11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
Alexa20
AdrianaMatza
petronela
lica54
iulianagl
Andreea_Miha
Garo
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
geet avem in seara asta???
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Nu stiu la ce te referi ...daca te referi la ce spun ei ...uite am gasit asta...
"New promo
Madhu meets R.K at his film shooting(Bridge scene). Madhu says that she is the one who filed case against him. R.k will be smrinking at Madhu...and Madhu says she will not withdraw the case.."
credit:Rams[/quote]
N-am inteles de ce s-au intalnit la studio...mi s-a parut prea romantica scena doar ca sa-i spuna ca nu retrage plangerea...
"New promo
Madhu meets R.K at his film shooting(Bridge scene). Madhu says that she is the one who filed case against him. R.k will be smrinking at Madhu...and Madhu says she will not withdraw the case.."
credit:Rams[/quote]
N-am inteles de ce s-au intalnit la studio...mi s-a parut prea romantica scena doar ca sa-i spuna ca nu retrage plangerea...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
anyta a scris:geet avem in seara asta???
nu avem iubyta in seara aceasta...Alexa invata pt examen ....dar de luni vom avea in fiecare zi kate 2 episoade:X:X:X
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Adriana te iubesc ! Ce imi place ca raspunzi tu in locul meu Uite daia imi era mie dor de tine. Love u
petronela a scris:
Eu nu ma uit la serial si sunt cam pe dinafara cu ce se intampla...nu citesc toate articolele si vad clipurile doar unele deasta nu stiu ce sa zic...nici macar nu stiu despre ce plangere e vorba..eu vreau sa ma uit doar la prima lor intalnire si apoi dupa ce imi termin cu licenta si vin din vacanta sa se mai stranga ep ca am asteptat suficient la iss..atunci o sa ma uit si eu si la iss ca sunt in urma rau...dar e mai bine ca poate mai avanseaza si ei..
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
M-am uitat dar inca nu pot sa spun nimic,n-am nici o parere...astept si eu intalnirile lor..ca doar prima nu cred ca o sa fie mare lucru..sa vedem cat de bine se potrivesc..ce chimie au..mie mi s-a parut prea inalt fata de ea...Skumpyk86 a scris:
Eu nu ma uit la serial si sunt cam pe dinafara cu ce se intampla...nu citesc toate articolele si vad clipurile doar unele deasta nu stiu ce sa zic...nici macar nu stiu despre ce plangere e vorba..eu vreau sa ma uit doar la prima lor intalnire si apoi dupa ce imi termin cu licenta si vin din vacanta sa se mai stranga ep ca am asteptat suficient la iss..atunci o sa ma uit si eu si la iss ca sunt in urma rau...dar e mai bine ca poate mai avanseaza si ei..
petronela- vip
Alexa20 a scris:Adriana te iubesc ! Ce imi place ca raspunzi tu in locul meu Uite daia imi era mie dor de tine. Love u
si eu te ubesc:X k ne faci viata frumoasa
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
petronela a scris:
M-am uitat dar inca nu pot sa spun nimic,n-am nici o parere...astept si eu intalnirile lor..ca doar prima nu cred ca o sa fie mare lucru..sa vedem cat de bine se potrivesc..ce chimie au..mie mi s-a parut prea inalt fata de ea...
Eu sunt curioasa de prima intalnire..de obicei la toate serialele care nu le vad cand incep si au mai multe ep prima data sa ma uit la prima intalnire si apoi restul..dar plangerea de ce i-a facut-o ..ce treaba are cu ea?Stiu ca citeam ceva de un accident...
Andreea_Miha- vip
A accidentat un pusti cu masina, Madhu a vazut scena si a facut plangere la politie..dar el e superstar si nu concepe ca cineva sa faca plangere impotriva lui..deci a intrat din prima cu fite..Skumpyk86 a scris:
Eu sunt curioasa de prima intalnire..de obicei la toate serialele care nu le vad cand incep si au mai multe ep prima data sa ma uit la prima intalnire si apoi restul..dar plangerea de ce i-a facut-o ..ce treaba are cu ea?Stiu ca citeam ceva de un accident...
Pustiul e actorul ala naiv...si frumusel foc..e topit deja dupa Madhu..cica devine prietenul ei cel mai bun..l-a cunoscut in imprejurari. .ciudate..e vanzator de produse cosmetice....mai mult din poveste o sa vezi ...la vara..
petronela- vip
petronela a scris:
A accidentat un pusti cu masina, Madhu a vazut scena si a facut plangere la politie..dar el e superstar si nu concepe ca cineva sa faca plangere impotriva lui..deci a intrat din prima cu fite..
Pustiul e actorul ala naiv...si frumusel foc..e topit deja dupa Madhu..cica devine prietenul ei cel mai bun..l-a cunoscut in imprejurari. .ciudate..e vanzator de produse cosmetice....mai mult din poveste o sa vezi ...la vara..
Multam..eu credeam ca persoana respectiva e rida cu ea daca pentru accident facut plangere...Imi place cand prima data se "lupta" intre ei...el cu fite si ea il aduce cu pricioarele pe pamant..la fel si Arnav Khushi...imi place lupta lor pana recunosc sentimentele dar sa nu fie in exces...ca ma satur..
Andreea_Miha- vip
Sper sa fie ceva frumos..si la Geet primele episoade nu le-am vazut decat pe fuga...si nici nu le-am mai revazut..sa vedem aici..a fost interesant de la inceput..apoi s-au mai potolit..sa vedem dupa intalnirea lor ce se intampla...Skumpyk86 a scris:
Multam..eu credeam ca persoana respectiva e rida cu ea daca pentru accident facut plangere...Imi place cand prima data se "lupta" intre ei...el cu fite si ea il aduce cu pricioarele pe pamant..la fel si Arnav Khushi...imi place lupta lor pana recunosc sentimentele dar sa nu fie in exces...ca ma satur..
Dar la Punar se mai uita cineva ? Nu mai stiu nimic de Gurmeet..fetele nu mai spun nimic...
petronela- vip
Buna seara dragelor.Ce mai faceti?Hai sa va spun ce am patit m-am taiat acum cateva zile la deget adica la aratator is tocmai acum ca sunt la mare s-a infectat si stiti ce ma enerveaza ca ma doare al naibii de tare scriu cu mare dificultate ca a inceput sa se umfle si ma incomodeaza rau de tot.Am onceput sa iau antibio sper sa treaca sa nu ajung si la spital ca numai asta-mi trebuia acum.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
buna seara...Iuliana,mare grija si insanatosire grabnica!...trebuia sa ai o amintire mai "deosebita" de la cea de/a 21-a aniversare a casniciei,nu? ....acum lasind gluma deoparte,sa nu ocolesti medicul ca nu/i de joaca...
noapte buna,
noapte buna,
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Garo a scris:buna seara...Iuliana,mare grija si insanatosire grabnica!...trebuia sa ai o amintire mai "deosebita" de la cea de/a 21-a aniversare a casniciei,nu? ....acum lasind gluma deoparte,sa nu ocolesti medicul ca nu/i de joaca...
noapte buna,
Multam mult de tot stiu asta ca nu trebuie sa vedem cum se comporta chestia dupa ce am inceput sa iau antibiotic dar sincer asa mi se intampla mie numai amintiri din astea am. Noapte buna!!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna dimineata dragalaselor!O zi frumoasa si o duminica superba ori-unde va aflati multi
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
"Whn Arnav saw khushi in tht condition he got more possessive & caring... Khushi is perfectly alrite in d shw... So chill...
No more MU between ARSHI in d shw...
U ll c nw sum RABBA VE, sum Action in d shw bt i knw u all wl love this track... Wll nt disclose much, i can only say watch d shw & njoy..."
No more MU between ARSHI in d shw...
U ll c nw sum RABBA VE, sum Action in d shw bt i knw u all wl love this track... Wll nt disclose much, i can only say watch d shw & njoy..."
Andreea_Miha- vip
Deci intai ajunge Khushi acasa.. nu la spital..si Arnav mai tarziu..doar nu-l rapesc iar si scapa.. Acasa e deja o mare drama...
petronela- vip
Bonjur dragalaselor!
Iuliana ceti face degetul?Am adus asistenta sa-ti faca tratament...
]
]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
petronela a scris:Deci intai ajunge Khushi acasa.. nu la spital..si Arnav mai tarziu..doar nu-l rapesc iar si scapa.. Acasa e deja o mare drama...
Suna interesant, continuarea povestii. Chiar vreau sa il vad pe Arnav posesiv si grijuliu cu Khushi. Si abia astept sa vad ce se va intampla cu Shyam. Stii, mi-ar place mai bine sa spuan ca e fratele lui Khushi, decat sa il scoata din film
Cred ca si-ar fi dorit un asistent ..gen Arnav ...NK.. cupidonlica54 a scris:Bonjur dragalaselor!
petronela- vip
petronela a scris:Deci intai ajunge Khushi acasa.. nu la spital..si Arnav mai tarziu..doar nu-l rapesc iar si scapa.. Acasa e deja o mare drama...
tipa care a zis asta ce am scris mai sus mereu ce spune se indeplineste asa ca nu ma indoiesc ca e adevarat...
Eu tot revin la poza pus la poze unde e Manorma bunica si se vede un pic fata lu Khushi si mai inspate e Shyam...poate revine acasa si apoi isi face intrarea si Arnav...
Andreea_Miha- vip
N-am auzit sa-l scoata din film..cred ca le mai face viata amara un timp, pana afla ca e fratele lui Khushi..atunci sa vezi drama..Alexa20 a scris:
Suna interesant, continuarea povestii. Chiar vreau sa il vad pe Arnav posesiv si grijuliu cu Khushi. Si abia astept sa vad ce se va intampla cu Shyam. Stii, mi-ar place mai bine sa spuan ca e fratele lui Khushi, decat sa il scoata din film
petronela- vip
Alexa20 a scris:
hmmm..da dar sa se cuminteasca sa nu faca iar probleme intre Arnav Khushi...ca daca avea sotie dar o vroia si pe Khushi rapetse cumnatu etc il cred capabil de multe chuar de iar fii frate..
Andreea_Miha- vip
Daca ajung acasa si Kshushi si Shyam ..incepe drama intrebarilor pana vine Arnav sa raspunda el..si cine stie ce le spune Shyam..dar de data asta e asa cum am spus eu, Arnav va avea incredere in Kshushi si va fi cu ea impotriva tuturor..Skumpyk86 a scris:
tipa care a zis asta ce am scris mai sus mereu ce spune se indeplineste asa ca nu ma indoiesc ca e adevarat...
Eu tot revin la poza pus la poze unde e Manorma bunica si se vede un pic fata lu Khushi si mai inspate e Shyam...poate revine acasa si apoi isi face intrarea si Arnav...
petronela- vip
petronela a scris:
Daca ajung acasa si Kshushi si Shyam ..incepe drama intrebarilor pana vine Arnav sa raspunda el..si cine stie ce le spune Shyam..dar de data asta e asa cum am spus eu, Arnav va avea incredere in Kshushi si va fi cu ea impotriva tuturor..
Cred ca ajung toti casa si vor incepe intrebarile,drama sora,etc..si pentru moment nu vor mai fii probleme vechi sau noi..dar se va reaprinde mai devereme sau mai tarziu pentru ca lucrurile nu s-au clarificat si sunt multe...chiar si cine e vinovat de starea tatalui etc...poate pentru moment ne vor da cateva momente frumoase intre ei cum au vazut ca au sczaut ratingul rau dar sper sa dureze mai mult ca la cat am asteptat....
Andreea_Miha- vip
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum