39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+5
lica54
michiper68
victorelalove
dubaisport
DENISA
9 participanți
Pagina 8 din 42
Pagina 8 din 42 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42
Re: 39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
michiper68 a scris:
daa. pai au vilaul ala si se plictisesc.
sa mai inchirieze din camere...
asa le trebuie daca au dat-o afara pe Mukk si gasca ei
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti
dubaisport a scris:imaginatia fanilor nu are limita ...
My fear is that they will show us the future and in the future Moustafa son will fall in love with their daughter .
Showing us with that , that their love story was so strong it withstood time .
And my biggest nightmare is that Beren will play their daughter.
am citit si eu. se plictisesc ca nu au indicii.
nu cred ca ajung atata de departe sa-i vedem in baston. probail se vor duce in izmir in vizita la rahmi. si-si va aduce aminte de ce a insemnat izmirul. nu stim ca o sa-l mai vedem pe mustafa, poate firat e acolo in vacanta. dupa ce vad indiciile mai analizez.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
michiper68 a scris:
am citit si eu. se plictisesc ca nu au indicii.
nu cred ca ajung atata de departe sa-i vedem in baston. probail se vor duce in izmir in vizita la rahmi. si-si va aduce aminte de ce a insemnat izmirul. nu stim ca o sa-l mai vedem pe mustafa, poate firat e acolo in vacanta. dupa ce vad indiciile mai analizez.
Firat sigur e in vacanta ,Cemre e o staiune langa Izmir ,unde se duc mai mult vedetele.
eu imi amintesc ca Gulli la finalul sez 1,cand erau in Izmir cu procesul ,a zis ca nu se va mai intoarce in orasul natal ,ca i se pare atat de nefamiliar ca si cand ,casa ei e in Istanbulul din totdeauna;
dubaisport- vip
ma asteptam ca Abla sa-si dea seama ca Gulli e gravidutza ,dar cand colo fuse Ablu mai agil
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
Firat sigur e in vacanta ,Cemre e o staiune langa Izmir ,unde se duc mai mult vedetele.
eu imi amintesc ca Gulli la finalul sez 1,cand erau in Izmir cu procesul ,a zis ca nu se va mai intoarce in orasul natal ,ca i se pare atat de nefamiliar ca si cand ,casa ei e in Istanbulul din totdeauna;
dar se va duce sa-l vada pe rahmi. atunci nu stia ca rahmi va pleca din istanbul.
michiper68- vip
probabil se vor duce si la cimitir, ea are parintii acolo si kerim are mama acolo, sigur se vor duce cu copiii sa le arate unde sunt bunicii lor.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
dar se va duce sa-l vada pe rahmi. atunci nu stia ca rahmi va pleca din istanbul.
crezi ?....mai repede vine Mukk la 'Stanbul ,mai schimba si ea aerul.
oricum e ciudat cum a acceptat ea sa se reintoarca la tzara ,la mulsul caprelor ,in loc sa stea la oras
dubaisport- vip
michiper68 a scris:probabil se vor duce si la cimitir, ea are parintii acolo si kerim are mama acolo, sigur se vor duce cu copiii sa le arate unde sunt bunicii lor.
daaa, mai repede asa ;uitasem de cimitir
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
crezi ?....mai repede vine Mukk la 'Stanbul ,mai schimba si ea aerul.
oricum e ciudat cum a acceptat ea sa se reintoarca la tzara ,la mulsul caprelor ,in loc sa stea la oras
se plictisea. asha a zis, ca nu se regasesc, copiii nu se simt bine, murat nu are prieteni sa se joace, au bani ca sa-si cumpere casa in azmir si sa faca ce stiu ei mai bine, afacerea lor cu poale-n brau.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
se plictisea. asha a zis, ca nu se regasesc, copiii nu se simt bine, murat nu are prieteni sa se joace, au bani ca sa-si cumpere casa in azmir si sa faca ce stiu ei mai bine, afacerea lor cu poale-n brau.
nu mai stau la oras sa nu se mai murdareasca Murat cu furtunul de apa,il duc la tzara sa se arunce direct in mare,sa mai scoata o oaie din apa,sa invete sa faca iaurt iar mukk sa-si mai scoata "laptaria " din sutien la plaja,pe terasa casei
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
nu mai stau la oras sa nu se mai murdareasca Murat cu furtunul de apa,il duc la tzara sa se arunce direct in mare,sa mai scoata o oaie din apa,sa invete sa faca iaurt iar mukk sa-si mai scoata "laptaria " din sutien la plaja,pe terasa casei
ea acolo se simte bine. mai iesea la poarta cu vecinele la o seminteala scuipata. in istanbul toti erau intelectuali pe langa ea, nu intelegeau pasiunea ei ptr privitul pe gaura cheii si uitatul peste gard la vecini. plus ca fusese data afara de la restaurant cu articolul i ala cu indisciplina, nu mai gasea asha ushor de lucru ca nu avea recomandari...mai bine la ei la tzara.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
ea acolo se simte bine. mai iesea la poarta cu vecinele la o seminteala scuipata. in istanbul toti erau intelectuali pe langa ea, nu intelegeau pasiunea ei ptr privitul pe gaura cheii si uitatul peste gard la vecini. plus ca fusese data afara de la restaurant cu articolul i ala cu indisciplina, nu mai gasea asha ushor de lucru ca nu avea recomandari...mai bine la ei la tzara.
Rahmi saracul ,se dadu si el cocosh vreo 2 epis ,apoi mukk iar l-a calarit,nu l-a lasat sa se duca sa-i repare vecinii baia
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
Rahmi saracul ,se dadu si el cocosh vreo 2 epis ,apoi mukk iar l-a calarit,nu l-a lasat sa se duca sa-i repare vecinii baia
da mai. are avantajul ca e mama copiilor lui si-l va calari toata viata ei. si rahmi si-a dat seama ca nu poate fi cocosh in casa . a acceptat situatia. cine stie, poate cand vor fi copiii mari si la casele lor sa se rupa el de mukko altfel...asha o va duce el presh ea cu biciul in mana.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
da mai. are avantajul ca e mama copiilor lui si-l va calari toata viata ei. si rahmi si-a dat seama ca nu poate fi cocosh in casa . a acceptat situatia. cine stie, poate cand vor fi copiii mari si la casele lor sa se rupa el de mukko altfel...asha o va duce el presh ea cu biciul in mana.
si vecina venise mai mult dezbracta decat imbracata,sa o gelozeasca pe Mukk, asta uitase si de mancarea copilei;
mi-au placut Ablii in vacanta in Grecia,se distrau ,n-aveau treaba;bine ca mai gasea ablu cate un proces ,altfel devenea ospatar la restaurant,ca de la Gulli nu a perceput taxa
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
si vecina venise mai mult dezbracta decat imbracata,sa o gelozeasca pe Mukk, asta uitase si de mancarea copilei;
mi-au placut Ablii in vacanta in Grecia,se distrau ,n-aveau treaba;bine ca mai gasea ablu cate un proces ,altfel devenea ospatar la restaurant,ca de la Gulli nu a perceput taxa
nu prea inteleg cum traia el decent ca mai mult pe acasa l-am vazut si un an s-a ocupat de fatmagul, a facut voluntariat. acum am auzit ca ar mai fi avut si alte procese.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
nu prea inteleg cum traia el decent ca mai mult pe acasa l-am vazut si un an s-a ocupat de fatmagul, a facut voluntariat. acum am auzit ca ar mai fi avut si alte procese.
trebuia sa mentioneze intr-un fel si aspectul asta ;nu avea cum sa se intretina doar cu procesul lui Fg ,mai ales ca inca de la inceput nu a vrut bani;pana sa se indragosteasca de Abla spera s adevina celebru cu acest caz ,apoi lucrurile s-au schimbat.
oare il vom mai vedea pe baba in ultimul episod ?
normal ar fi sa fie prezent la proces ,dar eu nu l-am vazut in sala.
dubaisport- vip
Michi ..tvr a reziliat contractul cu Dolce ,ref la meciurile de la euro ? a cui a fost initiativa ?
dubaisport- vip
dubaisport a scris:Michi ..tvr a reziliat contractul cu Dolce ,ref la meciurile de la euro ? a cui a fost initiativa ?
au stat 3 zile si au analizat contractul ca sa afle ca nu au livrat banii. prima transa au depus-o cu intarziere a doua inca nu. au cautat orice chichita pt ca scandalul era imens. vor cadea probabil cateva capete . grele. si apoi totul va reintra in normalitate.
michiper68- vip
ca deobicei, la romani !!!!michiper68 a scris:
au stat 3 zile si au analizat contractul ca sa afle ca nu au livrat banii. prima transa au depus-o cu intarziere a doua inca nu. au cautat orice chichita pt ca scandalul era imens. vor cadea probabil cateva capete . grele. si apoi totul va reintra in normalitate.
dubaisport- vip
dar comentatorii sunt la fata locului sau comm din studio ?
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
ca deobicei, la romani !!!!
ei vin si pleaca noi ramanem si muncim. ei pleca cu buzunarele pline noi ramanem cu gaura.
michiper68- vip
dubaisport a scris:dar comentatorii sunt la fata locului sau comm din studio ?
numai din studio. nu a plecat nimeni.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
ei vin si pleaca noi ramanem si muncim. ei pleca cu buzunarele pline noi ramanem cu gaura.
totul e politic !!!
dubaisport- vip
michiper68 a scris:
numai din studio. nu a plecat nimeni.
nu mai sunt bani ; au facut economie ptr olimpiada ?
apropos ,pe asta o da tot Tvr ?
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
nu mai sunt bani ; au facut economie ptr olimpiada ?
apropos ,pe asta o da tot Tvr ?
cine stie? poate au subinchiriat-o pt etno tv... aflam . emisiunile au iesit , adica sunt pe reluare ca sa intre meciurile si olimpiada.
michiper68- vip
Pagina 8 din 42 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42
Subiecte similare
» 4. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii