Serialesitelenovelet
8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+6
AdrianaMatza
Andreea_Miha
tiberici
narcisa
petronela
iulianagl
10 participanți

Pagina 32 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Urmatorul

In jos

8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 Empty Re: 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 12 Mai 2012, 4:16 pm

petronela a scris:Fetelor ce film imi recomandati sa vad astazi..nu serial...ceva si dulce ..si amar..astazi mi-am propus sa vad ceva...si inca nu stiu ce.. Smile

nu stiu ce sa iti recomand..eu mi-a propus mai tarziu sa ma uit la "Tere Naal Love Ho Gaya "...am vazut un promo si e o comedie interesanta..il am de cateva zile si nu am reusit inca sa il vad..in seara asta il am trecut in program kiss

Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Sam 12 Mai 2012, 4:17 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 Empty Re: 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Sam 12 Mai 2012, 4:16 pm

Skumpyk86 a scris:

da dar cand s-au casatorit ea a fost fortata si el s-a casatorit sa salveze casnicia surori...cum spunea el ei nu formeaza un cuplu decat in ochiii celorlanti..ei au sentimente unul pentru altul dar nu recunosc..
Am inteles ca au sentimente unul fata de celalalt..si nu recunosc..dar ..au o sansa sa lamureasca neintelegerile dintre ei..cat crezi tu ca poti sa stai sa astepti sa se schimbe ceva ..si cat crezi ca poti sa accepti ca cel pe care il iubesti sa nu aibe incredere in tine...
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 12 Mai 2012, 4:18 pm

Skumpyk86 a scris:

da dar cand s-au casatorit ea a fost fortata si el s-a casatorit sa salveze casnicia surori...cum spunea el ei nu formeaza un cuplu decat in ochiii celorlanti..ei au sentimente unul pentru altul dar nu recunosc..

Dar sunt curioasa cum o sa-i mai salveze casnicia surorei lui dupa ce il rapeste Shyam?Adica ma refer la faptul ca Shyam il rapeste nu era mai intelept s-o creada cat de cat pe Khushi?Dar stai ca trebuia sa plece sa faca filmul, nu?Cum o sa mearga el in fata lui Anjali si sa-i spuna ca Shyam e un bastard si nu e ceea ce crede ea si zicand astea sa-si aduca aminte ce ia facut lui Khuhsi din cauza lui Shyam si casnicia sorei lui.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 12 Mai 2012, 4:19 pm

petronela a scris:
Am inteles ca au sentimente unul fata de celalalt..si nu recunosc..dar ..au o sansa sa lamureasca neintelegerile dintre ei..cat crezi tu ca poti sa stai sa astepti sa se schimbe ceva ..si cat crezi ca poti sa accepti ca cel pe care il iubesti sa nu aibe incredere in tine...

da dar la Arnav el crede ca stie si nu vrea sa lamureasca ceva (desi in sufletul lui e altceva)...dar ai vazut ca de multe ori ii spune ca deabia asteapta sa treaca cele 6 luni...

Sunt de acord aici "cat crezi tu ca poti sa stai sa astepti sa se schimbe ceva ..si cat crezi ca poti sa accepti ca cel pe care il iubesti sa nu aibe incredere in tine..."
Numai ca asta se intampla in viata normala la oameni normali si gandirea lor...in cazul lor nu prea e normal uneori..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 12 Mai 2012, 4:23 pm

8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 283516

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Dum 11 Noi 2012, 6:50 pm, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 12 Mai 2012, 4:25 pm

Skumpyk86 a scris:

da dar la Arnav el crede ca stie si nu vrea sa lamureasca ceva (desi in sufletul lui e altceva)...dar ai vazut ca de multe ori ii spune ca deabia asteapta sa treaca cele 6 luni...

Sunt de acord aici "cat crezi tu ca poti sa stai sa astepti sa se schimbe ceva ..si cat crezi ca poti sa accepti ca cel pe care il iubesti sa nu aibe incredere in tine..."
Numai ca asta se intampla in viata normala la oameni normali si gandirea lor...in cazul lor nu prea e normal uneori..
E clar m-am lamurit ..astia sunt ..anormali...dusi cu sorcova..batuti in cap... Smile si nu-mi mai amintesc..
Nu inteleg ce crede el ca se intampla dupa ce trec cele 6 luni ? Shyam o iubeste mai mult pe sora-sa...??? Arnav scapa de Khushi..??(aici da, e adevarat )..Viata lui revine la normal dupa atatea cate s-au intamplat ??..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 12 Mai 2012, 4:26 pm

Gata fetelor discutii placute.Ei ies va las cu Shyam si Arnav.Pe Khushi o iau cu mine la distractie. Smile 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 155656
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 12 Mai 2012, 4:27 pm

iulianagl a scris:

Dar sunt curioasa cum o sa-i mai salveze casnicia surorei lui dupa ce il rapeste Shyam?Adica ma refer la faptul ca Shyam il rapeste nu era mai intelept s-o creada cat de cat pe Khushi?Dar stai ca trebuia sa plece sa faca filmul, nu?Cum o sa mearga el in fata lui Anjali si sa-i spuna ca Shyam e un bastard si nu e ceea ce crede ea si zicand astea sa-si aduca aminte ce ia facut lui Khuhsi din cauza lui Shyam si casnicia sorei lui.

Rapirea e folosita ca o scapare pentru ca Arnav(Barun) sa poate filma pentru film...el a cerut 40 de zile si i s-au dat 11 zile!Numai ca nu stiu daca cele 11 zile va fii total lipsa lui sau apariti rare..din ce am inteles de la Barun intr-un interviu va avea 40 de zile cand va aparea mai putin decat de obicei in serial el...

Eu casatoria lui cu Khushi nu o consider ca a fost salvarea pentru casnicia surori,de la inceput am fost cu parerea asta..pentru ca pur si simplu a adus femeia care se presupunea ca o iubste Shyam mai apropape de el...Sa vedem daca il vede pe Shyam...ca au spus ca il va rapi dar nu stim daca il va vedea el...poate sa puna pe alti.eu repet ma astept la orice sincer..Sper ca aceasta rapirea sa aduca ceva bun...vom vedea...

Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Sam 12 Mai 2012, 4:31 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 12 Mai 2012, 4:31 pm

petronela a scris:
E clar m-am lamurit ..astia sunt ..anormali...dusi cu sorcova..batuti in cap... Smile si nu-mi mai amintesc..
Nu inteleg ce crede el ca se intampla dupa ce trec cele 6 luni ? Shyam o iubeste mai mult pe sora-sa...??? Arnav scapa de Khushi..??(aici da, e adevarat )..Viata lui revine la normal dupa atatea cate s-au intamplat ??..

Smile
nu stiu ca asta ma intreb si eu..ma gandesc ca poate de atunci crede Arnav ca ar putea sa ii spuna adevarul surori..Nu stiu..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 12 Mai 2012, 4:31 pm

iulianagl a scris:Gata fetelor discutii placute.Ei ies va las cu Shyam si Arnav.Pe Khushi o iau cu mine la distractie. Smile 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 155656
Distractie placuta !
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 12 Mai 2012, 4:32 pm

iulianagl a scris:Gata fetelor discutii placute.Ei ies va las cu Shyam si Arnav.Pe Khushi o iau cu mine la distractie. Smile 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 155656

Ar trebui..dar cred ca azi e ocupata sa alerge dupa Arnav la aeroport!Distractie placuta! 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 155656
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 12 Mai 2012, 4:34 pm

Skumpyk86 a scris:

Ar trebui..dar cred ca azi e ocupata sa alerge dupa Arnav la aeroport!Distractie placuta! 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 155656
Ai vrut sa spui ca alearga prin ..mall dupa ..cumparaturi.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 12 Mai 2012, 4:36 pm

petronela a scris:
Ai vrut sa spui ca alearga prin ..mall dupa ..cumparaturi.. Smile

Smile scuze..da...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 12 Mai 2012, 4:44 pm

Miha cum e filmul de care mi-ai zis ? Cred ca ma uit si eu..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 12 Mai 2012, 4:45 pm

petronela a scris:Miha cum e filmul de care mi-ai zis ? Cred ca ma uit si eu..

in seara asta ma uit si eu,e comedie..uite un promo la el..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 12 Mai 2012, 4:56 pm

Skumpyk86 a scris:

in seara asta ma uit si eu,e comedie..uite un promo la el..
Multumesc !
Am inceput sa ma uit un pic si..doamne au o traducere... Smile cred ca ma uit mai tarziu.. Smile mai am cate ceva de facut prin casa...masina de spalat...calcat..facut mancare... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 12 Mai 2012, 4:57 pm

petronela a scris:
Multumesc !
Am inceput sa ma uit un pic si..doamne au o traducere... Smile cred ca ma uit mai tarziu.. Smile mai am cate ceva de facut prin casa...masina de spalat...calcat..facut mancare... Smile

aha..eu ma uit mai tarziu..nu stiu cum e traducerea..gata ies si eu.. kiss 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 155656
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Sam 12 Mai 2012, 5:09 pm

petronela a scris:

Dupa cele 6 luni, Anjeli si copilul vor fi in siguranta si atunci v-a suporta socul adevarului spus de Arnav..... din aceasta cauza asteapta 6 luni, din iubire pt sorsa.....parerea mea

Va pup pe toate! kiss
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Sam 12 Mai 2012, 5:12 pm

petronela a scris:
Multumesc !

Azi avem ep Maha?
Tristete maxima in seriale noaste.......trist sf. de saptamana avem......nimic emotionant....poate azi cupidon
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Sam 12 Mai 2012, 5:15 pm

tiberici a scris:

Azi avem ep Maha?
Tristete maxima in seriale noaste.......trist sf. de saptamana avem......nimic emotionant....poate azi cupidon

Buna buna, da astazi avem Maha. O sa imi strice tot week-endul. sad E asa de enervant Arnav slap
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 12 Mai 2012, 5:23 pm

tiberici a scris:

Dupa cele 6 luni, Anjeli si copilul vor fi in siguranta si atunci v-a suporta socul adevarului spus de Arnav..... din aceasta cauza asteapta 6 luni, din iubire pt sorsa.....parerea mea

Va pup pe toate! kiss
Adica acum 6 luni nu suporta socul dar dupa 6 luni e mai usor sa suporti ca ai un sot ..care a facut tot posibilul sa scape de tine ..si un copil cu un om care ai crezut ca te iubeste doar pe tine...dar...dar... stupid
Cred ca eu sunt cam tare de cap si nu pricep... stupid
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 12 Mai 2012, 5:25 pm

Alexa20 a scris:

Buna buna, da astazi avem Maha. O sa imi strice tot week-endul. sad E asa de enervant Arnav slap
Doar Arnav e enervant ??? Pentru mine toti sunt niste ..ciudati.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Sam 12 Mai 2012, 5:27 pm

petronela a scris:
Adica acum 6 luni nu suporta socul dar dupa 6 luni e mai usor sa suporti ca ai un sot ..care a facut tot posibilul sa scape de tine ..si un copil cu un om care ai crezut ca te iubeste doar pe tine...dar...dar... stupid
Cred ca eu sunt cam tare de cap si nu pricep... stupid

Sa nu piarda copilul din cauza socului.......a protejat-o pe ea si pe copil
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Sam 12 Mai 2012, 5:28 pm

tiberici a scris:

Ai postit iubita? Dar la templu ai fost? Smile
Iarta-ma tu bolnaviora si mie imi arde de gluma.... Crying or Very sad dar sunt sub influenta ep. de la Iss , eu acum le-am vazut..
Iarta-ma daca te-am suparat cu intrebarile mele...

buna fetele 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 32 517793 ...stai lini iubyta k nu m-am suparat aeara nu am rasp k am iesit kiss brb k azi ati fost foarte active si am de citit Smile
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Sam 12 Mai 2012, 5:30 pm

Alexa20 a scris:

Sarut mana! E enervant dar simpatic......il bati si-l pupi in acelasi timp
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 32 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum