Serialesitelenovelet
26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+3
michiper68
victorelalove
DENISA
7 participanți

Pagina 16 din 43 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43  Urmatorul

In jos

26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Empty Re: 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Dum 08 Apr 2012, 10:40 pm

victorelalove a scris:
Pai si s-o imbraca in rochia de mireasa cand se duce pe plaja ?
Ca uita si de scrisori si de tot ...
pai se pare ca de scrisori discuta la final ,cand se supara Gulli ca nu a avut incredere in ea
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti

Sus In jos

26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Empty Re: 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Dum 08 Apr 2012, 10:41 pm

Rahmi said day of abla and kadirs wedding in the car "when she starts her dress it would be done in no time" ....Gulli e croitorasul cel viteaz
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Apr 2012, 10:41 pm

michiper68 a scris:

pai si fatmagul e la ovulatie. sigur. ea cand e dupa ovulatie in pre... e suparata. acum e euforica daca se duce dupa el. nu are deprimarile pre ...si e feirbinte si de aceea se duce dupa el. asta o sa-i si spuna...sa nu mai pleci cand sunt la ovualtie!!! si-si va face vant cu mana ca-i arde fatza.

Smile Smile Smile Smile Smile
Da ... ea are o scuza .
Dar de vulcan cui ii pasa ? Ca mie una chiar a inceput sa-mi fie teama pentru sanatatea lui Kerim . sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Apr 2012, 10:42 pm

dubaisport a scris:
pai se pare ca de scrisori discuta la final ,cand se supara Gulli ca nu a avut incredere in ea

Se va supara dupa aceea Gullia pe el ? stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 08 Apr 2012, 10:42 pm

dubaisport a scris:

eu nu mai inteleg nimic. pai la final se duce la bodrum. la final ii spune sa nu mai plece. la final o arunca susss de tot ca sa cada la punct fix si tot la final se supara ca nu a avut incredere? cat final va avea ep ?
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 08 Apr 2012, 10:43 pm

fetelor ies putin!!! sa-mi faceti un rezumat. plsss
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 55

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 08 Apr 2012, 10:44 pm

michiper68 a scris:

eu nu mai inteleg nimic. pai la final se duce la bodrum. la final ii spune sa nu mai plece. la final o arunca susss de tot ca sa cada la punct fix si tot la final se supara ca nu a avut incredere? cat final va avea ep ?

Smile Smile Smile Smile
doamne rad cu lacrimi ,nu mai pot de burta.....

cred ca finalul v aincepe de pe la jumatatea episodului
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Apr 2012, 10:45 pm

michiper68 a scris:

Dar se supara pe el ca nu are incredere in ea ?
Adica ea fuge la el ... el o ia in brate ... o arunga de 3 ori in aer , ea ii spune sa nu ma mai paraseti niciodata , el da ... nu o sa te mai parasesc niciodata iubirea mea ...si apoi ?
El ii spune da stii tu scrisorile ... Ce scrisori spune Gullia ?
Alea pe care le-ai ascuns sub pat ?
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... deci nu ai incredere in mine ?
Si apoi sunt iar certati ? slap slap slap

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Dum 08 Apr 2012, 10:45 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 08 Apr 2012, 10:46 pm

victorelalove a scris:

Dar se supara pe el ca nu are incredere in ea ?
Adica ea fuge la el ... el o ia in brate ... o arunga de 3 ori in aer , ea ii spune sa nu ma mai paraseti niciodata , el da ... nu o sa te mai parasesc niciodata iubirea mea ...si apoi ?
El ii spune da stii tu scrisorile ... Ce scrisori spune Gullia ?
Alea pe care le-ai ascuns sub pat ?
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... deci nu ai incredere in mine ?
Si apoi sunt iar certati ? slap slap slap

nuuuuuuuuuu..dupa ce-i spune de scrisori o arunca in sus
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Apr 2012, 10:48 pm

dubaisport a scris:

nuuuuuuuuuu..dupa ce-i spune de scrisori o arunca in sus

Si ea ii spune ca s-a suparat pe el ca nu are incredere in ea CAND GULLIA ESTE IN AER ? ... si el nu a mai prinde de 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 2743637754 ce va fi ?
Eu nu mai inteleg nimic .
Dar se vor certa iara ?
Ma DOARE CAPUL ... sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 08 Apr 2012, 10:50 pm

nici eu nu mai inteleg Vic ......dar din cate indicii s-au pus de ieri si pana azi 2 lucruri apar in toate : Gulli va pleca la Bodrum si Ker o va arunca in sus...acum cand,in ce moment vom vedea joi
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Apr 2012, 10:52 pm

dubaisport a scris:nici eu nu mai inteleg Vic ......dar din cate indicii s-au pus de ieri si pana azi 2 lucruri apar in toate : Gulli va pleca la Bodrum si Ker o va arunca in sus...acum cand,in ce moment vom vedea joi
Pai am inteles ca punctul final este programul artistic de aerobic .
Cred ca ea se duce si el ii spune de scrisori ...ea ii spune de ce nu ai avut incredere in mine ? El ii spune ca s-a inselat ... si apoi isi spun ca sa nu ma mai paraseti .
Cred ca asa va fi ...
Ca ar fi culmea prostiei ca dupa ce se impaca ...iar sa se certe . stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 08 Apr 2012, 10:55 pm

dupa impacare nu cred ca se mai cearta....
dar oricum va fi un episod alert
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Apr 2012, 10:57 pm

dubaisport a scris:dupa impacare nu cred ca se mai cearta....
dar oricum va fi un episod alert

Si eu cred ca va fi .
Abia astept sa o vad pe Gullie cum se gandeste la el ... Sigur sa ve intampla ceva cu ea de se hotaraste sa plece la Bodrum dupa el ...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 08 Apr 2012, 11:00 pm

victorelalove a scris:

Si eu cred ca va fi .
Abia astept sa o vad pe Gullie cum se gandeste la el ... Sigur sa ve intampla ceva cu ea de se hotaraste sa plece la Bodrum dupa el ...
pai va pleca dupa ce-i zice Emre de scrisoare lui Mustafa.....si ea crede ca ker e suparat ca nu i-o fi aratat scrisoarea,iar cand ajunge la el in bodrum afla ca de fapt sunt mai multe scrisori
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Apr 2012, 11:03 pm

dubaisport a scris:
pai va pleca dupa ce-i zice Emre de scrisoare lui Mustafa.....si ea crede ca ker e suparat ca nu i-o fi aratat scrisoarea,iar cand ajunge la el in bodrum afla ca de fapt sunt mai multe scrisori

Pai am inteles ca-i spune Kerim Ablei de mai multe scrisori de la Mustafa ...
Dar oricum ar fi ... nu cred eu ca iar se cearta dupa ce se imbratiseaza su-si promit cate-n luna si-n stele .

Ce-mi place Engin aici ... se vede iar ce fata bine conturata are . 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 I1ibe0 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 08 Apr 2012, 11:06 pm

Vic ..nici nu ma mai intereseaza cum va fi ,cine cui-i va zice ...important ca va fi impacarea mult asteptata urmata de imbratisari si cuvinte de dragoste ..pan ala urma asta ne dorim .
nu tinem cu tot dinadinsul sa-i vedem in pat ,vrem gesturi dragastoase intre ei.
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Apr 2012, 11:09 pm

dubaisport a scris:
nu tinem cu tot dinadinsul sa-i vedem in pat ,vrem gesturi dragastoase intre ei.

Corect . Vrem sa-i vedem indragostiti cu adevarat .
Abia astept sa vad cum se termina episodul ... voi ramane in suspans 2 saptamani . kiss
Dar sa stii ca eu vreau sa-i vad si in pat ... m-am gandit mai bine . M-au adus in pragul nebunii . Smile

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 08 Apr 2012, 11:10 pm

nu ai net unde pleci ?
eu sunt dependenta de net .....
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Apr 2012, 11:12 pm

dubaisport a scris:nu ai net unde pleci ?
eu sunt dependenta de net .....

Si eu ... dar asta este . kiss
Imi mai revin putin .... ma sperii cat de dependenta sunt . Nu este bine . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 08 Apr 2012, 11:13 pm

bună seara !!!

ceva nou ?? îl aduce Fatmagula pe Kerimel acasă???

26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Azdxmtsk26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Omehizmg26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Post152421_img1_126.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Di-NQ6K26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Kzarma26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 0508e36b9f5026.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Punch-bag
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 08 Apr 2012, 11:13 pm

frumos colajul de imagini..ce-mi placeau spionarile lor de pe perdele ,in primul sezon 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 283516
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 08 Apr 2012, 11:15 pm

DENISA a scris:bună seara !!!

buna Denisa kiss
asa se aude ..cica isi ia cu ea si rochia de mireasa ,pe care o termina de cusut intr-o noapte...cred ca l-a chemat si pe croitorasul cel viteaz sa-i dea o mana de ajutor
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Apr 2012, 11:16 pm

DENISA a scris:bună seara !!!

26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 648483 Denisa !!! kiss
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... el a ia in brate si o arunca in sus .
Ea ii spune sa nu a mai paraseasca ... el ii spune iubirea mea .
Si cica astazi au filmat impacarea ... kiss

26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Se7eya
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Apr 2012, 11:18 pm

dubaisport a scris:..ce-mi placeau spionarile lor de pe perdele ,in primul sezon 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 283516
Si mie ... 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 283516 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 283516 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 43 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum