34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+5
gix
victorelalove
dubaisport
michiper68
DENISA
9 participanți
Pagina 8 din 43
Pagina 8 din 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Re: 34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
victorelalove a scris:
Dar scoate zgomote placute . Imi si imaginez ce zgomote scoate cand este un great f ... ca la great kisser stim .
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti
dubaisport a scris:
am vbt mai devreme cu prietena mea care sta in Ankara ( ea romanca ,barbasu turc ) ....tot familionul ei era multumit de epis de aseara,in special finalul ,in schimb ea astepta polenizarea cu incetinitorul ; asadar turcii asta vor ,pe ghicite ,nu actiunea directa !!!
esti norocoasa. prietena mea din ankara e prof universitar si preda romana si a zis ca nu stie nici un actor , intelectualii nu se uita la porcariile alea de seriale. au alte activitati.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
dubaisport a scris:
si-or fi izolat fonic casa? ca altfel se vor zgudui geamurile.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
But, what is the fault of TV viewer?
ca am avut incredere in ece cand a ne-a zis ca va fi un cok guzel episod ..si asa vor fi pana la final
dubaisport- vip
Da . Sigur si-au izolat fonic casa . Kerim o incepe el mai timid ...dar si cand s-or apuca ...michiper68 a scris:
si-or fi izolat fonic casa? ca altfel se vor zgudui geamurile.
Voi va dati seama cum se va auzi .
El avea pana si respiratie sexy cand o pupa pe Gullie ... dar cand .... cupidon cupidon cupidon
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
dubaisport a scris:
ca am avut incredere in ece cand a ne-a zis ca va fi un cok guzel episod ..si asa vor fi pana la final
ea a zis amazing. dar la ei bocetele sunt amazing. au alta scara valorica. inmormantarile sunt petreceri pt ei, nuntile le fac cu bocete si muzica de jale.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
esti norocoasa. prietena mea din ankara e prof universitar si preda romana si a zis ca nu stie nici un actor , intelectualii nu se uita la porcariile alea de seriale. au alte activitati.
asa este ....cei care se uita sunt pers de la sate .....
am avut shocul asta cand rula la noi 1001 nopti ,imediat dupa finish am mers in Tr la mare si acolo nimeni nu se uitase la film ...nu mi-a venit sa cred !!!
dubaisport- vip
Da . Asa ne trebuie ...dubaisport a scris:
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Da . Sigur si-au izolat fonic casa . Kerim o incepe el mai timid ...dar si cand s-or apuca ...
El avea pana si respiratie sexy cand o pupa pe Gullie ... dar cand .... cupidon cupidon cupidon
a stat si nenea cu microfonul ala paros sa-i capteze sunetul, nu e sunetul de pe camera. au stat iar claie peste gramada.
michiper68- vip
s-o auzi pana la vecina care-i urmareste de dupa perdea ?victorelalove a scris:
Da . Sigur si-au izolat fonic casa . Kerim o incepe el mai timid ...dar si cand s-or apuca ...
i-o face pofta si ei
dubaisport- vip
michiper68 a scris:
a stat si nenea cu microfonul ala paros sa-i capteze sunetul, nu e sunetul de pe camera. au stat iar claie peste gramada.
fii sigura ,la cat de mica e camaruta...cand or face un copil unde-i pun patutul ?
dubaisport- vip
Babutele au fost fericite .michiper68 a scris:
Ele or astepta polenizarea ?
victorelalove- moderator
dubaisport a scris:
s-o auzi pana la vecina care-i urmareste de dupa perdea ?
i-o face pofta si ei
Pofta de Kerim ? cupidon
victorelalove- moderator
NUUUUUUUU...nu ai auzit ca nu le intereseaza asta ....vor sa-i vada cum se descurca singurei acasa,fara familionvictorelalove a scris:
Babutele au fost fericite .
Ele or astepta polenizarea ?
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
asa este ....cei care se uita sunt pers de la sate .....
am avut shocul asta cand rula la noi 1001 nopti ,imediat dupa finish am mers in Tr la mare si acolo nimeni nu se uitase la film ...nu mi-a venit sa cred !!!
de aceea si ratingul la ei arata asha. la noi mereu mereu pe primul loc sunt stirile. si fotbalul daca e ceva important. la ei serialele. deci publicul de tv in turcia e format din casnice si pensionari. ceilalti muncesc. si cum una din trei femei in turcia sta acasa-asha a declarat nenea murat- asta e publicul lor. ca-si smulg parul din cap cu audientele de la suskunlar, ca e pe locul 7 si ce scenariu are...gospodina din turcia nu pricepe de ce alaerga omuletzii gri pe acolo de diperati si de politistul e din tabara cealalat. ea intelege cum e cu pupatul si plansetele ca asta a trait.
michiper68- vip
dubaisport a scris:
fii sigura ,la cat de mica e camaruta...cand or face un copil unde-i pun patutul ?
pe hol. sau se va culca fatmagul cu copilul in dormitor si kerim pe prispa.
michiper68- vip
Dar ele cand erau tinere acasa la ele , proasptat casatorite , singurele cu sotul ... ce faceau toata ziua ?dubaisport a scris:
NUUUUUUUU...nu ai auzit ca nu le intereseaza asta ....vor sa-i vada cum se descurca singurei acasa,fara familion
Ca mai ajungi si la ...zgomote de astea sexy .
victorelalove- moderator
numai la ei filmul bate fotbalul la audienta ....michiper68 a scris:
de aceea si ratingul la ei arata asha. la noi mereu mereu pe primul loc sunt stirile. si fotbalul daca e ceva important. la ei serialele. deci publicul de tv in turcia e format din casnice si pensionari. ceilalti muncesc. si cum una din trei femei in turcia sta acasa-asha a declarat nenea murat- asta e publicul lor. ca-si smulg parul din cap cu audientele de la suskunlar, ca e pe locul 7 si ce scenariu are...gospodina din turcia nu pricepe de ce alaerga omuletzii gri pe acolo de diperati si de politistul e din tabara cealalat. ea intelege cum e cu pupatul si plansetele ca asta a trait.
dubaisport- vip
pai de obicei nu erau singure in casa ,stateau cu familia sotului ,soacra,cumnate ,cumnativictorelalove a scris:
Dar ele cand erau tinere acasa la ele , proasptat casatorite , singurele cu sotul ... ce faceau toata ziua ?
pe vremea aia nu erau televizoare si facea lumea copii multi ,ca altceva nu aveau de facut toata ziua
dubaisport- vip
victorelalove a scris:
Dar ele cand erau tinere acasa la ele , proasptat casatorite , singurele cu sotul ... ce faceau toata ziua ?
vic sa-ti spuna dubai. putine au norocul sa stea singure cu sotzul. de obicei tinerii casatoriti stau cu parintii , cu familia. povestea o doctoritza ca ii era rushine sa se duca la dush dupa...ca statea cu socrii si se uita socrul urat la ea. ele asculta de soacre in general . in marile orashe s-au mai emancipat dar in mediul rural e jaleee.
michiper68- vip
I don't care if there was no fuck. watching them staring at each other , loving each other is really enough for me. they are amazing they represent the true pure love.
Uite ca sunt fani care se multumesc cu iiubirea pura .
Si noi ... dar mai merge si polenizare . Sau ne-au transformat astia in obsedate ?
Uite ca sunt fani care se multumesc cu iiubirea pura .
Si noi ... dar mai merge si polenizare . Sau ne-au transformat astia in obsedate ?
victorelalove- moderator
dubaisport a scris:
numai la ei filmul bate fotbalul la audienta ....
da. pt ca microbistii se duc fie la meci fie in jurul stadionului au plasme si se uita cu barbatii la meciuri. nu stau acasa cu cucoanele. stau inghesuiti sa vada pe plasme meciul.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
vic sa-ti spuna dubai. putine au norocul sa stea singure cu sotzul. de obicei tinerii casatoriti stau cu parintii , cu familia. povestea o doctoritza ca ii era rushine sa se duca la dush dupa...ca statea cu socrii si se uita socrul urat la ea. ele asculta de soacre in general . in marile orashe s-au mai emancipat dar in mediul rural e jaleee.
asa este .....imi zicea prietena din Ankara ,ca lenjeria intima cand o pune la uscat afara pe culme ,o acopera cu prosoape
dubaisport- vip
barbatii vin acasa doar sa manance la pranz si s adoarma iar seara la fel,de casa si copii se ocupa numai femeilemichiper68 a scris:
da. pt ca microbistii se duc fie la meci fie in jurul stadionului au plasme si se uita cu barbatii la meciuri. nu stau acasa cu cucoanele. stau inghesuiti sa vada pe plasme meciul.
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
asa este .....imi zicea prietena din Ankara ,ca lenjeria intima cand o pune la uscat afara pe culme ,o acopera cu prosoape
nici serialele nu reflecta realitatea. acolo barbatul e barbat. in serialele lor barbatii de rup. la unutulmaz nenea ala a facut rauri de lacrimi. nu e asha in turcia. ankara e cel mai cosmopolitan orash, istanbulul e o aglomeratie de mahalale sarace si lux exorbitant. in ankara-pt ca e capitala si cel mai mare centru universitar sunt mai deschisi.
michiper68- vip
Pagina 8 din 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Subiecte similare
» 4. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii