Promo
5 participanți
Pagina 4 din 4
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Promo
Andreea_Miha a scris:
Sincer nici nu stiu ce sa spun despre tipul cu care joaca, are ceva care ma face sa-l plac dar si ceva care ma enerveaza.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
Sincer nici nu stiu ce sa spun despre tipul cu care joaca, are ceva care ma face sa-l plac dar si ceva care ma enerveaza.
te uiti ?
Mie mi se pare simpatinc in poze...iar promo ce am vazut pana acum e ok...inceput promitator..desi vb lu Criss cu cei de la Nautanki imi e cam teama ca ei fac niste schimbari de strica tot..ba ii omoara..
Dar imi place promo "te iubesc" iar Madhu e asa de incantata ..crede ca ei ia zis...Nu stiu ca nu ma uit dar pare asa naiva pers ei...visator mai bine sus.
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Andreea_Miha a scris:
te uiti ?
Mie mi se pare simpatinc in poze...iar promo ce am vazut pana acum e ok...inceput promitator..desi vb lu Criss cu cei de la Nautanki imi e cam teama ca ei fac niste schimbari de strica tot..ba ii omoara..
Dar imi place promo "te iubesc" iar Madhu e asa de incantata ..crede ca ei ia zis...Nu stiu ca nu ma uit dar pare asa naiva pers ei...visator mai bine sus.
Da eu ma uit, stii cu cine aduce tipul putin cu ala care a jucat in Gonulcelen, Cansel Elcin.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Da eu ma uit, stii cu cine aduce tipul putin cu ala care a jucat in Gonulcelen, Cansel Elcin.
Nu m-am gandit la asta, da ai drepate...parca aduce cu el putin.
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
Nu m-am gandit la asta, da ai drepate...parca aduce cu el putin.
Au aceleasi trasaturi.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Au aceleasi trasaturi.
da si mie mi se pare dar initial sincer nu am fost atenta dar apoi ca ai menitonat l-am analizat
Andreea_Miha- vip
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» ASK VE CEZA (Dragoste şi Pedeapsa)- TRADUCERE - Love & Punishment - Episode Translations
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» Trailer
» Ask ve Ceza -Poze - Love & Punishment - Pictures
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» Trailer
» Ask ve Ceza -Poze - Love & Punishment - Pictures
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum