4.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
+19
carmen_
iulia80
costina
Camelia_Monica
michiper68
alimar
gabriela
Lucica10
lexia
andradamaria
Motzişor
Admin_dea05
pufy2010
lica54
prytymeu
DENISA
axxa246
simi
victorelalove
23 participanți
Pagina 22 din 38
Pagina 22 din 38 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 38
Re: 4.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
Lexia nu te încadrezi la categoria Iuliei de paciente adolescentine , trebuie să sari lejer de 80
Lexia nu te supăra pe mine , eu am trimis vreo 25 de nume ptr autografe , SIMI a avut norocul să fie imediat după mine pe listă dar sunt perseverentă şi nu mă las
Lexia nu te supăra pe mine , eu am trimis vreo 25 de nume ptr autografe , SIMI a avut norocul să fie imediat după mine pe listă dar sunt perseverentă şi nu mă las
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 17 Apr 2012, 2:41 pm, editata de 2 ori
Tinerele sant mai rusinoase....
Nu am fost eu acolo,ca nu mai avea nimeni loc pe langa el....
Buna Lexia!
Buna Lexia!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
lexia multam fain de tot..promit ca deseara ma uit la clip...
eu ma iesit dragelor.. sper sa ne cetim deseara !
mii de
eu ma iesit dragelor.. sper sa ne cetim deseara !
mii de
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Il rapeam Denisa.....ca mi l-au sufocat fetele acolo....
simi- vip
cum să mă supăr încă chiar am avut mai acum o lună un comentariu aici şi ziceam acolo că nu este important să ai ceva tricou, autograf de la el, ci să vibrezi alături de el în rolurile interpretate. parcă cam aşa ceva am scris.DENISA a scris:Lexia nu te încadrezi la categoria Iuliei de paciente adolescentine , trebuie să sari lejer de 80
Acum e drept că nu prea vibrez lângă Ecevit
Eu zic că chiar meriţi din plin autograful, eu personal te trimeteam la ziua luisimi a scris:Tinerele sant mai rusinoase....
Buna Lexia!
Multumesc Lexialexia a scris:
Eu zic că chiar meriţi din plin autograful, eu personal te trimeteam la ziua lui
Chiar sant incantata ca am autograful de la el
Cat l-am alergat eu toata vara....
simi- vip
Nici mie nu-mi place Ecevit
Selin Yildirim MURAT LOVE!
Murat Yildirim celebrates birthday with fans from all over the world.
17.2012 06:47
Starring "Rebel" and "Love and Punishment' arrays Middle East, the Balkans and North Afn can countries were invited to the birthday famous Murat 'dint rim Fans of the famous players from all over the world participated in the imitation. AMERICA HAS the fans and America, Bulgaria, Greece, Macedonia and Jordan from the fans, Murat Yildrimla had a long chat with him, posed for souvenir photos. To be published in the country from Egypt, a journalist interviewed a famous player.
ILL GO TO GREECE
Lightning all over the world in a wide fan base, fans "I'm really happy now I came here Inn . I did not know what to do for you, "he said thank you The player is planning on going to Greece in the summer said: "I would like to visit your countries from the set, but my plans disrupted because of my work. Planning to tutu Greece this summer." could not even imagine SEE SOMEONE FAMOUS Murat Yildinm, a fan's "Your one of the more successful and famous, what would you think if you did, in front before becoming famous?' he responded to the question. "In oundage there was a wall. When I was little he sits on the wall, who not only will be released in the morning and evening he would wait for the van to the 'Allege. That such an early age to see someone famous, was not even something duşleyebilecegim." GIFTS drowned his wife. Burcin Terzioglu & Murat Yildirim also attended the birthday celebration. Fans, young couple drowned gifts.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 05 Noi 2012, 11:05 am, editata de 1 ori
simi- vip
Va pupacesc,ne auzim mai tarziu
simi- vip
scuze de dispariţie , am un modem ce se mişcă precum melcul
fetelor, ce de vești aveți despre M.Y. și câtă pasiune/tensiune a provocat întâlnirea!!!!!
- în primul rând, îmi face plăcere să o salut pe Iulia80 și să constat că nu ne-a uitat ....
- second, de apreciat gestul lui MY de a accepta să participe la o întrunire solicitată/organizată de fani
Dar, astfel de întruniri constituie punțile de legătură dintre lumea reală și cea virtuală, punți care vor afecta obiectivitatea postărilor/opiniilor forumiștilor participanți la astfel de întruniri.
În spatele ecranelor, suntem Pufy, Motzișor, Denisa, Simi.....ș.a., putem fi oricine, neafectați în opinii de regulile/cutumele sociale. Putem spune orice fără teamă de a fi criticați sau priviți de sus , sigur, cu respectarea regulilor de decență. Dar opiniile noastre sunt reale, neafectate de nici un factor social restrictiv.
Eu personal prefer să rămân Pufy, în virtual....
Nu sunt fanul lui MY, nici al lui Nurgul sau Tuba... Sunt fanul serialului ASI , mi-a plăcut AvC și mă uit la Susk. din respect pentru eforturile fetelor care realizează traducerea/subtitrarea...
Apropo de serialul ASI, MY dădea autografe pe o fotografie din Susk, iar fanii au venit cu foto din ASI!!!!
- în primul rând, îmi face plăcere să o salut pe Iulia80 și să constat că nu ne-a uitat ....
- second, de apreciat gestul lui MY de a accepta să participe la o întrunire solicitată/organizată de fani
Dar, astfel de întruniri constituie punțile de legătură dintre lumea reală și cea virtuală, punți care vor afecta obiectivitatea postărilor/opiniilor forumiștilor participanți la astfel de întruniri.
În spatele ecranelor, suntem Pufy, Motzișor, Denisa, Simi.....ș.a., putem fi oricine, neafectați în opinii de regulile/cutumele sociale. Putem spune orice fără teamă de a fi criticați sau priviți de sus , sigur, cu respectarea regulilor de decență. Dar opiniile noastre sunt reale, neafectate de nici un factor social restrictiv.
Eu personal prefer să rămân Pufy, în virtual....
Nu sunt fanul lui MY, nici al lui Nurgul sau Tuba... Sunt fanul serialului ASI , mi-a plăcut AvC și mă uit la Susk. din respect pentru eforturile fetelor care realizează traducerea/subtitrarea...
Apropo de serialul ASI, MY dădea autografe pe o fotografie din Susk, iar fanii au venit cu foto din ASI!!!!
Buna fete si baiat! Wowww!!!Se pare ca la unele dintre voi iepurasul a venit cu autograf.Felicitari!
Imi place de Muri parca arata mai bine decat in film.
Imi pare rau de alegera facuta , aceea de a nu lasa in locul Denisei sa mearga cineva la marele eveniment.Cred ca merita si romancele noastre sa-l pupaceasca un pic cupidon
Imi place de Muri parca arata mai bine decat in film.
Imi pare rau de alegera facuta , aceea de a nu lasa in locul Denisei sa mearga cineva la marele eveniment.Cred ca merita si romancele noastre sa-l pupaceasca un pic cupidon
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Da deni dar macar sa fi fost din partea lui si scris cu manuta lui...DENISA a scris:Motzi nu fii tristă , e vina mea că nu mi-am verificat corect mesageria , scuze
Admin_dea05- Admin
Buna seara!
Nu-mi vine sa cred ca Burcinica da autograf pe pozele lui Murat...
simi- vip
Buna!S-a gandit la el sa nu-si foloseasca degetutele prea multsimi a scris:Buna seara!
]
Admin_dea05- Admin
Buna Dea!
Cred ca i-au cerut fanele sa le dea si ea vipa un autograf iar ea nu era pregatita
Cred ca i-au cerut fanele sa le dea si ea vipa un autograf iar ea nu era pregatita
simi- vip
Saracuta.Nu si-a gasit diva prin gentuta cateva poze cu ea???simi a scris:Buna Dea!
Gluma... gluma , eu una m-am obisnuit cu scaiul
Admin_dea05- Admin
Eu cred ca ea nici macar nu vroia sa vina acolo,ma mir ca nu-i sta in caracter
Cand au adus tortul ea nici nu era acolo,ca sigur o prindeau inpoze...
simi- vip
a avut nevoie la toaletasimi a scris:Eu cred ca ea nici macar nu vroia sa vina acolo,ma mir ca nu-i sta in caracter
Admin_dea05- Admin
Era bine sa ramana in toaleta,ca nu-mi era dor de ea...
simi- vip
trebuia sa-i puna cineva cateva laxative in sucsimi a scris:Era bine sa ramana in toaleta,ca nu-mi era dor de ea...
Admin_dea05- Admin
Buna deni!DENISA a scris:bună seara!!
Admin_dea05- Admin
Pagina 22 din 38 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 38
Subiecte similare
» 7.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 1.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 5.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 8.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii