34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+5
gix
victorelalove
dubaisport
michiper68
DENISA
9 participanți
Pagina 17 din 43
Pagina 17 din 43 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43
Re: 34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
zici tu ....victorelalove a scris:
Nu cred . Si stii de ce ?
pentru ca ei nu explica nimic . Scenariul este facut in asa fel incat uita ce se intampla peste 2 episoade .
Asa ca tare imi este ca si faza cu scrisorile este uitata .
pai asta tine si de vindecarea lui kerim ,daca el nu-si aminteste ce s-a intimplat acolo ,nu are cum sa se vindece..iar asta afost scena principala a filmului ....eu sper sa vedem
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti
Pai eu nu mai am mari asteptari . Pentru ca nu mi-am dat seama nici cand s-a vindecat Gullia . Imediat dupa ce s-a dus la el la Bodrum era gata sa se culce cu el ...desi inainte de asta avea niste figuri cand se uita la el ...dubaisport a scris:
zici tu ....
pai asta tine si de vindecarea lui kerim ,daca el nu-si aminteste ce s-a intimplat acolo ,nu are cum sa se vindece..iar asta afost scena principala a filmului ....eu sper sa vedem
Sa speram ca ne arata ... dar m-as mira .
Asteptam .
Dar ce zgarciti sunt astia cu indiciile .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
sunt obositi zilele astea ,dupa cat au filmat la nunta sapt trecuta.
nu stim nmk sigur ptr joi,nici poze de la filmari nu sunt
dubaisport- vip
Decat cele de la magazinul cu cipsuri .dubaisport a scris:sunt obositi zilele astea ,dupa cat au filmat la nunta sapt trecuta.
Sau poate vor sa tina secret ceea ce s-a intamplat in noaptea aia intre ei . Sigur si-au luat multe masuri de siguranta . Cred ca la rezumat mai aflam cate ceva .
victorelalove- moderator
dar pozele de la magazin sunt din timpul filmarilor ?
mie mi se par mai repede facute in pauza de la filmari....
dubaisport- vip
Pai in pauza sunt ...dar cred ca la magazinul ala au avut filmari .dubaisport a scris:dar pozele de la magazin sunt din timpul filmarilor ?
Se bad si aia cu oglinzile pe acolo .
S-o muta Kerim la atelier . Si isi ia si el provizii ...
victorelalove- moderator
sau poate face aprovizionarea frigiderului de acasavictorelalove a scris:
Pai in pauza sunt ...dar cred ca la magazinul ala au avut filmari .
Se bad si aia cu oglinzile pe acolo .
S-o muta Kerim la atelier . Si isi ia si el provizii ...
dupa atata efort depus in pat i se face foame
dubaisport- vip
Da . Si cand a vazut Kerim ce aveau pe masa la micul dejun ... castravete cu dulceata . S-a gandit ca le trebuie mancare mai multa .dubaisport a scris:
sau poate face aprovizionarea frigiderului de acasa
dupa atata efort depus in pat i se face foame
De depus efort in pat ... poate ca o fi depus asa cum spui tu . Dar de ce a speriat-o pe Gullie de nu mai vrea sa doarma cu el ? O shperiat-o VULCANUL ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Dar de ce a speriat-o pe Gullie de nu mai vrea sa doarma cu el ? O shperiat-o VULCANUL ?
nu cred ca a speriat-o .....asta e o replica dupa ce afla ei de moartea lui Mustafa ,iar Ker vrea sa o lase sa se gandeasca la el,de asta o intreaba ....dar cred ca Gulli refuza sa ramana singura in pat
nu ai invata nici pana acum cum dau astia tipsurile ?doar sa ne deruteze
dubaisport- vip
Offfffffffffffffff ...chiar vreau ca ea sa-i spuna ca nu vrea ca el sa doarma in alta camera ... ca vrea sa fie langa ea . O fi un fel de test al lui Kerim .dubaisport a scris:...dar cred ca Gulli refuza sa ramana singura in pat
nu ai invata nici pana acum cum dau astia tipsurile ?doar sa ne deruteze
victorelalove- moderator
pai cred ca asta ai spune , Vic ....ca ea il vrea langa ea ,ca ptr ea subiectul Mustafa s-a incheiat demult si ca tot ce-si doreste este ca ei doi sa fie fericiti impreuna.
dubaisport- vip
Dar poate ca nu este vorba despre moartea lui Mustafa ...ci pur si simplu ea si-a dat seama ca nu poate sta langa el in pat ...si se simte aiurea langa el . Eu mai stiu ce sa cred ... ca mereu se incurca lucrurile .dubaisport a scris:pai cred ca asta ai spune , Vic ....ca ea il vrea langa ea ,ca ptr ea subiectul Mustafa s-a incheiat demult si ca tot ce-si doreste este ca ei doi sa fie fericiti impreuna.
victorelalove- moderator
tocmai am revazut ep 27 cand se hot Gulli s ase duca la dr.....
toata lumea s-a axat pe vindecarea ei ,ea era la momentul acela victima ,nimeni nu l-a bagat in seama si pe Ker ,el a ajutat-o pe Gulli sa se recupereze,in timp ce tocmai el ramanea nevindecat ,cu trauma in minte...si uite asa trecura episoadele ,Gulli s-a vindecat dar Ker nu..
el a mers prima data la terapie abia cand a citit scrisoarea de la maica-sa,tarziu ..ar fi trebui sa mearga de cand a inceput Gulli ,iar acum erau amandoi vindecati .
toata lumea s-a axat pe vindecarea ei ,ea era la momentul acela victima ,nimeni nu l-a bagat in seama si pe Ker ,el a ajutat-o pe Gulli sa se recupereze,in timp ce tocmai el ramanea nevindecat ,cu trauma in minte...si uite asa trecura episoadele ,Gulli s-a vindecat dar Ker nu..
el a mers prima data la terapie abia cand a citit scrisoarea de la maica-sa,tarziu ..ar fi trebui sa mearga de cand a inceput Gulli ,iar acum erau amandoi vindecati .
dubaisport- vip
Episode 75 tips
Dear friends: Episode 75 will begin by showing us the passed over scenes from episode 74. Fatmagul and Kerim do consummate their marriage, but because their expectations were so high, their hopes and desires for this moment so strong, and they had waited so long and patiently to finally show their love to each other, when they actually make love, they are both disillusioned. The coldness and emotional distance between the two the next morning is due to this. Unfortunately, it will take them some time to get over this emotional situation. (Engin Akyurek Hayran Sayfasi) (Translated by Engin Akyurek Universal Fans Club)
Dear friends: Episode 75 will begin by showing us the passed over scenes from episode 74. Fatmagul and Kerim do consummate their marriage, but because their expectations were so high, their hopes and desires for this moment so strong, and they had waited so long and patiently to finally show their love to each other, when they actually make love, they are both disillusioned. The coldness and emotional distance between the two the next morning is due to this. Unfortunately, it will take them some time to get over this emotional situation. (Engin Akyurek Hayran Sayfasi) (Translated by Engin Akyurek Universal Fans Club)
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
victorelalove a scris:
Dar poate ca nu este vorba despre moartea lui Mustafa ...ci pur si simplu ea si-a dat seama ca nu poate sta langa el in pat ...si se simte aiurea langa el .
nuuuuuuuu,exclus ...ea chiar i-a marturisit ca-l va ajuta sa se vindece ,alungandu-l din patul conjugal nu-l ajuta ,ba di-mpotriva ai adanceste ranile ,ea acum ar trebui sa se comporte cu el cam cum s-a comportat el cu ea ,din momentul cand a inceput terapia,sa-l incurajeze si sa-l sprijine,nu sa-l alunge din pat.
dubaisport- vip
michiper68 a scris:
Dear friends: Episode 75 will begin by showing us the passed over scenes from episode 74. Fatmagul and Kerim do consummate their marriage
De ce s-au mai culcat ?
De ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ? Acum iar se indeparteaza ...
Si ce asteptari mari aveau ? Ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:Episode 75 tips
michi,am vzt si eu postarea asta ,dar au rectificat-o ,anuntand ca nu e corecta ,ca e pusa de un fan bezmetic !!!
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
michi,am vzt si eu postarea asta ,dar au rectificat-o ,anuntand ca nu e corecta ,ca e pusa de un fan bezmetic !!!
Serios ?
Ce bine ...era aiurea rau de tot . Ca hai sa o facem , avem mari asteptari ( de unde atatea ? ) ...si apoi stam dezamagiti pentru tot restul vietii .
victorelalove- moderator
da? era pe 2 facebookuri. mai bine ca e falsa.
michiper68- vip
victorelalove a scris:
Serios ?
Ce bine ...era aiurea rau de tot . Ca hai sa o facem , avem mari asteptari ( de unde atatea ? ) ...si apoi stam dezamagiti pentru tot restul vietii .
ai vazut ca si aici in tips spune ca au facut dragoste dar din obligatie ?.....stiu araboaicele ce stiu
dubaisport- vip
daa ,le-am vzt si eu ,apoi unul dintre administr a dezmintit,acum nu stiu daca ramane valabila sau nu ,ne vom lamuri cand posteaza tipa de la kd rezumatul .michiper68 a scris:da? era pe 2 facebookuri. mai bine ca e falsa.
dubaisport- vip
la ele sexul din obligatie e sport national?
michiper68- vip
dubaisport a scris:
daa ,le-am vzt si eu ,apoi unul dintre administr a dezmintit,acum nu stiu daca ramane valabila sau nu ,ne vom lamuri cand posteaza tipa de la kd rezumatul .
bisena? tare mi-e ca nu mai vedem nimic de la ea. ciudata bisena. tin minte ca stia si indiciile de la suskunlar si nu e la kanal d.
michiper68- vip
pai daca sunt casatorite cu forta , fara sa-si cunoasca viitorii soti ....michiper68 a scris:la ele sexul din obligatie e sport national?
la ele functioneza metoda :hai dezbraca-te ,ridica picioarele si noapte buna ...preludiu,lumanari ,nu exista
dubaisport- vip
michiper68 a scris:
bisena? tare mi-e ca nu mai vedem nimic de la ea. ciudata bisena. tin minte ca stia si indiciile de la suskunlar si nu e la kanal d.
da,biseda...nu e la Kd ? pai si de unde stie fata asta toate ? le citeste in ghioc ?
dubaisport- vip
Pagina 17 din 43 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43
Subiecte similare
» 4. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii