4.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
+19
carmen_
iulia80
costina
Camelia_Monica
michiper68
alimar
gabriela
Lucica10
lexia
andradamaria
Motzişor
Admin_dea05
pufy2010
lica54
prytymeu
DENISA
axxa246
simi
victorelalove
23 participanți
Pagina 23 din 38
Pagina 23 din 38 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 38
Re: 4.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
bună Dea !!!!!!!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 17 Apr 2012, 11:15 pm, editata de 2 ori
buna seara natiune !!!
buna Dea, buna pufy ! Deni draga imi e drag de Fulgerica,,, dar ce de-a par are !
buna Dea, buna pufy ! Deni draga imi e drag de Fulgerica,,, dar ce de-a par are !
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
bună madam şi aici !!
mie nu prea îmi place îl vreau mai bucălat dacă mă înrc cu mormanul ăsta de oase ????
mie nu prea îmi place îl vreau mai bucălat dacă mă înrc cu mormanul ăsta de oase ????
Bun a mai fost in Asi , nu-i asa..! ca tot veni vorba... acum o sapt am revazut ceva ceva pe repede inainte din Asi ! cred ca de asta nu imi merge neuronul !DENISA a scris:bună madam şi aici !!
iulia80- vip
nu doar bun ci foarte bun , greu va egala sau va depăşi performanţa din ASI , până amu nu a răuşit , are nevoie nu doar de un rol foarte bun ci şi de o parteneră de replică foarte bună, de un regizor foarte bun şi de un producător şi mai bun care să ştie să facă promovare .
ÜNLÜ BİRİNİ GÖRMEYİ HAYAL BİLE EDEMEZDİM'
Murat Yıldırım, doğum gününü geçtiğimiz gün Harvard Cafe’de, dünyanın dört bir yanından gelen hayranlarıyla birlikte kutladı.
17.04.2012 19:00:00
ÜNLÜ BİRİNİ GÖRMEYİ HAYAL BİLE EDEMEZDİM'
Murat Yıldırım, doğum gününü geçtiğimiz gün Harvard Cafe’de, dünyanın dört bir yanından gelen hayranlarıyla birlikte kutladı.
17.04.2012 19:00:00
Lucrurile pe care le zici tu..nu prea se intampla de 2 ori in viata ! poate are sansa si va mai avea parte de un rol, serial, colega , regizor ca tot ce s-a intamplat in Asi !DENISA a scris:nu doar bun ci foarte bun , greu va egala sau va depăşi performanţa din ASI , până amu nu a răuşit , are nevoie nu doar de un rol foarte bun ci şi de o parteneră de replică foarte bună, de un regizor foarte bun şi de un producător şi mai bun care să ştie să facă promovare .
Dragilor.. dragelor..eu ma retag..ca sunt nitel deficitara la capitolul somn !
va doresc noapte buna si somnik usor ! mii de
iulia80- vip
măi dar nu s-o fi răsturnat chiar la ei în poartă carul cu ghinion (e valabil şi ptr Tuba )
Buna draga mea!iulia80 a scris:buna seara natiune !!!
Cei cu tine esti libera in seara asta?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Noi tot speram.Dar totusi ne trebuie si putin ajutor din partea lor.DENISA a scris:măi dar nu s-o fi răsturnat chiar la ei în poartă carul cu ghinion (e valabil şi ptr Tuba )
Admin_dea05- Admin
nu e liberă , a fost de gardă ieri noapte , e singură acasă zilele astea şi are liber la turcaleţi
ne trebuie puţin mai mult ajutor Dea de la ei şi de la Alahul lor
ne trebuie puţin mai mult ajutor Dea de la ei şi de la Alahul lor
bucalat..frezat..un pic de muschiulet pe el cupidonDENISA a scris:bună madam şi aici !!
Admin_dea05- Admin
da mai multă fibră frate , acum e piele şi os , te înţepi de îl atingi
Tomris G. famous producer of asi and gonulcelen series was guest at haberturk live program. She mentioned that in her next project which will be realised probably on spring 2013 Tuba could have one of the roles.She said also that her treatment is getting well. Tomris also mentioned what type of role she would preffer to Tuba and she said that she cannot see her in the role of "femme fatale".According to that she said that she would preffer more movie than a series...She think that turkish cinema is grown enough to do that and turkish stars are serious enough to play in serious movies. When did you saw Cate Blanchet or Johny Depp last time in series, said Tomris.
Tomris G. famous producer of asi and gonulcelen series was guest at haberturk live program. She mentioned that in her next project which will be realised probably on spring 2013 Tuba could have one of the roles.She said also that her treatment is getting well. Tomris also mentioned what type of role she would preffer to Tuba and she said that she cannot see her in the role of "femme fatale".According to that she said that she would preffer more movie than a series...She think that turkish cinema is grown enough to do that and turkish stars are serious enough to play in serious movies. When did you saw Cate Blanchet or Johny Depp last time in series, said Tomris.
Deci mai avem de asteptat ....DENISA a scris:da mai multă fibră frate , acum e piele şi os , te înţepi de îl atingi
Admin_dea05- Admin
ar fi bine să revină măcar în 2013 dar parcă nu cred , ea a intrat într-un con de umbră
Pacat de talentul ei.Imi aduc aminte de Thalia.Eram mica si urmaream serialele ei .Mi se parea o actrita foarte buna pe vremea aceea numai ca sotul ei nu a mai lasat-o sa joace in filme.Pacat!Sper ca acest lucru sa nu se intample si cu Tuba noastra.DENISA a scris:ar fi bine să revină măcar în 2013 dar parcă nu cred , ea a intrat într-un con de umbră
Admin_dea05- Admin
nejucând Tuba nu prea mai vin nici bani în casă aşa că Onur nu cred că ar avea vreun interes ca ea să nu joace, el niciodată nu va câşiga cât ea . el mai nou are doar statutul de soţ al Tubei nu am mai auzit să se vorbească despre actorul Onur S. nu că s-ar fi vorbit prea mult înainte despre talentul lui ca şi actor
Asa este .Numele ei va fi intotdeauna in fata lui si rolurile la fel Tuba nu as vedea-o niciodata jucand intr-un rol secundar in schimb pe Onur nu l-as vedea intr-un serial fiind rol principalDENISA a scris:nejucând Tuba nu prea mai vin nici bani în casă aşa că Onur nu cred că ar avea vreun interes ca ea să nu joace, el niciodată nu va câşiga cât ea .
Admin_dea05- Admin
Tuba şi de nu ar juca 5 ani tot oferte tentante ar primi pe când Onur ar fi şi uitat de public .
Cine e Onur?...DENISA a scris:Tuba şi de nu ar juca 5 ani tot oferte tentante ar primi pe când Onur ar fi şi uitat de public .
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Cate un ca-i urat tare afara si sa va treziti.
Care se ofera sa-l ia acasa pe sa-l puna la indopat asa ca pe ratoi
mult prea slab este, offf!! De chica ce sa mai zic
neaţa!!! Hristos a Inviat !!!
.
.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 05 Noi 2012, 11:07 am, editata de 1 ori
HRISTOA A INVIAT!Buna dragalaselor!Ce faceti?vad ca a fost activitate pe aici..deci Yildirim a fost sarbatorit cu mare fast de fane....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
bună Lica !!!!!
Tu ce mai faci ?? cum te mai simţi ???
EN ÇOK ONLARIN HAYRANI VAR (2012)
MURAT YILDIRIM
Asi dizisiyle Türkiye'de olduğu kadar Ortadoğu'da da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Murat Yıldırım, Suskunlar dizisiyle ekranlarda. Dizide Avukat Ecevit rolüne hayat veren Yıldırım'ın 135 bin hayranı var.
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=55493&rid=2368&p=35
EN ÇOK ONLARIN HAYRANI VAR (2012)
MURAT YILDIRIM
Asi dizisiyle Türkiye'de olduğu kadar Ortadoğu'da da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Murat Yıldırım, Suskunlar dizisiyle ekranlarda. Dizide Avukat Ecevit rolüne hayat veren Yıldırım'ın 135 bin hayranı var.
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=55493&rid=2368&p=35
DENISA a scris:bună Lica !!!!!
Buna Denisa!Sa stii ca ma simt mult mai bine...am fost zilele pastelui la surioara mea la tara...mi-a priit plimbarea prin aer liber cu toate ca nu a fost vremea prea frumoasa dar a fost bine...abia astept sa se mai incalzeasca vremea sa ma duc sa stau mai mult la tara....simt ca ma sufoc la bloc...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Pagina 23 din 38 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 38
Subiecte similare
» 7.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 1.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 5.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 8.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 1.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii