Serialesitelenovelet
11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+7
Alexa20
AdrianaMatza
petronela
lica54
iulianagl
Andreea_Miha
Garo
11 participanți

Pagina 7 din 40 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul

In jos

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 Empty Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Lun 25 Iun 2012, 6:58 pm

Miha ai pus un articol la Madhu..m-am distrat grozav ..frumoasa si gratioasa sotie..a lui Vivien.. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 3891662330 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 770410691
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 Empty Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de lica54 Lun 25 Iun 2012, 7:03 pm

Am vazut ep 73 tradus de Alexa frumos..Khushi pusa pe poante...Arnav si-a dat seama ca in spatele celor intamplate se afla Khushi acum sa vedem va va urma...
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 25 Iun 2012, 8:05 pm

Wow ce episod misto a fost astazi ! Da-l naibi pe Shyam o fi e personaj negativ, dar arata si bine si face si decratatii frumoase. Ahhh ce cuvinteee dragutzeeee 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 283516
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 25 Iun 2012, 8:17 pm

Alexa20 a scris:Wow ce episod misto a fost astazi ! Da-l naibi pe Shyam o fi e personaj negativ, dar arata si bine si face si decratatii frumoase. Ahhh ce cuvinteee dragutzeeee 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 283516
Sa nu spui ca-i dai si tu un pupic lui Abhaas..are deja trei 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 517793.. cupidon
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 25 Iun 2012, 8:44 pm

petronela a scris:
Sa nu spui ca-i dai si tu un pupic lui Abhaas..are deja trei 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 517793.. cupidon

Da mie mi-a placut de el de la inceput. Din primul episod cand a aparut si ia batut pe aia. Mi-a placut la nebunie, felul lui ironic in timp ce ii batea pe aia. Este un personaj negativ, foarte sexy si foarte dragutz. Asa ca primeste multi 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 517793 de la mine.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 25 Iun 2012, 8:56 pm

Vizionare placuta. kiss

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 12 Noi 2012, 7:56 am, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 25 Iun 2012, 10:54 pm

Intr-adevar un episod minunat, frumos jucat de Abash si Sanaya si Karan.Bravo!!!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Lun 25 Iun 2012, 11:10 pm

multumesc,Iuliana...inteleapta miscare a Khushy-ei(!),probabil singurul mod de a/l face pe Shyam sa.si marturiseasca sentimentele-desi cinstind vorbind nu/l cred sincer pe Shyam...e o parola imposibil de ghicit de cineva=autoaparare
Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 26 Iun 2012, 12:20 am

Garo a scris:multumesc,Iuliana...inteleapta miscare a Khushy-ei(!),probabil singurul mod de a/l face pe Shyam sa.si marturiseasca sentimentele-desi cinstind vorbind nu/l cred sincer pe Shyam...e o parola imposibil de ghicit de cineva=autoaparare

Corect, dar sa speram ca ce face ea acum sa nu-i dauneze mai tarziu caci cu astia din Raizada nu e de glumit le sare mustiucul imediat.
Acum va spun noapte buna si vise placute Madhubala o continui maine.E super episodul de astazi si la Madhubala. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 283516 kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 26 Iun 2012, 9:21 am

Buna dimi.M-am gandit mult aseara la ce s-a intamplat in serial si mai ales prom-ul de azi.Sigur Anjali o va acuza pe Khushi ca Shyam vrea sa divorteze de ea iar Arnav o s-o creada pe Anjali si din nou Khushi o sa fie amarata iar faptul cum se aude ca Khushi o sa fie impuscata de Shyam in locul lui Chote nu cred ca este adevarat.Mi-a mai venit o idee care ar fi asa tare mi-e teama ca Arnav o sa scape de acolo cu ajutorul lui Khushi si NK fara ca Shyam sa stie si sa se trezeasca Shyam cu el acasa, tuns, frezat si aranjat si o sa fie ca si cum nimic nu s-a intamplat.Shyam o sa ramana in continuare in casa, neintelegerea dintre Chote si Khushi n-o sa fie dezvaluita iar cele 6 luni de contract expirate si Khushi cu buzele umflate si distrusa pentru tot restul vietii.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 26 Iun 2012, 9:23 am

iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 26 Iun 2012, 9:29 am

Mi-a placut aici cand Sanaya se smulge din bratele lui si el o intreaba "ce s-a intamplat?"Nu intelege de ce a facut asta. Smile

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 12 Noi 2012, 7:58 am, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 26 Iun 2012, 9:31 am

Eu cred ca stau atat de mult imbratisati incat trebuie sa le iasa o scena buna de transmis. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 26 Iun 2012, 9:33 am

Gata ies o zi buna. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 26 Iun 2012, 9:35 am

iulianagl a scris:Buna dimi.M-am gandit mult aseara la ce s-a intamplat in serial si mai ales prom-ul de azi.Sigur Anjali o va acuza pe Khushi ca Shyam vrea sa divorteze de ea iar Arnav o s-o creada pe Anjali si din nou Khushi o sa fie amarata iar faptul cum se aude ca Khushi o sa fie impuscata de Shyam in locul lui Chote nu cred ca este adevarat.Mi-a mai venit o idee care ar fi asa tare mi-e teama ca Arnav o sa scape de acolo cu ajutorul lui Khushi si NK fara ca Shyam sa stie si sa se trezeasca Shyam cu el acasa, tuns, frezat si aranjat si o sa fie ca si cum nimic nu s-a intamplat.Shyam o sa ramana in continuare in casa, neintelegerea dintre Chote si Khushi n-o sa fie dezvaluita iar cele 6 luni de contract expirate si Khushi cu buzele umflate si distrusa pentru tot restul vietii.

Buna dimi, Iuliana. Eu propun sa nu mai stai sa te gandesti noaptea, ca nu imi plac gandurile tale sad sad E deja poveste horror. (Glumeam) La partea cu Anjali sunt de acord, ca este posibil sa o acuze ca din cauza ei Shyam vrea sa divorteze sau ceva de genul, dar eu nu il cred in stare pe Shyam sa renunte la averea lui Anjali. Dupa el, ar sta cu Khushi ca cik o iubeste, si ar sta si cu Anjali pentru averea ei. Cat despre rapirea lui Chote si cum o sa apara el acasa, nici nu vreau sa ma gandesc. Oricum, mai avem de asteptat pana la au trait fericiti pana la adanci batraneti Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 26 Iun 2012, 10:41 am

petronela a scris:
Cine sa o rapeasca si pe Khsuhi ?? Smile
Reunire ???..nu mai inteleg nimic..cred ca Arnav nici nu mai afla cine l-a rapit..sa vad cum descalcesc declaratia de dragoste ???!!! 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 3891662330 si daca afla Anjali de Shyam ?? sau o mai plimba asa o perioada... 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 1007734117

Buna...scuze am iesit ieri ca ma simteam rau...sa o rapeasca pe Khushi si sa ii vad pe Arnav Shyam cautand-o...vise vise Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 26 Iun 2012, 10:41 am

petronela a scris:Miha ai pus un articol la Madhu..m-am distrat grozav ..frumoasa si gratioasa sotie..a lui Vivien.. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 3891662330 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 770410691

si eu la fel....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 26 Iun 2012, 10:42 am

Alexa20 a scris:Wow ce episod misto a fost astazi ! Da-l naibi pe Shyam o fi e personaj negativ, dar arata si bine si face si decratatii frumoase. Ahhh ce cuvinteee dragutzeeee 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 283516

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 283516
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 26 Iun 2012, 10:44 am

lica54 a scris:Am vazut ep 73 tradus de Alexa frumos..Khushi pusa pe poante...Arnav si-a dat seama ca in spatele celor intamplate se afla Khushi acum sa vedem va va urma...

Arnav 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 2743637754 ...meseria lui Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 26 Iun 2012, 12:21 pm

Guys befr also i told u nd nw also i m telng u stop believng rumors..

Barun aka Arnav is perfectly alrite nd he came fr shoot today nd he is shootng nw..

Today they r shoot sum cute nd gud scenes of Arshi.. U l c sum RABBA VE in d shw..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 26 Iun 2012, 12:40 pm

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 QiM6n11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 ZeDXG11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 7 6CIGR
Credit:loveipkkndarshi
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 26 Iun 2012, 1:07 pm

Ce bataie le da Arnav.... Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 26 Iun 2012, 1:13 pm

Skumpyk86 a scris:Ce bataie le da Arnav.... Smile

De il dor si pe el mainile. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 26 Iun 2012, 1:25 pm

iulianagl a scris:

De il dor si pe el mainile. Smile Smile

da.. Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 26 Iun 2012, 1:26 pm

Skumpyk86 a scris:

da.. Smile

Pai de aia spune ca e electrocutat din cauza durerii. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 7 din 40 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum