Serialesitelenovelet
8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+6
AdrianaMatza
Andreea_Miha
tiberici
narcisa
petronela
iulianagl
10 participanți

Pagina 8 din 40 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Urmatorul

In jos

8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 Empty Re: 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 07 Mai 2012, 9:10 pm

iulianagl a scris:

Da se pare ca numai vrea sa le posteze ca i le fura. sad

si are dreptate ca era folosite pe multe conturi pe youtube si din cate am inteles de la el nici unul nu avea acordul lui de a posta....si plus ca le gaseai si pe alte saturi forumuri fara acordul lui...e munca lui timpul lui si daca uni nu a inteles ca nu e de acord sa se puna in alta parte a taxat pe toti acum....spunea de mult ca daca nu vor inceta sa ii ia clipurile le va punea logo si apoi ca le scoate...
Momentan decizia nu e definitva...vom vedea poate peste cateva zile ii va trece supararea si le va pune...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 Empty Re: 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de AdrianaMatza Lun 07 Mai 2012, 9:10 pm

nu este corectttttt sad eu unde mai vad acum ??? sad
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 07 Mai 2012, 9:15 pm

Va pup fetelor ! kiss
Avem si vesti proaste si vesti bune din cate vad..
Mi-a placut episodul de astazi..in sfarsit a aflat si ea misterul casatoriei...oricum ne asteptam ca el sa nu o creada...deci mergem inainte... stupid
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 07 Mai 2012, 9:17 pm

AdrianaMatza a scris:nu este corectttttt sad eu unde mai vad acum ??? sad

poate ii trece supararea si va posta din nou... 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 244732
A spus ca momentan nu va posta.
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 07 Mai 2012, 9:18 pm

Skumpyk86 a scris:

si are dreptate ca era folosite pe multe conturi pe youtube si din cate am inteles de la el nici unul nu avea acordul lui de a posta....si plus ca le gaseai si pe alte saturi forumuri fara acordul lui...e munca lui timpul lui si daca uni nu a inteles ca nu e de acord sa se puna in alta parte a taxat pe toti acum....spunea de mult ca daca nu vor inceta sa ii ia clipurile le va punea logo si apoi ca le scoate...
Momentan decizia nu e definitva...vom vedea poate peste cateva zile ii va trece supararea si le va pune...

Din cate am inteles spune ca este postat pe youtube nu inteleg ce vrea sa spuna ca nu mai are nimeni voie sa-l posteze chiar si fara traducere?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 07 Mai 2012, 9:19 pm

petronela a scris:Va pup fetelor ! kiss
Avem si vesti proaste si vesti bune din cate vad..
Mi-a placut episodul de astazi..in sfarsit a aflat si ea misterul casatoriei...oricum ne asteptam ca el sa nu o creada...deci mergem inainte... stupid

daca deabia acum a aflat sa vezi cat mai dureaza pana afla si el adevarul (de fapt pana isi da seama ca Khushi e nevinovata,ca adevarul il spunea ea ca nu stia cum am vazut in video la sbb )... Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 07 Mai 2012, 9:22 pm

iulianagl a scris:

Din cate am inteles spune ca este postat pe youtube nu inteleg ce vrea sa spuna ca nu mai are nimeni voie sa-l posteze chiar si fara traducere?

nu..nu ..el spune ca l-a gasit si dupa ce a avertizat pe youtube..nu se refera acum...

"sorry i can't do anything i have been putting the note regarding it everyday despite that it still happend"
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 07 Mai 2012, 9:22 pm

Skumpyk86 a scris:

daca deabia acum a aflat sa vezi cat mai dureaza pana afla si el adevarul (de fapt pana isi da seama ca Khushi e nevinovata,ca adevarul il spunea ea ca nu stia cum am vazut in video la sbb )... Smile

Ea ii spune adevarul dar degeaba ca el n-o crede n-ai vazut ca o sa-i spuna cate minute ia trebuit ca sa inventeze povestea?Dar BUA, GARIMA, PAYAL chiar si vecinii ei nu stiau ce a patiy Khushi ma mir ca nu ia scapat nici unuia despre ce le-a facut Shyam.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 07 Mai 2012, 9:24 pm

Skumpyk86 a scris:

nu..nu ..el spune ca l-a gasit si dupa ce a avertizat pe youtube..nu se refera acum...

"sorry i can't do anything i have been putting the note regarding it everyday despite that it still happend"

Dar eu nu inteleg si ceilalti de ce nu-i cer acordul si poate sa-l intrebe si daca are nevoie de ajutor ca poate intr-un fel il poate ajuta nu stiu zic si eu ca e mai bine sa strici o vorba ca doar nu dai cu parul, nu?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 07 Mai 2012, 9:26 pm

Buna seara fetelor!Ei cum a fost episodul din seara asta?..Eu nu mai pot de cap, ma doare ingrozitor .Poate daca imi culc mandruta mai repede intru si eu .Vreau sa mai vad cateva ep .Sunt ambitioasa vreau sa va prind de la urma .
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 07 Mai 2012, 9:27 pm

iulianagl a scris:

Ea ii spune adevarul dar degeaba ca el n-o crede n-ai vazut ca o sa-i spuna cate minute ia trebuit ca sa inventeze povestea?Dar BUA, GARIMA, PAYAL chiar si vecinii ei nu stiau ce a patiy Khushi ma mir ca nu ia scapat nici unuia despre ce le-a facut Shyam.

stiu ca ii spune ca am tradus azi cand am pus clipul la noutati,ce am inteles eu...
deasta am spus "de fapt pana isi da seama ca Khushi e nevinovata"
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 07 Mai 2012, 9:28 pm

Oare a realizat Khushi ca-l iubeste pe Arnav sau invers?Mama dar cand s-a aruncat de pe cladire si a tipat si s-a auzit bufnitura am crezut ca n-a mai apucat s-o prinda.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 07 Mai 2012, 9:30 pm

Skumpyk86 a scris:

Deci au trecut 3 luni pana a aflat Khushi misterul..mai dureaza 3 luni pana dezleaga Arnav misterul...si uite-asa se duc cele 6 luni...sper sa-l dezlege exact in ultima zi de casatorie..atunci sa vedem ce mai face Dil SE SHAITAAN.. Smile

8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 AWjr6
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 07 Mai 2012, 9:30 pm

Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!Ei cum a fost episodul din seara asta?..Eu nu mai pot de cap, ma doare ingrozitor .Poate daca imi culc mandruta mai repede intru si eu .Vreau sa mai vad cateva ep .Sunt ambitioasa vreau sa va prind de la urma .

Mie imi spui si pe mine de dimineata m-a luat si stii ce tare greu imi trece.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 07 Mai 2012, 9:30 pm

iulianagl a scris:

Dar eu nu inteleg si ceilalti de ce nu-i cer acordul si poate sa-l intrebe si daca are nevoie de ajutor ca poate intr-un fel il poate ajuta nu stiu zic si eu ca e mai bine sa strici o vorba ca doar nu dai cu parul, nu?

da dar stii ca e unsor sa iei munca altuia fara sa te chinui...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 07 Mai 2012, 9:33 pm

Skumpyk86 a scris:

stiu ca ii spune ca am tradus azi cand am pus clipul la noutati,ce am inteles eu...
deasta am spus "de fapt pana isi da seama ca Khushi e nevinovata"

Ce ma enerveaza asta ca mai repede la crezut pe Shyam...si lui Shyam ce naiba ii trebuie sa faca toate astea ca din cate am vazut eu are tot respectul in familia Raizada cu toate ca nu a facut nimic decat sa se insoare cu Anjali totul i-a oferit Arnav pe tava fara nici o recompensa iar el...si Arnav ar trebui sa-si puna mintea la contributie ca mereu se lauda cu creierasul lui ca decate ori a crezut ca Khushi e o impostoare si o mincinoasa s-a adeverit intocmai inversul.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 07 Mai 2012, 9:34 pm

Skumpyk86 a scris:

Da este foarte aiurea sa ti se fure munca. Dar totusi, ar fi putut sa puna o emblema pe video cu numele lui si sa posteze subtitrarea pe clip. Si in felul acesta ar fi vazut toata lumea ca el era cel care le posteaza, iar alti le pun si pe alte site-uri. Speram sa fie ceva trecator. Poate ii trece supararea.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 07 Mai 2012, 9:35 pm

petronela a scris:
Deci au trecut 3 luni pana a aflat Khushi misterul..mai dureaza 3 luni pana dezleaga Arnav misterul...si uite-asa se duc cele 6 luni...sper sa-l dezlege exact in ultima zi de casatorie..atunci sa vedem ce mai face Dil SE SHAITAAN.. Smile
eu ma gandeam din prima clipa si spuneam ca am senzatia ca cele 6 luni de casatorie ale lor vor fii 6 luni reale Smile
Eu am vazut mai multe seriale dela star plus si stiu ca au obiceiul de a lungi foarte multe scenele si fac multe ep...sper din sufletul sa nu pateasca si iss pyaar asa ca va pierde farmecul..eu deja nu mai rezist sa treaca mult timp..am o speranta mica pentru 6 iunie dar sa vedem.... 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 244732
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 07 Mai 2012, 9:35 pm

Skumpyk86 a scris:

Am vazut dar eu cred ca e mai bine sa ceri acordul decat sa faci ceva care nu trebuie.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 07 Mai 2012, 9:41 pm

Alexa20 a scris:

Da este foarte aiurea sa ti se fure munca. Dar totusi, ar fi putut sa puna o emblema pe video cu numele lui si sa posteze subtitrarea pe clip. Si in felul acesta ar fi vazut toata lumea ca el era cel care le posteaza, iar alti le pun si pe alte site-uri. Speram sa fie ceva trecator. Poate ii trece supararea.

prima data le-a lasat libere fara nimic pe ele si apoi cand a vazut ca se ia a pus logo cu numele forumului si tot au continuat...ma uitam ca erau uni exact cum a facut si em...ca au muncit...iar in ultima saptamana a avertizat ca le scoate de tot..
Eu cred ca nu dorea fie puse nicaieri ca si el avea cont pe youtube si nu a pus ep..cred ca avea el saiturile lui si atat.
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 07 Mai 2012, 9:46 pm

iulianagl a scris:

Am vazut dar eu cred ca e mai bine sa ceri acordul decat sa faci ceva care nu trebuie.

total de acord...nu ai observat ca eu mereu cand am o poza si nu e a mea trec cui ii apartine..
Sau eu am intrebat-o pe Alexa daca pot trece linkul de la ep Iss pyaar pe pagina mea de facebook si twitter..linkul nu sa incarc eu ep...asa se face asa e frumos corect..dar uni nu respecta munca altuia...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 07 Mai 2012, 9:46 pm

Skumpyk86 a scris:

prima data le-a lasat libere fara nimic pe ele si apoi cand a vazut ca se ia a pus logo cu numele forumului si tot au continuat...ma uitam ca erau uni exact cum a facut si em...ca au muncit...iar in ultima saptamana a avertizat ca le scoate de tot..
Eu cred ca nu dorea fie puse nicaieri ca si el avea cont pe youtube si nu a pus ep..cred ca avea el saiturile lui si atat.

Da este membru india forum, iar el vrea sa le posteze doar acolo, nu in alte parti. Pana la urma este munca lui. el petrece foarte mul timp sa faca subtitrarea aia, si sa vina altul sa iti ia munca nu iti convine. El nu primeste nimic din asta, doar admiratia noastra. Ma gandesc ca daca tot ia facut subtitrarea in engleza la episodul acesta, si la urmatoarele, pentru ca a zis ca el are deja subtitrarea dar nu o pune. Poate poate ii trece suprarea.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 07 Mai 2012, 9:50 pm

Skumpyk86 a scris:

total de acord...nu ai observat ca eu mereu cand am o poza si nu e a mea trec cui ii apartine..
Sau eu am intrebat-o pe Alexa daca pot trece linkul de la ep Iss pyaar pe pagina mea de facebook si twitter..linkul nu sa incarc eu ep...asa se face asa e frumos corect..dar uni nu respecta munca altuia...

De-ar fi toti oamenii ca tine, ar fi lumea mai buna. Dar nu toti gandesc ca tine, unii se gandesc doar la ei. Si eu te-am intrebat daca pot folosi subtitrariel de la primele episaode traduse de tine, si nu ti-am cerut si videoclipurile, pentru ca ar fi fost prea mura-n gura. Am zis sa mai ma chinui si eu un pic, nu sa le primesc de pomana. Ca un lucru bun se face cu multa munca, nu sa primesti totul pe tava. Putea macar tipa/tipul care a uploadat epsiaodele in alta parte sa isi faca propria subtitrare daca era atat de inteligent, sau sa ii dea credit. Dar cel mai important ar fi trebuit sa discute cu el.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 07 Mai 2012, 9:54 pm

Nu mai subtitrează nimeni filmul în afară de persoana respectivă? La câți cunoscători de hindi - engleză sunt pe lumea asta chiar nu s-a mai oferit nimeni? Recunosc că nu știu cât de frustant e să-ți ia cineva munca, pot doar să-mi imaginez că nu e deloc plăcut dar cel care a făcut traducerile nu le-a făcut că să folosească cuiva, ca să înțeleagă și alții despre ce e vorba în filmul ăsta? Găsea o soluție să se știe lumea că sunt ale lui, că e munca lui.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Lun 07 Mai 2012, 9:55 pm

asa e lumea fetelor ......e mai usor sa furi munk altuia...dc sa se chinui ei kand pot sa le ia....asa e omul nesimtit 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 2743637754
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 40 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum