Serialesitelenovelet
27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+6
Nicky
michiper68
lica54
dubaisport
victorelalove
DENISA
10 participanți

Pagina 32 din 44 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44  Urmatorul

In jos

27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Empty Re: 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Sam 14 Apr 2012, 10:50 pm

dubaisport a scris:mechul ne intreaba in fiecare episod ......sa citeasca ce zic fanii

dar tu vezi ca Gulli vroia sa se intimple minunea .....nu se astepta ca Ker sa se opreasca din actiune

Smile Smile

adica se va incuia in camera kerim si fatmagul nu va sti ce e cu el? cand fu tica nu fu tache?
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Empty Re: 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Sam 14 Apr 2012, 10:52 pm

dubaisport a scris:michi ..inceputul epis va fi frumos dar finalul cred ca va fi tragic ..iar stam o sapt si asteptam indicii

sadism curat. nu stiu daca a fost un ep intreg sa nu ne creasca tensiunea. cu cat sunt ei putin fericiti cu atat ne pedepseste pe noi geniala cu te miri ce sa stam o saptamana pe jar. serialul asta nu e bun ptr cardiaci.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 14 Apr 2012, 10:52 pm

michiper68 a scris:

Smile Smile

adica se va incuia in camera kerim si fatmagul nu va sti ce e cu el? cand fu tica nu fu tache?

Smile Smile Smile Smile

fu tache nu merge cand e luna plina ..... Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 14 Apr 2012, 10:54 pm

michiper68 a scris:

sadism curat. nu stiu daca a fost un ep intreg sa nu ne creasca tensiunea. cu cat sunt ei putin fericiti cu atat ne pedepseste pe noi geniala cu te miri ce sa stam o saptamana pe jar. serialul asta nu e bun ptr cardiaci.
ti-am zis ..de la agonie la extaz si invers
pe ece o doare la basca de noi ....
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 14 Apr 2012, 10:56 pm

dubaisport a scris:
ti-am zis ..de la agonie la extaz si invers
pe ece o doare la basca de noi ....

dar are niste idei cretze ca si epiderma ei de pe fatza. daca vroia sa vada reactia fanilor sa faca pagini ptr te miri ce porcarii. ptr catel o fi facut?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 14 Apr 2012, 10:58 pm

michiper68 a scris:

dar are niste idei cretze ca si epiderma ei de pe fatza. daca vroia sa vada reactia fanilor sa faca pagini ptr te miri ce porcarii. ptr catel o fi facut?

amandoua sunt duse .....altfel nu se gaseau
la KG oare ce mai e ? nu am mai vzt de prin ep 11......si acolo se taraganeaza actiunea ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 14 Apr 2012, 11:02 pm

dubaisport a scris:

amandoua sunt duse .....altfel nu se gaseau
la KG oare ce mai e ? nu am mai vzt de prin ep 11......si acolo se taraganeaza actiunea ?
\

acolo au aplicat metoda nauceste fanii. au bagat atatia actori noi ca nici nu mai stiu care cu care. au anuntat si acolo cand va fi sfarsitul sezonului dar nu m-am emotionat.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 14 Apr 2012, 11:04 pm

michiper68 a scris:\

acolo au aplicat metoda nauceste fanii. au bagat atatia actori noi ca nici nu mai stiu care cu care. au anuntat si acolo cand va fi sfarsitul sezonului dar nu m-am emotionat.
va fi si seria a 2 ?

FGSN ramane lider in audienta pana la final ,nu o mai depaseste nimeni
suskunlarul,spaima Fg-lilor..e pe 10
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 14 Apr 2012, 11:07 pm

dubaisport a scris:
va fi si seria a 2 ?

FGSN ramane lider in audienta pana la final ,nu o mai depaseste nimeni
suskunlarul,spaima Fg-lilor..e pe 10

daaa. dar fanilor le place suskunlar. discuta pe twitter despre el. am vazut 2 episoade intregi si 10 minute din al treilea. cred ca kurtlar era spaina fatmagulilor si au fost o perioada pe primul loc. pana s-a saturat lumea de violenta. suskunlar si kurtlar sunt seriale ptr barbati, poate murat s-a saturat sa aiba atatea fane, vrea sa atraga si niste masculi printre fanii lui ca o sa capieze burcin cu atatea fane.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 14 Apr 2012, 11:09 pm

l-ai vzt pe Murat ce look are intr-un shoting ?
eu m-am speriat de el ,parca era pe strazile Amsterdamului,facand galerie gay-ilor
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 14 Apr 2012, 11:10 pm

uite aici Michi....

https://www.youtube.com/watch?v=DhSriZzGKnA&feature=related
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 14 Apr 2012, 11:11 pm

dubaisport a scris:l-ai vzt pe Murat ce look are intr-un shoting ?
eu m-am speriat de el ,parca era pe strazile Amsterdamului,facand galerie gay-ilor

ala ptr revista marie claire. unde a declarata ca nu prea ii place sa dea interviuri si sa faca poze dar aici i-a placut. m-a oripilat. e confuz. slab, obosit, nemultumit de el insusi.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 14 Apr 2012, 11:12 pm

dubaisport a scris:uite aici Michi....

https://www.youtube.com/watch?v=DhSriZzGKnA&feature=related

l-am vazut. si pozele de la filmari le-am vazut. e alt murat. nu-l recuinosc. inca salvez pozele cu el. e prima mea dragoste de actori turci. noroc ca-mi trece repede
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 14 Apr 2012, 11:13 pm

e primul clip cu Murat pe care nu l-am vzt pana la capat ..mi s-a facut greata
oare lui ai place cum arata?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 14 Apr 2012, 11:14 pm

michiper68 a scris:

l-am vazut. si pozele de la filmari le-am vazut. e alt murat. nu-l recuinosc. inca salvez pozele cu el. e prima mea dragoste de actori turci. noroc ca-mi trece repede
Smile Smile Smile

sper s anu ajunga si Engin in situatia asta .....ca imagine ,ma refer
la cat e de slab si inalt nu-i sta bine si mai slab
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 14 Apr 2012, 11:15 pm

dubaisport a scris:e primul clip cu Murat pe care nu l-am vzt pana la capat ..mi s-a facut greata
oare lui ai place cum arata?

daaa. e fericit ca a slabit si are parul mare si nu l-au recunsocut oamenii pe strada. e o mare ushurare ptr el. am vazut-o si pe ea acum doua zile, imbracata sobru spre penibil. ca in pozele ptr revistele arabesti. cu o esarfa cat cerceaful la gat. sinistra e putin spus.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 14 Apr 2012, 11:16 pm

dubaisport a scris:
Smile Smile Smile

sper s anu ajunga si Engin in situatia asta .....ca imagine ,ma refer
la cat e de slab si inalt nu-i sta bine si mai slab

daca se va insura cu o ciudata care va casca gura la camere si va iesi doar ea in fatza voi spune pas. de la primele manifestari.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 14 Apr 2012, 11:20 pm

michiper68 a scris:

daca se va insura cu o ciudata care va casca gura la camere si va iesi doar ea in fatza voi spune pas. de la primele manifestari.

nu-l vad genul asta..el prefera sa stea cat mai retras,de asta nici nu se stie cu cine e cuplat ,ca singur sigur nu e.....plus cei 7 ani de acasa sunt inca cu el.partenera lui va fi o femeie care nu doreste sa iasa in fata
am impresia ca el inca mai asculta de parinti ....bine la ei ,e normal
dar totusi ..il simt inca un baiat ascultator de parinti.

Murat dupa Asi a luat-o razna ,si cu aparitiile si cu nevasta-sa....
i s-a urcat renumele la cap
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 14 Apr 2012, 11:23 pm

dubaisport a scris:

nu-l vad genul asta..el prefera sa stea cat mai retras,de asta nici nu se stie cu cine e cuplat ,ca singur sigur nu e.....plus cei 7 ani de acasa sunt inca cu el.partenera lui va fi o femeie care nu doreste sa iasa in fata
am impresia ca el inca mai asculta de parinti ....bine la ei ,e normal
dar totusi ..il simt inca un baiat ascultator de parinti.

Murat dupa Asi a luat-o razna ,si cu aparitiile si cu nevasta-sa....
i s-a urcat renumele la cap

nu. murat e la fel de discret ca si engin. ei sunt cu mult bun simtz. din pacate burcin e dependenta de aparittile in presa si cum rol mai mult nu are decat are iese mereu in fatza cand reporterii il intreaba pe el ceva. si el accepta.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 14 Apr 2012, 11:26 pm

michiper68 a scris:

burcin e dependenta de aparittile in presa si cum rol mai mult nu are decat are iese mereu in fatza cand reporterii il intreaba pe el ceva. si el accepta.

ai zis bine : EL ACCEPTA !!!!
dar nu cred ca va accepta si Engin

offffffffff..... de ce a trebuit Stefan cel MAre sa-i bata pe turci? eram si noi acum mai aproape de Engin .. 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 283516
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 14 Apr 2012, 11:27 pm

27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 4sil4o

ce dulcic e!!
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 14 Apr 2012, 11:28 pm

dubaisport a scris:

ai zis bine : EL ACCEPTA !!!!
dar nu cred ca va accepta si Engin

offffffffff..... de ce a trebuit Stefan cel MAre sa-i bata pe turci? eram si noi acum mai aproape de Engin .. 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 283516

nuuuu. stateam cu doi pashi in spatele barbatului si nu ridicam capul din pamant. a stiut stefan ce a stiut. a zis..astia vin si ne transforma femeile in fabrici de copiii si atat...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 14 Apr 2012, 11:28 pm

daaa ..e un scumpic .....
e haios rau cu rucsacul lui in spate ,da impresia ca tot timpul e pe fuga
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 14 Apr 2012, 11:29 pm

michiper68 a scris:

nuuuu. stateam cu doi pashi in spatele barbatului si nu ridicam capul din pamant. a stiut stefan ce a stiut. a zis..astia vin si ne transforma femeile in fabrici de copiii si atat...

Smile Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 14 Apr 2012, 11:32 pm

nu mai am rabdare pana marti la premii. abia astept sa-l vad zambind.

Ultima editare efectuata de catre michiper68 in Sam 14 Apr 2012, 11:33 pm, editata de 1 ori
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 32 din 44 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum