
Bubbly: Și dacă Mr. A. află despre asta?
Payal: Hei! Cum să afle? Nimeni nu-i va spune nimic. E un secret între tine și mine. Bine? Nimeni nu-i va spune nimic lui Mr.A.

Khushi: Tu? Când ai venit? N-am știut că ... Ce se întâmplă cu mine? Mi-e greu să fac diferența între vis și realitate.
Telefon: Bună. Sunt Arnav Singh Raizada și sunt într-o ședință acum. Vă rog, lăsați un mesaj după semnalul sonor.
Khushi: Când se va termina ședința ta Arnav ji? E deja ora patru dimineața și ședința lui încă nu s-a terminat. Oh! Cumnata a spus că ora Londrei e în urmă cu 4 ore și jumătate față de ora din India. Dar totuși. Ar trebui să fie 23:30 acolo. Ce fel de ședință durează până la ora 23:30. E ceva putred.

Om: Nu înțeleg. M-a sunat cu o zi înainte. Iar acum el nu a ajuns. Da, am plecat pentru conferință cu o zi înainte. Iar el trebuia să ni se alăture cu o zi mai târziu. Iar acum e ora 11 seara. Așa că am verificat la hotel. În mod normal domnul Arnav Singh Raizada nu face așa ceva. Dar, bine. Anunță-mă în caz că apare vreo noutate.
Arkuh: Sunt Arukh, de la Air Design Bangalore. Ați verificat bine? A urcat la bordul avionului ASR? Dar atunci, unde este?
Om: Ați aflat ceva?
Arukh: Liniile aeriene spun că ASR nu s-a urcat la bordul niciunui avion ieri. Cel puțin nu a ajuns la Londra cu acel avion.
Om: N-a sosit la Londra? Dar de ce? Nu înțeleg nimic. (Stai liniștit, nici noi). De ce ar fi lipsit de la o conferință atât de importantă?

Anjali: Poftim. Du-te și fă o baie. Ai o întâlnire, nu-i așa?
Shyam: Da. Regina mea, e ceva în neregulă cu dușul?
Anjali: Chiar acum am făcut baie. E complet în regulă.
Shyam: Nu știu, e o problemă cu alimentarea cu apă. Apa nu curge cum trebuie.
Anjali: Bine, am să-i spun, chiar acum, lui Hariprakash să cheme instalatorul.
Shyam: Așteaptă regina mea. Nu am atât de mult timp. Trebuie să fac baie și să plec, înțelegi? Am o întâlnire cu un client. Să-l fac să aștepte? Unde să fac baie? Probabil că în momentul ăsta Akash se pregătește, nu pot să mă duc acolo.
Anjali: Poți să folosești baia din camera mătușii.
Shyam: Regina mea, știi cât de mult timp îi ia mătușii să se pregătească. Probabil face baie chiar în acest moment. Ar fi corect să o deranjez dimineața?
Anjali: Atunci... Chote a plecat. Poți să faci baie în baia din camera lui. Probabil Khushi s-a pregătit încă de dimineață.
Shyam: Asta va fi bine regina mea. Voi face baie chiar acolo. Mă întorc peste ceva timp.
Anjali: Sau la unchiul Chandu...
Shyam: A, nu, mă voi spăla în baia din camera cumnatului. Tu așteaptă.

Khushi: Ceaiul tău.
Nani: Am băut deja ceai. Am băut deja ceai. Khushi dragă!
Khsuhi: Da.
Nani: Am spus că am băut deja ceai. Ești bine? Ți-am spus de două ori.
Khsuhi: Da, sunt bine. Iartă-mă bunico. Nu știu ce....
Nani: Nu-i nici o problemă Khsuhi dragă. Dar pari supărată/îngrijorată.

Anjali: Hariprakash, cheamă repede instalatorul. Khushi ji!

Shyam: Khushi ji va veni sigur în camera ei. Nu știu unde este acum. Bună dimineața Khushi ji.
Khsuhi: Cum îndrăznești să vii înăuntru?
Shyam: Uite, nu era apă la baia mea. Așa că Rani Sahiba a sugerat să vin să fac baie aici. Oricum, Arnav al tău nu este acasă. Așa că m-am gândit să-i umplu locul. Apropo, dacă mă uit mai bine, Khushi ji, cum ai putea să-i duci dorul? Chiar dacă el e aici sau nu, nu e nici o diferență pentru tine și nici nu se produce vreo schimbare gravă în viața ta de familie. N-am dreptate Khushi ji?
Khushi: Ieși afară!
Shyam: Vai! N-ai spus: altfel... Bine, am să spun eu: altfel...
Khsuhi: Nu ți-am spus...
Shyam: Khsuhi ji, încearcă să înțelegi ce vreau să spun. Aș putea să fiu din nou iubitul tău. Am fost în trecut, nu-i așa?
Khsuhi: Ieși afară!
Shyam: Ochii tăi plini de furie sunt slăbiciunea mea. Oricum, știu că nu te uiți la Arnav cu sclipirea asta în ochi.
Khushi: Nici măcar nu-i pronunța numele cu limba ta murdară.
Shyam: Nu vorbesc despre el. Vorbesc despre ochii tăi. Spune-mi Khushi ji, nu este adevărat? Probabil te uiți așa numai la mine. Și acest mod de a privi al tău și-a făcut loc în inima mea Khushi ji.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 21 Mai 2012, 10:35 pm

*21st May -- Is Pyaar Ko Kiya Naam Do-prima parte*

Shyam:Khushiji daca ai terminat cu amenintarile, atunci uita-te dupa hartii.
Khushi:Hartiile sunt la tine.Si nu incerca sa gasesti o scuza.Stiu foarte bine ca hartiile sunt la tine.Stiu cat de josnic poti sa fii.
Shyam:Nu Khushiji.Acele hartii nu sunt la mine.Si daca tu nu stii unde sunt atunci nimic nu este bine pentru mine si nici pentru tine.

Payal:Bubbly asta este pentru tine.Dar nu deschide asta pana cand nu ajungi la internat.Bine?Bubbly..
Bubbly:Bubs, imi pare rau.Te rog iarta-ma.
Payal:Bubbly, nu trebuie sa-ti ceri scuze.Si ce ti-am spus tie?Este un secret intre noi.Nu-l vom dezvalui nimanui.Nici chiar lui Dl A.Imi promiti?
Akash:Ce este, de nu vreti voi ca eu sa stiu?Acestea sunt articole de uz canic si toate lucrurile tale favorite.Haide, spune-mi care-i problema?
Bubbly:Dle A, de fapt..
Payal:Bubbly!Nimic, noi doar vorbeam...
Akash:Payal, este o problema.Altfel, de ce ati ascunde-o?Acum spune-mi draga mea.
Bubbly:Dle A..
Payal:Bubbly.Este in regula draga.
Akash:Ce naiba este asta Payal?O inveti pe Bubbly sa ascunda lucruri de cei mai in varsta?
Payal:Nu, Akash.
Bubbly:Dle A, asculta-ma.
Payal:Bubbly!
Akash:Payal, termina.Ce incerci sa faci?Tu insufli astfel de valori intr-un copil mic?Tu ii spui sa minta pe cei in varsta?
Bubbly:Dle A, te rog.
Payal:Bubbly, te rog nu spune nimic.
Akash:Payal, care e problema ta cu Bubbly?
Payal:Nu am nicio problema cu..
Akash:De cand a venit, am vazut ca ca ai o problema sau alta cu ea.
Payal:Nu Akash.
Akash:Destul, Payal.
Bubbly:Dle A, Bubs n-are nicio problema cu mine.Eu am avut o problema cu Bubs.Am simtit ca dupa ce te-ai casatorit cu ea, noi n-o sa mai ramanem prieteni buni.
Payal:Bubbly, nu ti-am spus ca nu trebuie sa dezvalui la nimeni?Atunci..
Bubbly:Nu mai pot sa ascund nimic de Dl A, Bubs.
Payal:Am uitat de asta.Dar Bubbly, sunt sigura ca Dl A poate sa inteleaga, de ce ai facut toate astea.El chiar intelege ca tu ai facut toate astea ca tu ai simtit ca el numai este atat de aproape de tine.Dar el inca este aproape de tine si mereu va fi.
Akash:Bubs a ta a avut dreptate, draga.Payal, chiar imi pare rau.N-ar fi trebuit sa tip la tine in felul asta.
Payal:Akash, este in regula.Sa mergem.Tu o sa intarzii.

Mami:Noi niciodata n-am realizat, cum au trecut zilele.Bubbly a venit si a plecat..Hello.Hi.Bye bye!
Nani:Nu fi trista Manorama.La vacanta urmatoare ea va veni din nou.Termina cu supararea.Cum spunem noi?Da!Fata ta va avea riduri.Da!
Masala:Sora, oaspetii mai trebuie sa si plece intr-o zi.Uita totul ca mine, si inveseleste-te.Sora, sa-ti spun un fapt picant?
Mami:Nu este nevoie.
Masala:Dar sora, am memorat toata povestea.Mi-am reincarcat memoria chiar acum, sora.

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Mar 22 Mai 2012, 7:31 am, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 22 Mai 2012, 12:15 am

21 mai 2012 partea a doua

Shyam: Khushi ji!
Khushi: Sunt bine... cumnate!
Shyam: Dar nu pari să fii bine. Se pare că te gândești la ceva. Sau poate la cineva.
Anjali: Ai absolută dreptate. Știu la cine se gândește. Și știu chiar și ce trebuie să fac să-i readuc zâmbetul. Khushi ji, nu vei fi de acord cu mine?
Khuhsi: Ba da.
Anjali: Atunci vino cu mine. Uite aici. Acum zâmbește. Asta te va duce direct la Arnav. De care ți-e atât de dor.
Nani: Anjali dragă, nu mai vorbi în ghicitori. Ăsta e biletul tău spre Londra. Te vei duce la Londra, să-l întâlnești pe Arnav.
Khsuhi: Dar eu...
Nani: Ți-e dor de el atât de mult. M-am gândit că dacă te vei duce și te vei întâlni cu Arnav atunci îți va reveni zâmbetul.
Anjali: De asta am aranjat biletul tău spre Londra. Ca tu să poți pleca spre acel loc unde vei găsi fericirea cu Arnav al nostru.
Shyam: Hei, regina mea, dar cum va pleca singură? Ai vorbit cu Arnav?
Anjali: Cum aș fi putut? Nu-mi răspunde la telefon. I-am trimis un mesaj.
Shyam: Regină, biletul nu e singurul lucru care trebuie aranjat. E nevoie de pașaport, viză...
Anjali: Am aranjat totul. Acesta e avantajul de a fi soția lui Arnav Singh Raizada. Toate formalitățile pot fi făcute cu ușurință. Ce spui bunico?
Nani: Da.
Anjali: Iar zborul tău e chiar în seara asta.
Nani: Acum oferă-ne un zâmbet. Vei pleca să-l întâlnești pe Arnav.

Khushi: Bunica și cumnata au rezolvat cu biletul. Dar trebuie să vorbesc cu Arnav măcar o dată. Trebuie să-i spun că bunica și cumnata au făcut asta. Altfel se va enerva din nou și va spune că am venit la Londra fără să-l informez.
Arnav: "Bună. Aici este Arnav Singh Raizada. Sunt ocupat cu o ședință acum, vă rog să lăsați un mesaj după semnalul sonor".
Khushi: De câte ori am încercat să-l sun. De fiecare dată răspunde robotul. Dumnezeu știe ce s-a întâmplat. E bine că mă duc acolo. Imediat ce-am să-l văd, această neliniște, această îngrijorare, totul va dispărea.

Unchiul: Sora, astăzi toată lumea spune Bye. Nu e nimeni care să se încadreze în categoria Hello, Hi?
Payal: Khushi, să verifici biletele.... Ești bine? Khushi nu a mai călătorit niciodată atât de departe, singură. De asta sunt îngrijorată.
Manorama: Oricum Sari rupt, îți dau un sfat. Nu dormi în timpul zborului. Ce fac stewardesele... să urmărești cu mare atenție, e foarte important. Dacă nu le vei vedea, atunci... Hello! Hi! Bye bye! Anjali, când ai cumpărat biletul, ai fi putut să-mi cumperi... am vrut să spun, de ce nu ai cumpărat bilete pentru toți? Am fi putut pleca toți acolo și i-am fi oferit lui Arnav o surpriză de familie.
Nnai: Manorama, e dreptul lui Khushi să-i facă surpriza asta lui Arnav. De ce să te duci să faci surprinze între soți?
Unchiul: Dar sună-ne imediat ce ajungi la internat.
Manorama: Ea pleacă la Londra.
Unchiul: Pleacă atât de departe pentru a frecventa cursurile?
Manorama: Frate, am să-ți explic totul mai târziu, bine?
Khsuhi: Bine, eu plec.
Anjali: Nu, Khushi ji, nu vei pleca singură. Te va duce șoferul meu. Și da. Akash e la birou. Va ajunge acolo peste puțin timp. Te va ajuta.
Khushi: Nu e nevoie. Vă rog, nu vă îngrijorați. Voi avea grijă singură de mine.
Nani: Dumnezeu să te binecuvinteze.
Anjali: Ai grijă.
Manorama: Nu dormi în timpul zborului.
Payal: Khushi, ai grijă de tine, bine? Și nu-ți fie frică.
Khsuhi: Nu sora.
Payal: Și totuși, dacă ți-e frică, amintește-ți cuvintele tatălui nostru. Închide ochii...
Khushi: Și amintește-ți de mama și tata.
Payal, Khushi: Și nu va mai exista nici o teamă.

Khsuhi: Alo! Da, Khushi la telefon.

Anjali: Bunico, Khushi ji probabil a ajuns la aeroport până acum.
Nani: Da.
Anjali: Am să o sun.
Khsuhi: Cumnata!
Nani: Khushi! N-ai plecat?
Anjali: Am crezut că ai ajuns deja...
Khsuhi: Nu voi pleca la Londra, cumnata.
Anjali: Cum?
Khushi: I-am sunat pe mama și pe tata în drum spre aeroport să le spun că plec. Apoi mama mi-a spus că nu e sigur pentru mine să călătoresc, pentru o săptămână.
Nnai: Dar problema asta...
Anjali: Bunico, nu-i nici o problemă. Dacă Khushi nu vrea să plece acum, o vom trimite peste câteva zile. Chiar și noi credem în astfel de lucruri, nu-i așa?
Khsuhi: Voi pleca, aveți grijă de bagaj.
Nani: Probabil s-a simțit foarte rău. În ciuda tuturor eforturilor noastre, nu a putut pleca.
Anjali: Dar bunico, probabil există un motiv în spatele refuzului părinților ei, nu-i așa? Și apoi și noi credem în astfel de lucruri. Să o trimitem asumându-ne un astfel de risc, nu e corect. Vom decide plecarea lui Khushi peste câteva zile.
Nnai: Putem să rezervăm biletele pentru săptămâna viitoare?
Anjali: Bineînțeles, bunico. Ar fi bine. Poate Arnav se va întoarce până atunci. Nu-i așa?
Nnai: Da.

Khushi: Mă simt foarte rău că le-am mințit pe bunica și pe cumnata. Dar cum aș fi putut să le spun că ...

Khushi: Alo! Da Khushi la telefon.
Om: Bună ziua doamnă, vă sun de la Londra.
Khushi: Da?!
Om: Am luat nr. dv. de la biroul din Delhi. Voiam să știu dacă pot să vorbesc cu domnul Arnav Singh Raizada.
Khushi: Dar Arnav ji este la Londra.
Om: Da, ar fi trebuit să fie aici, dar nu a ajuns.
Khushi: Ce vreți să spuneți?
Om: Nu a ajuns aici, deloc. De fapt nici nu s-a urcat l abordul avionului pentru Londra. Și nu s-a cazat la hotel. Am încercat să sun la toate birourile AR Design dar nu am putut să dau de el. De aceea v-am sunat. Știți unde este, doamnă?
Khsuhi: Cum?! Nu!

Anjali: "Chote pleacă azi la Londra".
Khsuhi: "Arnav ji! Arnav ji!"
Anjali: "Zborul este peste trei ore".
Khsuhi: "Arnav ji! Arnav ji! Nu poți să pleci. Încă puțin timp Arnav ji. Chiar pleci"?
Arnav: "Da, chiar plec".
Khsuhi: "N-am să te las să pleci după toate astea".
Arnav: "Nu mă voi opri".
Khsuhi: "Arnav ji!"
Anjali: "Zborul lui e peste trei ore".
Arnav: "Iar eu am terminat".
Khushi: "Arnav ji"!
Arnav: "Am așteptat atât de mult doar pentru că m-ai rugat".
Khsuhi: "N-am să te las să pleci după toată încurcătura asta. Nu, nu te voi lăsa să pleci".
Om: "Aș putea să vorbesc cu domnul Arnav Raizada"?
Khsuhi: "Chiar pleci"?
Om: "De fapt nici nu s-a îmbarcat pentru Londra, doamnă. Și nu s-a cazat la hotel. Am încercat să sun la toate birourile AR Design dar nu am putut să dau de el".
Anjali: "Astăzi, Arnav pleacă la Londra. Zborul lui e peste trei ore".
Khushi: "Chiar pleci"?

Khsuhi: Ceva este în neregulă. Sigur are o problemă. Am un puternic sentiment că... Unde ești Arnav ji? Dacă nu a urcat la bord atunci unde a plecat?

Khsuhi: M-ai prins bunico. Dar am mințit-o că a sunat Arnav doar ca să nu se îngrijoreze. Deoarece eu nu am primit nici un telefon. Te rog, iartă-mă bunico. N-am vrut să mint dar nu am avut altă cale. Când eram în drum spre aeroport....
Nani: Chote nu s-a urcat la bord?
Khushi: Nu bunico.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 22 Mai 2012, 10:11 pm

*22nd May -- Is Pyaar Ko Kiya Naam Do-prima parte*

Khushi:Totul s-a intamplat chiar in fata mea.Arnavji a intrat inauntru in prezenta mea, atunci unde a disparut?Poate din cauza supararii a luat un zbor gresit.El nu poate face nimic la suparare.Haide Khushi.Nu este un depou de autobuze din Loocknow ca el sa ia un autobuz gresit.Este un zbor.Chiar si creierul meu nu poate lucra in stres.Nu inteleg...Acum trebuie sa le spun asta tuturor.N-ar trebui sa mint...Oare ar trebui sa-i spun cumnatei sau nu.

Nani:Anjali draga, de ce te ingrijorezi atat de mult pentru Arnav?Cand tu singura ai trimis-o pe Khushi sa se odihneasca.
Anjali:Bunica, Chote n-a sunat nici macar odata decand a ajuns..El nu mi-a mai facut asta inainte.Bunica, sunt ingrijorata.Arnav, are probleme?
Nani:Nu, nu.Nu fi atat de ingrijorata.Din cauza grijei tu chiar ai uitat si de medicamente.Anjali, Payal mi-a spus ca ai sarit sa iei medicamentele, haide ia-le odata.
Anjali:Nu, bunica mai intai lasa-ma sa vorbesc cu Chote.Sunt foarte ingrijorata.
Khushi:Ea este deja ingrijorata de Arnavji,atat de ingrijorata ca a uitat sa-si ia si medicamentele.In asemenea situatie ar trebui sa spun ceva sau nu, dar nici sa mint nu pot.
Nani:Anjali draga, prea multa ingrijorare in conditia asta nu este buna.Fa un lucru, ce persoana avea la biroul lui?Care era numele lui?
Anjali:Aman!
Nani:Da.Aman!Suna-l.El trebuie sa stie totul.
Anjali:Bine.
Khushi:Da Arnavji, nu te aud bine, te rog un pic mai tare.Bine.Bine.Bine.Atunci de ce n-ai sunat?
Anjali:Chote..
Khushi:Da?Da, da totul este in regula.Cumnata este si ea bine.
Anjali:Lasa-ma sa vorbesc si eu cu Chote.
Khushi:Da, bine..Cumnata, el spune ca pleaca la o sedinta importanta dupa asta o sa te sune.
Anjali:O singura data lasa-ma...
Khushi:Este o sedinta foarte importanta, cumnata.
Anjali:Bine.Spune-i lui Chote sa nu uite sa-si ia medicamentele.
Khushi:Cumnata vrea sa-ti aduca aminte de medicamentele tale.Da, doza de seara.Da tu..
Nani:Khushi...

Masala:Care era camera mea?Nu pot sa-mi amintesc, cea cu un singur acoperis si patru pereti.Da.Asta pare sa fie camera mea.Asta este!

Khushi:Bunica, m-ai prins.

Masala:Dar cine este in camera mea?

Khushi:Dar cumnata isi facea orice alte griji, de aceea am pretins ca a sunat Arnavji.De fapt, n-am primit niciun telefon.Te rog iarta-ma, bunica.N-am vrut sa mint, dar ce as fi putut face.Cand eram in drum spre aeroport atunci am primit un telefon ca Arnavji n-a ajuns la Londra.
Nani:Chote, n-a urcat in avion?
Khushi:Nu, bunica.

Masala:Hei!Astea vesti picante!O sa-i spun sorei imediat.

Nani:Oh Doamne!Asta inseamna ca nimeni nu stie unde a plecat Chote?
Khushi:Bunica, te rog nu-ti face griji.
Nani:Cum sa nu ma ingrijorez, draga mea?Auzind asta, sa nu ma ingrijorez?Au trecut 3 zile, Chote n-a ajuns la Londra, atunci unde a plecat Chote?
Khushi:Bunica, calmeaza-te.Poate Arnavji a luat alt zbor catre Londra dar n-a ajuns la intalnire.Bunica, eu personal am fost la aeroport sa-l vad plecand.Arnavji a mers inauntru cand sa facut anuntul.Imi aduc aminte foarte bine.Totul va fi bine, bunica.Si el mi-a trimis un mesaj de acolo.
Nani:Sper sa ai dreptate.Si ca nimic nu este de ingrijorat.
Khushi:Sunt increzatoare ca nimic nu i s-a intamplat lui Arnavji.El este absolut bine.Cred ca e foarte ocupat de aceea n-a sunat.Bunica..Am mintit pentru ca Anjali sa nu se mai ingrijoreze in starea ei.Promite-mi ca tu n-o sa-i spui nimic cumnatei.

Mami:Dar cine s-a dus, unde si n-a ajuns..spune-mi clar.
Masala:Eu iti spun ceva foarte important.Atentie te rog.Persoana care a plecat de aici n-a ajuns nicaieri.Un telefon de la el a fost primit, dar nu a fost nicio conversatie.Sotia lui n-a vorbit dar nimic nu a fost zis.Te-ai prins sora?
Mami:Nu ma mai ameti atata, spune clar.Nu pot sa pun prea multa presiune pe creierul meu.Spune-mi numele.
Masala:Care era numele lui?
Mami:HP, adu-mi un suc rece, mintea mea este total confuza.
Masal:Mi-am adus aminte..este HP.El s-a dus undeva dar n-a plecat nicaieri.Iar persoana care n-a plecat a vorbit cu sotia lui dar nimic nu s-a vorbit.
Mami:Ce?O discutie cu sotia lui HP?
Masala:Sora nu ma deranja altfel voi uita.Sotia lui a fost..
Mami:Dar cand HP s-a casatorit?Tu nu mi-ai spus si nici nu ne-ai invitat la nunta.
HP:Dar nici eu n-am participat.
Masala:Dar nu, nu.Nu vorbesc despre el.Eu vorbesc despre persoana a carui sotie a fost foarte ingrijorata si a vorbit catre persoana mai în vârstă.
HP:Ce spune?
Masala:Si da, ea umbla de colo, colo cu un animal cu patru picioare.Si cum ii spunea?Da, ea il striga Laxmi!
HP:Mamiji ce tot spune el, eu nu inteleg nimic.Eu nu sunt casatorit.Am o multime de treaba la bucatarie, eu am plecat.
Mami:Un minut.Ce ai spus?Patru picioare..Laxmi..persoana mai in varsta.Tu vorbesti despre mama soacra?
Masala:Da, da.Fata aceea frumoasa vorbea cu ea si spunea ca sotul ei n-a ajuns la Londra.
Mami:Dar Arnav s-a dus la Londra.Tu vrei sa spui ca Arnav n-a ajuns la Londra?
Masala:Nu..Asta este ceea ce discuta cu persoana mai in varsta.
Mami:Serios!Asta inseamna ca fata aia ia spus mame soacre..asta inseamna ca Arnav nu a ajuns la Londra si acea fata a mintit spunand ca a vorbit cu Arnav la telefon.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 22 Mai 2012, 10:16 pm

22 mai 2012 partea a doua

Anjali: Arnav! Dacă Arnav n-a ajuns la Londra atunci unde s-a dus?
Manorama: Anjali dragă, ce s-a întâmplat? Ginere, Akash, veniți repede să vedeți ce se întâmplă cu Anjali. Relaxează-te.
Akash: Ce este mamă? Sora! Ce s-a întâmplat, sora? Ce este sora? Sora?
Manorama: Relaxează-te.
Akash: Sora!
Nani: Dragă!
Anjali: Chote!
Manorama: În timp ce ne asculta conversația, Anjali a început să respire greu.
Akash: Sora, relaxează-te!
Anjali: Chote n-a ajuns la Londra. Atunci unde s-a dus?
Shyam: Ce? Ce vrei să spui? Cine a spus asta? Cum e posibil?
Akash: Cumnate, să nu discutăm asta acum. Să o ducem pe sora în cameră. Haide sora. Hari Prakash! Adu suc pentru sora în cameră. Repede!
Shyam: Relaxează-te!
Akash: Cu grijă sora.
Anjali: Arnav...
Akash: Fii atentă.

Anjali: Unde este Chote? Mă întreb cum este/cum se simte, bunico.
Nani: Trebuie să fie bine.
Anjali: Khushi ji, cum ai putut să mă minți în legătură cu Arnav? De asta nu te-ai dus la Londra?
Akash: Dar de ce Aman nu mi-a spus la telefon? Și Khushi ji, numărul tău de telefon...
Khsuhi: Nu, cumnate, el l-a așteptat toată ziua apoi a sunat la birou și nimeni n-a știut nimic și pe urmă m-a sunat pe mine.
Anjali: Dar acel mesaj...
Shyam: Da, în acel mesaj a scris că a ajuns.
Anjali: Dar de ce Arnav nu mi-a trimis măcar un mesaj după ce a ajuns.
Khsuhi: Cumnata, tot ce a spus a fost că Arnav nu a ajuns la conferință. El știe doar că Arnav nu a urcat la bordul avionului. Poate a întârziat din cauza unor treburi și a ajuns la Londra cu un alt zbor. Poate că zborul a ajuns târziu și a ajuns și el târziu la hotel.
Shyam: Poate că asta s-a întâmplat.
Akash: Da, dar când știe că sora își face atâtea griji, de ce nu a sunat? O clipă sora. Îl voi suna pe fratele meu. Telefonul fratelui nu poate fi contactat.
Anjali: Și eu i-am dat mesaj. Până azi, întotdeauna m-a sunat după ce primea mesajul.
Khsuhi: Te rog, crede-mă că totul e în regulă.
Anjali: Poliția! Akash ar trebui să anunțăm poliția.
Akash: Ai dreptate sora. Am să anunț poliția, chiar acum.
Khsuhi: Dar, cumnate, de ce poliția?
Akash: Khushi ji, e doar o măsură de precauție. Voi da toate detaliile despre fratele meu, comisarului.
Anjali: Akash, telefonează repede.
Akash: Bine sora.
Nani: Cine sună atât de târziu?
Anjali: Alo? Chote?!
Akash: Fratele?
Anjali: Chote, unde ești? Știi cât de îngrijorați am fost? N-ai sunat nici măcar o dată după ce ai ajuns, nici măcar un mesaj.
Arnav: Îmi pare rău, sora.
Anjali: Îți pare rău? Știi cât de îngrijorați am fost? A fost cât pe ce să anunțăm poliția. Și de ce nu mi-ai spus că nu te-ai dus la Londra?
Arnav: Da, nu m-am dus la Londra pentru că, în ultimul moment, a trebuit să ajung în Scoția.
Anjali: Ce? Ești în Scoția?
Arnav: Da. A fost finalizată o afacere în Scoția așa că a trebuit să amân conferința de la Londra.
Anjali: Chote, ești bine?
Arnav. Da, sora, sunt bine.
Anjali: Bine, ai grijă de tine.
Nani: Chote, cum te simți? Îți iert neglijența pentru ultima dată dar nu de data viitoare. Și da, oricât de ocupat ai fi, te rog să ne suni.
Arnav: Bine, bunico.
Nani: Acum vorbește cu Manorama.
Manorama: Hello! Hi! Bye bye! Ce-ai făcut? Cum ai ajuns în Scoția în loc de Londra?
Arnav: Da mătușa. Eu doar...
Manorama: Putem discuta despre asta după, mai întâi spune-mi, ce-ai să-mi aduci din Scoția?
Payal: Khushi, cel puțin acum ai putea zâmbi, dacă a sunat Arnav ji.
Masala: Sora, spune-i să-mi aducă cele mai noi haine pentru mine.
Mnaorama: Arnav, fiule, unchiul Chandu a venit să stea la noi. Fă asta. Adu-i un kilt din Scoția. Dacă poți să găsești unul pe măsura lui. Ce faci?
Akash: Mamă, lasă-mă și pe mine să vorbesc.
Manorama: Un minut, vorbește cu Akash.
Akash: Alo, frate. Ce afacere s-a făcut în Scoția? Aman, niciodată nu...
Arnav: Aman nu știe despre asta. De fapt nimeni nu știe despre asta. Au avut loc câteva schimbări în ultimul moment. Îți voi spune detaliile mai târziu. Bine?
Akash: Bine frate.
Arnav: Ascultă, s-ar putea să nu pot să țin legătura, conexiunea nu e bună aici. Nu-i spune surorii, se va îngrijora fără folos. Ai înțeles? Ai grijă de sora și de Khushi.
Akash: Bineînțeles frate. Voi avea grijă de ele. Frate, vorbește cu Khushi acum.

Arnav: Khushi! Khushi, sunt bine! Te rog, nu plânge. Khushi, ajunge! Oprește-te! Khushi, nu mai plânge. Khushi, eu... Khushi, eu... Khushi, te iubesc!
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 23 Mai 2012, 9:24 pm

*23rd May -- Is Pyaar Ko Kiya Naam Do-prima parte*

Arnav:Khushi , te iubesc.
Anjali:A fost bine ca Chote a sunat.
Akash:Da sora, dar tu nu te vei mai ingrijora de acum.Odihneste-te, asta e!
Shyam:Acum totul este in regula Rani Sahiba, nu-i asa?Fara folos, tu erai sa deranjezi politia.
Anjali:Apropo, a fost ciudat, nu-i asa?Se pare, cum am crezut, Arnav a stiut ca noi eram gata sa sunam la politie.
Akash:Desigur, fratele a simtit asta ca sora va trezi tot orasul Delhi sa-l caute pe Arnav.De aceea imediat el a sunat.

"Arnav:Khushi, te iubesc!Tu te-ai logodit si n-ai crezut ca este important sa-mi spui si mie?De ce nimeni nu stie ca al tau..
Khushi:Ce importanta are pentru tine?
Arnav:Ce importanta are pentru mine?La naiba, are importanta pentru mine, pentru ca..Daca erai tu in acea ambulanta, atunci?
Khushi:Daca s-ar fi intamplat asta atunci ar fi fost accidentul meu.Ce importanta are pentru tine?
Arnav:Desigur ca are importanta, la naiba.
Khushi:De ce?De ce ar avea importanta?
Arnav:Pentru ca..."

"Când vei veni, o iubito ...
Când vei veni, o iubito, curtea va fi în numai o floare.
Ploaia va veni în torente.
Asa cele două inimi se vor întâlni.
Când vei veni, o iubito, curtea va fi în numai o floare.
Oh, ochii tai sunt negri.
Mi-am pierdut inima in acesti ochi.
Desi ochii tai sunt straini, ei au facut o multime de promisiuni.
Flacara respiratiei mele curge lent, ca tu ai plecat.
Ma uit la luna noptilor.
Viata mea este in mainile tale.
Stelele sclipitoare nu sunt nimic decat lacrimile ei.
Te rog vino cand ploile incep.
Lumea de vis va fi fericita.
Curtea va fi în numai o floare."
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 23 Mai 2012, 9:52 pm

23 mai 2012 partea a doua

Khushi: Știu. Pot să simt că ceva rău s-a întâmplat cu tine.

Robot: "Numărul apelat nu există".
Khsuhi: De ce nu pot să dau de tine? Acum o oră funcționa. Îmi cer scuze d-nul Aman că vă deranjez atât de târziu în noapte. Vreau doar să-mi confirmați că sunteți sigur că nu știți nimic despre nici o afacere în Scoția. Așa? Bine, mulțumesc.
Exact, cu trei zile în urmă, de la Delhi în Scoția. Vă rog să-mi spuneți care a fost ora zborului. Cum? Bine, mulțumesc.
Anjali: "Cum? Ești în Scoția"?
Khushi: Dacă nu a fost nici un zbor din Delhi spre Scoția în ziua aceea, asta înseamnă că....

Om rău: Ce s-a întâmplat cu el? A leșinat?
Om rău: O Doamne! Unde e medicamentul lui? Șeful ne-a spus că suferă de o boală. Cred că aia cu zahărul.
Om rău: Diabet?
Om rău: Da, exact.
Om rău: Ce mai aștepți? Du-te și adu-i medicamentul. Amintiți-vă că dacă se întâmplă ceva rău cu el, șeful nu ne va cruța. Du-te. Hei, grăbește-te. Du-te acum. Sper că mai e viu.

Khushi: Dacă Arnav e în Scoția atunci de ce a trimis mesaj că e în Londra? Ar fi trebuit să-l întreb asta când a sunat. Nici Aman nu știe nimic despre o afacere în Scoția, nici cumnatul Akash. În ziua aceea nu a fost nici zbor dinspre Delhi spre Scoția.

Arnav: "Khushi, sunt bine". "Khushi, te iubesc".
Khsuhi: Și de ce el... de ce mi-a spus asta? Așa, deodată? Și felul în care mi-a vorbit? Nu era felul lui obișnuit de a-mi vorbi. Atunci... de ce mi-a spus lucrul acela?

Arnav: "Pentru că știu despre tine și despre Shyam. Știu că ai o aventură cu Shyam".
"Pentru că tu nu ai caracter".
Khushi: Cel care mi-a spus atât de multe, care m-a făcut să plâng, care m-a necăjit atât de mult... cel care nu mi-a dat nici măcar o șansă de a-mi dovedi identitatea/adevărata față îmi spune acum....
Arnav: "Khushi, te iubesc".
Khuhsi: Cum poate să spună un lucru atât de mare, cu atâta ușurință? Probabil că e în necaz. Dacă totul ar fi fost bine, nu mi-ar fi spus așa ceva. Oare este...în pericol?
Oare a vrut Arnav să-mi spună ceva?
Știu. Simt că este în pericol.

Akash: Da, toate sunt bune. Prețurile de pe linia de producție sunt bune. Da perfect.
Payal: Akash! Astăzi am pregătit micul dejun în grădină, special pentru tine. Te rog, mănâncă ceva.
Akash: O clipă. Payal, chiar nu am timp pentru micul dejun. Îmi pare rău, trebuie să plec.
Nani: Cum Chote nu-i aici, Khushi e îngrijorată. Și pentru că el nu-i aici, Akash are atât de mult de muncă că și el e îngrijorat. Si cum el are probleme, au crescut și problemele lui Payal. Când se va întoarce Chote, totul își va relua bunul mers. Dar până se va întoarce, trebuie să fac ceva.

Nani: Alo!
Akash: Da, bunico.
Nani: Taci și ascultă. De când a plecat Chote ai devenit atât de ocupat, nu mănânci și asta o afectează pe Payal. Știu că ești ocupat. Dar de ce nu mănânci? E bine că nu ți-ai luat micul dejun dar deseară va trebui să o scoți pe Payal la cină într-un loc drăguț.
Akash: Bunico, problema e că...
Nani: Ajunge. Tot ce am spus, e un ordin.
Payal: Alo?
Akash: Payal, ești conștientă că sunt atât de presat de muncă zilele astea.
Payal: Da, e în regulă. Nu e nevoie să mergem nicăieri.
Akash: Bine, de vreme ce bunica m-a amenințat, va trebui să mergem.
Payal: În regulă. Dar mergem doar pentru că bunica a hotărât asta. De acord?
Akash: La revedere.
Payal: La revedere.

Khsuhi: A fost la aeroport acum trei zile să plece la Londra. Dar nu a ajuns la Londra. Nici măcar nu a urcat la bord. După asta...
Polițist: Jagadish! I-ai ascultat povestea?
Jaga: Da, domnule.
Polițist: Atunci înregistrează plângerea.
Polițist: Adu registrul atunci.
Jaga: O, acum îl aduc, domnule.
Polițist: Deci, doamnă, cum de știți că soțul dv. e în pericol?
khsuhi: Pentru că mi-a spus că mă iubește.
Polițist: El a spus că te iubește și tu ai crezut că e în pericol pentru că te iubește pe tine? Ce poveste de dragoste! O poveste de dragoste pierdută.
Jaga: Domnule, jurnaliștii sunt aici. Au aflat despre răpire și iată-i. Domnule, cum au aflat despre asta?
Polițist: Jagadish, e treaba lor să caute știri. De asta au venit aici. Înregistrează toate detaliile. După asta vom începe investigația. Ce spui?
Polițist: Doamnă, dați-ne o poză, va trebui să venim la dv. acasă să investigăm. Să mergem.
Khushi: Dacă le spun totul, vor veni acasă să învestigheze. Și atunci toată lumea va afla. Poate chiar și presa va afla despre asta. Nu, nu pot să-mi asum așa un risc. Trebuie să-l caut pe alte căi.

Shyam: Ce s-a întâmplat?
Khsuhi: Eu îl citeam.
Shyam: Chiar și eu vreau să văd ce citești cu atâta atenție. Ce a fost publicat în ziarul de azi de ai venit aici să-l smulgi? Care e problema Khushi? Este vreo știre despre cumnatul?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 4 din 10 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum