6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
+11
pufy2010
Admin_dea05
simi
axxa246
michiper68
Mirela Maria
lica54
victorelalove
andradamaria
Camelia_Monica
DENISA
15 participanți
Pagina 26 din 43
Pagina 26 din 43 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
Re: 6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
Dragalaselor va de noapte buna..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Noapte buna . Lica !
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
DENISA a scris: dacă mai ai nevoie de ajutor să spui .
NOAPTE BUNA!!
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
Buna dimineata dragalaselor!Va invit sa servim o cafea impreuna..o zi buna plina de bucurii
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Salut lume!!!!!!!!!!!!
Am citit ce-ati scris referitor la nemultumirile lui Muri ... sunt si eu de parere ca de fapt nu sunt ale lui, doar ca el le-a exprimat, daca nu le-o fi exprimat diva prin interfata Gonul ,stim ca sunt prietene bune!!
imi aduc aminte de un alt interviu de-al lui in care avea exprimari nelalocul lor despre colegi si multe altele si care s-a dovedit un fals grosolan, nu cred ca muri .si-ar da FOC singur recunoscand ce-a fost cu adevarat in ASI, ca si eu tot asta vad in schimb cred ca diva a avut o criza de isterie.... ..era prea intrun con de umbra, a iesit la lumina, clar in detrimentul lui muri.
tristetea din ochii lui are o cauza mai profunda, fanii vin si trec..,
deciziile majore nu cred ca sunt punctul forte a lui muri sa ramana cu tristetea !!!!!!!!!!.. cine stie, poate intro zi va face la fel ca si cu cererea in casatorie -NU SE VA MAI GANDI-
Denisa nu fi suparata comunica totusi punctul tau de vedere, pentru ca este al mai multor fani ,care pot fi pierduti usor si nu cred ca asta se doreste,
sa nu-si imagineze cineva -persoana publica,-adica muri, ca viata lui "personala" va fi doar a lui ..nici vorba, singurul lucru doar al lui vor fi fanii astia rai, si care-l vor critica si-i vor aduce laude dupa cum vor considera si care VAD TOT! pentru fani .care n-o iubesc pe nestemata dar ghinion! o iubesc pe tuba
Am citit ce-ati scris referitor la nemultumirile lui Muri ... sunt si eu de parere ca de fapt nu sunt ale lui, doar ca el le-a exprimat, daca nu le-o fi exprimat diva prin interfata Gonul ,stim ca sunt prietene bune!!
imi aduc aminte de un alt interviu de-al lui in care avea exprimari nelalocul lor despre colegi si multe altele si care s-a dovedit un fals grosolan, nu cred ca muri .si-ar da FOC singur recunoscand ce-a fost cu adevarat in ASI, ca si eu tot asta vad in schimb cred ca diva a avut o criza de isterie.... ..era prea intrun con de umbra, a iesit la lumina, clar in detrimentul lui muri.
tristetea din ochii lui are o cauza mai profunda, fanii vin si trec..,
deciziile majore nu cred ca sunt punctul forte a lui muri sa ramana cu tristetea !!!!!!!!!!.. cine stie, poate intro zi va face la fel ca si cu cererea in casatorie -NU SE VA MAI GANDI-
Denisa nu fi suparata comunica totusi punctul tau de vedere, pentru ca este al mai multor fani ,care pot fi pierduti usor si nu cred ca asta se doreste,
sa nu-si imagineze cineva -persoana publica,-adica muri, ca viata lui "personala" va fi doar a lui ..nici vorba, singurul lucru doar al lui vor fi fanii astia rai, si care-l vor critica si-i vor aduce laude dupa cum vor considera si care VAD TOT! pentru fani .care n-o iubesc pe nestemata dar ghinion! o iubesc pe tuba
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Joi 07 Iun 2012, 11:49 am, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna fetelor!
Buna Andrada!
Da,vad ca ai scris nu te-ai incurcat
Da,ai dreptate si eu cred ca au fost jocurile altora aici,nu e vorba de parerile lui Murat.
Nu sta el toata ziua pe net sa gaseasca paginile fanilor "rai" din Balcani,dar pitica are timp berechet
Buna Andrada!
Da,vad ca ai scris nu te-ai incurcat
Da,ai dreptate si eu cred ca au fost jocurile altora aici,nu e vorba de parerile lui Murat.
Nu sta el toata ziua pe net sa gaseasca paginile fanilor "rai" din Balcani,dar pitica are timp berechet
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Salut SIMI, pai n-am mai scris de mult si-mi era dor dar nu este prima data cand apar lucruri de genul asta si care "revolta"fanii ,au mai fost episoade si pana ne-am dumirit a trecut ceva timp.
asa ca eu am invatat sa fiu circumspecta si mai ales sa nu prea inghit ce .zice Gonul..cu tot respectul pentru ea!
frumoasa poza!!!!!!!!!!
asa ca eu am invatat sa fiu circumspecta si mai ales sa nu prea inghit ce .zice Gonul..cu tot respectul pentru ea!
frumoasa poza!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
Scuze imi cade netul si nu ti-am raspuns
simi- vip
bună ziua cucuietelor !!
Andrada o să îi trimit un email dar să mă mai calmez, în care am de gând să-i reamintesc că nu se ştie niciodată când va avea nevoie de fanii din Balcani şi de votul nostru .
Andrada o să îi trimit un email dar să mă mai calmez, în care am de gând să-i reamintesc că nu se ştie niciodată când va avea nevoie de fanii din Balcani şi de votul nostru .
Buna ziua dragi copii !!!
victorelalove- moderator
bună Vic!!
Tubiş ♥ Onur enişte ve biricik kızları Çeşme Alaçatı'da yemek yerken görülmüşler.kesin haber
-------
Oooo Tubam ve Onur enişte ve kızceleri Çeşme Alaçatı'da yemek yerken görülmüşler..ooo tatildeler bizim biricik ailee ayy ♥ yakın zamanda resimler çıkarr -.
Tubiş ♥ Onur enişte ve biricik kızları Çeşme Alaçatı'da yemek yerken görülmüşler.kesin haber
-------
Oooo Tubam ve Onur enişte ve kızceleri Çeşme Alaçatı'da yemek yerken görülmüşler..ooo tatildeler bizim biricik ailee ayy ♥ yakın zamanda resimler çıkarr -.
Buna , Denisa !!
Ce se spune despre Tuba si Onur ?
Ce se spune despre Tuba si Onur ?
victorelalove- moderator
se pare că Tuba şi Onur au fost văzuţi în Çeşme luând cina
DENISA a scris:se pare că Tuba şi Onur au fost văzuţi în Çeşme luând cina
Multumesc .
victorelalove- moderator
Buna Denisa
Buna Vic
La intalnirea asta cu fanii din Balcani,se simtea bine
Oare mesajul de pe tricoul lui e pentru fani?Ar trebuii sa-si insuseasca el cuvintele astea ca am impresia ca a luat-o pe aratura
Buna Vic
La intalnirea asta cu fanii din Balcani,se simtea bine
Oare mesajul de pe tricoul lui e pentru fani?Ar trebuii sa-si insuseasca el cuvintele astea ca am impresia ca a luat-o pe aratura
simi- vip
să măi aştepte el salutări de la fanii din Balcani , în curând îşi va dori să fie măcar criticat de către fanii din Balcani
Buna Denisa, Vic
Denisa ,calmeaza-te , muratel ramane muratel si nu cred ca este autorul...
cum sa astupi gura targului??(internet)
de unde atata banda adeziva dar efectul unor astfel de luari de pozitie este deseori pervers, vom vedea
Denisa ,calmeaza-te , muratel ramane muratel si nu cred ca este autorul...
cum sa astupi gura targului??(internet)
de unde atata banda adeziva dar efectul unor astfel de luari de pozitie este deseori pervers, vom vedea
andradamaria- vip
Buna , Simi , Andrada !
victorelalove- moderator
Andrada va vedea el cât îl va costa o scăpare de moment
da, cred asta, are 2 variante ,de acum incolo va fi disecat ,la propriu ,fara menajamente si cea mai rea, ignorat..sper sa apara de undeva un steag albDENISA a scris:Andrada va vedea el cât îl va costa o scăpare de moment
duduia va fi sfasiata!!! parerea mea!!!!!!!!!
andradamaria- vip
andradamaria a scris:...sper sa apara de undeva un steag alb
Ultima perdea ramasa intacta ( daca or avea asa ceva ) din casa Yildirimilor .
O zi buna , Denisa !!!
victorelalove- moderator
Ce perdea Vic?Nu ai vazut ca le-a terminat?In ultima aparite a divei avea pe ea o fata de masa....
simi- vip
Pagina 26 din 43 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
Subiecte similare
» 10.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 7.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 1.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 5.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 8.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 7.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii