Serialesitelenovelet
9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+10
anyta
Admin_dea05
petronela
tiberici
AdrianaMatza
Andreea_Miha
Alexa20
lica54
narcisa
iulianagl
14 participanți

Pagina 3 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Urmatorul

In jos

9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 Empty Re: 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de narcisa Mier 16 Mai 2012, 6:15 pm

iulianagl a scris:

Exact.Vreti sa pun un update?
La ce te referi?
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 Empty Re: 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de narcisa Mier 16 Mai 2012, 6:16 pm

Mă duc să văd și eu episoadele puse de Alexa, tare le-am dus dorul ieri. Alexa kiss pentru film.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 16 Mai 2012, 6:17 pm

narcisa a scris:
Și pe mine m-a șocat aspectul ăsta. Primul gând a fost că vor să-l înlocuiască pe Barun. Sper din suflet să se întoarcă, altfel nu mă mai uit la film. Și mă consolez cu faptul că răpitorii i-au furat hainele lui Arnav ca să nu poată fugi. Smile

Si eu tot la asta m-am gandit prima data dar a spus clar ca nu paraseste Iss deci e rapitorul sau cel care-l inlocuieste pe el la filmari dar nici asta nu e cred ca nu lasa ei sa se vada clar ca nu e Chote.Si mai cred ca Shyam are legatura cu disparitia lui Chote.Cui vrea el sa dea tastamentul lui Arnav?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 16 Mai 2012, 6:18 pm

narcisa a scris:La ce te referi?

Cum la ce?La o, cum se spune, ce s-a intamplat astazi in episod.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 16 Mai 2012, 6:19 pm

narcisa a scris:
Ai lipsit cam mult. Măcar te-ai distrat?

Cred ca s-a distrat cu stresul tu cred ca stii mai bine ce se intampla.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 16 Mai 2012, 6:20 pm

Oare Mami isi da seama de ce face Bubbly?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 16 Mai 2012, 6:21 pm

Gata ies acum, ne auzim mai tarziu. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 16 Mai 2012, 6:21 pm

iulianagl a scris:

Cum la ce?La o, cum se spune, ce s-a intamplat astazi in episod.
Pe urmă mi-am dat seama la ce te referi. Pune-l. De unde îl iei?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 16 Mai 2012, 6:22 pm

iulianagl a scris:

Si eu tot la asta m-am gandit prima data dar a spus clar ca nu paraseste Iss deci e rapitorul sau cel care-l inlocuieste pe el la filmari dar nici asta nu e cred ca nu lasa ei sa se vada clar ca nu e Chote.Si mai cred ca Shyam are legatura cu disparitia lui Chote.Cui vrea el sa dea tastamentul lui Arnav?
Să-l dea lui Laxmi, știe ea ce să facă cu el. Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 16 Mai 2012, 6:23 pm

iulianagl a scris:Oare Mami isi da seama de ce face Bubbly?
Și dacă își dă seama ține cu Kumparita sau nu?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 16 Mai 2012, 6:46 pm

Sunt la ep 42 ce frumos o minte Shaym pe Anjali...ca nu are loc miciuna si tradarea intre ei...Pe cat de frumoasa este Anjali pe atat este de naiva...Eu nu am putut intelege un lucru ce cauta Shaym in casa la Khusy unde lucreaza ce hram poarta?
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 16 Mai 2012, 7:59 pm

narcisa a scris:
Și dacă își dă seama ține cu Kumparita sau nu?

Hello.Hi.Pai eu zic ca o sa tine cu Kumparita ca altfel Bubbly il lasa pe Akash fara nevasta. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 16 Mai 2012, 8:01 pm

narcisa a scris:
Să-l dea lui Laxmi, știe ea ce să facă cu el. Smile

Laxmi e mare belea pe unul il scapa pe celalalt il afunda. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 16 Mai 2012, 8:04 pm

lica54 a scris:Sunt la ep 42 ce frumos o minte Shaym pe Anjali...ca nu are loc miciuna si tradarea intre ei...Pe cat de frumoasa este Anjali pe atat este de naiva...Eu nu am putut intelege un lucru ce cauta Shaym in casa la Khusy unde lucreaza ce hram poarta?

Shyam e un chirias in casa lui Bua si e avocat.Iar Anjali il iubeste maxim.Si s-a indragostit (pe naiba) de Khushi si o vrea acum dar si averea lui Arnav adica alui Anjali.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 16 Mai 2012, 8:52 pm

Buna seara fetelor ! kiss
Iuli imi plac scenariile tale...CV-ul lor cred ca le citesc si ei, ca nu tin cont...au zis ca fac exact invers decat ne-am astepta... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 16 Mai 2012, 9:16 pm

petronela a scris:Buna seara fetelor ! kiss
Iuli imi plac scenariile tale...CV-ul lor cred ca le citesc si ei, ca nu tin cont...au zis ca fac exact invers decat ne-am astepta... Smile

Buna!Da si eu stiu asta ca asa fac dar asta e nu ma pot abtine.

Vizionare plaacuta eu ma apuc de tradus. kiss

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Dum 11 Noi 2012, 7:46 pm, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Mier 16 Mai 2012, 9:22 pm

dar Kushi nu mai afla odata k e disparut Arnavji???k de sambata tot asteptam...si s-a facut miercuri Smile
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 16 Mai 2012, 9:30 pm

iulianagl a scris:

Buna!Da si eu stiu asta ca asa fac dar asta e nu ma pot abtine.

Vizionare plaacuta eu ma apuc de tradus. kiss
Și eu.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 16 Mai 2012, 9:42 pm

Nani: De ce te deranjezi copilă? Va avea grijă Hariprakash de asta.
Khushi: Bunico, ia-l și pe Hariprakash. Cine va căra toate astea? Până când veți termina munca la orfelinat eu voi ajunge la templu.
Anjali: Dar te rog să ajungi la timp.
Khushi: Da.
Anjali: Bunico, Khushiji pare îngrijorată pentru Arnav.
Nani: Da, de asta n-am insistat prea mult. Ăsta e motivul pentru care n-am forțat-o să vină cu noi.

Manorama: Bubbly, scuză-mă. Am o întrebare pentru tine. Pot să ți-o adresez?
Bubbly: Întreabă mătușă.
Manorama: Am găsit în camera ta bucăți tăiate din multe fotografii. Erau fotografii cu Khoon, adică cu mătușa ta.
Bubbly: Fotografii?
Manorama: Da. De unde le-ai luat?
Bubbly: Nu știu nimic despre asta mătușa. Mr. A oprește-te!
Mnaorama: Hello! Hi! Bye bye! Fuge fără să răspundă. E ceva în neregulă. Trebuie să cercetez.

Khushi: Cum se deschide asta? Concentrează-te Khushi. Trebuie să deschizi asta cu orice preț. Nu se poate deschide așa. Aranjând numerele... S-a deschis.

Payal: Am donat hainele la orfelinat. Mai vorbim o dată cu Khushi când ajungem la templu.
Nani: Nu copila. Deja am vorbit cu Khushi. A spus că va veni direct la templu. Plecăm de aici și ne întâlnim cu ea direct acolo.
Payal: Da, bine.
Shyam: Știu prea bine de ce ai vrut să rămâi singură acasă, Khushiji. Și ce cauți. Dar ce să fac. Și eu am un obicei. Obiceiul de a fi cu un pas înaintea ta.

Khushi: Acestea sunt alte hârtii. Nu e nici o semnătură pe astea.

Manorama: Hei, ce-i asta? Unde sunt florile pentru ceremonie? Ce-i de făcut acum? Picior plin de sânge (Payal) du-te și cumpără flori de la capătul străzii.
Payal: Da mamă.
Manorama: Și ascultă. Te rog să nu uiți. Nu încurca treburile.
Payal: Da mamă.
Manorama: Ce s-ar întâmpla cu oamenii ăștia dacă n-aș fi eu? N-am idee.
Bubbly: Unchiule HP. Vreau apă.
HP: Apa este în mașină. Mă duc să o aduc.
Bubbly: Bine. Eu voi păzi sacoșele.
HP: Bine.

Anjali: Da, înțeleptule. Am adus toate lucrurile necesare.
Nani: Hei, Khushi n-a ajuns încă.
FrateM: Da, mamă. Nu, mamă. De ce aș fi întrerupt telefonul? Mai ales că am o mulțime de bârfe să-ți spun.

Bubbly: Ups! Scuză-mă mătușa.
Manorama: Ce-i asta? Hei, plin de sânge p... adică noră Payal!
Payal: Mamă, aici sunt florile. Iar HP i-a dat asta lui Bubbly.
Manorama: Bine. Unde sunt dulciurile? Aici e cutia cu dulciuri. Dulciurile astea... Hello! Hi! Bye bye! Cine a distrus dulciurile?
Payal: Asta... cum a ajuns vermillonul în dulciuri?
Manorama: Te-am avertizat, nu? Te-am averizat că nu trebuie să fie nici o problemă. Atunci cum s-a întâmplat asta? Haide, explică-mi!
Payal: Mamă, te rog iartă-mă. Probabil s-a întâmplat din greșeală. Cutia era închisă.
Nnai: Manorama, nu e mare lucru. E în regulă.
Preot: A căzut doar vermillon, nu? Nu-i nici o problemă. Poți să oferi asta.
Akash: Părinte, dacă este vreo problemă voi aduce altă cutie cu dulciuri.
Preot: Fiule, nu trebuie să te îngrijorezi. Chiar și vermillonul aparține lui Dumnezeu. Poți să oferi aceste dulciuri.
Akash: Payal. Venerarea era pentru mătușa. Fratele nu-i aici. Dacă sora vede asta atunci... Ar fi trebuit să fii mai atentă.
nani: Akash fiule, poate s-a întâmplat din cauza vântului.
Manorama: Las-o baltă, mamă soacră.

Shyam: Khsuhiji probabil încearcă din greu să găsescă aceste hârtii. Dar...

Khsuhi: Nu m-a sunat. Cel puțin ar fi putut s-o sune pe cumnata. Astăzi este ziua mamei lui. Nu-i pasă de nimeni. Iar eu sunt îngrijorată pentru el gândindu-mă mereu la el. Ce altceva decât amărăciune ar putea primi cineva de la Arnav Singh Raizada. De ce m-a anunțat de sosrirea lui? Și mai ales printr-un mesaj? N-a mai făcut asta până acum.

Ultima editare efectuata de catre narcisa in Mier 16 Mai 2012, 10:29 pm, editata de 1 ori
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 16 Mai 2012, 10:26 pm

narcisa a scris:
Și eu.

kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 16 Mai 2012, 10:30 pm

Ce ma enerveaza cand o sa se intoarca Shy sa vada cine-l atinge atat de dulce o s-o vada pe Anjali si o sa-i spuna ca nu-i nimic totul este in regula sunt doar niste acte de la munca si iar o sa scape basma curata.Iar pe mine a inceput sa ma enerveze Akash, pentru orice Kumparita este de vina si ea nici macar n-a fost acolo ca sa puna vermilion pe dulciuri de ce a trebuit sa-i spuna ei ca trebuia sa fie mai atenta?Cand dusmanul e dupa colt si se foloseste de orice mijloc s-o puna in dificultate pe Payal... 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 2743637754
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 16 Mai 2012, 10:31 pm

Iar Khushi incepe sa gandeasca de ce ia trimis ei mesaj ca el n-a mai facut asta niciodata.Pai oare de ce?Aaa si mai e ceva ce a vrut sa spuna Nani cu intamplarea din copilarie a lui Chote?E un semn?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 16 Mai 2012, 10:32 pm

9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 Tumblr_m44o55O9m01qmehjno1_250
Hello.Hi.Bye bye! Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 16 Mai 2012, 10:38 pm

Narci ai vazut cum s-a adresat Diva lui Payal?Era cat pe ce sa spuna vorbele alea urate.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 16 Mai 2012, 10:52 pm

iulianagl a scris:Narci ai vazut cum s-a adresat Diva lui Payal?Era cat pe ce sa spuna vorbele alea urate.
Le-a spus de-atâtea ori, ce mai conta o dată.
Mă duc la culcare, sunt cam obosită, ne vedem mâine la film. Mai sunt două zile și a trecut o săptămână fără Arnav. Mai sunt trei.
Noapte bună fetele 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 155656 kiss .
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum