Serialesitelenovelet
8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+6
AdrianaMatza
Andreea_Miha
tiberici
narcisa
petronela
iulianagl
10 participanți

Pagina 14 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Urmatorul

In jos

8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 Empty Re: 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 08 Mai 2012, 8:49 pm

Fetelor v-am postat episoadele din Iss pyaar. Acum ma uit la film ca mor de nerabadare. stupid
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 Empty Re: 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 08 Mai 2012, 8:50 pm

petronela a scris:Buna fetelor!
Alexa am vazut ca ai pus episoadele de la Iss 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 517793...

Mersi ca ai anuntat Petro. eu am scris mesajul si am uitat de el sa il trimit Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 08 Mai 2012, 8:58 pm

Iuli multumim pentru traducere ! kiss
Eu nu cred ca mai vedem episoade frumoase in acest film..asa ca ma uit la cele traduse de Alexa... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Mar 08 Mai 2012, 9:00 pm

feteleeeeeeee 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 517793
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 08 Mai 2012, 9:01 pm

AdrianaMatza a scris:

feteleeeeeeee 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 517793

Da in sfarsit a aprut eu incep sa traduc. kiss

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Dum 11 Noi 2012, 5:41 pm, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Mar 08 Mai 2012, 9:01 pm

sau asta k se vede mai binisor
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 08 Mai 2012, 9:02 pm

iulianagl a scris:

Da si care e noua adresa sau nu o mai arata la nimeni? Smile

ti-o trimit pe mesaj privat ..si cine mai vrea sa imi zica..nu o pun pe forum ca a spus Admin_dea05 ca nu aveam voie cu linkuri de descarcare..

Iuli ti-am trimis-o.

Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Mar 08 Mai 2012, 9:06 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Mar 08 Mai 2012, 9:03 pm

si a mai spus asa pers respectiva: Dispite Warning I Still Find Da videos On Youtube
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 08 Mai 2012, 9:16 pm

Pff ce episod ... Nu am inteles nimic de capul lui. Ma enervat al culmea tacerea lui Khushi 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 2743637754 Ma apuc ca mai subtitrez ceva ca sa imi mai treaca nervi Smile Poate ma apuc sa fac niste jalebi
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 08 Mai 2012, 9:23 pm

i-au inchis contul persoane care punea pe youtube cu sub in engleza....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 08 Mai 2012, 9:23 pm

Alexa20 a scris:Pff ce episod ... Nu am inteles nimic de capul lui. Ma enervat al culmea tacerea lui Khushi 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 2743637754 Ma apuc ca mai subtitrez ceva ca sa imi mai treaca nervi Smile Poate ma apuc sa fac niste jalebi

eu inca nu l-am vazut..ce i-a zis de parinti ei?...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 08 Mai 2012, 9:26 pm

Încep și eu traducerea.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 08 Mai 2012, 9:27 pm

Skumpyk86 a scris:

eu inca nu l-am vazut..ce i-a zis de parinti ei?...

I-a zis ceva de genul ca mai bine ca parinti ei sunt morti, si nu trebuie sa vada toate astea. 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 2743637754 I-as fi dat cu o bata in cap daca eram mai aproape Evil or Very Mad
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 08 Mai 2012, 9:27 pm

iulianagl a scris:

Da ia vorbit foarte urat atunci cand ia spus despre parinti a scos-o din pepeni si ia raspuns tot cu aceeasi aciditate ca si el a ramas un pic surprins.Dar pacat ca nu o sa-l avem tradus ca a fost foarte intens episodul si dupa ce a plecat de langa ea si a ajuns acasa si a inceput el sa constientizeze ce ia spus si sa-si aminteasca de felul cum a vorbit cu fetele despre casatoria ei apoi cu garima despre el parca-i parea rau de ce ia spus numai ca si-a schimbat directia cand a venit Khushi si a inceput sa-i spuna pe un ton din ala vesel sa se pregateasca de plecare ca mai tarziu o sa fie trafic.Dar cu toate ca suferea pe dinauntru totusi a gasit puterea sa fie vesela si sa arate tuturor ca nimic nu s-a intamplat a fost frumos mie una mi-a placut chiar si dialogurile lor.

Mersi! kiss
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 08 Mai 2012, 9:30 pm

Alexa20 a scris:

I-a zis ceva de genul ca mai bine ca parinti ei sunt morti, si nu trebuie sa vada toate astea. 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 2743637754 I-as fi dat cu o bata in cap daca eram mai aproape Evil or Very Mad

Multam..te ajutam si eu cu bata..doamne si de parinti s-a legat.... sad
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 08 Mai 2012, 9:32 pm

Khushi: Ascultă. Ia totul din baie, cum trebuie. Să nu uiți ceva. Încă un lucru. Verifică lângă pompa de mână/cișmea, dacă nu ai lăsat ceva acolo.
Bua: Hei, Khushi, de ce îl necăjești? E foarte rău.
Garima: Khushi, fiul Arnav e bine, nu-i așa? Sper că nu v-ați certat unul cu altul.
Khushi: Mamă, el e puțin supărat. Pentru că își ia la revedere de la voi. El vă va duce dorul mai mult decât mine.
Garima: Ești prea obraznică.
Khushi: Ce-am făcut acum? Nu am dreptate Arnav? Îți va fi dor de ei, nu-i așa?
Arnav: Cum poate Khsuhi să se comporte normal?
Khushi: Oho! Unde le mai pun pe astea acum? Cu adevărat, mătușa.... Dă-te la o parte. Astea sunt besan laddoos. Sora le iubește mult. Și mie îmi plac, dar mie îmi plac oricum toate dulciurile. La revedere Salman ji. Mergem?
Arnav: Ce naiba încerci să faci? Ce planuri murdare mai născocești în mintea ta?
Khushi: Ce?
Arnav: Nu te purta inocent/ ca și cum nu ai fi vinovată, Khushi. Nu te purta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
Khushi: Ce s-a întâmplat? Nu înțeleg ce spui.
Arnav: Asta...
Bua: Khushi! Ai luat toate cutiile? E prea mult de luat?
Khushi: Da, mătușa. Niciodată nu sunt suficiente dulciuri. A, da. Grăbește-te sau vom rămâne blocați în trafic.
Bua: Ai împachetat totul?
Khsuhi: Pinky, noi plecăm. Unchiule! Pa, pa!
Bua: Fiule! Iartă-mă! Știu că ai avut foarte multe probleme cât ai stat aici. De vreme ce stilul tău de viață e diferit.
Garima: Da dragule! Îmi pare rău pentru orice necaz...
Arnav: Nu,mătușa, e în regulă. Nu m-am simțit deloc neconfortabil. Sunt foarte bine.
Bua: Locul ăsta e tare mic.
Arnav: Mătușa, te rog, mă simt prost. Dragostea pe care am primit-o din partea voastră a fost mult mai importantă decât mărimea casei.
Khushi: Hei! Îi veți da toate binecuvântările lui? Cu mine cum rămâne?
Garima: Khushi, vorbești prea mult.
Khushi: Așa îi place lui mamă.
Khushi: Vom pleca acum.

Khushi: Da cumnata. Tocmai am plecat. Vom ajunge într-o clipă. Da. Ne întâlnim acolo. Cumnata e atât de fericită! La fel sunt și eu. Mă voi întâlni cu toți după atâta vreme. Bunica, cumnata, sora, cumnatul, Hello Hi Bye bye-ul mătușii...
Arnav: Și Shyam?
Khushi: Unchiul, Bubbly, Laxmi. Vreau să le arăt tuturor acest tablou. Uită-te. Mătușa Nandini l-a înrămat pentru noi. Este de la ceremonia Sangeet a lui Preeto, înainte de nuntă. N-am știut când a fost făcută această poză. Ce s-a întâmplat? De ce ai oprit mașina?
Arnav: E destul! Ajunge! Nu uita că știu realitatea din spatele comportamentului tău. Ce crezi, că am uitat totul atât de ușor? Nu-mi spune că nu știi despre ce vorbesc. De fapt nu are nici o importanță pentru tine de asta nu ai crezut că e necesar să te justifici. Poate că nu a mai rămas nimic de spus. Și cum ar mai putea fi? Știai foarte bine că greșești. Și ești expertă în a ascunde greșelile. E trist că ambele noastre familii te iubesc atât de mult, pentru că nu o meriți. E un lucru bun că mama și tatăl tău nu mai sunt în viață acum să te vadă așa.
Khushi: Nu vorbi despre părinții mei.
Arnav: De ce? N-am spus nimic greșit. Tu spui că părinții tăi au devenit stele, nu-i așa? Cum îi privești în ochi?
Khsuhi: Ajunge! Ți-am spus să nu vorbești despre părinții mei. Ar trebui să mergem acasă. Cumnata ne așteaptă probabil.
Arnav: În nici un caz! Nu vom pleca din acest loc până nu îmi vei răspunde la întrebări. Nu vom pleca de aici până când nu voi afla, cum, în ciuda unei educații atât de bune, ai putut să decazi atât de mult. Nu vom pleca până când nu voi afla cum ai putut să mă trădezi pe mine și familia mea în acest fel. Și acum, când s-a aflat, cum ai putut să te comporți atât de normal, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Khushi, nu ai crezut că e important să-mi explici?
Khushi: Înțeleg. Deci vrei să-mi justific/apăr comportamentul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat? Cum îndrăznești să-mi ceri asta? Vrei să știi de ce tac? De ce nu mă apăr? Atunci ascultă. Dacă tu ai putut să crezi atât de rău despre mine, atunci nu cred că tu meriți explicațiile mele. Dacă ai putut să crezi că eu am o relație cu Shyam atunci n-ai decât. Dar nu vei găsi decât tăcere din partea mea. De ce nu m-ai întrebat asta înainte? De ce nu m-ai întrebat în noaptea în care m-ai forțat să mă căsătoresc cu tine? Și asta, încă, doar pentru șase luni.

Shyam: O, cumnate. Ești aici.

Ultima editare efectuata de catre narcisa in Mar 08 Mai 2012, 10:38 pm, editata de 3 ori
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Mar 08 Mai 2012, 9:32 pm

eu cred k a crezut kat de kat pe Kushi ...poate pun un plan ceva k sa il prinda pe Shyam iin plasa Smile
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 08 Mai 2012, 9:44 pm

Azi au filmat pentru ep maha...restul pozelor puse la "Poze"..
-au filmat intr-un mall in Mumbai
8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 Tgu1H
Credit:kruti95
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 08 Mai 2012, 10:00 pm

Miha, ce fac ? Se duc la cumparaturi ? Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Mar 08 Mai 2012, 10:05 pm

petronela a scris:Miha, ce fac ? Se duc la cumparaturi ? Smile

Smile
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 08 Mai 2012, 10:09 pm

petronela a scris:Miha, ce fac ? Se duc la cumparaturi ? Smile

cred ca acolo au filmat scena pentru aeroport la mall... Smile
..cei de la iss pyaar sunt foarte inventivi...
"i meet barun n sanya today...infact i saw the whole shoot of maha episode the shoot was at raguleela mall in Mumbai.."
8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 WfVeK
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 08 Mai 2012, 10:20 pm

Offfff, pana pe 12 are de gand sa ne tina asa ? 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 2743637754 Deja nu dorm de 5 nopti cu gandul la filmul asta, acum numai dorm deloc pana pe 12 may Crying or Very sad
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 08 Mai 2012, 10:21 pm

Skumpyk86 a scris:

cred ca acolo au filmat scena pentru aeroport la mall... Smile
..cei de la iss pyaar sunt foarte inventivi...
"i meet barun n sanya today...infact i saw the whole shoot of maha episode the shoot was at raguleela mall in Mumbai.."
Chiar sunt inventivi ...sa filmezi intr-un mall..zicand ca esti la aeroport .. Smile
stau la coada ...adica din mall il rapeste sau nu-l mai rapeste pe Arnav ? Smile
Cred ca nu mai vedem noi pe Arnav sa afle adevarul despre Khushi..al naibii CV-ul lor nici macar nu ne dau satisfactia sa-i para rau si sa sufere si el...cred ca tot ea sufera si el nimic.. 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 2743637754
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 08 Mai 2012, 10:24 pm

Alexa20 a scris:Offfff, pana pe 12 are de gand sa ne tina asa ? 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 2743637754 Deja nu dorm de 5 nopti cu gandul la filmul asta, acum numai dorm deloc pana pe 12 may Crying or Very sad

dar Alexa eu de un an patesc asa... Smile
acest serial a inceput pe 6 iunie 2011 iar eu il urmaresc in fiecare zi de la ep 6...cat am putut rezista..deasta acum ma mai si supar cand vad comedie sau drama dar nici un pas in povestea lor...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 08 Mai 2012, 10:26 pm

petronela a scris:
Chiar sunt inventivi ...sa filmezi intr-un mall..zicand ca esti la aeroport .. Smile
stau la coada ...adica din mall il rapeste sau nu-l mai rapeste pe Arnav ? Smile
Cred ca nu mai vedem noi pe Arnav sa afle adevarul despre Khushi..al naibii CV-ul lor nici macar nu ne dau satisfactia sa-i para rau si sa sufere si el...cred ca tot ea sufera si el nimic.. 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 2743637754
cred ca o sa il rapeasca ca Barun are nevoie cateva zile sa dispara din serial...
O sa avem de asteptat cu adevarul..de ne saturam..poate avem o sansa luna vitoare...daca nu cealanta...si tot asa.. Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 14 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum