11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
Alexa20
AdrianaMatza
petronela
lica54
iulianagl
Andreea_Miha
Garo
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Miha ai pus un articol la Madhu..m-am distrat grozav ..frumoasa si gratioasa sotie..a lui Vivien..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Am vazut ep 73 tradus de Alexa frumos..Khushi pusa pe poante...Arnav si-a dat seama ca in spatele celor intamplate se afla Khushi acum sa vedem va va urma...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Wow ce episod misto a fost astazi ! Da-l naibi pe Shyam o fi e personaj negativ, dar arata si bine si face si decratatii frumoase. Ahhh ce cuvinteee dragutzeeee
Sa nu spui ca-i dai si tu un pupic lui Abhaas..are deja trei .. cupidonAlexa20 a scris:Wow ce episod misto a fost astazi ! Da-l naibi pe Shyam o fi e personaj negativ, dar arata si bine si face si decratatii frumoase. Ahhh ce cuvinteee dragutzeeee
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
petronela a scris:
Sa nu spui ca-i dai si tu un pupic lui Abhaas..are deja trei .. cupidon
Da mie mi-a placut de el de la inceput. Din primul episod cand a aparut si ia batut pe aia. Mi-a placut la nebunie, felul lui ironic in timp ce ii batea pe aia. Este un personaj negativ, foarte sexy si foarte dragutz. Asa ca primeste multi de la mine.
Vizionare placuta.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 12 Noi 2012, 7:56 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Intr-adevar un episod minunat, frumos jucat de Abash si Sanaya si Karan.Bravo!!!
iulianagl- moderator
multumesc,Iuliana...inteleapta miscare a Khushy-ei(!),probabil singurul mod de a/l face pe Shyam sa.si marturiseasca sentimentele-desi cinstind vorbind nu/l cred sincer pe Shyam...e o parola imposibil de ghicit de cineva=autoaparare
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Garo a scris:multumesc,Iuliana...inteleapta miscare a Khushy-ei(!),probabil singurul mod de a/l face pe Shyam sa.si marturiseasca sentimentele-desi cinstind vorbind nu/l cred sincer pe Shyam...e o parola imposibil de ghicit de cineva=autoaparare
Corect, dar sa speram ca ce face ea acum sa nu-i dauneze mai tarziu caci cu astia din Raizada nu e de glumit le sare mustiucul imediat.
Acum va spun noapte buna si vise placute Madhubala o continui maine.E super episodul de astazi si la Madhubala.
iulianagl- moderator
Buna dimi.M-am gandit mult aseara la ce s-a intamplat in serial si mai ales prom-ul de azi.Sigur Anjali o va acuza pe Khushi ca Shyam vrea sa divorteze de ea iar Arnav o s-o creada pe Anjali si din nou Khushi o sa fie amarata iar faptul cum se aude ca Khushi o sa fie impuscata de Shyam in locul lui Chote nu cred ca este adevarat.Mi-a mai venit o idee care ar fi asa tare mi-e teama ca Arnav o sa scape de acolo cu ajutorul lui Khushi si NK fara ca Shyam sa stie si sa se trezeasca Shyam cu el acasa, tuns, frezat si aranjat si o sa fie ca si cum nimic nu s-a intamplat.Shyam o sa ramana in continuare in casa, neintelegerea dintre Chote si Khushi n-o sa fie dezvaluita iar cele 6 luni de contract expirate si Khushi cu buzele umflate si distrusa pentru tot restul vietii.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Mi-a placut aici cand Sanaya se smulge din bratele lui si el o intreaba "ce s-a intamplat?"Nu intelege de ce a facut asta.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 12 Noi 2012, 7:58 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Eu cred ca stau atat de mult imbratisati incat trebuie sa le iasa o scena buna de transmis.
iulianagl- moderator
Gata ies o zi buna.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Buna dimi.M-am gandit mult aseara la ce s-a intamplat in serial si mai ales prom-ul de azi.Sigur Anjali o va acuza pe Khushi ca Shyam vrea sa divorteze de ea iar Arnav o s-o creada pe Anjali si din nou Khushi o sa fie amarata iar faptul cum se aude ca Khushi o sa fie impuscata de Shyam in locul lui Chote nu cred ca este adevarat.Mi-a mai venit o idee care ar fi asa tare mi-e teama ca Arnav o sa scape de acolo cu ajutorul lui Khushi si NK fara ca Shyam sa stie si sa se trezeasca Shyam cu el acasa, tuns, frezat si aranjat si o sa fie ca si cum nimic nu s-a intamplat.Shyam o sa ramana in continuare in casa, neintelegerea dintre Chote si Khushi n-o sa fie dezvaluita iar cele 6 luni de contract expirate si Khushi cu buzele umflate si distrusa pentru tot restul vietii.
Buna dimi, Iuliana. Eu propun sa nu mai stai sa te gandesti noaptea, ca nu imi plac gandurile tale E deja poveste horror. (Glumeam) La partea cu Anjali sunt de acord, ca este posibil sa o acuze ca din cauza ei Shyam vrea sa divorteze sau ceva de genul, dar eu nu il cred in stare pe Shyam sa renunte la averea lui Anjali. Dupa el, ar sta cu Khushi ca cik o iubeste, si ar sta si cu Anjali pentru averea ei. Cat despre rapirea lui Chote si cum o sa apara el acasa, nici nu vreau sa ma gandesc. Oricum, mai avem de asteptat pana la au trait fericiti pana la adanci batraneti
petronela a scris:
Cine sa o rapeasca si pe Khsuhi ??
Reunire ???..nu mai inteleg nimic..cred ca Arnav nici nu mai afla cine l-a rapit..sa vad cum descalcesc declaratia de dragoste ???!!! si daca afla Anjali de Shyam ?? sau o mai plimba asa o perioada...
Buna...scuze am iesit ieri ca ma simteam rau...sa o rapeasca pe Khushi si sa ii vad pe Arnav Shyam cautand-o...vise vise
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
petronela a scris:Miha ai pus un articol la Madhu..m-am distrat grozav ..frumoasa si gratioasa sotie..a lui Vivien..
si eu la fel....
Andreea_Miha- vip
Alexa20 a scris:Wow ce episod misto a fost astazi ! Da-l naibi pe Shyam o fi e personaj negativ, dar arata si bine si face si decratatii frumoase. Ahhh ce cuvinteee dragutzeeee
Andreea_Miha- vip
lica54 a scris:Am vazut ep 73 tradus de Alexa frumos..Khushi pusa pe poante...Arnav si-a dat seama ca in spatele celor intamplate se afla Khushi acum sa vedem va va urma...
Arnav ...meseria lui
Andreea_Miha- vip
Guys befr also i told u nd nw also i m telng u stop believng rumors..
Barun aka Arnav is perfectly alrite nd he came fr shoot today nd he is shootng nw..
Today they r shoot sum cute nd gud scenes of Arshi.. U l c sum RABBA VE in d shw..
Barun aka Arnav is perfectly alrite nd he came fr shoot today nd he is shootng nw..
Today they r shoot sum cute nd gud scenes of Arshi.. U l c sum RABBA VE in d shw..
Andreea_Miha- vip
Credit:loveipkkndarshi
Andreea_Miha- vip
Ce bataie le da Arnav....
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:Ce bataie le da Arnav....
De il dor si pe el mainile.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
De il dor si pe el mainile.
da..
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
da..
Pai de aia spune ca e electrocutat din cauza durerii.
iulianagl- moderator
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum