Serialesitelenovelet
6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii

+11
pufy2010
Admin_dea05
simi
axxa246
michiper68
Mirela Maria
lica54
victorelalove
andradamaria
Camelia_Monica
DENISA
15 participanți

Pagina 15 din 43 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43  Urmatorul

In jos

6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de andradamaria Mier 30 Mai 2012, 11:27 am

Motzişor a scris:Denisa, Fheo zicea pe Port că va face o traducere ,,veselă" a interviului, în cazul ăsta o voi relua şi o voi aduce la forma finală, îţi zic, dacă vrei să traduci şi tu să nu ne suprapunem. Nu ştiu însă când anume ne va da Fheo traducerea.
multumiri anticipate kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Motzişor Mier 30 Mai 2012, 11:28 am

Bun, e gata pentru descărcare şi episodul 7:

https://sites.google.com/site/suskunlarro/link-download

Pentru cele care sunt mai noi, variantele astea sunt cele mai bune, chiar dacă mai scapă câte-o greşeală de tastare când încărcăm filmul online, când îl punem aici, punem o variantă cu corectura finală, de-asta aici filmul apare mai târziu.

No, vă ţuc, o zi frumoasă să aveţi! cheers
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 30 Mai 2012, 11:29 am

Motzi eu vreau o traducere integrală , printre hârţoage mai traduc câte ceva dar nu pot tot odată , dar nu mă deranjează dacă aduci şi traducerea ei .

Povestea ta începe în Mardin, corect?

MY ~ Da, atunci când mama mea avea doar 16 ani şi s-a căsătorit cu tatăl meu printr-o căsătorie aranjată. Tatăl meu este profesor. De fapt el este profesor de literatură, dar din cauza unor complicaţii la nivel birocratic a predat în şcoli elementare. Apoi, el a fost transferat de la Mardin în Konya. După ce s-a mutat la Konya întreaga familie l-a urmat şi am locuit acolo timp de 25 de ani.Cândva în acest interval de timp m-am născut eu .

Mai ai fraţi ?
MY ~ Am 2 surori, cea mică studiază la Universitatea Koc. Cea mare este profesor.

~ Cum te simţi ca fiind copilul mijlociu?

MY ~ Sora mea cea mare este de fapt mai mult ca o a doua mea mama.Când am studiat în Istanbul, departe de mama mea ea a fost mereu alături de mine .
Ea este numai cu trei ani mai mare decât mine, dar într-adevăr este o persoană foarte matură. Suntem mai mult ca mama şi fiul în loc de sora şi fratele sau prieteni.

~ Ai crescut crescut în Konya. Care sunt amintirile tale legate de acest oraş?

MY ce am lăsat . Am fost cinci prieteni. În timpul liceului am fost mereu împreună, niciodată nu ne-am despărţit, cum ne-am maturizat, am învăţat despre viaţă.Eu încă mai păstrează legătura cu ei.

Sunt toţi bărbaţi?
MY ~ Da, toţi bărbaţi.

Acum eşti un star, dar încă mai păstrezi legătura cu ei, adevărat?
MY Dintre cei cinci am pierdut legătura doar cu unul dintre ei. Dar când a văzut noul serial "Suskunlar", el m-a contactat şi mi- a zis: "El a fost gardian într-o închisoare".
Având în vedere faptul că povestea din "Suskunlar" este de fapt povestea a cinci prieteni, o poveste a vieţii din închisoare, de asemenea, a fost destul de interesant.
În timpul filmărilor am uneori momente cânt mă întorc la timpurile din Konya, cu prietenii mei. Ei tot m-au contactat.

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 30 Mai 2012, 12:10 pm, editata de 3 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 30 Mai 2012, 12:24 pm

DENISA a scris: Motzi eu vreau o traducere integrală , printre hârţoage mai traduc câte ceva dar nu pot tot odată , dar nu mă deranjează dacă aduci şi traducerea ei .
...[/color][/font]
Păi şi eu tot la traducerea integrală mă refer, dar e enorm de muncă.
Voi aduce varianta ei aici, şi eventual voi folosi şi ce traduci tu.
Oricum, varianta mea finală o voi pune aici:

https://sites.google.com/site/suskunlarro/interviu-cu-murat-yildirim---30-05-2012

Dar eu între timp lucrez şi la episodul 8 care n-are traducere în engleză şi-mi ia o grămadă de timp.
Lexia şi Teo lucrează în avans la celelalte episoade. La un moment dat vom recupera din întârziere.
No, fug la şcoală că-i musai, paaaa 6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656

Rezumatul interviului făcut de Fheo pe Port:

Nu stiam ca se trage din Madrin si ca mama s-a maritat la 16 ani, casatoria fiind aranjata. Stiam de tata profesor de literatura, cele doua surori, si faptul ca s-au mutat in Konya datorita serviciului tatalui, apoi in Adana unde parintii stau si astazi.

A avut 5 prieteni la scoala, cu care mai pastreaza si azi legatura. Unul dintre ei, de care nu mai stia nimic a fost chiar gardian intr-o inchisoare si cand a inceput Suskunlar, l-a sunat pe Muri.
Stiam ca seamana cu mama, dar nu stiam ca si la caracter. Ii place sa dezbata in contradictoriu pana gaseste solutia ce mai buna, i se trage de la mama, dar si de la matematica ce ia placut in scoala.
A facut liceul in Adana, unde in fiecare zi erau batai cu cutitele intre colegi, si, desi mama ii spunea sa vina devreme acasa, si se ruga pt el zilnic, lui i-a placut sa iasa cu astfel de colegi "psihopati", batausi, si i-a placut sa se bata. Na, sa vezi ca era un dur Muri! O facea pentru distractie, sa se simta liber! Haide, bre!:)
Apoi o da cu lenea cea mare, ca nu se ridica din pat pana la 5 dupa-amiaza, si statea asa cu ochii in tavan. Eu zic ca nu s-a lecuit de asta, si ca mai zace si azi asa, cand are timp!

Si cred ca spune adevarul, atunci cand recunoaste ca a realizat ceva impins de la spate cu forta!
Deci a avut o perioada in care si el s-a lasat dus de val, a experimentat, a trait clipa, fara vise, fara aspiratii, doar bucurandu-se de viata. Aici intra si faza cu muzica, si tobele, apreciindu-l mult pe Lars Ulrich de la Mettalica.

A venit in Istanbul la 18 ani, sa faca universitatea tehnica, cu rockul in cap, si luand la rand toate barurile de profil pe care acum le uraste, fiind prea zgomotoase. A absolvit ca o putoare ce e, dupa 10 ani aproape, facultatea. Habar n-aveam asta!
Stim cum s-a apucat de teatru si apoi de film. Ca a avut noroc ca a apucat-o pe calea asta si nu pe cea a ingineriei.

Apoi reportera se leaga de "privirea lui de indragostit" pe care o adora femeile, si el minte, desigur. Ca, vezi Doamne, in mintea lui de indragostit are persoana pe care o iubeste cu adevarat si ca privind o alta persoana intr-o astfel de scena, nu face decat sa se gandeasca la ea. Si, de ce nu i-au iesit privirile cu Nurgula la fel ca si cu Tuba? Cred ca s-a cam aburit mintea, sau s-a terminat cu indragosteala adevarata pana la Nurgula.
Apoi apare nestemata in discutie. In perioada rebela, "furtunoasa" traia deja cu duduia, si se certau! Ca si azi, evident! Si ca sa termine cu certurile, fraierul s-a insurat, crezand ca e mai bine asa, ca s-au terminat cica, certurile! Fara romantism, fara dominare, fiecare cu personalitatea lui, si cu calea lui, dar bucurandu-se unul de compania altuia si distrandu-se! Asta-i viata lui Muri, fetelor! O spune pe bune!

I-au spus prietenii sa nu se insoare, INCA II MAI SPUN ASTA! (cata sinceritate!), insa el s-a insurat pt ca a vrut, pt ca era in perioada rebela, si n-avea oricum niciun tzel stabilit in viata. A vazut in casatorie un obstacol in calea autodistrugerii lui. Adica Burci i-a trasat calea cea dreapta! Halal! Saracu’, nu stia ce-l asteapta!
Au "crescut" impreuna, si nemaifiind singur a invatat si compromisul si sa continue asa !
Apoi spune ce ar spune orice om insurat. Stiti voi! Iubire multa si vacante peste hotare, cat mai departe. Si cat de rabdatoare e doamna cu el, ca el de, ca berbecu pe repede inainte. Sa le faca pe toate repede!:)
Apoi copiii, care se lasa asteptati, si nu e ingrijorat ca li se si intampla prietenlor (lui nu!) sa incerce si sa nu apara! Or sa apara! Da, cand vei schimba nevasta, poate!
Si alt adevar mare, ca pana la Suskunlar, nevasta nu i-a laudat performanta! Cred si eu, ca parca-i pentru ea facut filmul. Nicio ispita!

Actoria il face sa fie mai modest si mai onest, pe masura ce oamenii il lauda, altfel si-ar fi luat-o in cap.
Apoi ceva umplutura fara prea mare importanta: nationalist, perfectionist, nu vrea sa fie star, ci doar sa-si faca bine meseria, inca are nemultumiri legate de realizari, vrea mai mult.
Nu il deranjeaza ca femeile in gasesc atragator, sexi, dar ar prefera sa se discute despre performanta lui actoriceasca mai mult.

Ca el e gelos, dar ea nu-i arata asta! Pana i-o scoate ochii odata!:)
Apoi faza cu deschisul usii dimineata, cand evident el n-o vede de somn, dar iau micul dejun impreuna. Si au doar o zi pe saptamana de petrecut impreuna. Mult romantism, exact cum ii place !
Ca e si el nemultumit uneori de prestatia din Suskunlar…
Incheie foarte bine spunand ca de, mai are omul si lucruri ascunse pe care nu le poate spune nimanui!
Ca doar n-o fi el cel mai fraier, nu ?
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 30 Mai 2012, 1:21 pm

~
Povestea ta începe în Mardin, corect?

MY ~ Da, atunci când mama mea avea doar 16 ani şi s-a căsătorit cu tatăl meu printr-o căsătorie aranjată. Tatăl meu este profesor. De fapt el este profesor de literatură, dar din cauza unor complicaţii la nivel birocratic a predat în şcoli elementare. Apoi, el a fost transferat de la Mardin în Konya. După ce s-a mutat la Konya întreaga familie l-a urmat şi am locuit acolo timp de 25 de ani.Cândva în acest interval de timp m-am născut eu .
~ Mai ai fraţi ?

MY ~ Am 2 surori, cea mică studiază la Universitatea Koc. Cea mare este profesor.

~ Cum te simţi ca fiind copilul mijlociu?

MY~Sora mea cea mare este de fapt mai mult ca o a doua mea mama.Când am studiat în Istanbul, departe de mama mea ea a fost mereu alături de mine .
Ea este numai cu trei ani mai mare decât mine, dar într-adevăr este o persoană foarte matură. Suntem mai mult ca mama şi fiul în loc de sora şi fratele sau prieteni.

~Ai crescut c în Konya. Care sunt amintirile tale legate de acest oraş?

MY~ce am lăsat . Am fost cinci prieteni. În timpul liceului am fost mereu împreună, niciodată nu ne-am despărţit, cum ne-am maturizat, am învăţat despre viaţă.Eu încă mai păstrează legătura cu ei.

~Sunt toţi bărbaţi?

MY~Da, toţi bărbaţi.

~Acum eşti un star . dar tu încă mai păstrezi legătura cu ei , adevărat?

MY~Dintre cei cinci am pierdut legătura doar cu unul dintre ei. Dar când a văzut noul serial "Suskunlar", el m-a contactat şi mi- a zis: "El a fost gardian într-o închisoare".
Având în vedere faptul că povestea din "Suskunlar" este de fapt povestea a cinci prieteni, o poveste a vieţii din închisoare, de asemenea, a fost destul de interesant.
În timpul filmărilor am uneori momente cânt mă întorc la timpurile din Konya, cu prietenii mei. Ei m-au tot contactat.

~ Cu cine semeni cel mai mult ??.

MY~Mama mea. Îmi plac discuţiile cu argumente. Ce este în neregula cu asta, trebuie să preţuim un argument bun. Ai nevoie într-o dispută de argumente bune . Mama mea are această caracteristică . Dar, chiar şi după un argument bun a ştiut întotdeauna cum să –şi câştige din nou adversarul . Ea nu a rămas supărată cu nimeni, ea nu a vrut să facă acest lucru.

~Cum s-a mutat familia ta din Konya la Adana?

MY~Mutarea job-ului tatălui meu .Mama şi tatăl meu încă locuiesc în Adana. Am făcut liceul în Adana. Am trăit doisprezece ani în Konya şi cinci ani în Adana.

~La ce şcoală ai mers în Adana ??

MY~Baraj High School. A fost unul din acele licee, în care cadrele didactice frecau de fapt elevii. Nu a existat niciodată o zi fără o luptă cu cuţite . Mama mea spunea o rugăciune în fiecare dimineaţă înainte de a pleca, şi îmi spunea mereu să fiu acasă înainte de lăsarea întunericului. Cu toate acestea, mie îmi plăcea să stau printre psihopaţii şi bătăuşii de la şcoală, mi-a plăcut să mă bat .

~ De fapt ai şi o parte întunecată?

MY~Dar acest lucru era pentru a te distra ..., de exemplu, cu prietenii la un bar mai întâi te băteai …..atunci te distrezi cu cei cu care tocmai te-ai bătut … râdeai şi stăteam cu toţi împreună, aceasta este o bucurie în sine. Dar, desigur, că asta este în trecut. Dar aceasta este o întâmplare din viata mea ....Vreau să-mi trăiesc viaţa liber. Nu vreau nici un obstacol. Urăsc obstacolele care împiedică o persoană să crească să evolueze.

~What have you learned from your father?

MY~ să fiu o persoană bună, în cazul în care persoana ce stă lângă tine nu realizează acest lucru într-o zi te va aprecia asta..

~Ce fel de elev ai fost?

MY~am fost foarte leneş. Am fost totuşi bun la matematică. Acesta a fost şi motivul pentru care m- am orientat spre inginerie. Deci, în cele din urmă am luat diploma de inginer, cu toate acestea mi-a luat opt ani, datorită felului meu de a fi, leneş.

~De ce ai fost leneş?

MY~Acest lucru s-a datorat faptului că am vrut să dorm până la cinci după-amiază, nu am vrut să mă dau jos din pat. Uneori mă bucura doar să stau şi să mă uit la tavanul gol. Pentru mine, pentru a realiza ceva, uneori, este nevoie de insistenţa altei persoane şi de a fi forţat.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 30 Mai 2012, 1:21 pm

multumim MOTZI, am savurat totul Smile Smile MI-A PRIIT TRADUCEREA MAI VESELA Smile altfel iar stateam sa ma gandesc..unde este omul si unde este actorul, sunt intradevar si lucruri noi dar in mare parte celelalte sunt cunoscute,
chiar imi vine sa rad ,
din punctul meu de vedere este un amestec de sinceritate cruda, nu neaparat favorabila si minciunica nesfarsita ..cand vine vorba de preafrumoasa, se pare ca fiecare este cu dragostea lui Smile independenti..intalnindu-se din cand si manifestandu-se ca atare Smile ca doi straini probabil 6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 1566276648
sa vedem si varianta integrala 6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 1667763765
:merci:

deci ,s-a nascut intro familie care a avut la baza o casatorie aranjata, nu as fi crezut..si ca istoria sa nu se repete pe a lui si-a arajat-o singur Smile se pare ca murat isi alege serialele care au intro oarecare masura similitudini cu propria-i viata, ciudat, sau poate NU, poate vrea o alta varianta a unor momente, perioade traite...cum ar fi putut sa fie!
6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 1518446744 DENISA kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 30 Mai 2012, 1:56 pm

Un comentariu auzit de la toate femeile " privirea ta frumoasă." Cum faci acest lucru când de fapt, acest lucru l-ai învăţat să-l faci în timp ce joci sau se întampla în mod natural?
MY ~ Nu se face un scenariu anume, este o parte a vieţii. Nu te-ai îndrăgostit? ţi-ai păstrat undeva în colţul minţii tale persoana pe care cu adevărat o iubeşti. Deci, de fapt, nu trebuie să faci nimic altceva decât să crezi că persoana din faţa ta este cea pe care o ai în minte şi faci acest lucru fără a realiza că în faţă ai pe altcineva.
Cum te-ai căsătorit?
~ MY~ a fost în timpul filmărilor dela "Fırtına" ... eu şi Burcin eram împreună ... în timpul unei discuţii ea m-a întrebat: "Ce vrei de la mine", şi chiar fără a mă gândi i-am răspuns: "Vreau să mă căsătoresc cu tine" stupid

~ Care a fost răspunsul ei, atunci când ai spus asta?
~ MY discuţia s-a oprit , şi totul a fost diferit de la acel punct. Nu cred că căsătoria înseamnă dragoste, căsătorie nici nu trebuie să fie înconjurată de dragoste. În timp ce împăţim o viaţă, asta nu înseamnă că trebuie să devină parte din mine. Fiecare persoană are individualitatea eir proprie şi trebuie să se bucure de compania altcuiva şi să se distreze.

Nimeni nu ţi-a spus .... "Omule eşti nebun, nu face asta"?

MY ~ Ei încă îmi spun asta. Eu nu m-am căsătorit cu mare alai,m-am căsătorit cu persoana cu care am vrut să mă căsătoreasc, ăsta este modul în care am privit lucrurile . În timp ce trăiesc cu acea persoană sunt fericit? Aceasta este întrebarea corectă. Dar spun nu mă casatoresc pentru mine, asta este cea mai stupidă chestie .

~ Eşti îndrăgostit?
MY ~ Da, eu sunt îndrăgostit.

fetelor am rămas mută , cum poate el crede că după asemenea răspunsuri în care singur recunoaşte cum s-a căsătorit noi putem crede că el este îndrăgostit ?? gura păcătosului adevăr grăieşte
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 30 Mai 2012, 2:17 pm

STUPEFIANT!!, aproape ca se vede ca provine dintro astfel de familie, auzi la el ce parere are despre casatorie,este cam tanar ca sa judece casatoria in acest mod, ar fi trebuit sa mai astepte Smile ..si da o fi indragostit, intrebare este- DE CINE?-, in Burcinica are un partener de distactie ,dupa cum singur spune ,si o..nevasta la casa omului 6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 379463071 6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2476270193
6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 1518446744 Denisa 6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 30 Mai 2012, 3:54 pm

6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2w4mq0g6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 11b22bl6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2192ikw6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 5mws5k6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2s7jkau6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 33zfxi0
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 30 Mai 2012, 3:56 pm

6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Nl38s36.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 33yom5e
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 30 Mai 2012, 4:01 pm

6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 6tyvw6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 6typk6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 6tyu1
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 30 Mai 2012, 4:22 pm

6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Jsdftw6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Erc51x
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 30 Mai 2012, 9:56 pm

Buna seara !! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 30 Mai 2012, 10:19 pm

Cum te completează dragostea? Ce înseamnă pentru tine?

MY înainte de a o întâlni pe Burcin eram un tânăr tipic, rebel stabilirea obiectivelor sau evoluţia ca şi adult au fost lucrurile pe care le urau în viaţa mea. Un exemplu tipic de tânăr rebel. Căsătoria a fost, de asemenea, unul dintre acestea. Am privit căsătoria ca un obstacol în prevenirea decăderii mele , să fac ce vreau , să fiu cu cine vreau . Dar aceasta este un echilibru, şi am aflat că pentru cei care te iubesc înveţi să elimini negativismul/ refuzul / reticienţa pe care o uram atât de mult.

~ În plus aţi crescut împreună, acest lucru este adevărat, nu?

MY Da, pentru că găseşti un mediu fericit, pentru că nu mai eşti doar tu. Vei învăţa să faci compromisuri şi să mergi.serialesitelenovelet.forumgratuit.ro mai departe.

~In viata ta reală eşti bărbat adevărat , îndrăgosteala cum ai portretizat-o în serialele tale?

MY~m-am căsătorit iubirea din ultima parte a vieţii mele, de cinci ani în urmă, şi nu am mai iubit pe nimeni de atunci .
~Când te-ai căsătorit, te-ai gândit "Eu sunt un bărbat tânăr, acum acest lucru înseamnă că nu voi mai dormi cu o oricare altă femeie?

MY~este ceva ce trece prin mintea fiecărui bărbat , dacă spun altceva mint .

~Când sunteţi împreună ce te bucură cel mai mult?

MY~să fiu în serialesitelenovelet.forumgratuit.ro vacanţă într-o ţară străină.
~ Ca şi ? Unde?

MY~Orientul îndepărtat, Europa .... nu contează unde. Eu nu sunt o persoană care serialesitelenovelet.forumgratuit.ro gândeşte foarte de mult vacanţele. Cu toate acestea, atunci când suntem în vacanţă în străinătate este mult mai distractiv.

~Ce trăsătură are ea şi ţie îţi lipseşte?

MY~Răbdarea. Vreau să fac lucrurile cât mai repede.

~ Copiii? Cred că îţi doreşti copii ....

MY~În timp totul se întâmplă. Eu desigur mă gândesc la copii. dar observ la prieteni, aceştia spun că încearcă şi nimic nu se întâmplă, iar ei sunt ingrijoraţi de ceea ce vom face. Dacă vom face dragoste în această zi, la acestă oră …se vor întâmpla lucruri de genul ăsta. Eu nu sunt îngrijorat cu privire la acest lucru. Când va fi să fie se va întâmpla.

~În timp ce vizionaţi spectacolele d-voastră, ea nu face comentarii cu privire la interpretare ?

MY~ pentru prima dată la "Suskunlar", ea a spus unele lucruri foarte frumoase. Am urmarit primul episod, împreună, şi ea m-a complimentat foarte mult, şi m-am bucurat.

~Relaţiile tale anterioare au fost lungi sau scurte?

MY~De exemplu, înainte de Burcin nu am avut o prietenă de 4 ani. Înainte am avut o relaţie scurtă, şi 1-2 relaţii mai lungi .... am stat departe serialesitelenovelet.forumgratuit.ro de tot ceea ce dă dependenţă acest lucru include droguri, ţigări şi alcool .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Camelia_Monica Mier 30 Mai 2012, 10:44 pm

Buna seara!

Multumim DENISA de traducere. 6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 339191573
Camelia_Monica
Camelia_Monica
vip
vip

Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 30 Mai 2012, 10:48 pm

bună Monica !! mie una mi-a luat piuitul , cu răspunsurile lui nu face altceva decât să ne confirme că nu a fost o căsătorie din dragoste , totul e un compromis , ei săracii o fi tot aşteptând să se îndrăgostească unul de altul , ar fi fost culmea ca soaţa să recunoască că s-a uitat la ASi , cred că o apucau crizele de spasmofilie în faţa ecranului... pe nu am văzut să o privească precum pe Tuba sau chiar Nurgul.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 30 Mai 2012, 10:51 pm

Buna Denisa , Monica !! kiss
Multumim pentru interviul . kiss
Da . Ei or fi asteptat sa-i pice sageata lui cupidon .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 30 Mai 2012, 10:57 pm

ce să săgeată Vic ??? dacă asta e fericirea la ei mai bine nefericirea noastră, nu pot să cred că s-a căsătorit doar ptr a fi în rând cu lumea , mai rămânea să ne spună şi la ce oră a zilei se culcă soaţa dar probabil nu-şi mai amintea de când s-a întâmplat marele eveniment .

de ce oare nu a învăţat nimic de la personajele ce le-a interpretat?? ptr a te căsători cu cineva sau a iubi pe cineva mai înseamnă şi niscavai fluturaşi în stomac , dorinţa acerbă e a fi mereu în preajma persoanei iubite , cererea în căsătorie nu trebuia să fie un lucru banal
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Camelia_Monica Mier 30 Mai 2012, 10:58 pm

Da asa este ,el nu zice ca s-a casatorit din dragoste si cu cat nu aminteste de ASI cu atat credem ca are ceva de ascuns.

Asa este Denisa priviri ca la ASI nu au mai fost,ca doar nu a prostit atata lume.Pacat!
Camelia_Monica
Camelia_Monica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 30 Mai 2012, 11:10 pm

Da . Fetelor Murat oricum arata trist . Ca ne spune el ca este indragostit si cate si mai cate ... nu schimba cu nimic ce vedem noi cu ochii nostrii . Dar asa o fi fericirea la ei in familie . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 30 Mai 2012, 11:12 pm

o să i se atrofieze privirile pline de subînţelesuri bietului băiat , în Suskunlar doar boceşte sau e încruntat. de aceea îi şi place SUSKUNlar Curcinicăii , aici nu are pe cine privi languros.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Camelia_Monica Mier 30 Mai 2012, 11:15 pm

In suskunlar deja au exagerat cu plansul.

VIC ,dar unde pleaca KERIM cu valiza......la ...Denisa? Smile
Camelia_Monica
Camelia_Monica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 30 Mai 2012, 11:16 pm

da Monica !!!!!!!!!!!! 6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 244732
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 30 Mai 2012, 11:17 pm

Da . Rolul care ii convine divei .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 30 Mai 2012, 11:17 pm

monica.camelia a scris:

VIC ,dar unde pleaca KERIM cu valiza......la ...Denisa? Smile
Ar vrea ea !! 6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2743637754
Vine la mine . cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 43 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum