Serialesitelenovelet
8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+6
AdrianaMatza
Andreea_Miha
tiberici
narcisa
petronela
iulianagl
10 participanți

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

In jos

8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Empty Re: 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Sam 12 Mai 2012, 5:30 pm

tiberici a scris:

Sa nu piarda copilul din cauza socului.......a protejat-o pe ea si pe copil
Cred ca era mai bine fara...acum ce decizie va lua Anjali dupa ce afla adevarul ??? Sau dupa atata timp nu mai are nici o importanta cum e tatal copilului ??? stupid
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Empty Re: 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de tiberici Sam 12 Mai 2012, 5:31 pm

AdrianaMatza a scris:

buna fetele 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 517793 ...stai lini iubyta k nu m-am suparat aeara nu am rasp k am iesit kiss brb k azi ati fost foarte active si am de citit Smile
Te pup AdrianaMatza! kiss
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 12 Mai 2012, 5:56 pm

Mersi dragelo.Ce a facut Khushi a semnat actele ca de abia acum am reusit sa intru de unde sunt.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 12 Mai 2012, 5:57 pm

Mai dar voi ati observat ca Mamaji n-a mai aprut decateva episoade incoace?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 12 Mai 2012, 6:00 pm

Dara Chote si-a luat toate hainele cu el?Cat avea de gand sa stea in londra daca nu-l rapea Shyam.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 12 Mai 2012, 6:09 pm

Ce-mi place muzica de fundal cand il arata pe Shyam.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 12 Mai 2012, 6:16 pm

A vrut sa se intoarca oare si-a dat seama de ceva?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 12 Mai 2012, 6:20 pm

Ce s-a intamplat ca n-am vazut la bagat la duba sau nu?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 12 Mai 2012, 6:20 pm

iulianagl a scris:A vrut sa se intoarca oare si-a dat seama de ceva?
Poate și-a dat seama cât e de nătăfleț. Prea târziu însă. sad
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 12 Mai 2012, 6:21 pm

[quote="narcisa"]
Poate și-a dat seama cât e de nătăfleț. Prea târziu însă. sad [/quote

N-am vazut finalul cum s-a sfarsit?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 12 Mai 2012, 6:24 pm

[quote="iulianagl"]
Ultima secvență pe care am văzut-o eu a fost când l-a întrebat ăla dacă e Arnav. Atât am văzut. De fapt când era în avion și a spus tipa că un pasager nu a mai venit, ASR.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 12 Mai 2012, 6:25 pm

iulianagl a scris:Ce s-a intamplat ca n-am vazut la bagat la duba sau nu?
Eu n-am văzut nici o dubă, ai văzut tu una?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 12 Mai 2012, 6:26 pm

[quote="narcisa"]

Deci n-am pierdut cine stie ce.
Ce parere ai despre acest episod?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 12 Mai 2012, 6:26 pm

Schimbam parerile dupa ce termin cu petrecerea. 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 155656
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 12 Mai 2012, 6:27 pm

narcisa a scris:
Eu n-am văzut nici o dubă, ai văzut tu una?

Aia in care a venit Shyam de ce crezi ca a venit cu ea?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Sam 12 Mai 2012, 6:56 pm

iulianagl a scris:

Aia in care a venit Shyam de ce crezi ca a venit cu ea?

In ultimul moment si-a dat seama de ceva.....dar tipul cu care a vorbit l-a facut sa nu m-ai ajunga in avion.... Pilotul a intrebat daca toata lumea e prezenta iar tipa a raspusn ca numai ASR nu este....
Deci rapirea lui ASR s-a produs in aeroport ......urangutanul venise cu masina(albastra) potrivita la aeroport ......

Ultima editare efectuata de catre tiberici in Sam 12 Mai 2012, 8:26 pm, editata de 1 ori
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 12 Mai 2012, 7:11 pm

[quote="iulianagl"]
Un episod foarte frumos.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Sam 12 Mai 2012, 8:46 pm

Buna seara fetelor, am revenit cu episaodele din seara asta. V-am pus si iss pyar si Geet. O sa aveti si maine epsioade, pentru ca saptamana aceasta, am sarit cateva episoade din Geet si Iss pyaar.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 12 Mai 2012, 8:52 pm

Alexa20 a scris:Buna seara fetelor, am revenit cu episaodele din seara asta. V-am pus si iss pyar si Geet. O sa aveti si maine epsioade, pentru ca saptamana aceasta, am sarit cateva episoade din Geet si Iss pyaar.
Mulțumim mult Alexa. kiss
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 12 Mai 2012, 9:17 pm

Alexa20 a scris:Buna seara fetelor, am revenit cu episaodele din seara asta. V-am pus si iss pyar si Geet. O sa aveti si maine epsioade, pentru ca saptamana aceasta, am sarit cateva episoade din Geet si Iss pyaar.

Multumim Alexa am plecat la ele!! kiss
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 12 Mai 2012, 9:34 pm

Multumim Alexa ! kiss
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Sam 12 Mai 2012, 9:51 pm

Toata stima si tot respectul pt tine Alexa draga! kiss
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Sam 12 Mai 2012, 9:55 pm

Cu placere fetelor. kiss
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 13 Mai 2012, 12:23 am

prima parte în engleză.
a doua parte
a treia parte
ultima parte

Ultima editare efectuata de catre narcisa in Dum 13 Mai 2012, 3:28 am, editata de 2 ori
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 13 Mai 2012, 12:28 am

Khushi: "Haide Khushi, pregătește-te repede". Da Shuklaji.
Arnav: "Eu intru primul".
Khushi: "Și eu vreau să intru. În plus, jumătate din camera asta și jumătate din baie sunt ale mele pentru șase luni". "Am spus să te trezești soțiorule".

Khushi: Nu Shuklaji, nu voi mai putea să fac serviciul de catering. Vă rog să vă ocupați dv. Da.
Arnav: "Ce faci Khushi"?
Khsuhi: "Hei, nu știi? Am o nouă afacere. O afacere de catering".

Shyam: "Dacă aș vrea m-aș duce acum și i-aș spune cumnatului cum m-ai sedus. Și tu știi Khushi, că pe mine m-ar crede cu ușurință. De data asta tu ai mai multă nevoie, de mine".

Khushi: Doar o dată, dacă Arnav m-ar asculta doar o dată, n-ar mai fi nevoie să fac asta.

Khushi: Hari prakash!
Harip: Da.
Khushi: Unde sunt ceilalți?
Harip: Au plecat toți acasă la d-na Varma pentru venerare. Doar Anjaliji este acasă, poate e în camera ei.
Khushi: Bine.

Shyam: Khushiji, este treaba gata? Probabil ai citit totul până acum, ce crezi?
Khushi: Ți-am spus că voi obține semnătura. Nu mă mai urmări peste tot în felul ăsta.
Shyam: Bine, dar tu vezi ce faci. Ar trebui să te grăbești mai mult decât mine.
Khushi: Voi decide singură cât de mult trebuie să mă grăbesc.

Arnav: Încetează! Încetează! De ce mă gândesc la ea? Comportamentul sau cuvintele ei nu au nici o importanță pentru mine/ nu mă afectează cu nimic. Nici măcar nu vreau să-i aud vocea și nu am nevoie de nici o explicație din partea ei. De ce existența ei mă tulbură atât de mult? De ce mă gândesc atât de mult la ea? De ce, la naiba!

Shyam: Khushiji probabil a citit hârtiile până acum. Acum e timpul să fac următorul pas. Unde e Anjali?

Shyam: "De data asta tu ai mai multă nevoie de mine".
Khushi: "Ascultă-mă! Nu e adevărat. Ascultă-mă măcar o dată"!
Trebuie să fac asta. Cum el nu este încă gata să mă asculte, atunci nu am nici o altă modalitate de a dovedi.
Anjali: Khushiji, cred că mango s-a uscat până acum.
Khushi: De ce te deranjezi, cumnata. Aș fi făcut-o eu.
Anjali: A, nu, nu mi-am amintit eu. Shyam mi-a amintit, așa că am venit aici.
Khushi: Haide.
Anjali: Dă-mi astea. Le iau eu.
Khsuhi: Nu...
Anjali: E în drumul meu Khushiji, nu-i nici o problemă.
Khushi: Nu știu cum voi obține semnătura lui.

Akash: Da Aman, plec peste puțin timp. Spune-le clienților că ședința se va ține cu un sfert de oră mai târziu. E important ca fratele meu să semneze aceste hârtii. Actele sunt perfect în regulă. Da, nici o problemă. Voi veni cât mai curând posibil. Ia foile de angajare???? Da. Vom arunca o privire peste. Da.
Khushi: Cumnate!
Akash: Aman, așteaptă o clipă. Da, Khushiji?
Khushi: Tu ai nevoie de semnătura lui Arnav?
Akash: Da, e nevoie de inițialele lui pe fiecare pagină.
Khushi: Bine atunci. Probabil că ești în întârziere, pregătește-te de plecare. Rezolv eu cu semnăturile.
Akash: Mulțumesc Khushi. Poftim. Alo? Da, Aman, spune-mi.
Khushi: Cu siguranță voi obține semnătura pe aceste hârtii. Dar dacă asta se va dovedi un lucru bun sau un lucru rău pentru tine vei afla mai târziu. N-am să te las să câștigi atât de ușor Shyamji.

Arnav: Despre ce-i vorba?
Khushi: Cumnatul Akash vrea ca tu să semnezi asta.
Arnav: Ce nevoie era să mi le dai tu?
Khushi: El vorbea la telefon și era în întârziere.
Arnav: Să nu crezi că nu știu ce faci. Ai aranjat camera cum era înainte. Ți-ai luat toate lucrurile. Și de ce nu înțelegi că toate aceste lucruri nu au nici o importanță pentru mine/ nu contează pentru mine?
Khushi: Nu am făcut-o intenționat în așa fel încât să aibă vreo importanță pentru tine. Oricum trăiești cu o neînțelegere.
Arnav: Nu contează.
Akash: Perfect. Mulțumesc Khushiji.

Khushi: Unde să le ascund? Undeva să nu le găsească Shyamji. Până când Shyamji nu-i spune tot adevărul lui Arnavji, nu am să las să cadă aceste hârtii în mâinile lui. Și când îi va spune adevărul, mai înainte de toate îi voi spune lui Arnavji de aceste hârtii. Nu-l voi lăsa pe Shyamji să-l înșele pe Arnavji încă o dată și nici pe mine.

Shyam: Hârtiile. Khushiji, nici eu și nici tu nu avem timp pentru tăcerea ta. Unde sunt hârtiile?
Khushi: Nu poți să le iei acum.
Shyam: Ce prostie e asta?
Khushi: De ce? Ai uitat condițiile? Am luat semnătura lui Arnav pe hârtii. Dar vei avea aceste hârtii doar atunci când îi vei spune adevărul lui Arnav.
Shyam: Cum îndrăznești să-mi pui condiții?
Khushi: Uită de îndrăzneala mea Shyamji. Dar dacă mai faci un pas în față atunci vei avea doar de pierdut. Nicidecum de câștigat. Nu vei primi hârtiile. Iar dacă ai nevoie de hârtii, atunci spune-i adevărul lui Arnavji.
Shyam: Să te cred pe cuvânt că ai luat semnăturile?
Khushi: Nu pe cuvânt, dar vei crede dacă vei vedea? Uită-te. Acum crezi? Deseară, când va veni Arnavji să-i spui adevărul.
Shyam: Îi voi spune tot adevărul, dar aici, acasă?
Khushi: De ce? Ai vreo problemă să-l spui în casă?
Shyam: În felul ăsta, în fața tuturor, oricine poate să audă. Adică, toată lumea va fi acasă. Sora ta, soția mea care va deveni mamă, Nani care este bătrână. Vreau să spun că adevărul meu te va ajuta foarte mult pe tine dar îi va face pe ceilalți să piardă. Dar dacă insiști, atunci voi spune imediat adevărul tuturor.
Khushi: Bine. Am înțeles ce-ai vrut să spui. Nu vom vorbi despre asta în casă. Îl voi suna pe Arnav și-i voi spune că ...
Shyam: Poți să-l suni și să-l chemi unde vrei tu. Arnav al tău nu te refuză niciodată/ nu-ți spune niciodată nu.
Khushi: N-are nici un rost să iscodești ici și colo, Shyamji. Nu așa vei găsi hârtiile. Sunt de acord că fac toate treburile cu intenție. Asta nu înseamnă că sunt proastă. Am atâta înțelepciune. Nu așa vei obține hârtiile. Și nu înțelege greșit simplitatea mea ca fiind prostie.
Shyam: Khushiji, știu despre talentul tău. Ăsta e motivul pentru care te iubesc.

Arnav: Plec la Londra. Zborul meu este peste trei ore, dacă e nevoie dă-mi un telefon. Altfel, voi suna eu când ajung acolo.

Khushi: De ce mi-a închis telefonul? Voi încerca să sun de pe fix. De ce nu-mi răspunde Arnavji la telefon?
Anjali: Khushiji!
Arnav: Nu mă mai suna Khushi!
Khsuhi: De ce îmi respinge apelurile? Voi suna la birou. Amanji, aici e Khushi. Puteți să-i spuneți lui Arnavji că... Ce? A plecat?
Anjali: Ce s-a întâmplat Khushiji?
Khsuhi: Nu pot să-l contactez.
Anjali: Asta înseamnă că Arnav nu ți-a spus despre ziua de mâine.
Khushi: Mâine? Ce e mâine?
Anjali. Khushiji! Mâine este ziua de naștere a mamei. Dacă mama ar fi trăit astăzi, ar fi sărbătorit cea de-a 56-a aniversare. Cu ocazia asta mergem la orfelinat. Donăm jucării și haine copiilor de acolo. Apoi mergem la templu să-l venerăm pe Dumnezeu. Iar lui Arnav îi place să fie singur, în fiecare an. Nu-i place să fie nimeni lângă el. Mă întreb unde se duce.
Khushi: Dar Anjaliji, nu crezi că într-o astfel de zi ar trebui să fie cu familia?
Anjali: Ba da, Khushiji. Îi spun asta în fiecare an. Că noi suntem aici. Dar Arnav.... Tu îl știi bine. Poate să împartă totul. Dar nu și durerea lui. Iar durerea asta... în nici un caz. Și în plus, Arnav pleacă azi la Londra.
Khsuhi: La Londra?
Anjali: Dacă nu-ți răspunde la telefon, nu te îngrijora. Zborul lui pleacă în trei ore. Se va întoarce curând.

Shyam: Sigur voi găsi hârtiile. Dar dacă Khushi le-a ascuns în afara casei? Totuși, azi nu a ieșit din casă. Nu, asta înseamnă că sunt ascunse în casă.

Khushi: Condu repede.
Shyam: Da Khushiji.
Khsuhi: Vino la aeroportul internațional repede.
Shyam: La aeroport? De ce?
Khsuhi: Arnav pleacă la Londra și înainte de a pleca vreau să-i lămurești neînțelegerea. Dacă nu vii, nu vei primi niciodată acele hârtii.
Shyam: Bine. Dacă Khushi are hârtiile cu ea? Atunci, niciodată... Nu, nu. Trebuie să fie pe undeva pe aici, trebuie să le caut cu atenție. Și cu grijă. Nu pot risca să fiu prins.

Anjali: Arnav a plecat fără să-i spună lui Khushiji. Probabil se simte atât de rău. Cred că ar trebui să stau cu ea. Hariprakashji?
Harip: Da.
Anjali: Dacă ieși, ia și rufele.
Harip: Da, bine.
Anjali: Khushiji, sunt eu. Khushiji! Tu?! Ce faci aici?
Shyam: Eu... Anjali, de fapt Arnav trebuia să-mi dea un dosar așa că m-am gândit...
Anjali: Dar a plecat la Londra.
Shyam: La Londra? Oho. N-am știut.
Anjali: Nici o problemă. Dă-mi telefonul tău. Îl voi suna și vei putea vorbi cu el. Haide...
Shyam: Nu, nu, nu e un dosar atât de important. Îl voi lua când se întoarce.
Anjali: Dar...
Harip: Doamnă. Cât condiment ar trebui să pun în murături?
Anjali: De ce nu te duci la bucătărie? Voi veni acolo eu însămi să-ți arăt.
Harip: Bine.
Anjali: Mă întorc imediat.
Shyam: Bine.

Șofer: Doamnă, restul.
Khushi: Un minut.
Om: Doamnă, biletul.
Khushi: Vă rog, lăsați-mă să intru. Soțul meu pleacă la Londra. E foarte important să mă întâlnesc cu el.
Om: Doamnă, nu puteți intra fără bilet. Ghișeul e în față. Luați bilet de acolo. Pe urmă puteți intra.
Khushi: Vă rog, dați-mi un bilet de intrare. O Doamne! Am dat toți banii șoferului. Și în grabă, n-am luat nici restul.
Om: Vă rog, dați-vă înapoi, doamnă.
Khushi: Arnavji.

Om: Așteptați doamnă! Nu v-am spus că nu puteți intra fără bilet?
Khushi: Arnavji! Te rog ascultă-mă doar pentru o clipă. Trebuie să-ți spun ceva. Un minut. Arnavji, doar un minut. Te rog, ascultă-mă doar un minut. Arnavji! Arnavji, doar un minut ascultă-mă, te rog. Vreau să-ți demonstrez adevărul. După asta nu-ți mai cer nimic.
Arnav: Ce ar trebui să ascult? Ce vrei să spui?
Khushi: Vreau să spun că Shyamji... Nu! Arnavji! Arnavji, te rog ascultă-mă. Te rog, oprește-te! Oprește-te! Arnavji! Arnavji oprește-te, te rog. Ascultă-mă! Arnavji!
Om: Doamnă, vă rog, dați-vă în spate.
Khushi: Arnavji!

Arnav: M-ai oprit forțat. De ce faci asta?
Khsuhi: Pentru că vreau să vorbesc cu tine. Nu poți să pleci așa. Cum ai putut să crezi că eu și Shyam...
Arnav: Nu vreau să aud nimic despre asta.
Khushi: Nu. Nu poți să pleci așa. Încă puțin Arnavji. Doar încă puțin. Am chemat pe cineva aici. E o persoană care poate dovedi că sunt nevinovată. Mai așteaptă puțin. Unde ești?
Shyam: Khushiji, sunt pe drum. Ajung peste ceva timp.
Khushi: Încă puțin. Și apoi tot adevărul va ieși la lumină. Trebuie să aștepți. Arnavji, crede-mă. Nu face asta! Te rog să mă crezi. Dacă tu gândești așa despre mine atunci nu voi putea rezista.
Arnav: Nu vei putea rezista? Eu sunt cel care nu poate rezista. Am auzit ce trebuia să aud. E timpul pentru zborul meu.
Khushi: Te rog, dă-mi o șansă să dovedesc adevărul. O ultimă dată. Arnavji, n-am făcut așa o greșeală pentru ca tu să crezi în felul ăsta despre mine. Și pentru care să-mi dai o pedeapsă atât de mare.
Arnav: 10 minute. Ai 10 minute să demonstrezi adevărul. După asta voi pleca.
Shyam: Da, sunt pe drum. Voi ajunge peste ceva timp Khushiji. Nu trebuie să fii îngrijorată.
Acum va trebui să-mi ia ceva timp să ajung Khushiji. Altfel cum se va schimba timpul tău????

Khushi: Cumnata mi-a spus de ce pleci astăzi. Dacă rămâi...
Arnav: Mai ai doar trei minute.
Anunț: Zborul nr OB359 pentru pasagerii spre Londra.
Arnav: Este ultimul anunț pentru zborul meu.
Khushi: Mai așteaptă puțin Arnavji. Doar câteva secunde.
Arnav: Cele zece minute s-au terminat. Tu mi-ai cerut ceva pentru ultima dată și ți-am dat. Trebuie să plec acum.
Khushi. Un moment. Doar un moment.
Arnav: Încetează Khushi! Încetează, acum! Știu că nu va veni nimeni. Am așteptat doar pentru .... pentru că și eu am vrut să-ți dovedești nevinovăția. Am sperat că nu ai greșit. Dar m-am înșelat. N-ai fost în stare/n-ai putut să profiți de această ultimă oportunitate. Ajunge Khushi. Plec. Cel puțin spune-mi adevărul acum. Nu va veni nimeni, nu-i așa?
Khushi: Arnav, crede-mă. Eu...
Arnav: Tu! Da, sigur. Probabil ai plănuit ceva stupid ca să mă derutezi. Nu știu de ce m-am lăsat din nou influențat de tine.
Khushi: Nu Arnav, n-am inventat nici o scuză ca să te rețin. N-am vrut să fac asta. Vreau doar să-ți spun adevărul. Am vrut să ai încredere în mine. Te rog nu pleca. Trebuie să auzi adevărul.
Arnav: De ce? De ce, Khushi? De ce este asta atât de important pentru tine? De ce vrei să mă convingi de asta? De ce ar face asta vreo diferență pentru tine/de ce ar conta pentru tine?
Khsuhi: De ce? De ce ar face asta diferența/de ce ar conta pentru mine? Contează pentru că are legătură cu tine. Dacă ar fi fost vorba de altcineva n-ar fi avut nici o importanță. Iar dacă tu pleci așa, nu voi mai putea să respir...
Anunț: Este ultima chemare pentru d-nul Arnav Singh Raizada. Vă rugăm să vă prezentați imediat la poarta 22 pentru îmbarcare.
Khushi: Nu pleca! Chiar pleci cu adevărat?
Arnav: Da, chiar plec Khushi. Am așteptat. Ba chiar ți-am dat o șansă. Iar acum s-a terminat. La revedere.
Khushi: Nu te voi lăsa să pleci după toate astea.

Khushi: "De ce inima mea începe să bată mai tare când vii aproape de mine"?
Arnav: "De fiecare dată când spun ceva rău, nu înseamnă nimic. De fiecare dată când fac un lucru rău, nu înseamnă nimic. În același fel, bun sau rău, nu înseamnă nimic. Doar un singur lucru contează. Că întotdeauna, eu... întotdeauna..."

Arnav: De ce simt asta? De ce devine atât de greu să plec departe de Khushi? De ce, la naiba?
Om: Domnul Arnav Singh Raizada?
Arnav: Da!

Pilot: Toată lumea s-a îmbarcat?
Steward: Nu domnule. N-a venit un pasager. Am întârziat zborul zece minute dar ...
Pilot: Care e numele pasagerului?
Steward: Domnul Arnav Singh Raizada.
Pilot: Bine.

Ultima editare efectuata de catre narcisa in Dum 13 Mai 2012, 3:39 am, editata de 8 ori
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum