8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
AdrianaMatza
Andreea_Miha
tiberici
narcisa
petronela
iulianagl
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Alexa20 a scris:
Da este membru india forum, iar el vrea sa le posteze doar acolo, nu in alte parti. Pana la urma este munca lui. el petrece foarte mul timp sa faca subtitrarea aia, si sa vina altul sa iti ia munca nu iti convine. El nu primeste nimic din asta, doar admiratia noastra. Ma gandesc ca daca tot ia facut subtitrarea in engleza la episodul acesta, si la urmatoarele, pentru ca a zis ca el are deja subtitrarea dar nu o pune. Poate poate ii trece suprarea.
da..a spus ca pentru moment nu va pune subtitrarea...deasta am speranta ca poate ii trece supararea ca nu a zis definitv ci momentan...
Are dreptate ca pe youtube am numarat eu intr-o zi gasisem vro 5 persoane care pusese clipurile de la el si nici unul nu ii daduse crdit...plus ca daca le mai cautai si pe gogle le gaseam pe mult mai multe saituri...
Mie imi pare rau ca le intelegeam mai bine si cu sub (asa in hindi nu foarte bine) si plus ca le descarcam de la el sa le am pe dvd si de la tine la fel
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
narcisa a scris:Nu mai subtitrează nimeni filmul în afară de persoana respectivă? La câți cunoscători de hindi - engleză sunt pe lumea asta chiar nu s-a mai oferit nimeni? Recunosc că nu știu cât de frustant e să-ți ia cineva munca, pot doar să-mi imaginez că nu e deloc plăcut dar cel care a făcut traducerile nu le-a făcut că să folosească cuiva, ca să înțeleagă și alții despre ce e vorba în filmul ăsta? Găsea o soluție să se știe lumea că sunt ale lui, că e munca lui.
Asta spuneam si eu. Putea sa le puna o marca proprie cu numele lui cu ce vreia el. In felul acesta oricine le uploada la el pe pagina, ar fi vazut ca este marca lui.
Sa vedem ce va mai urma ....
Skumpyk86 a scris:
da..a spus ca pentru moment nu va pune subtitrarea...deasta am speranta ca poate ii trece supararea ca nu a zis definitv ci momentan...
Are dreptate ca pe youtube am numarat eu intr-o zi gasisem vro 5 persoane care pusese clipurile de la el si nici unul nu ii daduse crdit...plus ca daca le mai cautai si pe gogle le gaseam pe mult mai multe saituri...
Mie imi pare rau ca le intelegeam mai bine si cu sub (asa in hindi nu foarte bine) si plus ca le descarcam de la el sa le am pe dvd si de la tine la fel
Si eu le descarcam de la el, in caz de zile negre macar sa nu imi de mila. Acelasi lucru trebuie sa fac si cu geet, dar cum am mai spus. Munca care este cea mai usoara, pe mine una ma plictiseste. Sa stau sa downloadez atateaa episoadeeeeeeee ....
Alexa20 a scris:
De-ar fi toti oamenii ca tine, ar fi lumea mai buna. Dar nu toti gandesc ca tine, unii se gandesc doar la ei. Si eu te-am intrebat daca pot folosi subtitrariel de la primele episaode traduse de tine, si nu ti-am cerut si videoclipurile, pentru ca ar fi fost prea mura-n gura. Am zis sa mai ma chinui si eu un pic, nu sa le primesc de pomana. Ca un lucru bun se face cu multa munca, nu sa primesti totul pe tava. Putea macar tipa/tipul care a uploadat epsiaodele in alta parte sa isi faca propria subtitrare daca era atat de inteligent, sau sa ii dea credit. Dar cel mai important ar fi trebuit sa discute cu el.
asa am facut noi dar uite ca uni nu respecta munca altuia...
trebuia sa imi ceri clipurile,eu le dadeam cu mare drag..eu m-am bucurat enorm ca il traduci.Ti-am zis ca le pot da si in engleza ca le am numai primul dvd (care are ep 1-19 sau 20) nu le pot da ca nu imi merge dvd sa le copiez..nu stiu de ce..
Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Lun 07 Mai 2012, 10:07 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
narcisa a scris:Nu mai subtitrează nimeni filmul în afară de persoana respectivă? La câți cunoscători de hindi - engleză sunt pe lumea asta chiar nu s-a mai oferit nimeni? Recunosc că nu știu cât de frustant e să-ți ia cineva munca, pot doar să-mi imaginez că nu e deloc plăcut dar cel care a făcut traducerile nu le-a făcut că să folosească cuiva, ca să înțeleagă și alții despre ce e vorba în filmul ăsta? Găsea o soluție să se știe lumea că sunt ale lui, că e munca lui.
sincer nu stiu daca mai traduce cineva sau inregistreaza cineva...o sa vedem daca apare pe undeva daca nu e clar ca era singurul...
Andreea_Miha- vip
Alexa20 a scris:
Si eu le descarcam de la el, in caz de zile negre macar sa nu imi de mila. Acelasi lucru trebuie sa fac si cu geet, dar cum am mai spus. Munca care este cea mai usoara, pe mine una ma plictiseste. Sa stau sa downloadez atateaa episoadeeeeeeee ....
Eu le descarca sa le am la batranete..
Sincer Geet si iss pyaar le descarc ca sunt seriale mele favorite si vreau sa le am pentru mine pe dvd nu sa le pun nu stiu pe ce saituri...am incercat si cu Yeh Rishta Kya Kehlata Hai ca imi placea la inceput dar am renuntat ca avea prea multe ep,din cate stiu a trecut de 800 de ep si inca se filmeaza..ajungeam la faliment cu dvd ...
Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Lun 07 Mai 2012, 10:13 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
Pentru cine înțelege hindi nu e o mare problemă dar eu înțeleg cam 1% sigur, mai bănuiesc 5-10% și restulSkumpyk86 a scris:
sincer nu stiu daca mai traduce cineva sau inregistreaza cineva...o sa vedem daca apare pe undeva daca nu e clar ca era singurul...
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:
Pentru cine înțelege hindi nu e o mare problemă dar eu înțeleg cam 1% sigur, mai bănuiesc 5-10% și restul
The same here!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Skumpyk86 a scris:
Eu le descarca sa le am la batranete..
Sincer Geet si iss pyaar le descarc ca sunt seriale mele favorite si vreau sa le am pentru mine pe dvd nu sa le pun nu stiu pe ce saituri...am incercat si cu Yeh Rishta Kya Kehlata Hai ca imi placea la inceput dar am renuntat ca avea prea multe ep,din cate stiu a trecut de 800 de ep si inca se filmeaza..ajungeam la faliment cu dvd ...
Corect ! Sunt enervante unele filme, care tin atat de mult. Bine daca stai sa aduni din 800 de e[isaode la ei, la noi ar veni doar 400, ca se pune episodul de 40-45 de minute. 45 de minute, este deja prea mult pentru ochii nostri Asa ca mai baga si publicitate ... este atat de frustrant ....
narcisa a scris:
Pentru cine înțelege hindi nu e o mare problemă dar eu înțeleg cam 1% sigur, mai bănuiesc 5-10% și restul
sunt multi care vor in engleza...il roaga...si eu il vreau in engelza
Andreea_Miha- vip
Ce mult imi place dansul asta mai ale dupa melodia asta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Alexa20 a scris:
Corect ! Sunt enervante unele filme, care tin atat de mult. Bine daca stai sa aduni din 800 de e[isaode la ei, la noi ar veni doar 400, ca se pune episodul de 40-45 de minute. 45 de minute, este deja prea mult pentru ochii nostri Asa ca mai baga si publicitate ... este atat de frustrant ....
Stiu ca are vro 800 si ceva de ep si inca nu s-a terminat si nu se aude ca se va termina curand ...asa ca ma renuntat la el..Eu sper ca cei de la iss pyaar sa nu faca la fel...am vazut ca cei de la star plus au obiceiul sa lungeasca serialele...
Andreea_Miha- vip
Alexa20 a scris:
eheee inseamna k sunt cea mai vrednica eu sunt la zi cu Geet ....tu postezi eu descarc
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Și tu ai pățit asta și încă de la o persoană care ți-a vorbit foarte urât după ce tu te-ai oferit să o ajuți, dar nu te-ai oprit să subtitrezi.Alexa20 a scris:
Asta spuneam si eu. Putea sa le puna o marca proprie cu numele lui cu ce vreia el. In felul acesta oricine le uploada la el pe pagina, ar fi vazut ca este marca lui.
Sa vedem ce va mai urma ....
narcisa- vip
Am pus o stire la noutati ...Barun va lipsi de la filmari...
"To cover Barun's absence from the show, Arnav will be kidnapped by Shyam on the maha episode on 12th May."
m-am gandit la asta de cand au zis azi la sbs ca Barun va lipsi 11 zile..ma gandeam ca deasta au bagat cu rapirea..dar sunt lucrurile mai interesante atunci pleca si el...si 11 zile fara Arnav...
"To cover Barun's absence from the show, Arnav will be kidnapped by Shyam on the maha episode on 12th May."
m-am gandit la asta de cand au zis azi la sbs ca Barun va lipsi 11 zile..ma gandeam ca deasta au bagat cu rapirea..dar sunt lucrurile mai interesante atunci pleca si el...si 11 zile fara Arnav...
Andreea_Miha- vip
iar Iss o sa incep sa descarc dupa ce termin cu Geet
AdrianaMatza- vip
Lasă că noi oricum suntem foarte ocupate cu problemele noastre, abia avem mai mult timp să le terminăm.Skumpyk86 a scris:Am pus o stire la noutati ...Barun va lipsi de la filmari...
narcisa- vip
narcisa a scris:
Lasă că noi oricum suntem foarte ocupate cu problemele noastre, abia avem mai mult timp să le terminăm.
la mine deabia de atunci incep mai rau... ...
plus ca poate inseamna lungirea situatiei ..pana afla adevarul....
Andreea_Miha- vip
AdrianaMatza a scris:
eheee inseamna k sunt cea mai vrednica eu sunt la zi cu Geet ....tu postezi eu descarc
harnicut-o
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:Am pus o stire la noutati ...Barun va lipsi de la filmari...
Bine, eu sunt in urma cu noutatile. Nu am avut timp sa mai vorbesc cu voi, sau sa citesc ce ati scris. Asa ca imi puteti spune si mie de ce trebuie Barun sa plece 11 zile ?
Skumpyk86 a scris:
harnicut-o
pai da trebuia sa le descarc doar e viatza mea Geet porma vreau sa ma uit linistita de la cap la coada
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:
pai da trebuia sa le descarc doar e viatza mea Geet porma vreau sa ma uit linistita de la cap la coada
aha...si cu iss pyaar pana nu ai ajuns la zi nu te-ai lasat...
Andreea_Miha- vip
Buna! Buna latoata lumea!
Proble mari la inceput de saptamana avem....Barun lipseste, subtitrare in engleza nu avem....
Ce ne facem fetelor???
Emotionant ep. am avut azi..... ce priviri pe acoperis.... mi-a placut ....cat am priceput
Proble mari la inceput de saptamana avem....Barun lipseste, subtitrare in engleza nu avem....
Ce ne facem fetelor???
Emotionant ep. am avut azi..... ce priviri pe acoperis.... mi-a placut ....cat am priceput
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Skumpyk86 a scris:
aha...si cu iss pyaar pana nu ai ajuns la zi nu te-ai lasat...
pai da dar pe ala il mai iau odata la urmarit k ma uit si la ce posteaza Alexa si dupa ce se termina de postat cu Geet ...sau macar sa se mai stranga mai multe o sa incep sa descarc si Iss .......
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:
pai da dar pe ala il mai iau odata la urmarit k ma uit si la ce posteaza Alexa si dupa ce se termina de postat cu Geet ...sau macar sa se mai stranga mai multe o sa incep sa descarc si Iss .......
si eu ma uit la Alexa din nou..la mabele seriale...
Andreea_Miha- vip
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum