7.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+5
petronela
AdrianaMatza
Andreea_Miha
Admin_dea05
iulianagl
9 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 7.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
multumescSkumpyk86 a scris:[
pentru ep de azi ..cred ca acesta e...
Promo ep de azi 02.05.2012..
]
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:multumesc
si cel care le-au dat azi la ep..
Promo ep pentru 03.05.2012..
si pentru ep in curs..
Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Mier 02 Mai 2012, 9:12 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
V-am postat episoadele 29 si 30. Vizionare placuta
Alexa20 a scris:V-am postat episoadele 29 si 30. Vizionare placuta
Multam..eu am inceput cate un pic cand am timp sa imi fac pentru dvd cu sub de clipurile tale...
Andreea_Miha- vip
Mulțumim Alex. Și pentru ep din Geet. Le-am văzut și pe cele de ieri și de azi. Numărul 1 scena cu Geet cu părul ud. Frumoasă ființă mai e Drashti.Alexa20 a scris:V-am postat episoadele 29 si 30. Vizionare placuta
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Alexa multumim si pentru Geet si pentru Iss..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
auziti fetelorrr dar Arnav niciodata nu il aude sau il vede pe Shyam kand vb de rau pe Anjali...sau kand o bruscheaza pe Kushi??Adik o vede numai pe Kushi k fiind aia care greseste ?
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
AdrianaMatza a scris:auziti fetelorrr dar Arnav niciodata nu il aude sau il vede pe Shyam kand vb de rau pe Anjali...sau kand o bruscheaza pe Kushi??Adik o vede numai pe Kushi k fiind aia care greseste ??
Exact ea e tradatoarea!
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Sam 10 Noi 2012, 8:59 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
multumesc.le-am vazut la clipuri.te rog si pe viitor sa le pui acolo , imi este mai usor sa le vad si eu si poate si altii cine mai urmareste serialul.Eu pana va prind de la urme am cale lunga...Skumpyk86 a scris:[..
Promo ep pentru 03.05.2012..
si pentru ep in curs..
]
Admin_dea05- Admin
Asta merge ca daily nu inca.Vizionare placuta eu ma apuc de treaba.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Sam 10 Noi 2012, 8:59 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Și eu.iulianagl a scris:
Asta merge ca daily nu inca.Vizionare placuta eu ma apuc de treaba.
narcisa- vip
Khushi: Ce e în neregulă cu el, încă de dimineață? De ce se uită în felul ăsta la mine? El crede că eu nu știu nimic.
Bua: Deci... ai terminat? De fapt e mult de muncă.
Prezentator: V-ați gândit vreodată care este motivul din spatele cuplurilor căsătorite, nepotrivite? Gândiți-vă bine. În felul acesta... Până la urmă, de ce Prajwal Pitamber, renumitul milionar s-a căsătorit cu săraca Simmi Popat? De ce superstarul Krish Kumar s-a căsătorit cu o actriță de mâna a doua, Pinki Patel?
Khushi: Și de ce Arnav s-a căsătorit cu Khushi Kumari Gupta?
Prezentator: Există un lucru comun pentru toate aceste căsătorii. Da, aveți absolută dreptate!
Khushi: Care este domnule Kamlesh Khabri?
KK: Moartea!
Khushi: Moartea?! A cui?
KK: A îndrăgostitului. Și încă un lucru. Nu o moarte obișnuită ci una înspăimântătoare!
Khushi: Înspăimântătoare?
KK: Acest secret va fi dezvăluit astăzi.
Khushi: Șșșt! Secretul va fi dezvăluit!
Bua: Khushi, taie-l, nu-l mânca! Ai înțeles?
Khushi: Șșșșt!
KK: Pe de o parte prima soție moare, pe de altă parte soțul se recăsătorește. Care este motivul din spatele acestui lucru? Vom dezvălui acest secret astăzi. Pentru că asta e dezvăluirea horoscopului.
Khushi: Dezvăluirea horoscopului? Dă-te la o parte mătușa. Lasă-mă să văd deszvăluirea horoscopului. Dă-te la o parte.
Bua: Ei Doamne! Asta a fost oala de gătit. Salvează-mi lintea!
KK: Avem copii foto ale horoscoapelor tuturor acestor milionari. Priviți! E scris aici că prima soție va muri brusc. Și unii spun că ea nu va muri de cauze naturale ci este predestinată să fie ucisă înainte de vreme. Asta este dezvăluirea horoscopului. Mai întâi impresionați o fată cu un statut social inferior, apoi căsătoriți-vă cu ea și apoi ucideți-o. Apoi recăsătoriți-vă și aduceți-o pe cea iubită acasă. Ești o fată săracă, modestă? Iar el, un om bogat care încearcă să te facă să te îndrăgostești de el?
Khushi: Da Kamlesh ji. Mai degrabă, a făcut deja asta.
KK: Te compătimesc! Are doar un motiv de a se căsători cu tine.
Khushi: Ce motiv?
KK: Horoscopul lui. Iar tu vei fi victima comploturilor lui.
Khushi: Crimă! Crimă! Ooo! Crimă! Sânge! Sânge!
Bua: Ce s-a întâmplat? Of Doamne. Ce e la televizor de ești atât de absorbită? Ești atât de pierdută că nici nu știi că ți-ai tăiat degetul în loc de castravete. Ai mâncat mai mult de jumătate. Ești capră? Ei Doamne, ce ar trebui să fac cu ea?
KK: Asta e dezvăluirea horoscopului. Mai întâi impresionați o fată, căsătoriți-vă cu ea și apoi omorâți-o! Apoi căsătoriți-vă cu cea pe care o iubiți și aduceți-o acasă.
Akash: Dacă mut nebunul... așa. Pot să înțeleg toate mutările tale. De asta, aici se duce calul tău. Ia-l. Nu?
Bubbly: Proastă mișcare Mr. A! Regina ta e în pericol.
Akash: Miss B!
Bubbly: Da Mr. A!
Akash: De ce ești după viața reginei mele?
Payal: Ai văzut-o pe mama soacră?
Bubbly: Nu, cumnată!
Akash: Nu, cumnată! Adică, regina mea.
Payal: Mama soacră era în fața camerei mele și i-a căzut telefonul. Uită-te.
Akash: Nu-i nici o problemă. Îi voi cumpăra altul.
Bubbly: Cu o sonerie ?????
Akash: Exact, Miss B.
Bubbly: Șah mat! Regina ta a fost înlăturată.
Akash: Cum s-a ....
Khushi: Khushi, încetează să te mai gândești la Kamlesh Khabri. Nu știe nimic. Arnav nu crede în Dumnezeu, cum ar putea să creadă în horoscop? Nu e posibil așa ceva. Oh!
Arnav: Khushi, relaxează-te. Ești foarte aproape de foc.
Khushi: N-a spus nici măcar o dată Ce nai... încă de dimineață. Nici nu s-a enervat pe mine. Nu vorbește dar mă urmează peste tot pe unde mă duc. Oare mă urmărește?
KK: Asta este dezvăluirea horoscopului. Mai întâi impresionați o fată cu un statut social inferior, căsătoriți-vă cu ea și apoi omorâți-o! Apoi căsătoriți-vă din nou, cu cea iubită, și aduceți-o acasă.
Arnav: Alo! Bună Lavanya. Da Lavanya! Încerc tot posibilul. Se va rezolva în 36 de ore. Bine. Deci e în regulă, corect? Lavanya, nu este așa. Lavanya, nu te gândi în felul ăsta. Noi doi, împreună o vom înlătura din calea noastră. Bineînțeles că sunt cu tine. E în regulă, dar ți-am spus că mă voi ocupa eu de agentul tău. De ce ești îngrijorată?
Khushi, când ai venit?
Khushi: Păi,
Arnav: P.... Khushi, tu te simți bine?
Khushi: De ce? Ar trebui să nu mă simt bine?
Khushi: Ce spunea el la telefon? Că va înlătura pe cineva din calea lui. Dar pe cine? Pe mine? Căsătoria noastră e o glumă. Asta a spus-o el.
KK: Moartea! Soției!
Arnav: Toate astea sunt pentru tine.
Khushi: Tu...tu zâmbești!
Arnav: Da. Pentru că astăzi sunt foarte fericit. Vreau să-ți dau ceva.
Khushi: Ce? Tu vrei să-mi dai ceva?
Arnav: Da. Am o surpriză pentru tine. Închide ochii.
Bua: Deci... ai terminat? De fapt e mult de muncă.
Prezentator: V-ați gândit vreodată care este motivul din spatele cuplurilor căsătorite, nepotrivite? Gândiți-vă bine. În felul acesta... Până la urmă, de ce Prajwal Pitamber, renumitul milionar s-a căsătorit cu săraca Simmi Popat? De ce superstarul Krish Kumar s-a căsătorit cu o actriță de mâna a doua, Pinki Patel?
Khushi: Și de ce Arnav s-a căsătorit cu Khushi Kumari Gupta?
Prezentator: Există un lucru comun pentru toate aceste căsătorii. Da, aveți absolută dreptate!
Khushi: Care este domnule Kamlesh Khabri?
KK: Moartea!
Khushi: Moartea?! A cui?
KK: A îndrăgostitului. Și încă un lucru. Nu o moarte obișnuită ci una înspăimântătoare!
Khushi: Înspăimântătoare?
KK: Acest secret va fi dezvăluit astăzi.
Khushi: Șșșt! Secretul va fi dezvăluit!
Bua: Khushi, taie-l, nu-l mânca! Ai înțeles?
Khushi: Șșșșt!
KK: Pe de o parte prima soție moare, pe de altă parte soțul se recăsătorește. Care este motivul din spatele acestui lucru? Vom dezvălui acest secret astăzi. Pentru că asta e dezvăluirea horoscopului.
Khushi: Dezvăluirea horoscopului? Dă-te la o parte mătușa. Lasă-mă să văd deszvăluirea horoscopului. Dă-te la o parte.
Bua: Ei Doamne! Asta a fost oala de gătit. Salvează-mi lintea!
KK: Avem copii foto ale horoscoapelor tuturor acestor milionari. Priviți! E scris aici că prima soție va muri brusc. Și unii spun că ea nu va muri de cauze naturale ci este predestinată să fie ucisă înainte de vreme. Asta este dezvăluirea horoscopului. Mai întâi impresionați o fată cu un statut social inferior, apoi căsătoriți-vă cu ea și apoi ucideți-o. Apoi recăsătoriți-vă și aduceți-o pe cea iubită acasă. Ești o fată săracă, modestă? Iar el, un om bogat care încearcă să te facă să te îndrăgostești de el?
Khushi: Da Kamlesh ji. Mai degrabă, a făcut deja asta.
KK: Te compătimesc! Are doar un motiv de a se căsători cu tine.
Khushi: Ce motiv?
KK: Horoscopul lui. Iar tu vei fi victima comploturilor lui.
Khushi: Crimă! Crimă! Ooo! Crimă! Sânge! Sânge!
Bua: Ce s-a întâmplat? Of Doamne. Ce e la televizor de ești atât de absorbită? Ești atât de pierdută că nici nu știi că ți-ai tăiat degetul în loc de castravete. Ai mâncat mai mult de jumătate. Ești capră? Ei Doamne, ce ar trebui să fac cu ea?
KK: Asta e dezvăluirea horoscopului. Mai întâi impresionați o fată, căsătoriți-vă cu ea și apoi omorâți-o! Apoi căsătoriți-vă cu cea pe care o iubiți și aduceți-o acasă.
Akash: Dacă mut nebunul... așa. Pot să înțeleg toate mutările tale. De asta, aici se duce calul tău. Ia-l. Nu?
Bubbly: Proastă mișcare Mr. A! Regina ta e în pericol.
Akash: Miss B!
Bubbly: Da Mr. A!
Akash: De ce ești după viața reginei mele?
Payal: Ai văzut-o pe mama soacră?
Bubbly: Nu, cumnată!
Akash: Nu, cumnată! Adică, regina mea.
Payal: Mama soacră era în fața camerei mele și i-a căzut telefonul. Uită-te.
Akash: Nu-i nici o problemă. Îi voi cumpăra altul.
Bubbly: Cu o sonerie ?????
Akash: Exact, Miss B.
Bubbly: Șah mat! Regina ta a fost înlăturată.
Akash: Cum s-a ....
Khushi: Khushi, încetează să te mai gândești la Kamlesh Khabri. Nu știe nimic. Arnav nu crede în Dumnezeu, cum ar putea să creadă în horoscop? Nu e posibil așa ceva. Oh!
Arnav: Khushi, relaxează-te. Ești foarte aproape de foc.
Khushi: N-a spus nici măcar o dată Ce nai... încă de dimineață. Nici nu s-a enervat pe mine. Nu vorbește dar mă urmează peste tot pe unde mă duc. Oare mă urmărește?
KK: Asta este dezvăluirea horoscopului. Mai întâi impresionați o fată cu un statut social inferior, căsătoriți-vă cu ea și apoi omorâți-o! Apoi căsătoriți-vă din nou, cu cea iubită, și aduceți-o acasă.
Arnav: Alo! Bună Lavanya. Da Lavanya! Încerc tot posibilul. Se va rezolva în 36 de ore. Bine. Deci e în regulă, corect? Lavanya, nu este așa. Lavanya, nu te gândi în felul ăsta. Noi doi, împreună o vom înlătura din calea noastră. Bineînțeles că sunt cu tine. E în regulă, dar ți-am spus că mă voi ocupa eu de agentul tău. De ce ești îngrijorată?
Khushi, când ai venit?
Khushi: Păi,
Arnav: P.... Khushi, tu te simți bine?
Khushi: De ce? Ar trebui să nu mă simt bine?
Khushi: Ce spunea el la telefon? Că va înlătura pe cineva din calea lui. Dar pe cine? Pe mine? Căsătoria noastră e o glumă. Asta a spus-o el.
KK: Moartea! Soției!
Arnav: Toate astea sunt pentru tine.
Khushi: Tu...tu zâmbești!
Arnav: Da. Pentru că astăzi sunt foarte fericit. Vreau să-ți dau ceva.
Khushi: Ce? Tu vrei să-mi dai ceva?
Arnav: Da. Am o surpriză pentru tine. Închide ochii.
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Mier 02 Mai 2012, 11:26 pm, editata de 2 ori
narcisa- vip
Admin_dea05 a scris:multumesc.le-am vazut la clipuri.te rog si pe viitor sa le pui acolo , imi este mai usor sa le vad si eu si poate si altii cine mai urmareste serialul.Eu pana va prind de la urme am cale lunga...
ok..chiar vroiam sa intreb daca le voi pune acolo...o intrebare stiri/info de pe diferite saituri(presa de la ei,emisiunile sbs,n24 ce are legatura cu serialul) acestea raman sa le postez aici?
Andreea_Miha- vip
Ce nebuna este chiar crede ca vrea s-o omoare si sa se insoare cu Lavy dar care Lavy o fi?Sau Lavanya ia cerut lui ASR sa-i trimita lucrurile printr-o agentie de aceea a spus ca o sa se descurce el cu agentul.
iulianagl- moderator
Astia chiar nu sunt sanatosi..au trecut de la comedie la drama ...acum fac film politist... pe la vara avem Razboiul Stelelor casa bantuita de fantome.. deja e prea mult..nu mai inteleg nimic..
petronela- vip
daca vrei si nu te deranjeaza poti sa faci un topic nou.mie mi-ar face placere.Skumpyk86 a scris:Admin_dea05 a scris:multumesc.le-am vazut la clipuri.te rog si pe viitor sa le pui acolo , imi este mai usor sa le vad si eu si poate si altii cine mai urmareste serialul.Eu pana va prind de la urme am cale lunga...
ok..chiar vroiam sa intreb daca le voi pune acolo...o intrebare stiri/info de pe diferite saituri(presa de la ei,emisiunile sbs,n24 ce are legatura cu serialul) acestea raman sa le postez aici?
Admin_dea05- Admin
petronela a scris:Astia chiar nu sunt sanatosi..au trecut de la comedie la drama ...acum fac film politist... pe la vara avem Razboiul Stelelor casa bantuita de fantome.. deja e prea mult..nu mai inteleg nimic.
Nici eu.De aceea ma duc la culcare ca m-a luat o durere de cap de numai pot.Noapte buna vise placute ne auzim maine.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Sam 10 Noi 2012, 8:55 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Noapte buna Iuli !iulianagl a scris:
Nici eu.De aceea ma duc la culcare ca m-a luat o durere de cap de numai pot.Noapte buna vise placute ne auzim maine.
petronela- vip
Admin_dea05 a scris:daca vrei si nu te deranjeaza poti sa faci un topic nou.mie mi-ar face placere.
nu ma deranjeaza nu are de ce...mie imi face placere..
Andreea_Miha- vip
petronela a scris:Astia chiar nu sunt sanatosi..au trecut de la comedie la drama ...acum fac film politist... pe la vara avem Razboiul Stelelor casa bantuita de fantome.. deja e prea mult..nu mai inteleg nimic..
o sa am vem si RIsiti si Castigi aici ma iau de par...aici bocesc....aici rad...aici ma intristez...aici imi vine sa il omor .... sunt de groaza
AdrianaMatza- vip
petronela a scris:Astia chiar nu sunt sanatosi..au trecut de la comedie la drama ...acum fac film politist... pe la vara avem Razboiul Stelelor casa bantuita de fantome.. deja e prea mult..nu mai inteleg nimic..
ce urasc trecerea asta de la una la alta... in loc sa se ocupe de problemele serioase...
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
ce urasc trecerea asta de la una la alta... in loc sa se ocupe de problemele serioase...
si eu urasc asta stacneaza pe o chestie 1 an si porma dupa ce se afla adevaru mai sunt kateva episoade si se termina k de
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:
si eu urasc asta stacneaza pe o chestie 1 an si porma dupa ce se afla adevaru mai sunt kateva episoade si se termina k de
de am renuntat sa ma uit zi de zi..ca ma enerveaza..o zi asa alta asa de nu mai inteleg nimic.
Andreea_Miha- vip
Eu chiar nu mai inteleg ce vor sa faca..
Ok diferit de restul serialelor ..dar ce fac ei ce inseamna.. de domeniul fantasticului ??? adica ceva ce n-ai mai vazut si n-o sa mai vezi ??? nu reusesc sa mai urmaresc firul serialului....
Ok diferit de restul serialelor ..dar ce fac ei ce inseamna.. de domeniul fantasticului ??? adica ceva ce n-ai mai vazut si n-o sa mai vezi ??? nu reusesc sa mai urmaresc firul serialului....
petronela- vip
petronela a scris:Eu chiar nu mai inteleg ce vor sa faca..
pacat de serial..incepuse frumos si acum il strica..poate isi revin...
Andreea_Miha- vip
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum