Serialesitelenovelet
5.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+4
petronela
Admin_dea05
narcisa
iulianagl
8 participanți

Pagina 40 din 40 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40

In jos

5.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 Empty Re: 5.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de lica54 Dum 22 Apr 2012, 5:20 pm

petronela a scris:A aparut un zvon care a fost dezmintit...

pertonela aceasta cenet care a dezmintit stirea am inteles ca sa ocupat cu ziua lui Murat si nu a dat voe la oricine sa se apropie de Murat ca sa nu ii puna anumite intrebari ca sa nu il deranjeze....deci este si cazul sa dezminta stirea...
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

5.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 Empty Re: 5.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Dum 22 Apr 2012, 5:21 pm

iulianagl a scris:

Si gata s-a dus sfaraiala, nu?Dar stai ca apus Denis ceva pe fb cu ziua de nastere a lui dar mie mi s-a parut ca n-am vazut-o pe Ciuta lui.ERa ceva din Bulgaria ori asa ceva.
A avut intalnire cu fanele ..mama si erau numai una si una...adolescente intarziate...
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 22 Apr 2012, 5:24 pm

iulianagl a scris:

Oho e ceva daca stai bine si te gandesti, nu?
Depinde ce poți cumpăra cu o rupie la ei. Dar pare să fie o sumă foarte mare. Cât o costa o porție de jalebi (și cât de mare e porția) sau una de gol gappe?
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 22 Apr 2012, 5:25 pm

lica54 a scris:

pertonela aceasta cenet care a dezmintit stirea am inteles ca sa ocupat cu ziua lui Murat si nu a dat voe la oricine sa se apropie de Murat ca sa nu ii puna anumite intrebari ca sa nu il deranjeze....deci este si cazul sa dezminta stirea...
A avut atâta grijă de el că nu i-a dat voie nici nevestei să se apropie de el. Smile Smile Mă bag și eu în discuție dar habar n-am despre ce vorbiți.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 22 Apr 2012, 5:28 pm

lica54 a scris:

Am vazut..fetele erau suparate ca nu au reusit sa ia autografe de la el...nu a putut merge nimeni, era invitata Denisa si ea nu a putut ajunge si nu au acceptat pe altcineva nu am inteles prea bine.....deci...la autografe era prezenta si Curcinica...iar in presa cica nu a aparut nimic...vedem..cand am vrut sa fie liber el n-a vrut ..acum n-are decat.. stupid
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 22 Apr 2012, 5:31 pm

petronela a scris:
A avut intalnire cu fanele ..mama si erau numai una si una...adolescente intarziate...

Si fara Curca?My caramba ce a fost pe el?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 22 Apr 2012, 8:49 pm

iulianagl a scris:
petronela a scris:

Si fara Curca?My caramba ce a fost pe el?
Smile ..adolescente intarziate....vezi ca si asa s-a zis ca noi cele din balcani suntem cele rele... Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 22 Apr 2012, 9:10 pm

petronela a scris:
Am vazut..fetele erau suparate ca nu au reusit sa ia autografe de la el...nu a putut merge nimeni, era invitata Denisa si ea nu a putut ajunge si nu au acceptat pe altcineva nu am inteles prea bine.....deci...la autografe era prezenta si Curcinica...iar in presa cica nu a aparut nimic...vedem..cand am vrut sa fie liber el n-a vrut ..acum n-are decat.. stupid
Dacă Tuba nu mai e liberă mai are vreo importanță dacă Murat e căsătorit sau liber? Noi mai putem spera că și Sanaya și Drashti sunt neluate dar Murat nu mai prezintă interes.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 22 Apr 2012, 9:11 pm

Admin_dea05 a scris: Smile ..adolescente intarziate....vezi ca si asa s-a zis ca noi cele din balcani suntem cele rele... Smile

Chiar asa?Hmmm rele? Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 22 Apr 2012, 9:16 pm

Stiti faza cand ii arunca ea ceai fierbinte de-l arde pe Chote si se duce ea dupa aceea sa-si ceara scuze si la un moment dat ii spune ea lui ca era ciudat Smile Smile Dar el ciudat?Tu esti aia care spune asta? Smile Smile Cred ca ea e cea mai ciudata pentru el.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 22 Apr 2012, 9:18 pm

narcisa a scris:
Dacă Tuba nu mai e liberă mai are vreo importanță dacă Murat e căsătorit sau liber? Noi mai putem spera că și Sanaya și Drashti sunt neluate dar Murat nu mai prezintă interes.

Exact dar stau cate odata si ma gandesc cat de destept a fost Saylak?De necrezut vorba lui Chote.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 22 Apr 2012, 9:24 pm

iulianagl a scris:
Exact dar stau cate odata si ma gandesc cat de destept a fost Saylak?De necrezut vorba lui Chote.

Se spune ca Tuba va juca in 2013 tot la casa de productie a lu Tomris G dar va juca si Onur in acel serial
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 22 Apr 2012, 9:32 pm

iulianagl a scris:Chiar asa?Hmmm rele? Smile Smile Smile
Da suntem rele pt ca noi spunem ce gandim .-------

https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=495
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 40 din 40 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum